Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
1400 Ft az az 1300 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Carlos
Na tiltottam is a Beállításoknál minden csetre vonatkozó dolgot. (checkbox-ból pipa kiszed és mentés).

Ennyit errõl a feature-rõl.

Þór vígi þessi rúnar

totyak
Passzolom, hogy mért kel nekik számla. A többi meg meg volt, szóval lefotóztam minden.

IMYke2.0.0.0
SG.hu - arcoskodó könyv v1.0:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
nyaff

p.s.: Megjött a bal oldalra a "chat aktivitás indikátor".
Jól hazavágja a logókat... Akarom tiltani!!!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nem adok fél évet és bizony úgy lesz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Nehogy elkezdjen fészbúkosodni az SG, mint ahogy az iwiw... nagy para lenne.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Én nem használom - AdBlock tiltja. De, gondolom, azért lát a rendszer online, mert beállításokban nem tiltottam 😊

Carlos
Használja bárki is az SG-s csetet? 😊

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
"2011.07.06. (R)
- hozzászólásoknál user online-e csík, szürke -> offline, zöld online - kell egy kis idõ, míg cache befrissül mindenkinél!
- user adatlapján online-e pötty
- az online jelenlét beállításoknál kikapcsolható"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Valami funkciót kapunk a teljes fórumban, ahogy elnézem a banner csík baloldalát...

Zomil
a probléma abban van, h nem valve termék a cucc...elvileg, ahol vetted oda kéne visszavinni(ami ugye nálad problémás)
de egy probát megér, h lefényképezed a játék dobozát+kodot rajta egy papiron az acc neveddel és a steam-nek elküldöd

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
visszaszívom, mert eszembe jutott hogy ajándékba kaptad, szóval ne hibáztass senkit, mindemellett ez egy jó tanulólecke

zorrobomber
A hibaüzeneted arra utal hogy már regelve volt a szériaszámod. Még mindig tartom hogy nagy valószínûséggel a boltban lopták ki, tehát ne a steam-et hibáztasd, hanem magadat. Én ha dobozos game-et veszek, mindig megtartom a számlát addig amíg el nem indul a játék, mert sose tudhatod mi baja van, akár a lemez is karcos lehet pl(volt már ilyenem is blokk be, csere és kész).

IMYke2.0.0.0
Te is? 😊

Totti5
Katonásdit játszunk?😊))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Daell Drow
Most egyatalan mert kell szamla? en gamestertol kaptam es nincs szamla, nem is tudom hogy rekalamhatnek ha ilyen lenne.
Steam supportnak mert nem eleg a foto a dobozrol? persze latszodjon a kod es tollal ra irva a steam acc neved.
totyak
Nem. Az összes lehetõséget végigzongoráztam. Ez a Steam egy nagy köcsögség. Eredeti játékkal nem játszhat az ember.

zorrobomber
vagy nem lehet az hogy egyszerûen kilopták belõle a kulcsot és újracsomagolták?

IMYke2.0.0.0
Triviális lesz, elõre is bocsánatot kérek:

Nem lehet, hogy van a számsorban olyan tag is, amit félreértettél, elnéztél és úgy írtad/írod be?

totyak
De már nem most lett vásárolva (nem is én vettem, hanem ajándék volt), szóval hiába mennék a boltba. Csak azt nem értem miért nem mûködik a kulcs. Ilyenkor cseszheti az ember?

IMYke2.0.0.0
Ahh... 😞 Már mindegy.
Eladóid azért még érdekelnek 😊 Ha nem gond.

Tinman
Félreérted. Kintrõl ezeröt a Conviction...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha én ezt tudom... 😊

Listát nem kaptam még Tõled, így nem tudtam, milyen eladó játékaid vannak.
Bár, most nem vet fel a pénz - és hivatalosan is önkormányzati segélyes lettem - de a Longest Journey-k mellett még biztos látnék finomat Nálad, amikre aztán tudnék félretenni.

IMYke2.0.0.0
A videó publikálásakor voltam 49,8 %-on - single+multi szövegállománya egyben van, ömlesztve sajnos.

Azóta eltelt pár nap 😊
Megközelítõleg 60%-nál járok.

