Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
En sem akarom annyira vedeni a PC GURU-t, meg lehet hogy most mar szar. De en 1999-tol vasaroltam folyamtaossan jopar evig. Es akkor a szinvonal nagyon jo volt. meg 2000-2001-2002 teljes jatekai is a legjbbak szamomra.
A cikkekrol nem is beszelve, mert akik irtak: Mocsi, Hancu, Stöki, Brazil. Azert remek tartalamas cikkeket irtak anno.
RIP regi PC GURU.
robotnyk
ezt most úgy mondod mintha nem jelent volna meg az RDR PCre tavasszal ahogy beígérték

Nem akarom védeni a Gurut, de a Gamestar ebben a tekintetben még rosszabb.
Na ott aztán lehet fogni a fejet a sok dilettáns majom miatt akik cikk írónak képzelik magukat. Én azon hördültem fel leginkább amikor a GS-ben valami noname majom a Dragon Age-rõl írt egy cikket, de állítom hogy soha a büdös életben nem töltötte be azt a játékot. Például olyanokat írt hogy 6 féle fajjal lehet játszani a játékban, köztük démonnal!!!! NA NEEEEEE.
Szóval ha nagyon választani kéne, én inkább a Gamestart szüntettem volna meg, mert nem elég hogy hazudnak össze-vissza, de ráadásul azt hiszik magukról hogy õk az istenek. Nagyon át estek a ló túlsó oldalára. A Guruban soha nem hencegtek olyan szavakkal, mint "mega giga világpremier, csak nálunk, csak itt"
Ezzel szemben a GS-ben még a mai napig is ilyen ökörségeket lehet olvasni, nem beszélve a GS Tv-rõl, ami aztán tényleg mindenrõl szól, csak arról nem amirõl kéne. Most õszintén, kit érdekel az a baromság hogy a Gyu azért nem játszik FPS játékokkal mert egyszer fejbe lõtték a CS-ben? vagy amikor itt okoskodott az miatt hogy mennyire örül annak, hogy a Stalkerben olyan fegyverek vannak, amiket õ is használt a katonaságban. El árulok valamit. Itthon ha jól tudom, inkább AMD gépfegyverek voltak, nem pedig Kalasnyikov, szóval el mehet a fenébe a hájas seggével. Abban viszont valóban igazat adok, hogy az úgynevezett õs Pc Guru 1000-szer jobb volt, és minden akkor romlott meg, amikor a csapat ketté ment, és az egyik csapat Gamer magazint kezdett csinálni, a másik csapat pedig egy újfajta Gurut. Én így a végére csak annyit mondanék hogyha mégis újra éledne a Guru, akkor jöjjenek vissza az igazi nagy arcok: Mocsy, Lilly, és a többiek. Ja meg a Sör/gumicukros Brazil 😊

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Totti5
Pedig a gémsztár ebbõl éll... sületlenségek, valótlanságok, hozzá nem értés. Igazából jól csinálják mert a fiatalokat könnyû félrevezetni, hiszen nem olvasnak angol oldalak, így csak onnan tájékozódnak amit a gémszaros csóka böffent nekik, és erre remekül építenek, csak ugye a színvonal a kritikán aluli.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
nem biztos, igény van ám a kézzel fogható magazinokra ebben a témában is (a szakdolgozatom errõl írtam anno). Viszont az nem mindegy hogy milyen a minõség. A Guru-nak régóta megvan a negatív hangzása a hozzá nem értõ és a munkájukat leszaró újságírók és tesztelõk miatt. A nagy sületlenségek amiket megjelentetnek simán kicsinálja az újságot...

wollnerd
???

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Rage47
<#eljen>
robotnyk
egy ekkora piacon egy számítógépes játékokkal foglalkozó magazint már rég át kellett volna vezetni online
Hogy kicsit "ON" is legyek: szerintetek érdemes megvenni a Mafia 2-höz a két küldetés DLC-t? (Nem nagyon olvastam semmit róluk, szóval teljes a homály felettük...)

hozzá nem értõ vezetõk akik szórják ki az értékes tehetséges embereket és hozzák a hülyéket és a csókosokat

Eddig szinte minden munkahelyemen ez mûködött 😞 És fõleg az állami szektorban tapasztaltam ezt. Többek közt ezért tart ott Magyarország, ahol...

😞

w77d
a motorpresse sikeresen tönkretett pár nagyon komoly újságot. Kicsinálták az AutoPiac-ot, eladták az AutoMagazint, totál veszteségessé vált a GEO magazin és most a PC Guru-nak is lehet hogy annyi. Én is a presse-nél dolgoztam, de nagyon rosszul csinálták már akkoris (hozzá nem értõ vezetõk akik szórják ki az értékes tehetséges embereket és hozzák a hülyéket és a csókosokat)
Most a Speedzone Productions-nál vagyok, ég és föld a kettõ cég. Mi adjuk ki az AMS Magazint és a Garázs mûsort mi csináljuk. Nna valahogy így kell csinálni, nem is vagyunk veszteségesek, sõt...

wollnerd
sziasztok!
A steamben hogy lehet végleg beállítani hogy ne frissítse a játékot? Hiába állítom hogy ne frissítse automatikusan a játékot, az indításkor mindig átirányítja arra hogy frissítse a játékot!
A Mafia 2-nek szeretném leállítani hogy feltegyem a 4-es Update-t hogy mûködjön rendesen a 65 %-os magyarítás!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

artschi
régi 576 rulz!!

