Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az egy dolog, hogy te két évnél régebbi játékokkal nem játszol, egyéni fogyatékosság, de azért ekkora ordenáré baromságokat ne írsogálj már, légyszi'.
Ezt az elvet magát továbbra is patkányságnak tartom.
Mellesleg most mindenki tudja. Ha ezek után képtelen vagy belépni két évente minimum és utána játszani akarsz, akkor magadra vess.
Sok hûhó semmiért...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tessék, itt van megint, hogy milyen cég az EA, de te majd megint nem fogod érteni, amikor fikázzák...
"Így kell támogatni a digitális disztribúciót (igen, a kapzsi Valve féle STEAM-et is), meg a felhõ alapú tárolást, online mûködõ gépeket, házakat stb.
Szép új világ...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2év szélsõséges érték, ennyi simán belefér minden probléma nélkül... akár email akár EA acc akár más. Törlések máshol is vannak rövidebb határidõn belül.
Ebben az a szánalmas hogy most ezzel lehet hírezni lehet utálni az EAt amire lehet építeni hisz a nép meg van vezetve, és az EA logóra ugranak már... több van beleképzelve mint amennyit számít valójában. Steam meg elmehet az anyukájába ha ezt meglovagolja, én a helyükben kussba lennék erõsen és a saját rendszeremen ügyködnék.
Befejeztem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
van egy olyan érzésem hogy ahol az origint tervezték ott a korházban is van net és egy tabletet hajtanak az ágyad elé tálcán hogy használni is tudd ha már mozog 1 ujjad 😊
Arab money
Várjunk csak!!!
Ebbõl fél évet kórházban töltöttem
Arab money
Azóta 3 e-mail címmel élek. Biztos, ami biztos.
Napestig lehetne sorolni ezeket a szélsõséges eseteket.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Entitlements may only be held in Accounts belonging to legal residents of countries where access to and use of Content and Entitlements is permitted. Entitlements may be purchased or acquired only from EA or an authorized retailer. EA reserves the right to refuse your request(s) to acquire Entitlements, and EA reserves the right to limit or block any request to acquire Entitlements for any reason.
We do not guarantee that any Content or Entitlement will be available at all times or at any given time or that we will continue to offer particular Content or Entitlements for any particular length of time. We reserve the right to change and update Content and Entitlements without notice to you. If you have not used your Entitlements or Account for twenty four (24) months or more and your Account has associated Entitlements, your Entitlements will expire and your Account may be cancelled for non-use. Once you have redeemed your Entitlements, that content is not returnable, exchangeable, or refundable for other Entitlements or for cash, or other goods or services."
Köszi az infót!
Eddig is tudtam, hogy soha nem fogom használni az origint, most viszont már 200%-os ez a meggyõzõdésem ^^
Találtak valami fogást rajta, aztán most megy a nagy mûsírás...
Komolyan mondom.