Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ennyit errõl a feature-rõl.
Þór vígi þessi rúnar

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
p.s.: Megjött a bal oldalra a "chat aktivitás indikátor".
Jól hazavágja a logókat... Akarom tiltani!!!
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
- hozzászólásoknál user online-e csík, szürke -> offline, zöld online - kell egy kis idõ, míg cache befrissül mindenkinél!
- user adatlapján online-e pötty
- az online jelenlét beállításoknál kikapcsolható"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
de egy probát megér, h lefényképezed a játék dobozát+kodot rajta egy papiron az acc neveddel és a steam-nek elküldöd
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Steam supportnak mert nem eleg a foto a dobozrol? persze latszodjon a kod es tollal ra irva a steam acc neved.
Nem lehet, hogy van a számsorban olyan tag is, amit félreértettél, elnéztél és úgy írtad/írod be?
Eladóid azért még érdekelnek 😊 Ha nem gond.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Listát nem kaptam még Tõled, így nem tudtam, milyen eladó játékaid vannak.
Bár, most nem vet fel a pénz - és hivatalosan is önkormányzati segélyes lettem
Azóta eltelt pár nap 😊
Megközelítõleg 60%-nál járok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De, természetesen, online is fogom tesztelni. Már amennyire ez a hulladék net lehetõvé teszi.
Gondolom, mindenki ismeri a játékokat, és a kiadványok tartalmát, de azért leírom, hátha mégsem.
"Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction"
Tok: színes borító, belül 2 lemezes kiképzés,
Lemez: 1 DVD (színes szitálás, papírtokban)
Kézikönyv: 27 oldal, magyar nyelv, fekete-fehér (színes borító), telepítõkód a hátulján
Ár: 2990 Ft
"Battlefield: Bad Company 2"
Tok: 1. kiadás, színes borító, 1 lemezes kiképzés
Lemez: 1 DVD (tokba illesztve, színes szitálás)
Kézikönyv: 16 oldal, magyar nyelv, fekete-fehér (színes borító), telepítõkód a hátulján
1 db szórólap a Battlefield 1943-ról
Ár: 2490 Ft
Pick Pack Pont: 0 Ft (2011. július 8-ig)
Nincs valakinek egy 90 napnál nem régebbi számlája FEAR 2 Project Origin-rõl? Valamiért nem mûködik a Cd kulcsom, mindig duplicate cd key üzenetet kapok, a Steam meg addig nem hajlandó segíteni, míg nem mutatok nekik eredeti számlát. Az meg nekem nincs.
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném, mert így használhatatlan az eredeti játékom.
Itt láthattok infót róla:
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=13354
és ha megnyerte tetszésetek itt regisztrálhattok:
http://www.powerplaymanager.com/r687042
Az elsõ 11.nap kicsit érdektelen, mert számomra érthetetlen módon, nem
lehet részt venni az átigazolási piacon, de aztán nagyon beindul.
Jó szórakozást!
Meg azért is választottam ezeket, mert egy lezárt történet 😊
Aubnett könyveit is beszerzem majd mindenképpen 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Be happy. :) Running!
Karácsonykor vettem a Stalker Bundle-t ami a Stalker SOC-ot és a Stalker COP-ot tartalmazta !
A Stalker Clear Sky meg megvan Steelbook Limited Editionban !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.