Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy fallout new vegas akcio van a direct2drive-on, ha valakit erdekel.

ZsZso
a pénznek nincs szaga ... õrültek lennék tiltani, hogy egy kártyáról több accra is vásárolj

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rage47
1 kártyával 10 accal? 😮
Kártyáról is lehet vásárolni... külön accountokat részlehozva

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gondolom te is korábban vetted meg... jópár perccel korábban...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
nincs annyi paypal accom 😄
Szerintem sem...

jah, nekem is levontak kulon meg 2 usd-t, de azt lehet visszakapjuk, csak kartya check volt szerintem.

ZsZso
Witcher 2 - Assassins of Kings
Witcher 2 Premium Edition Extras

Egyébként azon filóztam, hogy volt -e közülünk valaki olyan okos, hogy több accot is regisztrált, és megvette 10szer, 20szor a játékot? (Én nem ...)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

NEOreg3
külön van a Witcher 2 és külön az extrák

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Vannak?

Tinman
Szintén! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem 30-at vont!

ZsZso
Nekem is ott vannak már.

Guren
nekem sincs, ráadásul 30ft helyett 400-at vontak le D:

Daell Drow
Bar meg vettem volna kozvetlen kartyaval, csak mivel mindenki paypalal csinalta. Gondltam en is igy csinalom.
Bar mar meg van dobozossan csak, havernak akaratam olcson.
Nekem még nincs a mygamesben...

persze, mar toltom, de csak 2 mb/s-el jon, ugyhogy eleg lassu.

Rage47
18.8%
Valaki tudja már szedni?

Kivonat nélkül is lehet vele vásárolni regisztrálás után... próbáltam!

FSpofon
oda több nap beregelni a bankkártyád, a kivonatról kell visszaigazolni egy számot.

Arab money

Daell Drow
Áá en meg lemaradtam, mert itt kinlodtam egy orat a kibaszott paypallal. Csinaltam eggyet de nem igazodtam el elsore.
Fpocok
Az "akció" 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Már 9540 lett. <#vigyor>

ZsZso
Sõt most már nekem 9 540,59 Ft -ot mutat a link. Szerintem már az akció is megszûnt 😊.

Jelenleg már igen!

Na most már baromi kíváncsi vagyok!

zorrobomber
6359 lenne a nem elírott ár, az Impulse-ban ennyi látszik legalábbis

Akár hogy is nézem ez már dollárban csúnyán el van bas...zva!

Totti5
<#wilting> letölti és indul... minden más teljesen elfogadhatatlan 2011ben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Az nagyon béna...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Reméljük nem fogják szépen lekapni érte a 3000 Ft-ot...... Így utólag ha már elárazták...

zorrobomber
Uhh, na mind1 ennyit így is megért. Gondolom azon ritka kivételek közé tartozom akinek ez a második Impulse-os játéka 😊 (Demigod)

Valakit ezért nagyon seggbe fognak rúgni... Én is megvettem 33 Ft-ért, hamár a dobozos verziómban rossz a lemez....

Kíváncsi vagyok mi sül ki belõle!

Elvileg egyébként megkötöttük a szerzõdést... visszigazolták a megrendelést, innentõl kezdve nem léphetnek már vissza!

NEOreg3
ez az impulse azért eléggé el van maradva a steammel szemben

44,75 giga szabad hely kéne neki, mert elõször letölti, azután azt kicsomagolja, azután meg feltelepíti

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Oblivion 5th Anniversary Edition 30dollár + -10 dolláros kupon a Skyrimhez!

Next PC upgrade: 2022

Rage47
nincs benne magyar nyelv
w77d
ez a verzió is tartalmaz magyar feliratot?

Zomil
nekem is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát köszi Grebber! Jelentem nekem már megjött a vásárlás megerõsítése! Úgy néz ki tényleg majdnem ingyen volt.

ZsZso
Ja, nem bocsesz. Megrendeltem, szépen végig is vittem mindent. Belenéztem a kosárba, és ott most az alant olvasható összeget írta ki. Újra beletettem a kosárba, majd ismét 33 Ft volt... érti a fene, de valakinek sokba fog kerülni ez a kis bibi.

ZsZso
Wow, már 6 359,12 Ft -ot ér a csomag 😊

jAsOn VoOrHeEs
Majd valami apró betûs részre hivatkozva törlik a listákról a játékot, a pénzt meg visszatérítik. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Tinman
32.39 Ft-ot vontak le tõlem amúgy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

NEOreg3

w77d
meg hogy hova fizesd be a többit XD

ZsZso
Igaz is, köszi a tippet!

Rage47
ja, küldik majd mailben a kódot
ZsZso
Egyszer élünk, én is berendeltem. 0.17 USD, pendingen. Meglátjuk mi sül ki belõle!

w77d
amúgy ez valami digitális terjesztéses termék vagy mi? tehát kódot kap az ember, vagy majd küldik?