Tinman
Conviction ügybe, legközelebb kérdezz tõlem... még úgy is egy ezressel olcsóbb lett volna, ha postára adom és leküldöm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zzeN
Hol tartasz? Gondolom a single is le lesz fordítva, talán rászánnám magam h újra végigtoljam.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
A fordítás készítése miatt vettem meg - elsõsorban.
De, természetesen, online is fogom tesztelni. Már amennyire ez a hulladék net lehetõvé teszi.

zzeN
Na végre rászántad magad? Grat!<#eljen> See you on the Battlefield!

IMYke2.0.0.0
Megjött a CD Galaxisos csomagom.
Gondolom, mindenki ismeri a játékokat, és a kiadványok tartalmát, de azért leírom, hátha mégsem.

"Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction"
Tok: színes borító, belül 2 lemezes kiképzés,
Lemez: 1 DVD (színes szitálás, papírtokban)
Kézikönyv: 27 oldal, magyar nyelv, fekete-fehér (színes borító), telepítõkód a hátulján
Ár: 2990 Ft

"Battlefield: Bad Company 2"
Tok: 1. kiadás, színes borító, 1 lemezes kiképzés
Lemez: 1 DVD (tokba illesztve, színes szitálás)
Kézikönyv: 16 oldal, magyar nyelv, fekete-fehér (színes borító), telepítõkód a hátulján
1 db szórólap a Battlefield 1943-ról
Ár: 2490 Ft

Pick Pack Pont: 0 Ft (2011. július 8-ig)

Daell Drow
Az egyertelmu, de akkor a boltba kene menni reklamalni a szamlaert.
totyak
Nem Steam-es, rendes dobozos. De azt is kell regelni a Steam-en.

robotnyk
ha steamen vetted akkor van számlád, ha nem, akkor nem ott kell reklamálni.
totyak
Üdv!

Nincs valakinek egy 90 napnál nem régebbi számlája FEAR 2 Project Origin-rõl? Valamiért nem mûködik a Cd kulcsom, mindig duplicate cd key üzenetet kapok, a Steam meg addig nem hajlandó segíteni, míg nem mutatok nekik eredeti számlát. Az meg nekem nincs.

Ha valaki tudna segíteni, megköszönném, mert így használhatatlan az eredeti játékom.

Találtam egy jó kis ingyenes stratégiai foci játékot az interneten,
Itt láthattok infót róla:
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=13354
és ha megnyerte tetszésetek itt regisztrálhattok:
http://www.powerplaymanager.com/r687042
Az elsõ 11.nap kicsit érdektelen, mert számomra érthetetlen módon, nem
lehet részt venni az átigazolási piacon, de aztán nagyon beindul.
Jó szórakozást!
Az elsõbe beleolvastam, tetszett, nekem jó lesz 😊
Meg azért is választottam ezeket, mert egy lezárt történet 😊
Aubnett könyveit is beszerzem majd mindenképpen 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zorrobomber
elõször a játék legyen jó 😊

Guren
War In The North gyûjtõi. nem rossz.

Nem rossz, de szerintem Dan Abnett Gaunt regényéhez képest unalmas. Nem valami izgalmasan ír ez a C.S. Goto

Holnap megyek Angliába, így beszereztem egy kis olvasnivalót, a Gaunt szellemeit már angol nyelven fogom olvasni 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

pointer4
66% engedmény volt rajta, ha jól emlékszem. ~14 dodó asszem.
HappyHunter
RUSE? Uramisten mennyi volt? Még van? Tökön döföm magam. Steam guard elvette a kedvem a bejelentkezéstõl és egy "á úgysincs semmi jó akció" felkiáltással hagytam a fenébe. Kár volt..

Be happy. :) Running!

wesker24
Nekem az összes Stalker megvan !

Karácsonykor vettem a Stalker Bundle-t ami a Stalker SOC-ot és a Stalker COP-ot tartalmazta !

A Stalker Clear Sky meg megvan Steelbook Limited Editionban !
Daell Drow
STALKEREK is nagyon jok ennyiert, nekem csak a clear sky hianyzik azt meg is veszem.
w77d
2 ojró darabja...

Ez az Elven legacy jó játék egyébként?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szégyellem magam... Ezért is voltam 2 napig önkéntes számûzetésben.... Mindenkitõl elnézést!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pár napja volt Steamen 5 euró....

pointer4
<#eljen> DLC-et elfelejtettem, azok mennyibe fájtak ?