Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
képzeld el mindenki mindenben egyet értene, nem kellenének fórumok, nem kellenének megbeszélések, csak mennénk elõre mint a robotok...
ehh 😄DDDD
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Mielõtt a cégemhez kerültem volt ott egy srác, aki autószerelõ szakmunkásként végzett. Mint kiderült majdnem 10 évet húzott le aztán a cégemnél és úgy emlékezik mindenki rá -még az ügyfelek is-, mint az az informatikus, aki mindig, minden problémát, gyorsan precízen tudott orvosolni és ebben bizony a nagyvállalati informatika is benne foglaltatott, egészen a webszerkesztésig.
Van ellenpélda is... elõbb megszerezte egy ismerõsöm az infós diplomáját, mint bármelyikünk! Fél évvel késõbb áthívott magához, közölte, hogy gépet akar fejleszteni... nem értettem. Ott ültünk a gép elõtt nyitotta a Netscape navigátort majd közölte, hogy ebben a gépben szerinte nincs VGA kártya. Mondom WTF?
Kérdeztem tõle, hogy akkor szerinted, hogy van kép?
A választ soha nem felejtem el: "Hát ezért vettem bele tavaly a memóriát, mert ELÕTTE AZ SEM VOLT BENNE!"
És ez a pöcs lediplomázott és rendszergazda egy cégnél! <#falbav>#falbav>
Más... anno mikor kijöttem a vegyész techikumból, beszélgettük, hogy ki merre halad. Ismerek most olyan srácot, akinek már (!) SAJÁT reklámfilm cége van, rengeteg videoklippet forgatnak ismert magyar énekesnek, számos reklámfilmjét tolja a tv. Soha nem volt még csak a kommunikációs szak környékén sem, ráadásul KETTEN kezdték egy infós haverjával, diplomáról szó nincs esetükben.
Aztán egy másik pusztán középsulit végzett ismerõsöm telefonos szaki lett... nyáklap szinten cserélgeti az IC-ket, a saját IT-s kollégám meg gépész :-DDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amugy oruljunk hogy vasarnap van. Mert kulonben a Imy nagy takaritast csinalt volan, ebben az elet iskolaja temaban.<#hehe>#hehe>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nyilván megtámogatva a születéskori tehetséget egy hivatalos képzéssel túlszárnyalja az önképzést, ezt sem vitatja szerintem senki!
Csupán ennyi az az információ, amit a többiek is próbálnak veled közölni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De vége, kérem hogy senki se szóljon a témához, inkább térjünk vissza a topic-hoz méltó beszédre.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"ahhoz hogy valamihez magas szinten érts, ahhoz" a legtöbb embernek "KELL képzettség"
Wanted Weapons of Fate nincs valakinek olcsóér?
nna peace haver, két külön tengelyen gondolkodunk, lehet egyikünknek van igaza, lehet, hogy a másiknak.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A gamer újságíráshoz pedig szintén nem kell sok mûvészi véna, vagyis túl sok diploma sem... nézd meg milyen jól viszik a Gémszárt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A lényeget továbbra sem érted... IT diploma sem kell ahhoz, hogy k. jó informatikus légy, amíg ezt nem fogod fel a szûklátókörûséged bizonyítod csak minden egyes, a témában megejtett hozzászólásoddal :-) Petõfitõl vagy éppen E.A. Poe-tól milyen papírokat kérnél számon? :-DDD
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ráadásul 80%-ban egyetlen kommunikációs szaki se volt a csapatban :-)
amugy meg ezt a pár napos lassulást elfogadom azért cserébe hogy szarért húgyért megvehetem a játékokat amit ezután az év 340+ napjában tökéletesen élvezhetek 😊
Pedig amit csak lehet azt steamen veszek...
amúgy EZT használd egészséggel!!
(Még annyit elárulok, hogy nem a steamnek vannak saját szerverei, hanem egyes országokban szerzõdésben állnak szolgáltatókkal. Egy ideig volt magyar szerver is, amit a totalhosting üzemeltetett, ha az lehalt, vagy nem teljesítette a megállapodásban foglalt teljesítményt, a steam/valve nem tudott mitcsinálni...)
És hogy én miért a steamet preferálom?
1. nem megy tönkre a dvd
2. nem kell dvd-t betenni/kivenni pakolni stb...
3. bárhol elérem a játékaimat
4. akcióban nevetséges áron vásárolok
5. steamworks alias steam friends...
Hátrányként azt tudom említeni, hogy ha nincs net, nem tudom letölteni a játékot, de mivel én amúgy is multi játékokkal játszom, ami singlebe kb maszturbálásal egyenértékû (cs, l4d, kf, arma stb...) így, engem ha nincs net nem is érint, hogy nem érem el a játékomat...
Amúgy meg 1x letöltöd, van lehetõség backupolni dvd-re...
"hosszú olvasásra alkalmatlan az ebook"
Próbáltál már normális eInk kijelzõvel szerelt eszközt? Én év elején szereztem be egy Kindle3-at, és abszolút nem érzem bántónak a képét, pedig ha rákattanok az olvasásra, nem 2 órákat töltök vele...
/*WTF?!*/
Feltételezem az a baja, hogy a híres neves cloud rendszer teljes csõdjét tapasztalom, mely szerint bárhol, bármikor játszhatok a játékaimmal és megvan a mentésem is.
Elkeserítõnek tartom, hogy fizetek valamiért (91 játékom van már) és teljesen ki vagyok szolgáltatva a rendszer szeszélyeinek, hogy játszhassak.
Értem, indítsam el offline módban ott ahol letöltöttem... de könyörgöm! Kezdhetem akkor elõröl, mert a mentésemet is a Steam-rõl töltené le, amire azt mondja, hogy "ez a játék most nem elérhetõ" <#falbav>#falbav>
Amúgy a kedves Valve a fukarkodás helyett igazán felkészülhetne erre a terhelésre, vagyis felkészülhetett volna mert nem 1 éve indult a Steam szolgáltatás és ez nem az elsõ ilyen eset és nem is a 100. .....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10