Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
És azért azt meg kell h mondjam h ez a sárga-ferde borító elég gusztustalan. Ilyen kiadásért én 5000-ret semmiképp nem adnék...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Jut eszembe Ghotic 4-hez van már patch aminek hatására nem 15fps-el fut bármilyen beállítás mellett?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
Megvehetem neked ha még lesz, elég csak az 5/800 Ft-ot kifizetned, meg a PK-t. <#rolleyes> Még ha fizetsz is PK-t, akkor is olcsóbban jössz ki mint ha CDG-ben vetted volna mert nézd csak Ja, és tegyük hozzá én eredeti borítóval láttam (azt ne kérdezd h hogyan, de az volt...)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Majd egyszer megtanítom neked 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kongy
khm 500 Ft... újságot nem kapsz annyiért...

grebber
Mert a warez körülményes azért!Meg 1000ft az nem pénzt játékért!

Next PC upgrade: 2022

lolSL
minek kell annyira a cnc4? széria szégyene 😞

grebber
Ha esetleg nálunk helyibe nem lenne és valaki találkozik a C&C 4-el ilyan potom áron 1000ft körül nem lehetne megoldani megveszi elpostázza nekem én meg fizetek ?

Kongy
Sajna a C&C4 TT ára megy felfelé mint mondtam. 😄 De a durva az h eredeti borítós, és itt Szegeden már csak 1 db volt belõle. 😊

Kongy
Énis gondolkodtam a dolgon. 😄 Ha CDG-nél 5000ért árulják én lazán elpasszolom fóliával 3-4k-ért! és nyerek rajta, nem is kicsit. 😄
Ez am a szegedi tesco, nem tudlak biztosítani h máshol is ez a helyzet. 😄

Totti5
Ha van akkor írd meg és beugrok érte én is!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Nem mellesleg a helyedbe vennék vagy 50db és 2500ft-ért árulnám vaterán!

grebber
LOL akkor holnap megyek elnézek én is Egomiba (bár itt sosem szoktak ezek az olcsóságok lenni)
C&C 4-et meg akarom venni!

Kongy
Isten áldja a Tesco-t! Tényleg! Nézzétek mit szereztem 792 Ft-ért:

Tájékoztatásképpen: Spore a CD Galaxisnál

Szóval sztem ennyiért megérte. 😄
Amúgy nagyon durva félreárazások vannak, de negatív irányba is, pl a Killzone 3 20k kereken... wtf?! De láttam C&C 4 Tiberian Twilight-ot is 790 Ft-ért. Múltkor, egy hete még 499 Ft volt. Sztetek megéri megvenni annyiért? 😊

Tesco forever!

grebber
Ez jó.

Far Cry 1 2,5 euró
Far Cry 2 4,99

Packban meg 9,99<#eplus2>

Tinman
Mai akciók: <#szomoru2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
valamelyik akció bejöhetett nekik, mert irdatlanul túl vannak terhelve a szerverek

grebber
Gothic 4 miért ilyen drága még mindig? Én 4.99-ért akarok hozzájutni 😄

w77d
nna kiírták.. mára úgy látom nekem nem lesz semmi...

grebber
D2D akciója
Prey 1,95 font Empire Total War 3,95!

grebber
Elfogytak a serialok,vagy most olvassák a kívánságlistákat <#taps>

w77d
nna miva ma nincs újabb steam akció?

grebber
Mert oda vissza út 2x drágább mint a game!
Majd ha steam-en is lesz ennyiért vagy egomi tescoba akkor berántom õket!

<#nevetes1><#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most láttam media marktban is a Batman Arkham Asylum LV változatot szintén -1300.ftért, ami még vicessebb az a Wanted /Weapons of fate Cím, Keminy -590ftért.

Totti5
Hegyrõl indulsz legurulsz és visszafele busszal jössz😄

Már csak azért kérdezem, mert én az esetek 99,99 %-ában bizony megizzadok biciklizés közben (mondjuk a tempó alapján nem szoktam csodálkozni)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hogy lehet "jól" biciklizni? Vagy tekersz vagy nem tekersz! Vagy én valamirõl lemaradtam?<#nevetes1>

Shep
20km az ideális táv, ha jól csinálja az ember még meg sem izzad.

Totti5
Hát igen érdekes, most nézem ezt a PPP lehetõséget. Esztergom és környékén semmi sincs ami videójátékos szempontjából kedvezõ lenne ( helybéli vagyok én is ), csak a teszkó ahol 1-2 pécés játékot olykor érdemes lehet beszerezni, de konzol lehetõség 0a, még ha van is egy félig konzolbolt ahol 16 ezerért árulja a játékokat... "szerencsére" heti rendszerességgel járok pestre így nem okoz ez gondot.

IMYke2.0.0.0
Bizony. Szerintem is azt az opciót kellene erõltetni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
1 nap után kikapcsoltam a frászba.

robotnyk
persze az adatlapon, ahol LENNE ÉRTELME, ott nem látszik a status...
w77d
aham... szóval egyiket valszeg megkapom 2-3 héten belül a másikat meg mondjuk másfél hónap múlva?

lolSL
egyébként sem egybe küldik a játékokat

w77d
srácok ha a zavvi-nál akarok két játékot venni, az egyiknél az van hogy in stock, a másiknál pedig Usually dispatched within a month, akkor ez a csomag hogy érkezne meg?

IMYke2.0.0.0
Hát, akkor mindenképp a futárt érdemes választania.

Tök érdekes, hogy én a világvégén jobban kijövök a PPP-vel, mint grebber a civilizáció közepén <értsd: az ország "szívéhez" közel>.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Pesten akkor érdemes vásárolni játékot pl Esztergomból jövet, hogy ha más miatt mész fel és útbaesik, vagy -3 day-el szeretnél szert tenni rá... tömegközlekedéssel 3 ezer alatt nem jössz ki, s autóval is drágább mint a futár.

Én speciel hányingert kapok tõle, hogy minden egyes fórumtopik megnyitásnál bepofátlankodik a jobb alsó szélre... ki is kapcsoltam, amúgy lenne értelem!

IMYke2.0.0.0
Hú, nem szóltam:

A távolságok az Útvonalterv.hu számításai alapján[/u]

De akkor Pestre miért nem ugrasz be idõnként?

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#papakacsint>

ZsZso
<#worship> Hála és köszönet. Öreg vagyok én már az ilyen változásokhoz.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Esztergomból nem bringázok sehova 😄

IMYke2.0.0.0
Zavar az SG.hu, meg a szürke/zöld sáv? Kikapcsolod (Fórum fõoldal, Beállítások):

IMYke2.0.0.0
Nekem oda-vissza (tehát, összesen) 20 (azaz húsz) km-t kell bicajoznom, amikor a Pick Pack Pont-ba (Siklós, TESCO) megyek...

Igaz, bicikli út, meg szép táj, Harkány, ilyenkor még jó nõket is látni, ahogy jönnek-mennek a strandra, jó levegõ, napsütés...
De voltam már erõse szembe szélben, esõben és havas-csúszós idõben is.

grebber
Olvastam ahol lakom ott nincs ilyen!

ZsZso
Ponty az a lényege 😊. Olvass utána:
http://cdgalaxis.hu/pickpackpont

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Nem pesti vagyok cseszhetem!

ZsZso
Pikkpakk most ingyenes. Szerintem megúszhatnád 1400bõl.

grebber
Tescoba kéne ennyiért dobálni oda van bonom <#taps> ,mert így +990 a kiszállítás!