Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Megvan a Company of Heroes Game of the year kiadása dobozosan. A Steamen most akciósak a kiegészítõi. Ha ott veszem meg a két kieget, akkor kompatibilis lesz az én alapjátékommal vagy az alapjátékot is Steamen kell megvenni?

Bence94
nem jött meg ?

én metro 2033 akciót szeretnék 2-3 juróért <#taps>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

zorrobomber
hardverapró pedig jóság, én ott már kétszer kaptam úgy ingyen játékot hogy egyik esetben még el is postázta a srác

Zomil
az coop-ban érdemes tolni, egyedül sokkal nehezebb 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wesker24
Inkább egy Bulletstorm AC B vagy Dead Space 2 lenne jobb akcióban.

davidka003
Na Winterbottomnál elszakadt a cérna nálam 2.10-nél:

Olyan nehéz lett, hogy szerintem én hagyom a fenébe.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
próbálok 😄

Guren
arról szokj le hamar :C

w77d
nekem ilyen az XD-zés XD

wesker24
Hát azt inkább Coop-ban érdemes játszani.
wesker24
Ez egy nagyon rossz szokás már megszoktam hogy igy írok fel sem tûnik.
w77d
gyerekek ez a Magicka nagyon nem egy könnyû játék... második résznél tartok de állandóan elvérzek a varázsló goblin-nál 😄

NEOreg3
no offense, de miért kell minden mondatod végére felkiáltójelet rakni? és miért kell szóközt tenni elé?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wesker24
Two Worlds 1 úton van Two Worlds 2 már rég megvan !
wesker24
Gothic 4 nem érdekel AC B jöhet Two World's 2 már megvan !
w77d
Two Worlds 1-2 nekem is jöhetne...

Shep
Hol lehet megnézni Tinman eladó cuccait?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ilyenekbe nem igen bízok.VGA-t is ugy vettem ott hogy álmatlan éjszakáim voltak!
De mint írtam 5 euró nem pénz egy játékért.Ez nekem semmi 0.Ezért írok a címeket miket szeretnék ennyiért hátha megint kirakják <#taps><#idiota><#banplz>

Gothic 4,AC:B, Two Worlds 2 ezek jöhetnek még.

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Ezek közül Red Alert 3 a koop miatt.

wesker24
A hardver aprón árult az egyik srác játékokat és ha 2 játékot veszel töle a 3-dikat ajándékba kapod !

wesker24
Nálam még 1 FT-ot se ér a C&C 4 nem hogy 5 eurot !

Az eddigi legpocsékabb játék amivel valaha játszottam !

Imyke ha kell a C&C 4 neked adom nekem nem kell kell a kutyának !
grebber
Megadtam a rendesen neten nem szoktam hazudni az nem az én szokásom álnevek mögé bújjak (nicknevek azok mások)

Na már csorog is 1318ft-ot vontak le!<#eljen>

w77d
tök mind1 mit adsz meg, nem fognak felhívni 😄

grebber
Steam-en én még soha nem vettem magamnak még anno nem volt mastercardom.Ez az elsõ vásárlásom és látom telefonszámot is kötelezõ megadni.
Azt simán +36-al megadom azt jó is?

w77d
akció elején 1 órát mindig ez van, tegnap is emg elõtte is ez volt... a nép feszül a monitor elõtt, bejönnek az új akciók és pufffff mennek a vásárlások XD

grebber
Nem gyengén bevan halva a steam meg se tudom rendelni<#taps>

zorrobomber
lol pont ezt akartam írni

grebber
Na ezek szerint olvasták a fórumokat amiket telesírtam az olcsó C&C 4 miatt.Így már megveszem ennyit megér!

5 euró a steam-en most!Meg is veszem ennyit megér nekem egyszer élünk max nem eszek 3 napig mazsi fagyit!<#idiota>

w77d
nna tessék steam-en C&C kiárusítás 😄

IMYke2.0.0.0
Ha van még ingyenes, nekem is jöhetne a Generals/Zero Hour mellé 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Honnan kapod "ingyen"?
És mennyiért passzolnád tovább nekem?

