Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
irjak még? van/lesz X millio felhasználojuk. szerinted hányféle eset történhet, amit el se tudsz képzelni?!
Forza.
Tehát a Steam rosszabb, mert ott csak úgy véletlenül törlõdik ez-az. Ellenben az origin sokkal jobb, mert ott nem fordulhatnak elõ technikai hibák, ott csak szándékosan törölnek, ha törölnek...
Érdekes eszmefuttatás 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A steam-nél egy nagyon furcsa dolgot vettem észre. Vásárolni akartam a netes kártyáról valamit, de nem tudott vonni a steam, mert kiderült, hogy nincs rajta elég lé.. ez eddig ok, de a játék meg megjelent a listámon szépen gyönyörûen, majd 10 perc múlva gyorsan levették azt. Ez nem elõször történt, máskor is egy 10-12 perc után vették le a játékot, amikor rájöttek hogy nem tudtak vonni. Nnna de addig viszont simán meg lehet nézni a hozzá tartozó kulcsot. Én nem vetekedtem erre, nem szerettem volna, ha emiatt bannolják az accom, de mindenesetre fura.. vajon ha az onnan kilesett kulcsot aktiválom a steam menüben akkor mi lesz?
Nem védem én õket, csak nem értem ezt a vitát. Két év az rengeteg idõ. És most már mindenki tudja. Aki ezek után nem tudja megoldani...
Ott a pont.
De a legrosszabb, hogy szerinte megint oktalanul támadják ezt a "szegény" céget...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Egyáltalán nem csinál ilyet! Ez vagy félreértés vagy szándékos félrevezetés.
Embereknek random törlõdött mindene.
De nem szándékosan! Ez valami technikai malõr lehetett. Elhiheted, hogy rohadt kényelmetlen volt a Valve-nak is, és esze ágában sincs szándékosan ilyen rossz színben föltüntetnie magát.
Miféle hisztérika? Maximum felháborodás, teljes joggal. Bár nem érint, mondom, így már biztos, hogy soha nem fogok origin-en vásárolni, de hangot adhatok a nemtetszésemnek ilyen patkány módszerek ellen, nem? Szánalmas meg te vagy, hogy ezt még véded is.
2 év nem sok, lehet kapcsolat, külföldi melo, börtön, stb ami miatt egy idõre hanyagolod a géminget.
mocskos EA 😞((
Forza.
Te még komolyan ezen lovagolsz? Egy kis bolhából ekkora elefántot csinálni már nagyon régen láttam. Nem mellesleg oda van írva, hogy LEHET.
Az se zavartasson téged, hogy a nagy konkurencia is csinál ilyet, ott még rosszabb: Amíg az originnál le van írva, tehát tudod, hogy mikor kell belogolnia, addig a STEAMnál bármikor eltûnhet az egész addigi progressed. Engedd meg, hogy megemlítsem a nagyszerû steamcloudos MW2-t. Embereknek random törlõdött mindene. És ennyi, nem tudtak mit csinálni. Erre mit mondasz?
Jó lenne kicsit lenyugodnod, mert ezzel a hisztérikával, amit itt csinálsz, kezdesz nagyon szánalmassá válni.
Hogy törlik az "inaktivitást", beavatnál?
Akkor tehát semmi baj, tíz év múlva is meglesz az acc-om, csak játékok nem lesznek rajta... De szerinted ez így rendben van. Kész röhej, ahogy próbálod védeni ezt a mocsokságot.
MSN-rõl is törlöm azokat akiket felvettem, de nem léptek már évek óta... minek legyen ott? ha már példákkal jövünk, legalább legyen normális.
És ez szerinted komolyan egy szinten van az EA-féle "törölgetéssel"??? <#wilting>#wilting>
Komolyan nem hiszem el, hogy ennyi retardált létezik a világon...
Nem vagyok jártas a jogi ügyekben, de úgy vélem itt arról van szó, hogy túlzottan is bebiztosítják magukat, hogy senki se perelhesse be õket, ha valamiért a 2 évnél régebbi accokat törlik (pl. lejárt lemez lesz a Steam és ebben az esetben ne kelljen több évtizedig õrizni az adatokat fölöslegesen...).
Szerintem ha mindig mindenki elolvasná a User Agreement -eket és az ott olvasottak alapján kellene kitennie a pipát az "agree" checkbox mellé, akkor biztosan vakargatnánk a fejünket. Egy szóval se mondom, hogy jó dolog figyelmen kívül hagyni, de sok esetben nem tudod kikerülni ahhoz, hogy játszhass egy játékkal.
Szóóóóval: C'est la vie!
"MA, egy játék életkora 2 év" - hehe ... tudom, hogy ki volt hangsúlyozva a "MA", - ezért nem is kötözködni szeretnék - de épp a múlt hónapban vettem elõ és toltam végig a 16 (!!) éves Discworld -öt. Egy pillanatra se zavart, hogy kicsit megkopott a grafikája; Jópár órára újra kisgyerek voltam 😉.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
3 év múlva kedvet kapok az egyik játékhoz, fel is megyek a padlásra a kartondobozomért, de már csak a hûlt helyét látom
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hol itt a probléma?
Þór vígi þessi rúnar
(DA Ultimate-ben levõ kód).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha MA... tehát a mai játékok. Nem a régiek.