Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan a Company of Heroes Game of the year kiadása dobozosan. A Steamen most akciósak a kiegészítõi. Ha ott veszem meg a két kieget, akkor kompatibilis lesz az én alapjátékommal vagy az alapjátékot is Steamen kell megvenni?
én metro 2033 akciót szeretnék 2-3 juróért <#taps>#taps>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Olyan nehéz lett, hogy szerintem én hagyom a fenébe.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De mint írtam 5 euró nem pénz egy játékért.Ez nekem semmi 0.Ezért írok a címeket miket szeretnék ennyiért hátha megint kirakják <#taps>#taps><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Gothic 4,AC:B, Two Worlds 2 ezek jöhetnek még.
Next PC upgrade: 2022
Az eddigi legpocsékabb játék amivel valaha játszottam !
Imyke ha kell a C&C 4 neked adom nekem nem kell kell a kutyának !
Na már csorog is 1318ft-ot vontak le!<#eljen>#eljen>
Azt simán +36-al megadom azt jó is?
5 euró a steam-en most!Meg is veszem ennyit megér nekem egyszer élünk max nem eszek 3 napig mazsi fagyit!<#idiota>#idiota>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mivel én ugyis ingyen fogom megkapni akkor a tied lehet !
Amikor kijött a játék, akkor nagyon nagyot csalódtam benne így nagyon örültem, hogy nem herdáltam rá el annyi pénzt. (A lénykészítõt anno beszereztem, de az meg is érte az árát 😄.) Most viszont ennyi pénzért nem tudtam otthagyni.
grebber:
C&C -re nem emléxem sajnos, mert engem jég hidegen hagy, és sajnos csak most olvastam, hogy lenne érdeklõdés iránta.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Egyedüli amit láttam és megérte volna az az LS-s Just Cause 2 1390FT-ért!
Kongy: Akkor ha arra jársz legközelebb és lesz 1000ft alatt C&C 4 megvennéd ?
Köszönöm éden ezt a trágyalét, remélem csõdbementek hamarosan... béna balfasz szargyár. ( érdekes hogy AAA játékoknál ilyen soha az életbe nem fordult elõ eddig, csak az ilyen összetákolt szemeteknél ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
amúgy ebben a pillanatban végeztem a Dead Space 2-vel...hát csak annyi mondanék hogy hûûûbazdmeg, nna ilyen egy geci jó játék XXXD
nálam legalábbis ez a helyzet...1szer végig lehet tolni, de tényleg a sorozat szégyene
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"