Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de akkoris az évtized sz*r játéka 😄
lolSL
olvass utána hátha routerben/tûzfalon kell portokat nyitogatni

grebber
Nem érdekel kinek kéne tököm kivan ezt szajkózza mindenki<#taps>
Ez így nekem sem kellett volna.Én olyat akartam ami megy is de ez nem az a verzió sajnos 😞

Pedig EA-s oldalakra beenged a kodammal,de a gameben azt írja disconnected és nem tudok játszani!

Next PC upgrade: 2022

lolSL
nem steames játék
informálódj mielõtt trollkodol

HappyHunter
Akkor még nem biztos hogy nem érte meg.

Be happy. :) Running!

Totti5
Steam<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rage47
az a játék ingyen sem kéne...
grebber
Így utólag mégsem érte meg az 1318 ft-ot a C&C 4.Nem is engedi elindítani állandóan azt írja a game menüjében disconnected és nem tud csatlakozni 😞
Fasza mondhatom!

Rage47
nekem már nem kell
Tinman
Rage47 is már késõn írt... beszélj vele, mert akkor máris vagytok ketten :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sanctum-ba betársulnék, ha még lehet. Vagy már van elég jelentkezõ?

Carlos
" Mindenki szebbet szeretne és mindenki tudja hogy milyen paski erõmûvek vannak a piacon amik nincsenek kihasználva, de ahhoz játékokat is kellene készíteni ami már nem egyértelmû dolog"

Aszittem a nõkrõl beszélsz... ehhh... KÁVÉT!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Ez nehéz kérdés. Mindenki szebbet szeretne és mindenki tudja hogy milyen paski erõmûvek vannak a piacon amik nincsenek kihasználva, de ahhoz játékokat is kellene készíteni ami már nem egyértelmû dolog. Félve várom a köv a gent, mert az biztos hogy a játékárak megugranak megint hiszen nem 10-11k volt anno egy 360 és ps3 játék hanem jóval több... 3 év minimum eltelt mire normalizálódott erre a szintre az ár. Szinte minden kiadó megemlíti hogy lesz áremelés mert nagyon drágák így is a játékok és ez csak nõni fog. Látva az E3at hogy milyen kiforrott és csudásan festõ produktumok jönnek örömmel várom a köv másfél évet és semmi ingert nem érzek hogy kellene új box, persze ez én vagyok. Jövõre minden biznnyal ott lesz az E3on az új X és talán a PS is és max rá egy évre kijönnek majd velük.

grebber
Company of Heroes is berántva. Tegnap mintha drágább lett volna steam-en valami 3,74rémlik.
De ez az 524 ft egy játékért nagy 0 semmi<#taps><#eljen>

lolSL
hamarosan elkészül az új rendszerük a letöltések kezelésére, addig ki kell így húzni.

robotnyk
félig off: az elmúlt 40 percben letöltöttem 30 megát a 2 gigából steamen <#wilting>
Tinman
A Halo 3, Wars és Reach azért elég kellemesre sikeredtek ám...

/összes Halo-t letoltam és nem vagyok Halo fan, egyszerûen a gamer "mûveltségem" és tájékozottságom érdekében tettem

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tudod, hogy nekem is nagyon gyakran van ilyenem, hogy na akkor most a tököm se fog szórakozni telepítgetéssel, patchekkel, etc.

De ahogy a Fallout 3 esetében és most a Baman' esetében is, mindig be kell lássam, hogy iszonyat módon elavult a vas már többek között az XBOX-ban.

Abs. aláírom, hogy RÉM olcsó és ahhoz képest komoly teljesítményt lök ki magából, de hát sajna már 2011 van, nekem meg továbbra is jó a szemem és sokszor egyszerûen kevés már látványban az amit az XBOX kiizzad magából.

Tudod én vagyok az a tag akinek a BBC Life Blu-ray is néhol "kevés" volt... valahol azt a minõséget várnám el MINDENTÕL, amit azokon a korongokon láttam és még ott is voltak fekete foltok :-/
Nagyon lassú a fejlõdés :-(

lolSL
qq
halozzál az csak nekedvan

Totti5
Áh... ha már többet kell tenni annál hogy betolom a lemezet ( max feltepelítem ), akkor már minden bajom van. A helyzet még mindig az hogy ha tévén játszol és ahhoz mérten normál távolságból nyomod észre sem veszed hogy 720p vagy 1080p, mert nem látszik, csak akkor ha odamész és belemászol a képernyõbe, akkor nyilván sosem fog versenyezni a pécés kristálytiszta képpel, de tévét nem 30 centirõl nézünk és nem is 1 méterrõl, így ez nem számít. Batman is Unreal motor így az pécén 60 fps és még nagyon szép is, tehát nem állítanám be mércének, mert nem dicsõség azt egy közepes pécén sem hozni ( amúgy 360on sincs vele gond, tû éles és fix 30 ). Pécé egy szempontból fájó jelenleg hogy ahogy a Batman úgy az Alice szempontjából is ki lettek vágva effektek amik el lettek adva pécén only pászibül fizikszel... ettõl hányni tudok, hogy butítottat kapok, csak mert az nivida ezzel parasztvakít.

Tudsz ám élni... XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ic tájm 2 ápgréd :-D

Tudod, te mekkora királyság Baman' AA esetében erõpécét rákötni elszídí tívire hádéemivel, XBOX360 wired controllerrel, achikkal, lájvval, HATVAN FPS-el, extrém hádével, MAGYAR felirattal, SSD-rõl, fekve?

