Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
A mai világban mindenki igyekszik kihasználni a lehetõségeket, fõleg az internet segítségével. Hasonló helyzetben szerintem te is valószínûleg ilyen módon IS kérnéd mások segítségét.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

arty
tehát ha mindenki egy rohadt csaló, akkor az onnantól rendben is van??

érdekes egy érv...

Forza.

ZsZso
Ezek most sem lényegesen drágábbak! Erõs a kísértés 😞

Create 3.85 ~ 1170 Ft

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
ööö... akár két lemezes is lehetett volna, ha nem az ultra-elavult smk/bik tömöritést használják, hanem h264-et, ami manapság egyébként is a legelterjedtebb (bluray...)

viszont spóroltak némi licenszdíjat, gondolom ez volt a cél 😞((

Forza.

ZsZso
Köszi. Sajnos itt-ott még hiányosak az ismereteim az idõutazást illetõleg, így nem marad más mint, hogy reménykedjek, hátha piciben is igaz az a mondás, hogy a "történelem ismétli önmagát", s újra akciózzák ezt a jószágot. 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

artschi
A D2D-vel csak 1 bajom van: amikor akartam vásárolni, visszadobta a dombornyomott kártyámat, amit a steam simán elfogadott...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber

Next PC upgrade: 2022

Fabio Capello
Zen Bound -> látom nem csak én kattantam rá teljesen 😛 😄

Tinman

A Dunába lövöm magam...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
4 kiló 50 deka, zavvi, egy napig akcióban... Create is csak 1k volt :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Monkey Island hol mennyi volt?

artschi
relatív, mások is élnek ilyen módszerrel. Szerintem az elsõ 4 helyezett is hasonló módszerrel érte el a helyezését <#ravasz1> (ugye Gyu az 5. lett).

Most látom én is, nekem se jönne rosszul ingyen 7500 ft. 😊)

Ra1nbow6fan
Hali! Engem érdekelne az AA CE 😊

Jaka923
Miért, szerinted a többi résztvevõ nem használja ki az ilyen lehetõségeit, ha lehetõsége van rá? Egyáltalán nem gusztustalan dolog, a mai világban ez már mindenhol így megy, ahol szavazással döntenek.

davidka003
A Gamestar témához hozzászólva:

http://gyulovesaor.web4.hu/cikk/gyu-dontobe-jutott-ujabb-szavazatokat-szeretne-kerni

Errõl ki mit gondol? Szerintem gusztustalan dolog kihasználni azt az elõnyt, hogy GS dolgozó és így kap marha sok szavazatot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nincs mit😊
Aláírásodban ez a lutri mégis mit jelent,privátban megodbhatnál némi infoval,lehet ho érdekel.

Shep
Igazából korrekt árnak tûnik, csak hát most spór van, csak ilyen olcsó Wantedok férnek bele a keretbe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Neked köszönöm, hogy szóltál ,hogy a MM-ban van Wanted!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MindenEsetre ha felrakod Vaterára vagy hasonlók, majd írd már meg mennyiért ment el,..

Más,

ddr3 Ram 2x2Gb Noteszgépbe érdekel vkit?😛

Teljesen jók azok a cikkek, Sõt a filmes részlegnél szabályos legenda már a Tisztelt Cikkíró😊

Zomil
Amugy visszakanyarodva kicsit a cikkirásos beszélgetésetekhez...ha valaki meg akarja nézni, h NEM szabad cikket irni elég, ha az sg-s pc játékhir "cikkeket" elvolvasgatja 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Valami megkattant odafent, de nem a vitától, hanem attól, hogy tegnap 2 órán keresztül kerestem benne egy Joker fogat, mert elhagytam valahol <#idiota>

w77d
na azé, má kezdtem azt hinni, hogy a multkori kis off vitánk annyira kiakasztott, hogy valami megkattant odabent XXXD

Tinman
x 4? Deal :-)

Tinman
Várj, hiba történt a Mátrixomba, korrigálva <#zavart2>

KétezerÖcáá..,

w77d
egy ezres??? annyiért viszem

Tinman
Hát ha azt nézem, hogy az egész k. világon nincs PC-re belõle már egy darab sem, akkor sok. Ha azt nézem, hogy milyen országban lakok, és ebbe a topikba írok, akkor egy Szent István király... vaterára többért teszem fel.

Totti5
Most melyikrõl beszélünk?😊 A játék motorját "butították" vissza 720p-rõl 576p-re, trehány összecsapott portolás miatt, magyarán nem optimalizálták 360ra kellõen. Ennek semmi köze ahhoz hogy mennyi helyet foglal egy játék. A másik oldala hogy sok gyönyörû CGI videó van benne, amit 360on egyszerûen tönkrevágni a tömörítés, mert kockázódik... ha 3 helyett 4 dvd lett volna akkor lehetett volna HDban kristálytiszta videókkal játszani 360on is úgy mint PS3on. ( azt hogy 3 v4 lemez valami már olyan mindegy, amúgy is anno a legtöbb jrpg PS1-PS2 és PCre nagyon sok esetben 4 lemez volt, de voltak 5-6 lemezes játékok is ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
A deneráng<#idiota> gyárilag karcos, elhasznált effekt.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Engem érdekelne de most nincs rá keret 😞 Amúgy mennyire kóstálod?

w77d
engem érdekelt anno, csak most már nem aktuális, sok a számla, kevés a pénz....

Tinman
Tényleg urak...

Batman Arkham Asylum CE, sajnos full karcos bataranggal (magyar fordításban -bexarsz---> DENERÁNG :-DDDD ) érdekel valakit?

Tán felesleges is megjegyeznem, hogy 99.9%-os állapot és a batarang, bitang mód össze van karcolva.

Ez azért merem itt megkérdezni elõször tõletek, mert van valami homályos emlékem, hogy érdekelt itt valakit.

w77d
elovastad amire válaszoltál?

Shep
Na jó, annyit igen 😊 Ja jut eszembe nem tudom érdekel -e valakit de láttam a MM-ban 1400-ért Betment igaz LV-s de pofásan festett, meg 2000-ért DMC4-et (gyémánt).

Tinman
4 font se volt ;-)

Ne már, hogy annyit se ér!

Shep
Egy világ omlott össze bennem (NFS:HP). 😊

Tinman
Ja, a Just Cause 2 fóliás még mindig eladó volna, mert 2x megvan, mert béna, vak fax vagyok :-/ Postával 1.800, csere preferálva!

Tinman
OFF:

Elmúlt 1 hétben jöttek... olyan kellemes áron sikerült õket kifogni, hogy nem bírtam magammal :-(

Shep
Na délben beugrottam a MM-ba és 495Ft-ért beszereztem végre a Wanted Weapons of Fate-et. Másfél órás játékidõért még lehet ez is sok 😊

Mi köze van a felbontásnak ahhoz hogy hány lemez valami?

Gondolom az, hogy egy nagyobb felbontású videó több helyet foglal, mint egy alacsonyabb felbontású 😊

Totti5
Mi köze van a felbontásnak ahhoz hogy hány lemez valami?😊 amúgy nem fogod észrevenni hogy nem 720p, mert max a hajaknál látszik, vagy ha mellétolod a PS3as verziót ami kicsit élesebb, viszont frémben pár hely nagyon szar lett a boxos port konkrétan a városokban hulladék, és a sok sok CGI videó nem HDban megy ( még így sem hogy 3 dvd ). Inkább lett volna 4 lemez és HD, de a Square az igénytelen megoldást választotta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Most hozta a postás 😊

Kicsit durva a Final Fantasy 3 DVD-s kiadása annak tükrében, hogy a felbontás még a 720p-t sem éri el... (Mondjuk nem durvább, mint a Lost Odyssey 4 DVD-s kiadása, amibõl az egyik DVD szimplán bele van hajítva egy papír tokba...)

Már ketten vagyunk, még két ember kellene a Magicka-hoz, de ha jelentkezik egy valaki, akkor már megveszem a Four Pack-et. A játékot gift-ként küldöm (legalábbis gondolom így mûködik ilyen csomagoknál), aztán majd utólag utaltok. Ha valakit érdekel, egy órán belül meg kellene boltolni, mert aztán nem leszek egész nap!

davidka003
Egy régi játéknak keresem a címét, kb 10-11 éves lehet, TANK-kal kellett menni és a legelsõ pálya az volt, hogy meg kellett menteni talán a testvérünket a börtönbõl. Tudja valaki?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Daell Drow
En meg mar meg sem merem mondani mennyi gamem van steamen.
Az utobbi 2 evben nagyon elhuztam a dobozos gamektol, a steam iranyaba.
Tinman
Bully nekem utóbbi éveim egy legnagyobb pozitív csalódása... igaz én X-en toltam, ráadásul betegen, de annyira jó volt vele játszani, hogy seperc alatt meg is gyógyultam :-)

Nagyjából 35-40 órát beletettem 47/48-ra meg is csináltam... a zeneórák az viszont genyó nehéz a vége fel.

Tinman
Sajnos kénytelen voltam... gyakorlatilag a dobozos játékaim lecserélése folyik digitálisra, mert ez egy verhetetlen elõny, hogy gond nélkül tudok játszani kint is majd... ha maradnánk, eszem ágába nem lett volna ilyen lépéseket tenni.

zorrobomber
Nekem is jócskán megugrott a game-ek száma, ezeket vettem meg:
GTA IV Complete Bundle
Command and Conquer: Red Alert 3
STALKER: Shadow of Chernobyl
Frozen Synapse - Two Pack
Bully: Scholarship Edition
Overlord Complete Pack

Amire rá is cuppantam az a Bully. Egy kurva nagy hibája van, a zenéje az valami borzalom, lehúztam hogy épp csak lehessen hallani, így már elviselhetõ 😊