Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Steam:

Játszani akartam a Zen Bound 2-vel (cégnél már 5 órát beleöltem)... a következõk történtek:

a, A szerver túl elfoglalt még csak a letöltést sem kezdi el. (Ez van most a gamer píszímen.)

b, Leszenvedte 200k/sec-el (már nem tudom hányadik szervert próbálom ki!), feltelepítette, majd kiírta, hogy ez a játék jelenleg nem elérhetõ!! (Ez meg a nettop masinámon.)

2 órája szeretnék játszani, kezdek feszült lenni -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
egyetértek😊
Tinman
Tudtommal az egyik legkedveltebb mai gamer cikkíró -nevet nem írok-, sem végzett semmiféle kommunikáció szakot, egyedi, könnyed és humoros stílusa miatt kedvelik.

A stílust nem lehet iskolában tanulni. Vagy van stílusod és azon lehet csiszolni (de jobb, ha egy tapasztalt szakmabeli terelget benne) vagy nincs és kirúgnak a diplomáddal együtt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Gyenge vagy😊) ( idegesítõen rohadt jó akciók vannak, kár hogy nincs hozzá pécém... )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
A legtöbb médiában ömlik a mocsok és a szar a pofánkba, a súlyos tárgyi tévedésekrõl nem is beszélve... én nem tudom ezeket hol képzik, de kérem az emberiség érdekében inkább ne folytassák.

Daell Drow
Portal 2 megveve seteamen, two packban haverral. Igy csak 4500Ft, nalam siman ev jateka. Jo sztori, remek csavar, es nagyszeru poenok.
Tinman
"figyelj nagyapám a telken hátul egyedül megépítette a szerszámos kamrát. Most akkor mondjuk azt rá, hogy õ építész mérnök? Kb ez a helyzet az amatõr magukról sokat képzelõ internethuszárokról."

Döbbenet, hogy ezt te komolyan így is gondolod. Az életben 865.612 példa van rá, hogy senkikbõl, hogy lett valaki, sõt, még nagyobb valaki mindenféle SZAKMAI papír nélkül. Ennyire nem lehetsz szûk látókörû.

És mi a helyzet az írókkal és költõkkel? Nekik mit kell a te értékrended szerint elvégezniük, hogy ne "amatõrök" legyenek.

"Nem csak annyiból áll a szakma, amit te elképzelsz."

Nonszensz, amirõl beszélsz. Nem is kívánok tovább ezzel vitába szálni, mert alapjaiban hibás az elképzelés és az élet egészen mást igazol... szerencsére.

"mert nagyon sok, a szakma alapjait letevõ nagy embert sértegetünk vele."
Gamer magazinokról beszélgettünk és nem az Élet és Irodalomról...

"mert nagyon nagyon sokat nem tudsz a dologról."
Sokkal többet tudok róla, mint hinnéd... évekig dolgoztam a szakmában és lett is volna folytatás, de azt már nem vállaltam családi okok miatt.

Rage47
ebook reader lehet, hogy megváltoztatja a véleményeket, most vettem egy kindle 3-at, és sokkal jobb könyvet olvasni rajta, mint papiron😊
artschi
update: megvéve 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
yeah, erõsen gondolkodom a Dead Space 2-n, 15 euróért...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ZsZso
Hú, a mai Steam ajánlatok odaasznak!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

w77d
persze kell hozzá egy stílus és tehetség, de elengedhetetlen hozzá az ismeret megszerzése amirõl beszélek. Ez a kettõ kiegészíti egymást.

w77d
igazság szerint nem sok szint van közötte. Egy kommunikációs szakembert nem bíznak meg hídépítéssel, mert többet ártana, mint hasznot termelne. Na ez fordítva is maximálisan igaz. Az a baj, hogy a publicisztikai mûfajokkal sincsenek sokan tisztában de már õk a nagy cikkírók a neten..

