Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem még csak 41, de majd szépen lassan ahogy a csiga megy az égen 😊
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
98 db Steam-es játékom van már <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Végre lejött az ingyenes game,már csak a serialra kell várnom 😞
Next PC upgrade: 2022
ilyen helyre magyarországon fõleg benyomják az embert, és nem biztos, hogy a tudást nézik...
de nem hiszem, hogy a jelenlegi 0.25 eurónyi értékük pozitív irányban változni fog, nem érné meg nekik
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Már megint a fax gémszar... a Greenman oldalán olvasható, hogy ALL weekend, vagyis jövõ hétvégén is élni fog az akció.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Grebber: Köszi az infót! Kettõt már meg is vettem, a Bloxx-ért még küzdök :-)
Pár hete szintén itt vettem meg ingyen a Necrovision Lost Company-t... annyit megért :-DDD
w77d: Burkolt flame! Ban! Kötél! Máglyahalál! <#nevetes1>#nevetes1>
"Unfortunately, we have temporarily run out of activation keys for the following title(s): ARMA II. We expect to be able to get a further supply within the next three working days and will e-mail your key at that time. If you do not wish to wait for your key to arrive, please click the following link for the transaction to be immediately voided:
REFUND MY ORDER
You will also find an appropriate refund link in your order confirmation e-mail that has just been sent to your mailbox. However, please do bear in mind that our prices do change quite often and the title(s) that you ordered may no longer be available at the same prices. We apologize for any inconvenience this may have caused."
Tehát elvileg a 0ft-os vásárlásom sikerült de a kódomat csak késõbb küldik?
"Regisztrálsz, belépsz, kikeresed a játékot, kosárba vele (buy). Bemész a kosarat tartalmába (Basket, jobb felül) a Voucher code mezõbe bepötyögöd a játékhoz tartozó kódot, OK, vársz, összeg kinullázódik, alul Proceed to checkout.... megcsinálod szépen a 0 Eurós vásárlást és örülsz "
Ingyenes játékok a The Sun jóvoltából!
Három játékot tölthettek le ingyenesen a The Sun-nak köszönhetõen, de akiknek ezek nem tetszenének, mást is megszerezhet, szintén ingyen.
Sietni kell, ugyanis az akció csak a hétvégén érvényes.
Az alapból beszerezhetõ három játék az ArmA 2, a Men of War, és a Tower Bloxx Deluxe, melyeket a Green Man Gaming honlapján tudjátok beváltani, ha az adott játék adatlapjára ellátogattok, és beírjátok a hozzá tartozó kódot.
- Arma II
Kód: THESU-NFREE-ARMA2
- Men of War
Kód: THESU-NFREE-MOFW2
- Tower Bloxx Deluxe
Kód: THESU-NFREE-BLOXX
Ha végigjátszottátok a játékokat, beválthatjátok õket valami másra, akár olyan címekre is, mint az Assassin's Creed: Brotherhood, a F.3.A.R., vagy a még meg sem jelent, de már elõrendelhetõ Call of Juarez: The Cartel.
info: Gamestar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ennek már vége.
Én inkább csak a heti "bolondadómmal" adózok Fortuna istennõnek. 225 Ft nem vág a földhöz 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Életem legnagyobb nyereménye - eddig - egy hármas volt, ~ 20.000 Ft-tal.
3 hete nekem is bejött a kettes... csak annyit, hogy ne szenvedj a lottószelvénnyel, feladással, etc. Mobillottó k. jól mûködik és egyetlen FT plusz díj sincs! Ha 1x nyersz, akkor meg 1x az elsõ nyerésnél sms-ben kéri a Szerencsejáték Zrt. a szlaszámot ahova utalhatnak. Eddig 2x volt kettesem és mind a 2x rendre utalták a lét, még sms-t is küldtek róla.... azért van egy feelingje annak, hogy kábelezés közben feladsz egy lottót <#banplz>#banplz>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én meg egy szelvénnyel szálltam be már 11 éve is, azóta is az megy. De már csak azért, mert fejbõl tudom azt az 5 számot, és ha kihúznák véletlenül akkor tudnám hogy meglett volna. És akkor valószínû megbolondulnék... <#ijedt>#ijedt>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
1980 Ft-ot fizet.
Ja, és MINDIG - közel 14 éve - csak 1 darab szelvénnyel játszom 😊
Egyik rémálmom... de komolyan! Szóval <#eljen>#eljen>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.