Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
mostani akcio során nagyon belehuztál láttam... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mi köszönjük a közremûködést! 😊

Nekem még csak 41, de majd szépen lassan ahogy a csiga megy az égen 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tinman
Darkling és w77d uraknak üzenem, hogy rendben átjött a pénz, köszönöm szépen, hogy társultunk és megvettük a Sanctumot :-)

98 db Steam-es játékom van már <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
ARMA 2 FREE nem is tudtam van már ilyen is! Most már tudom.

Végre lejött az ingyenes game,már csak a serialra kell várnom 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hát ez a green-es arma 2 szopat rendesen. Reggel elég gyorsan töltötte mikor néztem azt irta 6 sec van hátra ,de azóta behált nem tölti.Hiába léptem ki a programból és vissza nem reagál a resumre.Gépet is újraindítottam de semmi 😞

kifli
"legnagyobb állami cégének"

ilyen helyre magyarországon fõleg benyomják az embert, és nem biztos, hogy a tudást nézik...
w77d
nah jó, a fiatalok tekintetében. De akirõl én beszélek az 56 éves és 20 éves korától dolgozott, gyakorlatilag a semmibõl építette fel magát idáig, ennyi idõbe tellett, nem bebaszták 25-30 évesen a székbe...

MerlinW
Megint nullázták a srácot.. yeeeeey😊)

[merlinw.org]

NEOreg3
igazából ezek közül egyik játék sem érdekelt, csak azért "vettem" meg õket, mert a GS azt írta, hogy be lehet váltani majd másra

de nem hiszem, hogy a jelenlegi 0.25 eurónyi értékük pozitív irányban változni fog, nem érné meg nekik

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

davidka003
Na megszereztem én is õket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

NEOreg3
én tudom, hogy csak erre a hétvégére érvényes

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ha azt irtad volna,hogy a legnagyobb magáncég tejhatalmú ura az elismerésre méltó,na de állami cég!😊))mint tudjuk azt nem mindig tehetség szerint osztogatják😊))))
"If you’re joining us here at Green Man Gaming for the first time, welcome! We’ve got some great games to give away this weekend that should..."

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

NEOreg3
all weekend mióta egyenlõ az all week-el?<#fejvakaras>

Kinek lenne kedve betársulni egy Magicka Four Pack-be? Négyen kellene összeállni, így csak ~670 Ft-ba kerülne az alapjáték (ami számomra bõven elég, plusz megvenném hozzá a Vietnam DLC-t, a többi abszolút nem érdekel). Ha hárman lennénk, már az is jó lenne!

Grr1234
Nem.

Aki még a GMG-nél szórakozik az ne ilyedjen meg a timeoutoktól mert hiába írja ki a hibát már rég megcsinálta a vásárlást vagy a kosárba rakást. (9x sikerült csak az armát kosárba rakni és csak utána írta ki a hibaüziket szépen sorba hogy bocsesz de ezt csak egyszer lehet 😄 )

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tinman
"Sietni kell, ugyanis az akció csak a hétvégén érvényes."

Már megint a fax gémszar... a Greenman oldalán olvasható, hogy ALL weekend, vagyis jövõ hétvégén is élni fog az akció.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az igen! 140k azért elég kellemes nyeremény.

Grebber: Köszi az infót! Kettõt már meg is vettem, a Bloxx-ért még küzdök :-)
Pár hete szintén itt vettem meg ingyen a Necrovision Lost Company-t... annyit megért :-DDD

w77d: Burkolt flame! Ban! Kötél! Máglyahalál! <#nevetes1>

grebber
Ez az Arma 2 mire leér addigra már dobozosan is ingyen utánunk dobálják😄

w77d
de király, hogy a steamen meg nem lehet semmit telepíteni, mert túlterhelt a szerver, nem fogadja a kérésem...

Pontosan.

grebber
Nekem ezt írta az Arma 2-re:

"Unfortunately, we have temporarily run out of activation keys for the following title(s): ARMA II. We expect to be able to get a further supply within the next three working days and will e-mail your key at that time. If you do not wish to wait for your key to arrive, please click the following link for the transaction to be immediately voided:
REFUND MY ORDER
You will also find an appropriate refund link in your order confirmation e-mail that has just been sent to your mailbox. However, please do bear in mind that our prices do change quite often and the title(s) that you ordered may no longer be available at the same prices. We apologize for any inconvenience this may have caused."

Tehát elvileg a 0ft-os vásárlásom sikerült de a kódomat csak késõbb küldik?

Fpocok
Yea!
KB két óra alatt megcsináltam... nagyon le van terhelve.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
"Bepakolod a 3 ingyen játékot, megvárod az akció végét, hogy az áruk visszanõjön normálisra, visszaváltod õket, és ha elég a kapott virtuális pénz, akkor becserélheted arra... elvileg... "

grebber
Nemtudom engem egyik sem érdekel de kommenteknél ezt irták:

"Regisztrálsz, belépsz, kikeresed a játékot, kosárba vele (buy). Bemész a kosarat tartalmába (Basket, jobb felül) a Voucher code mezõbe bepötyögöd a játékhoz tartozó kódot, OK, vársz, összeg kinullázódik, alul Proceed to checkout.... megcsinálod szépen a 0 Eurós vásárlást és örülsz "

w77d
a FEAR3 hogyan szerezhetõ be? ezt most nem vágom

grebber
Nem gyenge akciót csináltak meg is hallt az oldal ,mert nem bírta a sok "ingyenélõt"

Ingyenes játékok a The Sun jóvoltából!