Azt akarja mondani hogy stílussal ott nem tanul meg írni, akármilyen diplomája van. Mert ha nem adja elõ érdekesen amit közölni akar akkor teljesen mindegy hol végez. Festészetben is hiába tanulsz meg festeni az iskolában, az fest igazán jól akinek van érzéke hozzá és valami sajátot, egyedi stílust is hozzá tud tenni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A zárjuk be, és a "csak az írhat cikket egy újságba aki onnan jött" ki két véglete között szerintem van még több szint is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Totti5
Gondolod az online játéksajtóban is diplomás firkászok irogatnak?😄 egy 20as évei elején járó mûszaki egyetemes hallagató aki egy gémerlapnál munkálkodik nem lehet jó író? pedig sokan vannak ám és ugyan úgy tudnak ütõs teszteket és gondolatokat leírni mint akinek papírja van róla... szóval ez szerintem hülyeség... és itt a gémersajtón van a lényeg, ami egy szabadabb közeg ugye és nem 5 oldalas politikai publikációt kell összehozni, ahova már lehet elkél bõ háttérismeret is, de az egy más világ.

w77d
végülis jah... miért nem záratjuk be a kommunikációs felsõfokú iskolákat? egytõl egyig zárjuk be, hisz nem jók semmire, az nem baj, hogy gyártják a jobbnál jobb szakembereket, meg nekik köszönhetjük, hogy ha az ember kikapcsolódni akar tájékozódás közben, akkor nem a szart kell olvasni. A kommunikációs felsõfokú iskolában biztos nem tudnak semmit, végül is csak hagyománya van a dolognak és professzorok kerültek ki kommunikációs témakörökbõl. Lehet õket egytõl egyig bezáratni, mert egy fórumon pár ember aki csak annyit tud, hogy olvasott már újságot azt mondta, hogy ez hülyeség ilyenre nincs szükség, nem nagy cucc ez...

Na jó de azért nem is valami szépirodalmi remekmûvet kell írni, hanem tesztet meg cikket egy havilapba. Ehhez én sem hinném hogy feltétlenül felsõfokú végzettség kellene.
Eleve az íráshoz vagy van valakinek tehetsége vagy nincs. Akinek van, az felsõfokú nélkül is összehozhat érdekes, tartalmas, élvezhetõ cikkeket (nyilván bizonyos alap tanulmányok kellenek ehhez is) . Akinek meg nincs, az megtanulhat errõl akármit, akkor is lehet a vége egy száraz, unalmas, iromány lesz, ami lehet az iskolában ötös, csak mint "szórakoztató olvasmány" bukás.

w77d
figyelj nagyapám a telken hátul egyedül megépítette a szerszámos kamrát. Most akkor mondjuk azt rá, hogy õ építész mérnök? Kb ez a helyzet az amatõr magukról sokat képzelõ internethuszárokról.

Nem csak annyiból áll a szakma, amit te elképzelsz. Az olyan szint egy noname blogra még talán elmegy, de azt ne nevezzük már publicisztikának, mert nagyon sok, a szakma alapjait letevõ nagy embert sértegetünk vele.
Az általad említett lelkes emberek hobbiszinten írogatva mondom elmennek. De ne hogy azt hidd, hogy általános és középiskolai szinten áll meg a dolog, mert nagyon nagyon sokat nem tudsz a dologról.

Tinman
A helyesírást az oskolában' beléd verik, ha fogékony vagy rá, a nyelvet és irodalmat szintúgy, ha még sokat is olvasol mellé sínen vagy.

Kár is ezen eszmét cserélni, egyszerûen remek cikkírók kerültek ki ÚJSÁGÍRÓI diploma nélkül, már pedig korábban te ezt kiemelten fontosnak tartottad.

w77d
Azért nem árt, ha a szakma alapvetõ dolgait valahonnan megtanulja az ember. A másik ami elengedhetetlen a cikkíráshoz az a rohadt nagy tájékozottság, de nem csak az adott szakterületen ahol írni szeretne az ember, hanem úgy átlag mûveltség területén. És azt is fenntartom, hogy a cikkíráshoz és publikáláshoz egy felsõfokú végzettség is alapvetõ, nem elég hozzá egy gimi vagy egy szakközép elvégzése, ott még nem tájékozott, nem tanult annyira az ember, egyszerûen még nincs meg az ismerete hozzá. Nem a PC játékokat kell ismerni, hanem a nyelvet, irodalmat és mûvészetet, illetve stilisztikát.

Tinman
Megszûnt a PC Guru témához...

