Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
pontosan, -$0.17 USD
w77d
háát még így is jól jártál a bolti árhoz képest 😄

nekem levont eloszor 2 usd-t, majd 0.17 usd-t. ez igy normalis?

w77d
mindenkinek 33ft-ot vontak?

Rage47
<#worship>

mikor regisztrálódik a játék az accomon? 😮
Tinman
Szintén köszi Grebber!

Valahogy kinyögtem ezt a durva összeget... ma este elmarad a golyórágó, valahol be kell hozni az árát <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Köszi!
Nem terveztem a Witcher 2 megvételét, de igy gyorsan beszereztem... 😄
Gondolom valaki elirt egy vesszöt vagy valami 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
nem tehetik

w77d
az, hogy elírták...

ZsZso
Nekem itt valami gyanúúúúúúús! <#fejvakaras> Mi lehet a buktató?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Doki17
Megvettem 34Ft-ot vont le PayPal. Remélem késõbb nem vonnak még le többet 😊

IMYke2.0.0.0
Jimmyke - The Elder's Scrolls: Oblivion - 5th Anniversary Edition

klikk a nagyobb mérethez!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én még azt is kérdezném hozzá, hogy honnan (melyik üzlet-bõl) vetted?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ez engem is érdekelne 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Ezt miért nem dobtad be látható formában (képként link helyett)??? Ha Imy nem kérdez meg se nézem... de hiszen ez gyönyörûûû<#wow1>!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
33FT a Witcher 2 PE kivácsi vagyok annyit is vonnak le vagy a 100x osát!

Next PC upgrade: 2022

Moxxi-t kerüld a többi jó! De ha biztosra akarsz menni General Knoxx megéri és a Claptrap is (sokak szerint claptrap helyett Zombis éri meg.... Szerény szerint én baromira untam azt a DLC-t)!

IMYke2.0.0.0
Félve kérdezem, a sok OFF közepette: Mennyibe került a csomag - ár + szállítás?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
nem kötõdnek semmihez, az alapjátékból tudsz utazgatni a DLC helyekre..

Totti5
Borderlands szakik! A DLCk teljesen különállóak vagy van valami összefüggés, sorrend... esetleg van e olyan amit messzire kerüljek el.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rage47
hagyjátok már a témát😞
w77d
csak akkor, ha nagyívben szarsz rá eszméletlen hosszú idõn át. De mind1, nem kell újra kezdeni..

Grr1234
Az a probléma, hogy elveszik azt, amit kifizettél.

w77d
ezt nem értettem én sem, de mind1...

Kifejeztem a véleményem! Befejeztem!

zorrobomber
hagyjuk már ezt a témát, mert kibaszott unalmas!

Könyörgöm 1 azonosítót és 1 jelszót kell beírni 2 év alatt.... Mi itt a probléma?...

Erre én azt mondanám, hogy igazad is van, meg nem is!

Igazad van, mert amiért fizettem azt nehogy már töröljék és nincs, mivel, aki nem képes belépni 2 másodpercre egy 2 év alatt (akár ismerõsnek megadva az adataidat), az meg is érdemli (fõleg azok után, hogy már így kihírezték mindenfelé, hogy bizony törölve lesz.... ezután ez az egész csak egy lufi hír).

Tinman
Húbaz... mit nem értesz azon, hogy AHOL VAN beszéd ott SZINKRON van, ahol nincs ott meg felirat.

Megfogtad a hsz lényegét rendesen. Gratulálok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na akkor linkbe.

Kép01
Kép02
Kép03
Kép04

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Most hozta a posta a Nagy Pocsolyán túlról.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

FSpofon
gta4+modok

Arab money

Szerintetek melyik az eddig megjelent legnagyobb gépigényû játék?
Daell Drow
Jo hogy szoltal, most vettem meg steamen olcson mind 3 gamet. Bar az alap megvan dobozossan is mar megjelenes ota, de legalabb nem kell a drm miatt szorakozni vele. A 2 kieg 9 euro volt, a 3 egyut meg 6 euro.
wedge31
Ne hülyisd a népet nincs szinkronizálva, ugyanis nincs hangjuk a kariknak a játékban.