btw... bezár a PC Guru

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

a képek le maradtak

[/url][/img]

[/url][/img]

hello mindenkinek 😊

Ezeket a játékokat szereztem meg tegnap a vateráról:

[/url][/img]

Természetesen a játékokhoz tartozó Pc Guru magazinokkal együtt vettem, és attól függetlenül hogy újság mellékletek voltak, én bizony nagyon örültem nekik, mert egyrészt szerintem ezeket a játékokat már nem lehet dobozos formában megszerezni, olyan õskövületek, másrészt, én amúgy is imádom ezeket a régi, 90-es évekbeli játékokat 😊

Illetve ha meg engeditek, egy pici offként egy ilyen képet is mutatnék:

[/url][/img]

Elég nagy 576-os rajongó vagyok, és már majdnem mindegyik szám megvan, csak 95-tõl lefele nincsenek meg a hiányzók. Ezért is örültem meg, amikor megszereztem ezt a 3 nagyon régi számot.

arty
ehez a részhez nem tudok õszintén gratulálni, de azér' grat 😉

Forza.

Végre megjött az Underground legspécibb kiadása, a dombornyomott kartondobozos verzió 😊

Üdv mindenkinek! Hogy egy kicsit on-topic legyek, újfent bõvült játékaim listája, egy steames Test Drive Unlimited 2-vel és egy Mafia II Digital Deluxe Edition került fel a listára 😊

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

Tinman
Nothing is true, everything is permitted. <#alien2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
mert konzolport XXXD

amúgy nem. Szerintem, mivel alap GTA4 nélkül is játszható, ezért a biztonság kedvéért feltolja magának pluszban a textúrákat...

Utánanézek ha megmondod miért kell az Episodes from Liberty City-nek újabb 15 giga mikor ugyanazokat a textúrákat használja mint az alap GTA4. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

w77d
akko keress légyszi egy megoldást a Shift 2 DLC hibára, miszerint a Drag versenyeket nem lehet kontrollerrel irányítani, meg ha egyszer rámentél a drag versenyre akkor onnantól kezdve semmit sem lehet irányítani normálisan, thx XXD

nincs mit 😊 am google 2. találat volt CnC4 problem kulcsszóval 😄 csak van hogy az ember elveszik a találatok között, nem egyszer megesett hogy ott volt az orrom elõtt a megoldás mégsem vettem észre <#vigyor>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

lolSL
nincs gondod mert nem ismerhetted meg a játékot és nem érzed a fájdalmat a csontodban amíg nem játszol vele minden nap 😊

grebber
ÁÁÁÁ isten vagy ez volt a gondja erre nm is emlékeztem ilyet is csináltam crackelésnél.Már mûködik!!!!!
Ezer köszönet!

Next PC upgrade: 2022

Egy kérdés volt crackelve azelõtt? mert az is okozhat gondot

Hát, utánanéztem többen is vannak akik steamen megvették és hasonló a problémájuk mint neked. De válasz vagy megoldás a hivatalos oldal fórumán semmi. Az a játék szimplán fos ahogy van.

Ennyit meg is ér simán!!!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dettó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
a mai steam akció számomra nem ad semmit.. a legtöbbje má megvan, vagy csak szimplán nem éri meg...

grebber
Ne komolytalankodj.Ugyanaz van ott is és ugyanahhoz a szerverhez csatlakozni amihez baszki ,mert valami baja van.
Bekérdeztem már vagy 20 fórumba ,de semmi hatás 😞

regeld be originre és húzd le onnan

grebber
SC2-vel nincsen gondom warezba az nem érdekel! C&C 4-et is azért vettem meg mert warezban körülményes.Hát megszoptam mert eredeti meg el sem indul nyomhatom a warezzal 😞

Rage47
<#eljen>
Megvetten én is a Metro 2033-at. Könyvet és a játékot is 😊 Könyvet olvasom, nagyon tetszik, a játékkal sajna nem tudok játszani, mert mielõtt kijöttem Angliába, eladtama boxot. Arra majd csak néhány hónap múlva kerül sor 😞

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

lolSL
kb este 8-tól a nasl.tv oldalon a közvetítést ajánlom meggyõzésnek bárkinek 😊

lolSL
több évre megoldás ha elfelejted és veszel egy sc2-t, és elmerülsz benne 😊

grebber
STEAM!! Legfrissebbet rakta fel gondolom!

HappyHunter
patch?

Be happy. :) Running!

grebber
Ezt tudom ne nekem írd.Engem nem is az érdekel minek/kinek a hibája hanem hogy mi a megoldás rá! 😞

Totti5
És ez mégis miben nyilvánul meg? gondolom valami nem tetszik => biztos a konzol miatt van logika érvényesül itt is...

Daell Drow
Ha a jatekon belul disconectel az nem a steam hibaja hanem az EA-é.
Rage47
pedig úgy tûnik tényleg😊
Totti5
Ez aztán a logika😄DD pillanatra nem tervezték konzolra.

lolSL
nem rossz játék az, csak nem pc játék, látszik hogy konzolra tervezték
de minek adták akkor ki csak pcre? :/

Totti5
Akkor EA!