Három játékot tölthettek le ingyenesen a The Sun-nak köszönhetõen, de akiknek ezek nem tetszenének, mást is megszerezhet, szintén ingyen.

Sietni kell, ugyanis az akció csak a hétvégén érvényes.

Az alapból beszerezhetõ három játék az ArmA 2, a Men of War, és a Tower Bloxx Deluxe, melyeket a Green Man Gaming honlapján tudjátok beváltani, ha az adott játék adatlapjára ellátogattok, és beírjátok a hozzá tartozó kódot.

- Arma II

Kód: THESU-NFREE-ARMA2

- Men of War

Kód: THESU-NFREE-MOFW2

- Tower Bloxx Deluxe

Kód: THESU-NFREE-BLOXX

Ha végigjátszottátok a játékokat, beválthatjátok õket valami másra, akár olyan címekre is, mint az Assassin's Creed: Brotherhood, a F.3.A.R., vagy a még meg sem jelent, de már elõrendelhetõ Call of Juarez: The Cartel.

info: Gamestar

IMYke2.0.0.0
Próbáltam eléggé ironikusan fogalmazni - de így, fekete-fehéren nem ment át. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Szerintem nem sajnálnád tõle azt a "kis" nyereményt ha tudnád mennyit bukott el mellette.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Régebben játékgép és Rulett ment, volt hogy megvolt egy éjszaka 200.000ft tiszta haszon, de átlagban játékgépen 10.000bõl mindig összejött 35.000-40.000 ft😄
De ennek már vége.

IMYke2.0.0.0
Aki mer, az nyer - aki többet kockáztat, többet is nyer(het).

Én inkább csak a heti "bolondadómmal" adózok Fortuna istennõnek. 225 Ft nem vág a földhöz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
ugye? XXD nna de mondjuk én szerintem jóval többet költök szerencsejátékra, mint te, le is kéne szokni teljesen :S

IMYke2.0.0.0
Úgy sajnállak, hogy "csak" ennyit nyertél. <#vigyor1><#banplz>

Életem legnagyobb nyereménye - eddig - egy hármas volt, ~ 20.000 Ft-tal.

w77d
én úgy puttózni szoktam. Eddig a legnagyobb nyereményem puttón 140ezer volt, az így mobilfogadással. Szelvényes fogadással eddig a legtöbb az 1,4 millió ft volt kombi tippmixen.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#vigyor><#hehe>

Tinman
Grat Imi!

3 hete nekem is bejött a kettes... csak annyit, hogy ne szenvedj a lottószelvénnyel, feladással, etc. Mobillottó k. jól mûködik és egyetlen FT plusz díj sincs! Ha 1x nyersz, akkor meg 1x az elsõ nyerésnél sms-ben kéri a Szerencsejáték Zrt. a szlaszámot ahova utalhatnak. Eddig 2x volt kettesem és mind a 2x rendre utalták a lét, még sms-t is küldtek róla.... azért van egy feelingje annak, hogy kábelezés közben feladsz egy lottót <#banplz>

Shep
Mi az az 5 szám? 1-2-3-4-5 ? 😄DDD (bocs, nem hagyhattam ki)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na akkor ellátogatok a helyi MM-be remélem itt is lesz!

Nahát, én is, csak én kb. 11 éve. Apám volt a nagy lottós, õ volt hogy 50 szelvényt is vett egy héten mikor nagyon belelendült. Ezt nyomta vagy 30 évig, ezalatt asszem 3 talált volt a legnagyobb siker, vagy esetleg egy 4-es, de mindenesetre az se fizetett akkor valami sokat. Végén úgy volt vele annyit visszanyerne mint az évek alatt ráköltött már jó lenne. Persze nem sikerült.
Én meg egy szelvénnyel szálltam be már 11 éve is, azóta is az megy. De már csak azért, mert fejbõl tudom azt az 5 számot, és ha kihúznák véletlenül akkor tudnám hogy meglett volna. És akkor valószínû megbolondulnék... <#ijedt>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

a héten voltam ott,(Westend) akkor láttam kirakva.

Shep
Hát akkor nem lehet azt mondani, hogy jövedelmezõ a befektetés eddig de most legalább van egy kis sikerélmény. Jóárasított játékra pl. pont elég 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. Nagyon hosszú ideje ez az elsõ nyereményem 😞
1980 Ft-ot fizet.
Ja, és MINDIG - közel 14 éve - csak 1 darab szelvénnyel játszom 😊

Shep
Kettesed lett, azért ahhoz is nagy mák kell 😊 Mindenesetre grat! Fizet legalább egy ezrest?

Shep
Komoly? Mikor láttad?

Media markt 590 ft.

IMYke2.0.0.0
Ehh, csak kettesem lett az Ötös Lottón... ha többet találtam volna el, már sipi-stopi lenne a Chaotic Evil-re.

Rage47
XDXDXD
IMYke2.0.0.0
Imi még mindig megteheti... <#ravasz1>

"képzeld el mindenki mindenben egyet értene, nem kellenének fórumok, nem kellenének megbeszélések, csak mennénk elõre mint a robotok..."

Egyik rémálmom... de komolyan! Szóval <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.