Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Július 31-ig áruházainkban kiárusítást tartunk.
50-70%-os kedvezménnyel vásárolhat a következõ osztályokon:
háztartási, bútor, autófelszerelés, barkács, CD, könyv, játék, papír-írószer, kerti bútor, nyári játék.
A kedvezmények a kifutó készletekre, a készlet erejéig érvényesek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Arab money
Next PC upgrade: 2022
Mivel elfogytak a könyveim, fizetésbõl veszek pár Aubnett könyvet 😊 vagy keresek olyan ûrgárdistás könyveket, amiket otthon nem adtak ki.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Forza.
--------------------
Lost könyvek az Alexandrában 300 illetve 600 Ft-ért
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Röviden: basszus 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
az tuti, amilyen tempóban adják ki az SC2õt😄😄😄
"cod sorozat elkerülhetetlen csõdje"
WTF?😄DD majd ha 15 milla helyett csak 5 megy el akkor lehet aggódni...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ha megveszed az SC2-t szinte garantált hogy 10-20 év múlva se lesz gond (hacsak a cod sorozat elkerülhetetlen csõdje nem rántja magával a blizzardot is elõbb-utóbb)
Arab money
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vásárolj, fogyassz, cseréld le, dobd ki
Þór vígi þessi rúnar
Ki sem tudom fejezni, mennyire undorító húzásnak tartom ezt...
Anno mentem volna fel multizni Exigo-val, de nem megy, jól van, biztosan karbantartanak... Még párszor megpróbáltam, nem ment... Aztán játékostársam szólt, hogy a rohadékok megszüntették a multit... Hát oly mértékben dühüs lettem, hogy akkor megfogadtam, hogy soha többé EA-s játékot nem veszek... Persze nem így lett, mert csináltak pár jó játékot azóta, de ez mit sem csökkent az EA elleni ellenszenvemen...
Arab money
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és idén pécére is a jobb fifa jön 😊
Forza.
Anyám...😊)
[merlinw.org]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
August 11, 2011
Army of Two for PlayStation 3 and Xbox 360
Army of Two Demo for Xbox 360
Battlefield 2142 Demo for PC
Battlefield 2: Modern Combat for Xbox 360
Battlefield 2: Modern Combat Demo for Xbox 360
Medal of Honor Airborne for PlayStation Portable
Medal of Honor Heroes 2 for PlayStation Portable and Wii
NASCAR 09 for PlayStation 3 and Xbox 360 (North America)
NCAA Basketball 10 for PlayStation 3 and Xbox 360
NCAA Football 10 for PlayStation 3 and Xbox 360
Need for Speed Most Wanted for PC and Xbox 360
Need for Speed Undercover for PlayStation Portable
Skate for PlayStation 3 and Xbox 360
Tiger Woods PGA Tour 10 for PlayStation Portable, PlayStation 3, Xbox 360 and Wii
Tiger Woods PGA Tour 11 Demo for PlayStation 3 and Xbox 360
October 1, 2011
Madden NFL 10 for PlayStation 3 and Xbox 360
NHL 10 for PlayStation 3 and Xbox 360
de biztos jo dolog lenne, ha minden kiadonak a saját szarját kéne letölteni...NOT
az marad akit a valve maga mellé állított a steamworks használatával (olcsóbb fejlesztési költségek) + az indie játékok. iránymutató volt a steam, sokáig még biztos elsõ számú is lesz, de most már mások is meg tudnak oldani egy ilyen rendszert.
Arab money
de mint irtam nekem az a problémám, h most akkor legyenek egy külön programban az ea-s játékaim? nem látom tul sok értelmét...
Arab money