Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A Cod 4-el multiznak még a népek nem tudjátok?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Paradox fantasy pack
Akinek pl csak a majesty 2 kellet, annak mar megerte nagyon ez a pack 7.69 euroert.
zavvi / the hut : 7.85 font
Game.co : 4.99 font
CDG (LV kiadás): 1390 + pk
576: 8.999 Ft (WTF?) - Gyémánt: 4999 FT - LV: 1999 Ft.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Bully -> 2.5€ nem pénz érte és végig se vittem anno
Frozen Synapse -> kicsit drágálltam még így is de egye fene
"ráadásul a Lost Odyssey fejlesztõi közremûködésével ami az egyik legjobb JRPG élményem volt evör."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Viva Pinata nem tudom milyen de ha valami 82%on áll Metacriticen akkor szar nem lehet, pláne hogy Rare és azt írják hogy casualtol, a HCkig mindenki megtalálja benne a lehetõségeket. Attól hogy nincs benne belezés, amcsi zászló meg rakétavetõ még tudok szórakozni vele, sõt... Spore is érdekelne, talán majd egyszer megveszem ezresé.
Blue Dragon pedig egy JRGP. Aki szereti a japó stílust az bírja, aki nem az nem. Én kedvelem!, ráadásul az Lost Odyssey ami az egyik legjobb JRPG élményem volt evör.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Pedig volt itt minden elõtte a siker érdekében - template törlés
<#nemtudom>#nemtudom>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy Ctrl + görgõ fel volt - mert nekem kicsi a monitor, alig látni valamit alap beállításon.
Más:
Nektek is szét van esve a STEAM oldala?
Halo könyvbõl (magyar nyelven) hány db van? Mert egyet találtam csak a Reach bukását!
Akit érdekel az anyag (érintettek: ratgab, NHLFAN, lolSL, W77D), az letölti magának a képet, és elolvassa:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Forza.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sehol egy olcsó splinti konviksön se olcsó G4 ,C&C4 1300-ért.
Úgy néz ki az én pénzemre nincsenek rászorulva.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza.