Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bf3-ból csak elõrendelés nincs (ahogy eddig se nagyon volt ea játékokhoz), késõbb fent lesz.
Arab money
nem szakadt le a tetõ amikor ezt mondta? EAt és a kreativitást nem említeném egy lapon..
1, pl a PVZ-t kinyomták minden platformra, mindig egy kicsit bõvítve.. undormány stratégia. Te pécén nem co opolhatsz, ahogy én 360on.
2, árképzés... 1200 pont egy 1 éves játékért? normális???
3, lemezes kiadások... drágán kiadnak 2 lemezes kiadást ami tartalmilag ugyan abba a hibába esik => gyenge, közepes kiadás, hiszen direkt úgy válogatták össze hogy véletlen sem legyen rajta 1 kiadáson a legjobb játékok, hanem tõtelékekkel tömték meg ( össz 4 játék... ).
Szeretném ha leírnád a sötét jövõt, de nem általános maszlaggal hogy évente jön majd ki PVZ ( mert most is ez van😄 ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akkor van baj, ha szerinted ezt indokolni kell.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Viszont a mondat eleji kezdõbetû nem nagy? Olyan bizonytalan vagyok mostanában :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de persze nemvok nyelvtan tanár igy lehet, h nincs igazam... 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Bioshock 2 CE, egyszer végigjátszott kiváló állapotban 10ezer ft
Assasins Creed 1 Collectors Edition karcmentes szintén egyszer végigjátszott ugyancsak 10 ezerért
Rainbow Six Vegas 2 limitált fémdobozos, hiánytalan (játékbeli extra tartalom, két üdvözlõkártya, bónusz DVD) 1x végigjátszott nagyon kevés példány készült ebbõl 8ezer ft
Lényege röviden: Adott 3D-s tárgyat tekerd körbe MEGHATÁROZOTT hosszúságú kötéllel úgy, hogy lehetõleg a kötél "befesse" (lefedje) az adott tárgyat. Ne ítélj elsõre! Több ez annál, mint aminek látszik ;-)
Bõvebben: A tárgyak nem csak úgy random vannak egymás után bevágva, hogy 1-es pálya ---> alma, 2-es pálya---> vibrátor, etc.
Nem. Maga a "Zen" szó jelentését gondolom mindenki ismeri, aki nem annak legyen elég annyi, hogy egy filozófiai/vallási (buddhizmus) irányzat, melyben kiemelten fontos szerep jut a harmóniának, az egyszerûségnek, tisztaságnak, õsiségnek.
De hogy jön ez ide?
Már maga a menüje, ZENéje is hû ehhez az irányzathoz. Nyugalmat árasztó, egyszerû, tiszta és igényes, mint maga az egész játék! A pályák nem egymás után vannak csak úgy benyomva, hanem egy kis növekvõ cseresznyefa ágon haladsz felfelé és kis lámpásokat meggyújtva érheted el az egyre összetettebb és nehezebb tárgyakat. Ahhoz, hogy továbbhaladj, bizonyos százalékot el kell érned. 3 nehézségi fokozat van (igazából 4, mert a 4. a 100%-ot jelenti) és minden fokozat 1 virágocska kinyílását okozza a cseresznyefa ágán. Bizonyos számú virág, meggyújt egy lámpást és lehet tovább haladni.
A tárgyak nagy része is igyekszik a megfelelné a zen szellemiségének... ebben az irányzatban kiemelten fontosak a meditációs és egyéb gyakorlatok, sok esetben ilyen alakú 3D-s alakokat kell befedni kötelünkkel, mely kötél szerencsére nem mm-eket fed le, hanem valamilyen színnel, szinte 2x-es vastagságban "festi" a tárgyat, ahogy rátekered.
Tudni illik, hogy szerencsére gondoltak a kezdõkre és a haladókra is, számukra elég kevesebb százalékban lefedni a "bekötözendõ" objektumot, nem kell a 100%-ra törekedni. Jómagam is kezdõ vagyok, de van, hogy napokig küzdök egy tárggyal, hogy meglegyen a 100%.