Nincs pályabetöltésre várakozás, nincs screen tearing, nincs low fps vagy FPS drop, csak a kényelem és a k. nagy élvezet van! PRICELESS!!!!!!!!!!!

Tinman
Darkling úréknak elküldve...

w77d: Akár a mail címed is jó lesz p.ü.-be.

Tinman
Ok! Darkling írt p.ü.-t!

Intézem is... sztéj tyúnd :-)

w77d: Légyszi vegyél fel steam friends listbe akkor...

w77d
én w77d vagyok

Totti5
Sajnos nem futna a pécémen😞

Tinman
Megveszem rendben, de darkling urat is várjuk be!

DARKLING jelentkezz! Benne vagy akkor? :-)

Ja meg a lényeg:

STEAM-es neveket kérem szépen... pl. a mai napig nem tudom ki az akit felvettem és "zsugabubus" néven van :-D

w77d
valaki vegye meg én utalom neki az összeget

Tinman
Tök jó :-)))

Ahogy ti akarjátok!

Fizethetek én is, és ti utaltok, vagy utalhatok át én is (Cib) azonnal netbankból annak, aki egyben veszi a 4-es pakkot.

Nekem mindegy, az itt lévõkben 99%-ban megbízok.

w77d
jelen.. hogy boltoljuk le?

Tinman
Akkor már csak 1 emberke kellene :-)

Én benne lennék. Ha nincs elegendõ létszám, akár kettõvel is (havernak megveszem).

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tinman
Pontosabban talán az egyetlen játék ahol a tower defense-t ötvözték az FPS mûfajjal... egész kellemes értékeléseket kapott ---> 7-8/10!

Gameplay

IMYke2.0.0.0
Tower defense - özönlõ ellenfelek, Te meg küzdesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Miezajáték ?😄
Tinman
URAK!

Sanctum

Nem állunk össze mint 4(!!!!) kicsi legó?

4-es pakkban csak 2.47 Euro/darab vagyis ha lennénk 4-en fejenként csak ~660 Ft lenne.

Tinman
RENDKÍVÜL macerás... hozzá képest egy PC szervizelése vicc kategória, de komolyan :-)

2 hete javítottam egy HP noti hûtését -céges meló volt-, 3 órán át görnyedtem felette, mert szét kellett totál szedni (~25 fõ alkatrész, ~40 csavar), hogy egyáltalán hozzáférj... egyéb notik esetében egy ilyen meló 15 perc :-/

Javítottam egyszer egy Thinkpad-et is, ott touchpad és kijelzõ gond is volt egyszerre, az egy fél napos szösszenet volt. Aztán nem rég egy törött Toshiba kávát cseréltem az kb. 2 óra volt... sok x sok ilyen sztorim van... de a kakaó beleömlés volt a legsúlyosabb.

Szép szakma ez és nem is sokan merik bevállalni már ilyen mélységig, hogy forrasztasz, hõlégfúvó, alkatrész rendelés Sydney-bõl, etc :-)

Ja arra nem válaszoltam, hogy igen, idehaza többnyire aranyárban mérik az alkatrészeket, ezért kell 99%-ban kintrõl gondolkodni, vagy bontóból, de idehaza a bontók is keci drágák.

IMYke2.0.0.0
Nem macerás egy laptop javítása? Gondolom, az alkatrészek az ilyen apróságokhoz aranyárban vannak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ide nem akarom kitenni... a teljes listát még nem írtam meg, mert tényleg van most jobb dolgom is, többek között szereztem 0 Ft-ért egy NEC notit, baromi jó állapotban van (küllemre!), viszont szar a HDD-je, szar a kijelzõje, nulla ram van benne, optikai olvasó halott és azzal töltöm el estéim, hogy azt szerelem, javítgatom, baromi pöpec kis masina lesz ez ha elkészül :-)

IMYke2.0.0.0
Sehol. Nem teszi ki publikusra a listát <és még ne mis készült el vele, illetve jobb dolga is van annál>.
Ellenben, néhány játékának hirdetését megnézheted a hardveraprón és a Vaterán. (Crus nevet keress!)

Megvettem Steamen a két kieget, ott megnéztem a cd kulcsokat, kimásoltam, elindítottam az alapot, ott hozzáadtam a kulcsokat és elfogadta. A ToV-ral már játszottam is és mûködik. Az OF kampányra viszont azt írta, hogy nincsenek bizonyos fájlok telepítve. Az alap volt felrakva az összes patchel együtt, a ToV egybõl feloldódott, nem kellett Steamrõl letölteni. Gondolom az OF-ot le kell töltenem.

w77d
nekem Tales of Valor volt lemezes és nem bírták egymást a steames alap + OF-el, így a ToV-ot is megvettem steamen

robotnyk
nekem az alap és az OF lemezes, a ToV steames, és felismerték "egymást" minden további nélkül
Köszi a segítséget!

w77d
nem lesz kompatibilis én már próbáltam, inkább újra megvettem az egészet.

robotnyk
kompatibilis lesz, legfeljebb a cd kulcsokat kell újra beírni.
Daell Drow
Nem lesz kompatibilis, de olyan olcso hogy nyugodtan meg veheted az egesz pakkot.

En tegnap a kings bounty pakkot vettem meg, az alap meg van dobozossan. a 2 kieg meg 9 euro volt, a komplet pakk meg 6 euro. ki erti ezt? igy aztan meg vettem mind 3-t.
Rage47
az de gáz már😄
w77d
jaja... volt, hogy egy cikkemben is elõfordult, utólag vettem észre XD

szabii98
azbuktatott le a múltkor is 😉 😄

I met God. She's black