A bevezetöben van egy perc alámondás azt kikapcsolni nem lehet max átugrani.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Pár napja kint van a King's Bounty Crossworlds (Armored Princess is!!!) magyarítása, SZINKRONIZÁLVA is!

Tessék tolni!

Engem mondjuk zavar a szinkron, azt meg is ölöm alatta hamarosan, de a feliratok, fordítások frankónérók nagyon!

Kongy
Nem is ér többet. (nekem)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

w77d
Az ubisoft féle állandóan légy neten ha játszani akarsz megoldás azért tényleg genny. Elég egy kis szolgáltatói szünet és nem tudsz gamelni..

IMYke2.0.0.0
Ajánlom:

Járõr a Szaharában - Az úr a pokolban is úr
A pokol zsoldosai
Vanek úr Párizsban
A fehér folt
A Néma Revolverek Városa
Pokol a hegyek között
A sárga garnizon - Az ellopott század

Ezeket olvastam, olyan 10+ éves koromban.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Én azért odatettem mellé egy idõben a Ubisoftot is.

HappyHunter
Bradley Tamás visszaüt, a Drótnélküli gyilkosság és a Vanek úr Párizsban kihagyhatatlan 😄
De a Fehér folt se rossz.

Be happy. :) Running!

zaki
felhasználtam, köszönöm szépen.

w77d
a Vanek úr Párizsban kötelezõ mindenképp, én rohadtul élveztem, de az ellopott futár sem rossz...

Rage47
fú, köszi
davidka003
Kis off:

Hûsítõ nyári akció, több mint 1000 könyv 80%-al olcsóbban

Rejtõ Jenõ regények is akciósak viszont még sosem olvastam egyiket se. Valaki tud ajánlani valamit ezek közül?

A drót nélküli gyilkosság - Akik életet cseréltek
Járõr a Szaharában - Az úr a pokolban is úr
Az ellopott futár
A pokol zsoldosai
Vanek úr Párizsban
A fehér folt
Bradley Tamás visszaüt
A Néma Revolverek Városa
Pokol a hegyek között
A sárga garnizon - Az ellopott század
Texas Bill, a fenegyerek
A Nevada Szelleme
Tigrisvér

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber

Next PC upgrade: 2022

MÁS!
Szabin voltam és volt idõm olvasni😊)
Megvettem a Metro 2033-at és kölcsönkértem az Assassin's Creed Reneszánsz könyvet.Tudom,hogy összehasonlithatatlan,de azért mégis.A Metro nagyon tetszett a másikat abbahagytam.Azért nagyon látszik,hogy egy játékban jó storynak számitó dolog könyv formájában már nem biztos,hogy megállja a helyét.Zavaróan egyszerûnek tûnik a stilus,szinte kizárt,hogy ezt olyan is élvezni fogja aki nem játszott a játékkal-én nem játszottam😊))
A Metro-val igen,nálam hangulatában az elmúlt 12 egyik legjobb játéka-technikailag nem-és bár a regény nagyon más,de az is nagyon tetszett.
arty
ez az EGYIK ok. állandoan ekkora gennyek! nemrég volt a hir, miszerint csomo játék multiját kilövik ... MIÉRT?! miért fáj nekik, hogy egy cseszett peer2peer (xbox live) rendszeren vannak akik játszanának vele?!!?!?!?!?!?!

mocskos EA, vitán felül az egyik legnagyobb patkányok a piacon

Forza.

arty
még durvább: a kapott kulcsot beregeled originbe 😄DD (ha EA játék volt)

Forza.

Ez csak az n+1-edik ok, ez a plusz egy szinte már el is hanyagolható 😊