Meg. Törvényszerû volt, én azon csodálkozom, hogy a Gémsár még bírja.

Pedig rém egyszerûen fennmaradhatott volna a Guru is --->TARTALOMMAL, értékes belbeccsel.

w77d súlyos tévedésben leledzik, ha azt hiszi, hogy diploma kell ahhoz, hogy jó cikkeket írj. Bizonyára annak a raklap írónak is van diplomája, akik sikert sikerre halmoztak/halmoznak.

Emlékszem egyik alkalommal, mikor volt lehetõségem együtt dolgozni Mocsyval és Lilyvel éppen arról meséltek, hogy felvett a lapkiadó egy diplomás újságírót és nagyjából 1.5 hónapot ért meg náluk. Rendezett, katonás és istentelen száraz cikkeket szült ki magából a tag, mely a Magyar Nemzet piacgazdaság szekciójában tökéletes lett volna, de nem egy gamer magazinban. De!!!

Az éremnek 2 oldala van. Tény az is, hogy sok esetben /lásd Gémszar/ olyan alulképzett, ÜRES, birkák kapnak lehetõséget cikket írni, hogy 20 centi mélyen kell vájnom a képembe... 1-2 ritka kivételtõl eltekintve ez borzalom.

Már bocsánat, hogy ezt merem mondani, de nem merjen az kalandjátékról cikket írni, aki még meg sem született akkor, amikor Maniac Manson-t vagy éppen a Dizzy-t másoltunk Videoton magnóval kazettára.
Miért? Mert nincsenek meg az alapok!

Sokan vagyunk olyanok, akik ott voltak A MÛFAJOK születésekor, láttuk ahogy velünk együtt nõtte ki magát az egész iparág azzá ami és átéltük azokat az éveket, melyekre oly sokan emlékeznek ködös tekintettel a szemükben.

A másik amit az ügy kapcsán meg szeretnék említeni, az az hogy "az adjunk teljes játékot a laphoz, mert attól jobban fogy" üzleti modell NEM szerencsés.

A Steam nem két napja létezik, ahogy a konkurens digit. disztrib cégek sem, az akciós játékok garmadájáról és legfõképpen a warezról már nem is beszélve!

Mennyi is egy Gaysár? Kétezer? Guru? Szintén?

Gyerekek... ennyiért már 1-2 éves AAA+++ címet lehet venni és nem egy olyan lapot, ahol ctrlc-ctrlv netrõl összevágott, 5% saját ötlettel átitatott cikkek vannak. TISZTELET A KIVÉTELNEK! (A Guru esetében a mai napig volt ilyen!)

2k nem annyira kevés pénz... az olvasói tábor nagy része tanuló, diák, koleszos, etc. 2k egyszerûen sok nekik, és hiába olcsóbb elõfizetve, arra se túl soknak futja ebbõl a táborból.

Itt a lényeg! Az eredeti játékokért licenc díjat kell fizetnie a lapnak is, ráadásul a programokkal telezsúfolt DVD korongot se ingyen szitázzák és gyártják le több tízezres példányszámban. Ez mind költség, nem is kevés.

Az offline sajtónak van múltja, van jelene és van jövõje is, de a gaming szektorban, ez így, ebben a formában nem tud örökkön örökké létezni.

Vissza kellene térni a gyökerekhez... OLCSÓ lap, TARTALOMMAL, belbeccsel, hozzáértõ cikkírókkal, akiket ÖRÖM és SZÓRAKOZÁS olvasni.

Ez lenne ma egy sikeres offline(!) gamer magazin receptje.

Természetesen az online is rendkívül fontos, sõt ezen a téren talán fontosabb is, mint az offline média, de való igaz, hogy az emberi szem számára is természetesebb felület, a kézzel fogható tartalom, a maximális mobilitás (nem merül le, nem zavarja a fürdõben gõzölgõ pára, nem rettegsz tõle, hogy ellopják a vonaton, etc. ) kiemelten fontos tényezõk.

