Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahogy kinyögtem ezt a durva összeget... ma este elmarad a golyórágó, valahol be kell hozni az árát <#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem terveztem a Witcher 2 megvételét, de igy gyorsan beszereztem... 😄
Gondolom valaki elirt egy vesszöt vagy valami 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Igazad van, mert amiért fizettem azt nehogy már töröljék és nincs, mivel, aki nem képes belépni 2 másodpercre egy 2 év alatt (akár ismerõsnek megadva az adataidat), az meg is érdemli (fõleg azok után, hogy már így kihírezték mindenfelé, hogy bizony törölve lesz.... ezután ez az egész csak egy lufi hír).
Megfogtad a hsz lényegét rendesen. Gratulálok!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A bevezetöben van egy perc alámondás azt kikapcsolni nem lehet max átugrani.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tessék tolni!
Engem mondjuk zavar a szinkron, azt meg is ölöm alatta hamarosan, de a feliratok, fordítások frankónérók nagyon!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Járõr a Szaharában - Az úr a pokolban is úr
A pokol zsoldosai
Vanek úr Párizsban
A fehér folt
A Néma Revolverek Városa
Pokol a hegyek között
A sárga garnizon - Az ellopott század
Ezeket olvastam, olyan 10+ éves koromban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én azért odatettem mellé egy idõben a Ubisoftot is.
De a Fehér folt se rossz.
Be happy. :) Running!
Hûsítõ nyári akció, több mint 1000 könyv 80%-al olcsóbban
Rejtõ Jenõ regények is akciósak viszont még sosem olvastam egyiket se. Valaki tud ajánlani valamit ezek közül?
A drót nélküli gyilkosság - Akik életet cseréltek
Járõr a Szaharában - Az úr a pokolban is úr
Az ellopott futár
A pokol zsoldosai
Vanek úr Párizsban
A fehér folt
Bradley Tamás visszaüt
A Néma Revolverek Városa
Pokol a hegyek között
A sárga garnizon - Az ellopott század
Texas Bill, a fenegyerek
A Nevada Szelleme
Tigrisvér
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
Szabin voltam és volt idõm olvasni😊)
Megvettem a Metro 2033-at és kölcsönkértem az Assassin's Creed Reneszánsz könyvet.Tudom,hogy összehasonlithatatlan,de azért mégis.A Metro nagyon tetszett a másikat abbahagytam.Azért nagyon látszik,hogy egy játékban jó storynak számitó dolog könyv formájában már nem biztos,hogy megállja a helyét.Zavaróan egyszerûnek tûnik a stilus,szinte kizárt,hogy ezt olyan is élvezni fogja aki nem játszott a játékkal-én nem játszottam😊))
A Metro-val igen,nálam hangulatában az elmúlt 12 egyik legjobb játéka-technikailag nem-és bár a regény nagyon más,de az is nagyon tetszett.
mocskos EA, vitán felül az egyik legnagyobb patkányok a piacon
Forza.