Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fpocok
Nem ezt mondtam, ne terelj. Arra utaltam, hogy ha kijön egy játék... két év múlva már senkit sem érdekel, mert addig jön ki 34646 folytatás hozzá. Két év múlva már a BF3 sem lesz sehol multilag.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mi az hogy egy játék "életkora" 2 év? <#wilting>

Az egy dolog, hogy te két évnél régebbi játékokkal nem játszol, egyéni fogyatékosság, de azért ekkora ordenáré baromságokat ne írsogálj már, légyszi'.

Ezt az elvet magát továbbra is patkányságnak tartom.

Fpocok
Én nem.

grebber
Arma 2 cd keyt kapott már valaki?

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
MA, egy játék életkora 2 év... szóval nem tudom mi ez a gond.
Mellesleg most mindenki tudja. Ha ezek után képtelen vagy belépni két évente minimum és utána játszani akarsz, akkor magadra vess.

Sok hûhó semmiért...

Tinman
Telepítem a DA I-et, abból is az Áltimétet... ~25 GB kell neki, mi a.............???????

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Még sima ügy is lehetne a törlés mondjuk egy ingyenes szolgáltatás esetén (bár akkor sem értem, miért nem fér meg néhány bejegyzés egy adatbázisban, legfeljebb az inaktívakat átrakják egy másik táblába, hogy ne legyen lassú a keresés), de amiért FIZETTEM, abba nem fér bele semmilyen törlés! Akárhogy is magyarázod, ez abszolút inkorrekt magatartás, és ha emellett állsz ki, nem a vásárlók mellett, azzal magadról állítod ki a bizonyítványt...

Tessék, itt van megint, hogy milyen cég az EA, de te majd megint nem fogod érteni, amikor fikázzák...

IMYke2.0.0.0
A BF: Bad Company 2 topikban írtam:

"Így kell támogatni a digitális disztribúciót (igen, a kapzsi Valve féle STEAM-et is), meg a felhõ alapú tárolást, online mûködõ gépeket, házakat stb.
Szép új világ... "

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
egyet értek, ez a két év inaktivitás után törlés minden, csak nem óriási hiba.

Totti5
Nem szeretnék bele menni, mert biztos vannak kivételes esetek és a tied is ilyen lehetett, de ugye vannak ismerõsök is pl és akkor nem kell netkáféba menni, de lényegtelen!

2év szélsõséges érték, ennyi simán belefér minden probléma nélkül... akár email akár EA acc akár más. Törlések máshol is vannak rövidebb határidõn belül.

Ebben az a szánalmas hogy most ezzel lehet hírezni lehet utálni az EAt amire lehet építeni hisz a nép meg van vezetve, és az EA logóra ugranak már... több van beleképzelve mint amennyit számít valójában. Steam meg elmehet az anyukájába ha ezt meglovagolja, én a helyükben kussba lennék erõsen és a saját rendszeremen ügyködnék.

Befejeztem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Szerencsére, a kórház már a múlté - s bár ultra lassú, de itt van ez a könyvtári net, és így tudom olvasgatni az értelmesebbnél értelmesebb cikkeket, hozzászólásokat. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
<#eljen>
FSpofon
hát rossz országba születtél
van egy olyan érzésem hogy ahol az origint tervezték ott a korházban is van net és egy tabletet hajtanak az ágyad elé tálcán hogy használni is tudd ha már mozog 1 ujjad 😊

Arab money

Fpocok
Kár érte. Elég szomorú, hogy manapság sehol sincs internet. Bárcsak lenne olyan publikus hely, ahol lehetne netezni aprópénzért. Vagy esetleg magaddal tudnád vinni a netet, mekkora királyság lenne... bár akkor kéne egy olyan asztali PC is, amit magával vihetne az ember...

Várjunk csak!!!

IMYke2.0.0.0
Vak vagy, vagy direkt nem olvastad? Nem voltam internet közelben 2 évig.
Ebbõl fél évet kórházban töltöttem , után lábadoztam, és elhiheted, hogy utána sem volt nagyon életerõm netkávézózni...

Én csak azt kívánom neked, hogy te legyél az elsõ, aki valami pitiáner faszság miatt elveszíti az origin-es accountját. Igen, ilyen kedves ember vagyok <#mf2>

Rage47
ezt akartam irni😄
Totti5
Marha fontos lehetett ha 2 évig rá sem néztél. Bocsánat, de elég hihetetlen ezeket olvasni.

FSpofon
és ráadásul ez az origines baromság csak a kliensben a letöltésre vonatkozik. a játékokat ugyanúgy lehet használni tovább az ea accounttal belépve, hiszen ahhoz hozzá van csatolva a cd kulcsod. tehát legrosszabb esetben 2 év agyhalál után máshonnan kell leszedni..

Arab money

IMYke2.0.0.0
Én anyáztam is, amikor 2 évig nem voltam netközelben - albérlet - és MINDEN fontos e-mailem törlõdött rajta. Dögöljön meg a freemail!
Azóta 3 e-mail címmel élek. Biztos, ami biztos.

Na ez meg a másik. Nyomorult freemail-nél elég volt, ha 3 hónapig nem léptél fel, törölték az összes leveledet... Hát igen, ez is nagyon röhögcséges...

Fpocok
És mivan, ha kómába esik 3 évre, és csak õ tudja hogy van account? 😄DDD

Napestig lehetne sorolni ezeket a szélsõséges eseteket.

