Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Auchan:

Július 31-ig áruházainkban kiárusítást tartunk.

50-70%-os kedvezménnyel vásárolhat a következõ osztályokon:
háztartási, bútor, autófelszerelés, barkács, CD, könyv, játék, papír-írószer, kerti bútor, nyári játék.

A kedvezmények a kifutó készletekre, a készlet erejéig érvényesek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
De regeltem ismét egy oldalra egyel több amit fel lehet hekkelni!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Ha jövõ héten küldik az is még jó. Úgyis ingyen volt. Nem vesztettél semmit.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fpocok
Hát ja... még mindig nem küldtek kulcsot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Ez a butított lite verzió.Greengameingen meg a fullosat adták ingyen.De ezek szerint mégse csak reklám volt 😞

Azt már nem mutatták a filmben amikor Marcost kb. 50 millió euróra bünteti egy bíróság amiért bele mert nyúlni a nyomtató ki tudja milyen törvényekkel védett chipjének felépítésébe, és illegális szoftverekkel megváltoztatta azt... <#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

FSpofon

Arab money

grebber
Ennyit az ingyen Arma 2-rõl nem jött azóta sem serial jól behülyítették a népet <#levele>

Befejeztem a C S Goto-féle w40k trilógiát. Nekem nagyon tetszettek, bejött a stílusa is, nagyon sajnálom, hogy csak trilógia 😞
Mivel elfogytak a könyveim, fizetésbõl veszek pár Aubnett könyvet 😊 vagy keresek olyan ûrgárdistás könyveket, amiket otthon nem adtak ki.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

arty
nemnem! 😊

Forza.

davidka003
Witcher 2 nagyon jó lett, kár hogy kissé rövidnek éreztem de mivel az elsõ fejezet végén más mellé is lehet állni így végignyomom mégegyszer. 😊
--------------------
Lost könyvek az Alexandrában 300 illetve 600 Ft-ért

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Zomil
pedig az armies of exigo igen jo játék és nem azért, mert magyarok csinálták 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Végignéztem.
Röviden: basszus 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jAsOn VoOrHeEs
Március eleji regisztrációm óta ma kaptam elõször zavvitól 10%-os kupont. Örülök, hogy ezzel együtt a forint is mélyrepülésbe kezdett.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Hagyni kell, hadd dolgozzanak rajta! Nem is egy hulladékot fogunk kapni, az biztos! Ha nem jönne hamarosan a következõ rész, a SC2/1 multija akkor is évtizedes szórakozást nyújt...

Nem azért vettem, mert magyarok csinálták, hanem mert a demó alapján tetszett (és nem is bántam meg egy percig sem). A Mark of Chaos-t pl. nem vettem meg, mert nem jött be... De mi köze most ennek a szerverbezárásokhoz?

Totti5
"szinte garantált hogy 10-20 év múlva se lesz gond"

az tuti, amilyen tempóban adják ki az SC2õt😄😄😄

"cod sorozat elkerülhetetlen csõdje"

WTF?😄DD majd ha 15 milla helyett csak 5 megy el akkor lehet aggódni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

FSpofon
hát nem kellett volna megvenni csak azért mert magyarok csinálták
ha megveszed az SC2-t szinte garantált hogy 10-20 év múlva se lesz gond (hacsak a cod sorozat elkerülhetetlen csõdje nem rántja magával a blizzardot is elõbb-utóbb)

Arab money

Attól még mocsok dolog...

Zomil
nem csak az ea csinák ilyet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Inkább túlzásnak mondanám, de az EA bõven szolgáltatott hozzá alapot...

<#levele><#levele><#levele>

Ki sem tudom fejezni, mennyire undorító húzásnak tartom ezt...

Anno mentem volna fel multizni Exigo-val, de nem megy, jól van, biztosan karbantartanak... Még párszor megpróbáltam, nem ment... Aztán játékostársam szólt, hogy a rohadékok megszüntették a multit... Hát oly mértékben dühüs lettem, hogy akkor megfogadtam, hogy soha többé EA-s játékot nem veszek... Persze nem így lett, mert csináltak pár jó játékot azóta, de ez mit sem csökkent az EA elleni ellenszenvemen...

Én biztosan nem fogok még egy hasonló rendszerre regisztrálni. Bõven jó a Steam és a Good Old Games, ez a kettõ nálam kiegészíti egymást, és egyelõre el sem tudok képzelni ezeknél jobb szolgáltatást. De hajrá, biztosan meg lehet csinálni, és akkor majd használjuk azt is, ha az árak is jók lesznek, de egyelõre mindenki csak a Steam-et másolja, nagyon-nagyon gyengén.

FSpofon
idén se.. az új mozgásrendszer nem lesz pcn, csak kapjuk a ps2 portot jobb grafikával.