Még csak annyit, hogy amirõl itt többen is írtatok, hogy "bezzeg a régi szép idõkben" az természetesen mind igaz, mind szép és mind jó, de ne feledjetek, hogy sokkal nagyobb most az a tábor, akinek halovány szellentése sincs arról, hogy mi az a Tir Na Nog vagy éppen az Elite és az õ igényeiket is ki kell szolgálni. Az már más kérdés, hogy miért nem lehet ezt színesebb és élvezetesebb formában tálalni és naná, hogy a színesebb jelzõ alatt nem a még több paraszteffektet kell elképzelni egy lap hasábjain...

Eof.

grebber
Eddigi legrosszabb akciók a steam-en 😞

Next PC upgrade: 2022

azert nem mondanam, hogy szornyu. en pl. az edge magazint vasarolom ipaden a zinio szolgaltatasan keresztul, valamint a viz media altal kiadott mangakat is eloszeretettel olvasom igy. olcsobbak, mint a bolti parjuk, ill. pillanatokon belul elerhetok barhol, barmikor.

Tudjátok mi a baj? hogy túlságosan is el lettünk kényelmesedve. Ez az igazság. Régen mi volt? Megvette az illetõ mondjuk a Pc Gurut, és már alig várta hogy haza érjen a suliból hogy jókat nevessen mondjuk Brazil hülyeségein. De mondok valami mást. Ott az 576. Én csak a magam nevében beszélhetek, de szerintem rajtam kívül még jó néhányan csinálták ezt ahogy én. Na szóval, a 90-es években, mikor nem volt még annyira el terjedve a net, mindenki türelmetlenül várta az új 576-ot, és miért? mert ahogy valaki itt elõttem is írta, az a magazin még "játékosoktól, játékosoknak készült"
Nagyon jó, kötetlen hangulat jellemezte az 576-ot, ami mára már ki veszett nemcsak a mai újságokból, de az emberekbõl is. Soha nem felejtem el, amikor haverhoz át mentem, miután át telefonált, hogy van egy frankó kis horror játék, megnézem? Át mentem, és magával szippantott a Doom 1 atmoszférája, szigorúan még Floppy lemezrõl. (szerintem a mai fiatalság azt sem tudja hogy mi az a floppy) Tudjátok, ugyanezt a hangulatot árasztotta az 576 is. Olyan írások voltak benne, mint például amikor Martin azt írta elõzetesként, hogy "átugrottam a Petyához, mert mondta hogy jött valami új játék, és kérte hogy nézzem meg, aztán mikor el kezdtem játszani egy bizonyos Mortal Kombat címû játékkal, nem érdekelt semmi, és senki. Nem érdekelt hogy a haver muterja éppen hozta a zsíros kenyeret, én csak játszani és játszani akartam". Ilyen hozzá állás már nincs meg az emberekben. Régen mi volt? ha nem köszöntél oda a kapuban álldogáló Mari néninek, utánad kiabált, hogy "te büdös kölyök, erre tanítottak a szüleid?" most meg mi van? ha köszön az ember egy idegennek, fel jelent zaklatás miatt. Nem hiába sírom vissza a 90-es éveket, mert akkor még nem csak a játékokat becsülték meg az emberek, hanem egymásra is oda figyeltek.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

w77d
igen bárhová könnyen viheted csak szart sem érsz vele, mert hosszú olvasásra alkalmatlan az ebook

Most még. Mert az emberek most még abba születtek hogy könyvet/újságot/magazint olvas. A következõ generációknál ez egyre inkább el fog tolódni az elektronikus dolgok felé.
Igen,én is még ilyen régimódi vagyok hogy jobban szeretek könyvet "könyvbõl" olvasni mint a telefonon vagy a PSP-n Ebook-ként. Mondjuk az utóbbiaknak is van elõnye mint például hogy bárhová könnyen viheti magával az ember.

The Protector
Én mostanába is szarás közben régi gamestarokat olvasgatok.Sokszor felröhögök mikor tök nagy valótlant állítanak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nincs valakinek felesleges zavvi-s diszkontkódja?

artschi
Totál egyetértek. Mai napig GS elõfizetõ vagyok, egy idõben (anno a 90-es években) járattam a Guru-t is, aztán kb. 1.5 éve elõfizettem egy félévet de nagyon megbántam... szóval RIP Guru...

