Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- 30-40 óra gametime ok,
- lehessen tolni XBOX360 controllerrel
- magyar feliratnak örülnék
Javaslatok?
Esetleg...
- RDR mennyi gametime kivesézõs üzemmódban?
- Mass Effect 2 mennyi gametime kivesézõs üzemmódban, DLC-vel minden vacakkal?
- Dragon Age I. mennyi gametime kivesézõs üzemmódban, DLC-vel minden vacakkal?
- Stalker Clear Sky mennyi gametime kivesézõs üzemmódban?
- Far Cry 2 mennyi gametime kivesézõs üzemmódban?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Your Unique Code is: 1424-2B82-7E79
Pár perce megvettem a Terrariát (igen, 10€-ért) úgyhogy büntetésül eltiltom magam a játékvásárlástól egy idõre. xD
Be happy. :) Running!
Zavvi:
Your Unique Code is: 1424-7777-ACCC
The Hut:
Your Unique Code: 1422-35B8-3B12
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
de ezen kívül azért hangulatában maradt a régi úgy láttam.
Arab money
Ez a hurkatöltõ meg kifejezetten nem tetszett...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez igaz lehet? Nem úgy volt, hogy 2012?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Diablo 3-nal meg lehet valtozik a dolog, mert meg azt sem tudjuk mi lesz a CE.
vagy magyar bolt éjféli nyitással vagy battle.net bolt
Arab money
Legutobb 1 honapja vettem ott 9 gamet, 3x3 game akcio kereteben. Kovi vasarlas majd az elorendelt diablo 3 lesz, szal addig "eltunok"<#idiota>#idiota>.
Addig a kodokat meg kiosztom ha kapok meg.
Your Unique Code: 1422-5D5E-5E4A
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A legutóbbit ami bekerült a fórumba, azt nem tudom valamiért felhasználni. Kõnyvet szeretnék venni.
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna adni valamilyet. Elõre is köszönöm szépen!
Aki szereti az elvont, szürreális, punk-fantasy dolgokat, és még egy kis bunyóhoz is van kedve, annak mindenképpen kötelezõ kipróbálni!
Egy példány még mindig eladó! 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Parasite Eve 2, best game EVER!
Indigo-nak ismételten nagyon szépen köszönöm a közremûködést a vételben....
2 Nap alatt, ami összesen 2 órát jelent gyakorlatilag végig röhögõgörcsben töltöttem a játékkal játszás közben(egymás varázslataitól többször meghaltunk, mint az ellentõl... természetesen coopban toljuk!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Senki sem fog 10/20/30+ ezreket fizetni neked érte.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1424-43B4-DD23
és vifil?
<#confused>#confused>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
"Everything that happens, happens for a reason"
ON:
Szerdán a CD galaxisban jártam:
Batman: Arkham Asylum - 1390 Ft
Bioshock - 1990 Ft
Oblivion - 1990 Ft
Öröm, bódottá...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
"Everything that happens, happens for a reason"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
az utcán is gondolkodás nélkül kell ütni az idegeneket amíg nem bugyog kellõképp a vérük
Arab money
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!