IMYke2.0.0.0
Nagyon örülök, hogy nem vettem meg a játékot - pedig a 'zelsõ' része megvan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Ha nagyon kell neked a C&C 4 akkor neked adom nekem nem kell !

Mivel én ugyis ingyen fogom megkapni akkor a tied lehet !

ZsZso
Köszi szépen a felhomályosítást. A Napfényparkos Tescoban még találtam 1 Spore -t, meg is vettem. Meg is lepõdtem, mert olyan pici játékrészleg sehol máshol nincs.

Amikor kijött a játék, akkor nagyon nagyot csalódtam benne így nagyon örültem, hogy nem herdáltam rá el annyi pénzt. (A lénykészítõt anno beszereztem, de az meg is érte az árát 😄.) Most viszont ennyi pénzért nem tudtam otthagyni.

grebber:
C&C -re nem emléxem sajnos, mert engem jég hidegen hagy, és sajnos csak most olvastam, hogy lenne érdeklõdés iránta.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Az sem volt.Fél órát nézegettem a polcokat és semmi érdemleges cucc nem volt.

Totti5
Spore sincs?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Na megjöttem Esztergomi Tescoból és hát semmiféle C&C 4 nem volt 😞 (Csak Tiberium Wars volt 1990-ért)
Egyedüli amit láttam és megérte volna az az LS-s Just Cause 2 1390FT-ért!

Kongy: Akkor ha arra jársz legközelebb és lesz 1000ft alatt C&C 4 megvennéd ?

Totti5
Tegnap pár órát TDU 2õztem, mert már kellett valami ótós játék... most nem firtatom hogy miért 23 fps amikor van pár épület is a képen, és miért nincs fizika, ablaktörlõ, miért rossz a belsõ nézet és a külsõ kamermozgása, miért nem jók a hangok. Biztos van benne olyan autó aminek elfogadható a hangja... viszont pár óra után abbahagytam, majd újra elindítottam és törölte az addigi mentésemet és beadta az intrót...

Köszönöm éden ezt a trágyalét, remélem csõdbementek hamarosan... béna balfasz szargyár. ( érdekes hogy AAA játékoknál ilyen soha az életbe nem fordult elõ eddig, csak az ilyen összetákolt szemeteknél ).

JethroHUN
Vezess Master <#bohoc>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kongy
Ezt értem, nem is mondtam h mindenkinek engem kell követnie. =P

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

w77d
jóóóvan van aki nem megjelenés napján tolja ki a játékokat mert más dolga is van XD

Kongy
Ne értsetek félre, én is imádtam a DS2-t, de már rég "leszámoltam" vele úgymond. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Érdekes hogy az elsõ részt is elég késõn vittem végig de nagyon tetszett, és foglalmam sincs a 2.at mikor fogom, pedig nagyon tetszene hisz imádom a horror mûfajt.

w77d
én még megjelenéskor megvettem belõle a CE-t, egy hete elkezdtem és most befejeztem. Nagyon odabasz a játék, a többi fejlesztõcég nyugodtan tanulhatna ezektõl a srácoktól..

Mostanában a steamen is jó árak vannak, nyári leárazás rulez .)

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Kongy
Dead Space 2? OMG, én már totál elfelejtettem azt a gamet. 😄

w77d
én elvetemült vagyok és régebben ennek a többszöröséért rendeltem meg CDG-tól az összes c&c-t... igaz, azóta egy percet sem gameltem velük, még sópár cucc van elõtte a listán 😄

amúgy ebben a pillanatban végeztem a Dead Space 2-vel...hát csak annyi mondanék hogy hûûûbazdmeg, nna ilyen egy geci jó játék XXXD

Zomil
mert esetleg c&c fan és azt akarja, h meglegyen az összes rész eredetiben? 😊
nálam legalábbis ez a helyzet...1szer végig lehet tolni, de tényleg a sorozat szégyene

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kongy
Azért nézd meg hátha. 😊

grebber
Azt megköszönném nagyon,mert mint mondtam helyi tescoba foghíjas szokott lenni a választék és még nem találkoztam sajna ilyen "félre"árazott dologgal 😞