Igen, a magyar honvédségnél az Amd 65/5 és Amd 65/3 Típusú lõfegyver van rendszeresítve, illetve még az AK-ból is találsz néhány típust,.
Én világ életemben Gamestart olvastam legalábbis a középiskolás évek alatt,de nekem bejött az újság tematikája😛
az hogy most milyen az Újság/szerkesztõség színvonala, szerencsére már nem érdekel, néha könyvtárban belelapozok csak a nosztalgia miatt is, de meglepõdöm milyen cikkírókat alkalmaznak, emós telfelesszájú kis köcsögök, ezt meg miért kellett?

az utóbbi 3-4 évben forgattam inkább a Gurut,Ami sokkal komolyabb összeszedettebb Brigád látszatát keltette,
Bad Sector cikkeit mindig bírtam, ha jól tudom utána át is ment a guruhoz.
Sajnálattal hallom hogy megszûnt a lap, így most a piacot csak a Gs viszi?

Amit tényleg sajnáltam hogy megszûnt az a Hét mesterlövész C. Filmeket bemutató,Egészen sajátos szemszögbõl bemutató rádiómûsor volt, na azért tényleg Kár volt.

Totti5
Ez így van. E-book egy szörnyû dolog, még ha arra is vetemednék ( volt ilyen ), inkább kinyomtattam 50 oldalt mint hogy gép elõtt olvassam el 10szer ( tanuláshoz kellett ). Annyiból van értelme hogy ha kell valami lehet megtalálod és nem kell elmászni a könyvtárba😊

lolSL
én a pc guru kapcsán, csak a játékokkal kapcsolatos sajtóról beszélek
egyszerûen az egész betûhalmazt felváltja egy youtube video, vagy egy stream a justin.tv-n
és azért régen is csak szarás mellett olvasta ezeket az ember fõleg 😄 most meg oda is be lehet vinni egy telefont vagy ipadot ha jól megy amin vannet

w77d
csak hogy interneten olvasgatni nem az az élmény mint papírról. Hosszabb dolgokat például egyenesen fárasztó képernyõrõl olvasni, ez kimutatott dolog. A másik kimutatott tény, hogy a papírról olvasott szöveget sokkal jobban befogadja az emberi agy, könnyebb onnan olvasni. Szerinted miért van, hogy a nyomtatott sajtó példányszáma bizonyos szektorokban alig csökkent az internet megjelenésével, máshol meg abszolút nincs csökkenés? Az embereknek szükségük van az újságra, a magazinra amit kényelmesen hátradõlve olvasgatnak iszogatás közben és nem a monitor elõtt görnyednek. Ugyan ez a dolog az, ami miatt egyszerûen az e-book mizéria nem tudja kiszorítani a nyomtatott könyveket a piacról.

lolSL
ez addig volt így amíg nem volt internet
onnantól nincs határa hogy meddig lehet fokozni az érdeklõdést bármi más iránt

w77d
dehogynem akarsz... gondolom még sohasem olvasgattál errõl-arról csak úgy szórakozásból. Ha elolvasol egy kalandregényt azt sem azért teszed, hogy aztán majd késõbb kipróbáld. Egy magazin a szórakozást szolgálja, a napilap a hírekre megy rá. Igaz, hogy megtudod a magazinból, hogy lényegében milyen a játék, de elsõsorban nem ezért olvasod, hanem azért mert érdekelnek a számítógépes játékok SZÓRAKOZTAT a téma.

Guren
ez így van. pl. pont a napokban jelent meg az EGMi borítóján az új BioShock fõszereplõje, akit máshol eddig nem lehetett látni.

Shep
Azt gondolom azért már észrevetted, hogy a világ (szerencsére) nem sok lolSL klónból áll. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lolSL
dok
cs_docks

lolSL
én nem akarok kikapcsolódni játékokról olvasva
annyit kell megtudnom hogy jó vagy rossz e a game, aztán majd azzal kikapcsolódik.

arty
nem lesz ez már 20 év... a tabletek majd megadják a nyomtatott sajtónak a kegyelemdöfést - HA elterjednek

Forza.

Shep
Van egy ilyen randomizálójuk amibe csak bepötyögöd az adott játékhoz tartozó kulcsszavakat és kidobja a kész cikket. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
"Meg abban lolSL kollégának is igaza van hogy a frissesség terén egy papír újság esélytelen."