Totti5
És ha az emailt sem nézi 2 évig?😄DDD

Rage47
úgyis küldenek üzit, hogy lépj be az accoddal, mert 90 nap múlva törlik stb.
w77d
nna de gyerekek itt nem két hónapról, hanem két évrõl van szó!! azért ez egy elég brutál határidõ....

Oké, de maga az elv... Elég extrém eset valóban, hogy valaki két évig nem néz rá egy accountra, de elõfordulhat. Hogy csak a saját példámnál maradjak: megveszek egy-két origin exkluzív játékot, amit egyszer végigjátszok, aztán két év pihi, de gondolom azt nem tolják a pofámba vásárláskor, hogy két év múlva elveszhetnek a játékaim, csak a körmönfont szövegezésû tos-ban van leírva, amit a felhasználók 99,999%-a el sem olvas...

Prince23
Na ezaz, így vagyok a Saboteurrel.

Fpocok
Két év múlva már a BF3 sem lesz sehol... és ez a legnagyobb nevük, mi lesz a többivel akkor? Ez az egész egy vihar a pohárban.

w77d
nem kell játszanod, csak bejelentkezni egyszer, mondjuk azért, hogy körbenézz van e valami változás.. aki erre nem képes 2 évig, az tényleg ne használja a rendszert. Ez kb olyan, mintha a dobozos gyûjteményt nem porolnád le 2 évig. Ok hogy most nem játszol vele, de néha csak belebotlasz valamiképp..

De én pl. szivesen elõveszem 2 év múlva a Mirror's Edge-t, nosztalgiából.

Rage47
számomra nincs olyan EA játék, amit 2 év múlva akarnék játszani 😄
Totti5
Én nagyon ritkán Steamozok, be sincs téve autó logra és autó startra már vagy 3 éve... de azért 3-4 havonta valami oknál fogva elindítom, ha más nem 1et csézek.

De mondjuk megveszek egy játékot, mert tényleg tetszik. Egyszer végigtolom, majd 2 év 1 hónap után eszembe jut, hogy de jó is lenne megint végigtolni... De csak jó lenne, mert azt, amiért egyszer fizettem, az EA elvette tõlem... Ez így köcsögség. És még én vagyok a fura?

IMYke2.0.0.0
Természetesen, válaszolok.

Fpocok
Originst azért kell kerülni, mert csak EA játékok vannak rajta. Aki esetleg ilyen miatt nem vesz ott valamit... annak csak gratulálni tudok. Jól bedõlt a sírásnak.

Tinman
Megy p.ü.! Kérlek írj majd rá...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
<#eljen>
nem értem, mi a probléma...
IMYke2.0.0.0
"5. Content and Entitlement Availability

Entitlements may only be held in Accounts belonging to legal residents of countries where access to and use of Content and Entitlements is permitted. Entitlements may be purchased or acquired only from EA or an authorized retailer. EA reserves the right to refuse your request(s) to acquire Entitlements, and EA reserves the right to limit or block any request to acquire Entitlements for any reason.

We do not guarantee that any Content or Entitlement will be available at all times or at any given time or that we will continue to offer particular Content or Entitlements for any particular length of time. We reserve the right to change and update Content and Entitlements without notice to you. If you have not used your Entitlements or Account for twenty four (24) months or more and your Account has associated Entitlements, your Entitlements will expire and your Account may be cancelled for non-use. Once you have redeemed your Entitlements, that content is not returnable, exchangeable, or refundable for other Entitlements or for cash, or other goods or services."

Totti5
Steamra se lépsz fel 2 évig? furák vagytok😊))

Totti5
Hát ezaz 1 belépés 2 év nyugalom... aki 2 évig nem nyúl egy acchoz az teljes joggal vehetõ úgy hogy az illetõ lemondott róla.

<#levele>

Köszi az infót!

Eddig is tudtam, hogy soha nem fogom használni az origint, most viszont már 200%-os ez a meggyõzõdésem ^^

IMYke2.0.0.0

w77d
amúgy 2 év inaktivitás ma már elég nehezen kivitelezhetõ... véletlen rákattintasz és belépsz, már egybõl nullázódik a számláló, az ilyen pedig pár havonta azért megtörténhet 😄

Fpocok
Nem kicsit van ez felfújva... melyik az a modern játék, amivel két év után még mindig játszanak? És ez is csak akkor van, ha megveszed, aztán két évig inaktív leszel.

Találtak valami fogást rajta, aztán most megy a nagy mûsírás...

w77d
24 hónap inaktívan az már tényleg azt jelenti, hogy nem akarod tovább használni õket... évente egyszer belépsz és nincs baj egybõl..

Tinman
Egyetértek... torrentrõl elõbb kidobnak és az SOKKAL nagyobb veszteség :-DDD

IMYke2.0.0.0
Addig nem hiszem el, amíg a New York Post nem rinyál.
Komolyan mondom.

Totti5
Tehát ha 2 évre visszavonulsz egy barlangba a hegyekbe majd elõjössz és szeretnéd tolni a Battlefild 12õt, akkor már nem fogod tudni, mert az EA szerint már nem létezel és törölték az accod... ez mintha kicsit túl lenne lihegve... 2 évnyi inaktivitás az nem kis idõ.

Carlos
Aztakurva!

Þór vígi þessi rúnar