Arab money

Grr1234
Valamit kellet mondaniuk...

Sok mindent lehet mondani az EA-ra, de hogy nem sikeres azt nem! A legnagyobbak (nem színvonalban, hanem méretben) között vannak és ez tény (és ha az Popcap fejével gondolkodtok nektek is ez lett volna az érdeketek).. Tõkeerõs, nagy hátércég... Priceless

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Bug... van benne pár :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
megvettem idén, persze értem, ettõl még létezik a warez, és ja már a 11 is fényévekre van az fifa10tõl

arty
army of two miatt rohadjanak meg 😞((

Forza.

arty
ez kölcsönös - ki kezdte? 😉 (hszen a warezzal meg a pécések hugyozzák szembe az ea-t 😊 )

és idén pécére is a jobb fifa jön 😊

Forza.

MerlinW
"PopCap több ajánlatot is kapott, de mégis az EA-t választotta, mert nagyon tiszteli annak múltját és hozzáállását a játékokhoz."

Anyám...😊)

[merlinw.org]

The Protector
ez a game volt az utóbbi idõk legnagyobb meglepetése!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

NEOreg3
ha már szóba került, nem tudod véletlenül, hogy miért nem kaptam meg a pacifist achievementet? ez alapján elvileg minden kritériumot teljesítettem, de semmi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Totti5
Iratlan BULLSHIT nem több...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber

zorrobomber
Meggyõztetek, az EA tényleg nagyon jó játékokat csinál mostanában. Kb. ennyire érdekel az egész 😊

Guren
azt nem az EA miatt szedték le.

Guren
ez mind? rémes 😞

Daell Drow
Nem kis penzeket kapot a popcap az ea-tol. link
robotnyk
zorrobomber
Mass Effect 1 még a felvásárlás elõtt készült el, Dead Space pedig a kivétel amely erõsíti a szabályt 😊 Ráadásul nekem sose jött be.

robotnyk
ja, mint a mass effect és a dead space sorozatok (not.)
pointer4
Ez egy olyan íratlan szabály. Amihez az EA hozzányúl, az szarrá válik.
zorrobomber
EA game-ek amelyeknél bezár a bazár(no multi).

August 11, 2011

Army of Two for PlayStation 3 and Xbox 360
Army of Two Demo for Xbox 360
Battlefield 2142 Demo for PC
Battlefield 2: Modern Combat for Xbox 360
Battlefield 2: Modern Combat Demo for Xbox 360
Medal of Honor Airborne for PlayStation Portable
Medal of Honor Heroes 2 for PlayStation Portable and Wii
NASCAR 09 for PlayStation 3 and Xbox 360 (North America)
NCAA Basketball 10 for PlayStation 3 and Xbox 360
NCAA Football 10 for PlayStation 3 and Xbox 360
Need for Speed Most Wanted for PC and Xbox 360
Need for Speed Undercover for PlayStation Portable
Skate for PlayStation 3 and Xbox 360
Tiger Woods PGA Tour 10 for PlayStation Portable, PlayStation 3, Xbox 360 and Wii
Tiger Woods PGA Tour 11 Demo for PlayStation 3 and Xbox 360

October 1, 2011

Madden NFL 10 for PlayStation 3 and Xbox 360
NHL 10 for PlayStation 3 and Xbox 360

Zomil
jah, csak blizzard-nak nem steam koppintása van...az ubisoft meg egyszer már megszivta mikor netes drm-et csinált szoval ök egy darabig nem fognak probálkozni...
de biztos jo dolog lenne, ha minden kiadonak a saját szarját kéne letölteni...NOT

FSpofon
blizzard játékok is külön vannak, ubisoft is bármikor önállósodhat.
az marad akit a valve maga mellé állított a steamworks használatával (olcsóbb fejlesztési költségek) + az indie játékok. iránymutató volt a steam, sokáig még biztos elsõ számú is lesz, de most már mások is meg tudnak oldani egy ilyen rendszert.

Arab money

Zomil
nekem eddig sem volt a gondom a steam letöltési sebességével 😊
de mint irtam nekem az a problémám, h most akkor legyenek egy külön programban az ea-s játékaim? nem látom tul sok értelmét...

FSpofon
hát kapásból egy csomó ea játékot be lehet regisztrálni amit a steamen vett az ember (és onnan gyorsabban letölteni, mert nincs agyonterhelve mint a steam), ea account meg csak készült az évek folyamán

Arab money

Zomil
nem lenne gond az origin, ha nem origin exkluziv játékok lennének rá...persze tudom, h ezzel akakrják az embereket odavonzani, de a steam-et nem fogják egyik naprol a másikra megdönteni, és akinek már sok játéka van steamen nem fog szarakodni egy ujabb programmal egy uj accountal és kezdi el azon is gyüjtögetni a játékokat...