Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sziasztok.
A Cod 4-el multiznak még a népek nem tudjátok?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

grebber
Azt hittem a 4. steam akciónapot nem lehet alulmúlni ,hát tévedtem 😞

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Csere jobb volna, de 1900 ajánlva, bubis borítékban ok?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Black Death prototype demó Próbáljátok ki szerintem nem lesz rossz.

balee4
Akarom mondani adni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Tudna adnak valaki egy thehut-os discount kódot?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Daell Drow
Na ez nem semmi pack <#wow1>
Paradox fantasy pack
Akinek pl csak a majesty 2 kellet, annak mar megerte nagyon ez a pack 7.69 euroert.
IMYke2.0.0.0
Gondolom, amennyiért megvette + PK.

zavvi / the hut : 7.85 font
Game.co : 4.99 font

CDG (LV kiadás): 1390 + pk
576: 8.999 Ft (WTF?) - Gyémánt: 4999 FT - LV: 1999 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

The Protector
Mennyiért adod?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zorrobomber
Én ezeket vettem:
Bully -> 2.5€ nem pénz érte és végig se vittem anno
Frozen Synapse -> kicsit drágálltam még így is de egye fene

w77d
mostani akcióból R.U.S.E + összes DLC bezsebelve...

Totti5
Hopp kimaradt:

"ráadásul a Lost Odyssey fejlesztõi közremûködésével ami az egyik legjobb JRPG élményem volt evör."

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a blue dragon kapcsan erdemes megjegyezni toriyama nevet is.

Totti5
Rayman az egyik legjobb platformer akció játék amivel valaha is játszottam. A kettõ megvan nagydobozosban, az egyet számtalanszor végigvittem, a 3 és az M kimaradt mert nem játszottam pécén már jó ideje ( 4 éve ez az elsõ dobozos PC játékom😄 ), bár igazából a 3 érdekel, mert az M kicsit más ahogy olvastam. Ugye idén jön az új rész csudálatosan szép 2D!s HD grafikával és milliónyi ötletes játékelemmel.

Viva Pinata nem tudom milyen de ha valami 82%on áll Metacriticen akkor szar nem lehet, pláne hogy Rare és azt írják hogy casualtol, a HCkig mindenki megtalálja benne a lehetõségeket. Attól hogy nincs benne belezés, amcsi zászló meg rakétavetõ még tudok szórakozni vele, sõt... Spore is érdekelne, talán majd egyszer megveszem ezresé.

Blue Dragon pedig egy JRGP. Aki szereti a japó stílust az bírja, aki nem az nem. Én kedvelem!, ráadásul az Lost Odyssey ami az egyik legjobb JRPG élményem volt evör.

Tinman
Valaki nem akarna elcserélni/átvenni egy elsõ kiadású(NEM LV-s!!!), bontatlan Just Cause 2-öt... már megint voltam akkora barom, hogy korábban betettem a kosárba, majd amikor leadtam a végleges rendelést a must have listám alapján, akkor berendeltem még 1-et -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tudtommal nincs, de nem bonyolult a nyelvezete az angol Halo könyveknek. Érdemes elolvasni mind! 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Idõközben nálam is jó lett - mindkét böngészõvel.
Pedig volt itt minden elõtte a siker érdekében - template törlés , F5 ezerrel. Semmi eredmény. Aztán hirtelen megy minden, mint az álom.
<#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
nálam jo (FF5.0)

Forza.

lolSL
úgy már nekem is hasonló

IMYke2.0.0.0
Mire gondolsz?
Amúgy Ctrl + görgõ fel volt - mert nekem kicsi a monitor, alig látni valamit alap beállításon.

Más:

Nektek is szét van esve a STEAM oldala?

lolSL
furcsák a betûk nálad

grebber
Tudom ez nem játék,de itt is szoktatok könyvekrõl beszélni!

Halo könyvbõl (magyar nyelven) hány db van? Mert egyet találtam csak a Reach bukását!

IMYke2.0.0.0
Csak a játék karakterei miatt kérdeztem.

IMYke2.0.0.0
Tisztellek, szeretlek benneteket - igen, még lolSL-t is -, de egy már lezárt vitát kéretik nem felszítani, személyeskedni meg még úgyse.
Akit érdekel az anyag (érintettek: ratgab, NHLFAN, lolSL, W77D), az letölti magának a képet, és elolvassa:

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

arty
hagyd, a leghalványabb fogalmuk sincs ezekrõl 😊) kisfiuk még, pisztollyal és medzsóval nyomják ...

Forza.

ne is foglalkozz veluk, burokban elnek.

w77d
nna most még csak júli 4 van, ráérünk még XXXD

Daell Drow
meg egy teljes het van, ugyhgy barmi lehet meg. turelem.
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lolSL
fiú vagy lány?

Totti5
Mi a baj és melyikkel?

grebber
Steam-en ismét fosok 😞

Sehol egy olcsó splinti konviksön se olcsó G4 ,C&C4 1300-ért.
Úgy néz ki az én pénzemre nincsenek rászorulva.

w77d
bizonyára valami Collectors tartozék lehet XD

Ö,a lány is a gyûjteméynhez tartozik?😛

Shep
Rayman kollekció állítólag jó, legalábbis tesóm örült neki 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ugye a gyereknek lesz?

IMYke2.0.0.0
Szeretek ilyenekkel molyolni - bizonyos határig 😊

Totti5
Új szerzemények

Daell Drow
Imy mar megfigyeltem te szorgos/dolgos vagy ilyen dolgokban, minden ilyen bizbasz szart megcsinalsz masok helyett. kepek, tablazatok, statisztikak, stb. <#eljen>
arty
iszonyat gáz a kiadás, én is megkaptam ma ... egy fecni sincs benne, a dvd szitázása is randa, fekete és fehér :/ nade, ezeröté' jóez.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Szívesen, és <#worship>

ÓÓÓ, nem tudom, hogy csináltad, de köszönöm i2k. Ha már itt találkozunk, akkor a fordításaidat is, a sok "bántó" emberrel meg, ne foglalkozz.😊))
w77d
elég régi darabok ezek...

IMYke2.0.0.0
Ha félreérthetõ lenne - linimil gyûjteménye van a képen

IMYke2.0.0.0
Klikk a teljes mérethez!

grebber
Nem rontottál el semmit csak fos az imageshack.

Fabio Capello
békásra nem töltünk, nem szeresse az sg, ide töltsd fel: katt