Ez azért nem így van. Ha követed a külföldi médiát, akkor nagyon sokszor neves magazinokban jelentenek be egy játékot pl egy COD, vagy BF is ha jól rémlik ezen az úton szokott berobbanni, mert a szkennek ellepik az online sajtót ilyenkor... és rengeteg exluzív interjú, háttérinfó csak írásban jelenik meg, de ez amúgy igaz szinte minden másra is. Pl én veszem a Formula magazint, és olyan dolgok vannak benne amiket online sehol nem találok meg. Persze hazai fronton ez máshogy mûködik a gémersajtóban... ritkán tudnak exluzív írományokat lehozni, viszont anno a nevesebb lapokban jó kis írások voltak egy egy témáról, hiszen általában azok adták meg egy lap pikantériáját nem pedig a kötelezõ játéktesztek.

Nem tudom hogy anno az 576-os srácoknak milyen iskoláik voltak, de az õ cikkeiken, tesztjeiken még érzõdött az hogy "játékosok írják játékosoknak". Vagy a Konzolban a Martin tesztjei, amik szintén "legendásak" voltak.
Most lehet kicsit hülyén hangzik, de ezek még olyanok voltak mintha egy "haverral" beszélgetnék játékokról.
Ma egy Gamestar teszt olyan mintha lenne egy sablon szöveg, amit valami robot gyártott minden érzelem nélkül. Elolvasni is kb. ez a hatás.
Meg abban lolSL kollégának is igaza van hogy a frissesség terén egy papír újság esélytelen.

w77d
az az igazság, hogy amióta nem szakmabelieket engednek írni, elkerülhetetlen a színvonal romlása. Nem véletlen tanulunk mi 4-5évig újságírást, sajtótörténetet, stilisztikát, médiaetikettet, PR-t és még számos más dolgot. Szerezzenek elõször egy diplomát errõl a területrõl és aztán firkáljanak!

w77d
tévedsz! A nyomtatott média még mindig jobban kielégíti az emberek szórakozását, mint a digitális. Jobban kikapcsolódsz a papírt lapozgatva, mint a gép elõtt ülve. Más dolog a magazin, a tudatalatti birtoklás érzése miatt is. Nem tudja eltörölni a digitális sajtó a nyomatottat és nem is lesz rá képes az elkövetkezendõ 15-20 évben.

lolSL
nem lehet nem frissíteni
legfeljebb ha a régi update idején le lett volna töltve az egész játék, és átraktad volna offline módba. de most hogy már kijött a patch automatikusan az új fileokat szedi le.

lolSL
igazából mióta net van telejsen fölöslegessé váltak ezek az újságok, már 10 éve is azért ha tudott angolul az ember megtalálta az értékeléseket a gamespy meg a többi akkor menõ oldalon. most meg mindenhol video reviewk, youtube tele gameplayjel, egyszerûen semmi értelme egy random magyar arc véleményét olvasgatni.
valahol 2000 körül volt utoljára bármi értelme több ezret adni azért hogy régi híreket és rég megjelent játékok tesztjeit olvassa az ember, most a digitális vásárlás korában meg fõleg semmire nem jó, hogy 2 hét múlva kijönnek majd a duke nukem forever tesztjével. a stílus meg már a 90-es évek végén kiveszett ezekbõl amikor az eladások alá rendelték azt.

Igy van. A régi 576-nak, vagy utána az 576 konzolnak, meg az akkori lapoknak, volt egy saját stílusuk (most ilyet hogy CoV meg sem említek már). Mostanra ezt mindenütt megszüntették, és az összes átállt erre a nyugati felépítésre, amitõl teljesen jellegtelen lett az egész.
Mondjuk tényleg a Gamestar az alja, ahhoz képest még a Guru is jobbnak tûnt, legalábbis most mikor kezembe került egy-egy a Witcher 2 megjelenésekor.

A mostaniak közül sajnos mindegyik szar, átolvasva õket ugyanolyan jellegtelen cikkekkel van tele mindegyik mintha homokot enne az ember. Elõvéve egy õsrégi PC Zed-et is szívesebben olvassa azokat az ember mint a mai hulladékokat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.