Elsõre blikkre ez egy baromi egyszerû és nulla intelligenciát igénylõ játéknak tûnik, pedig éppen az ellenkezõje igaz és most nem magamat kívánom ezzel igazolni :-)
Eleinte még bejön a taktika, hogy tekerek, 'oszt lesz valami, úgyis elég a kötél, majd legföljebb visszafelé is tekerek és ennyi, de ez csak az elsõ pár tárgy esetében jön be. Legalábbis a 100%-hoz ez elég hamar édeskevés.
A 100% elérése az igazi kihívás és a Zen Bound 2 alfája és omegája.
Ebben az esetben ugyanis, sokszor csak 10 perces tekerõdzés után jövünk rá, hogy nem gondolkodtunk, nem terveztük meg a kötél útját. A lényeg, hogy minél kevesebb kötéllel, minél nagyobb felületet "fessünk" be... igen ám, de mi van akkor, ha rossz helyen vittük át a kötelet az elején és már nem tudjuk lefesteni a kicsi kimaradt, vagy eddig a szemünk elõl kissé elbújt hajlatokat? Ilyenkor jó eséllyel tekerhetjük le az egészet, vagy restart.
Jó taktika viszont, ha megvizsgáljuk alaposan a 3D-s objektumot már a legelején, megnézzük hol van rögzítve a kötél és igyekszünk kis utakat bejárni vele, mert a nagy keresztbe kötésekkel olyanok vagyunk, mint elefánk a pékségben, ormótlanok és ostobák.
Küllemre a játék kellemesnek mondható, de iPhone-on nekem kifejezetten nem tetszett a sok rece... szerencsére PC-n ilyen gond nincs, anizó jutott bõséggel.
Hazudnék, ha azt mondnám, hogy a játéknak nincsenek hibái. Sajnos vannak és elég súlyosak. Ilyen például a beragadó kötél, amit leggyakrabban akkor követ el velünk a program, amikor a végefelé járunk és automatikusan elköti a kötél végét és kiírja, hogy teszem azt 92%. Az escape megnyomásával ilyenkor persze visszajutunk a menübe és folytathatjuk 92%-tól a játékot, de nálam 10-bõl 8 alkalommal a kötél az objektumba beékelõdik és onnan már ki nem rángatjuk.
A másik súlyos gond, hogy néha nem egészen világos, hogy x kimaradt folt miért számít és y miért igen... aztán lehet szépen kísérletezni, hogy melyik ér 1%-ot és melyik dupla nullát.
Azt már ebben a topikban meg sem merem jegyezni, hogy néha egész egyszerûen nem enged vele játszani a Steam (lsd. a képet lentebb):-/
Összességében CoD és Csé fanatikusoknak abs. ajánlott cím, hiszen õk valószínû 10 perc elteltével valódi kötéllel fognak gyakorolni a saját nyakuk körül. A némi stratégia és logikai kézséggel megáldott szerenCSÉsebb csillagzat alatt születettek pedig még élvezhetik is a játékot, ha a helyén kezelik: nyugalom, kikapcsolódás, no stress, ZEN.
Nálam 7.5/10-et ér, mert az összhatás kellemes, abszolút nem gyerekjáték, jól belõtt nehézséggel bír, és az iszonyat hosszú játékidõ ígéretével teszi addikttá (van ilyen szó? :-) az arra fogékonyakat.
Remélem elég kielégítõ választ tudtam adni :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
a 3. vmi pocsék volt és semmi köze nem volt az elsö 2 részhez...
az armageddont végigjátszottam és sztem nem volt rossz, élveztem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Demoját próbáltam, nemrossz annak aki szeret Legozni😛
Csak 7k volt, tök király a tokja, hologramos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Még nem kaptam én sme.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Hamarosan pedig az új széria rajongói kezei közé kaphatják a régi klasszikus részeket is új köntösben és számos extrával - ráadásul egy csomagban. A The Secret of Monkey Island Special Edition és a Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge egyetlen pakkban lesz kapható. A két játék új dialógusokkal, javított kezelõrendszerrel és természetesen felturbózott grafikával jelentkezik."
Ráadásul pont mikor rákattannék kapom ezt az üzenetet, amit pirossal bekereteztem <#rinya>#rinya>