Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez így nekem sem kellett volna.Én olyat akartam ami megy is de ez nem az a verzió sajnos 😞
Pedig EA-s oldalakra beenged a kodammal,de a gameben azt írja disconnected és nem tudok játszani!
Next PC upgrade: 2022
Fasza mondhatom!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aszittem a nõkrõl beszélsz... ehhh... KÁVÉT!!!!!
Þór vígi þessi rúnar
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De ez az 524 ft egy játékért nagy 0 semmi<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
/összes Halo-t letoltam és nem vagyok Halo fan, egyszerûen a gamer "mûveltségem" és tájékozottságom érdekében tettem
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De ahogy a Fallout 3 esetében és most a Baman' esetében is, mindig be kell lássam, hogy iszonyat módon elavult a vas már többek között az XBOX-ban.
Abs. aláírom, hogy RÉM olcsó és ahhoz képest komoly teljesítményt lök ki magából, de hát sajna már 2011 van, nekem meg továbbra is jó a szemem és sokszor egyszerûen kevés már látványban az amit az XBOX kiizzad magából.
Tudod én vagyok az a tag akinek a BBC Life Blu-ray is néhol "kevés" volt... valahol azt a minõséget várnám el MINDENTÕL, amit azokon a korongokon láttam és még ott is voltak fekete foltok :-/
Nagyon lassú a fejlõdés :-(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tudod, te mekkora királyság Baman' AA esetében erõpécét rákötni elszídí tívire hádéemivel, XBOX360 wired controllerrel, achikkal, lájvval, HATVAN FPS-el, extrém hádével, MAGYAR felirattal, SSD-rõl, fekve?
Nincs pályabetöltésre várakozás, nincs screen tearing, nincs low fps vagy FPS drop, csak a kényelem és a k. nagy élvezet van! PRICELESS!!!!!!!!!!!
w77d: Akár a mail címed is jó lesz p.ü.-be.
Intézem is... sztéj tyúnd :-)
w77d: Légyszi vegyél fel steam friends listbe akkor...
DARKLING jelentkezz! Benne vagy akkor? :-)
Ja meg a lényeg:
STEAM-es neveket kérem szépen... pl. a mai napig nem tudom ki az akit felvettem és "zsugabubus" néven van :-D
Ahogy ti akarjátok!
Fizethetek én is, és ti utaltok, vagy utalhatok át én is (Cib) azonnal netbankból annak, aki egyben veszi a 4-es pakkot.
Nekem mindegy, az itt lévõkben 99%-ban megbízok.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Gameplay
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sanctum
Nem állunk össze mint 4(!!!!) kicsi legó?
4-es pakkban csak 2.47 Euro/darab vagyis ha lennénk 4-en fejenként csak ~660 Ft lenne.
2 hete javítottam egy HP noti hûtését -céges meló volt-, 3 órán át görnyedtem felette, mert szét kellett totál szedni (~25 fõ alkatrész, ~40 csavar), hogy egyáltalán hozzáférj... egyéb notik esetében egy ilyen meló 15 perc :-/
Javítottam egyszer egy Thinkpad-et is, ott touchpad és kijelzõ gond is volt egyszerre, az egy fél napos szösszenet volt. Aztán nem rég egy törött Toshiba kávát cseréltem az kb. 2 óra volt... sok x sok ilyen sztorim van... de a kakaó beleömlés volt a legsúlyosabb.
Szép szakma ez és nem is sokan merik bevállalni már ilyen mélységig, hogy forrasztasz, hõlégfúvó, alkatrész rendelés Sydney-bõl, etc :-)
Ja arra nem válaszoltam, hogy igen, idehaza többnyire aranyárban mérik az alkatrészeket, ezért kell 99%-ban kintrõl gondolkodni, vagy bontóból, de idehaza a bontók is keci drágák.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ellenben, néhány játékának hirdetését megnézheted a hardveraprón és a Vaterán. (Crus nevet keress!)
En tegnap a kings bounty pakkot vettem meg, az alap meg van dobozossan. a 2 kieg meg 9 euro volt, a komplet pakk meg 6 euro. ki erti ezt? igy aztan meg vettem mind 3-t.