Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
SSD-mre fel se tudom rakni :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Még annyit tennék hozzá a dologhoz, hogyha tudom elõre, hogy egy 14 gb-s játék 45-50 gb helyet igényel az Impulsenál, akkor 33 ft-ért se rendeltem volna meg. Ennél a Steamnek 100x jobb rendszere van!

Másrészrõl megvan Dobozos verzióban is a játék (csak mivel a DVD1 rossz kész kínszenvedés feltelepíteni lemezrõl... ezért akartam egy kényelmesebb megoldást.... de mint a fentebbi helyigény és a korábban már rongyosra ecsetelt problémák mutatják ez nem az Impulse lesz, hanem majd akció esetén a Steam), szóval akkora kár nem ért, sõt semmilyen...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem! Paypal-ban a kifizetés még mindig Pending státuszban van! Ergó nem veszik át a pénzt, mivel szerintem miközben én megvettem (és vissza is igazolta az Impulse, hogy megvettem) észrevették a hibát és felemelték az árat!

Impulse-ba belépek... rámegyek a My GAmesre... jobb oldalt fölül keres, de nem talál semmit... Impulse supportba beírom az e-mail címem és kiírja, hogy 0 owned product.

Azonban anélkül, hogy nem rendelek meg valamit a Paypal nem indítja el a fizetést (amit meg is tett... látom, csak az Impulse már nem fogadja)... Ergó leadtam a rendelést. Közben észrevették, hogy rossz az ár és már nem fogadják el (a rendszer regisztrálta a megrendelést, csak már az árút nem fogom szerintem soha megkapni... max a pénzem vissza).

Nem is ez zavar engem, hanem akkor ne sunnyogjanak, hogy nem küldik, hanem írják le, hogy rossz ár miatt ennyiért nem tudják adni!

Na de erre a dologra ne is pazaroljunk több szót... Lehet, hogy lekéstem, lehet, hogy õk nem akarják ennyiért ideadni... Lényegtelen, nincs ott a fiókomban és kész!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Én már csak azt nem értem hogy miért van az hogy többen megkapták, te pedig nem. Nem csak hogy megkaptam de nem is törölték. Ha az Impulse ikonra kattintok jobb gombbal és ott rámegyek a My Games-re ott nekem sem jelenik meg, ott talán csak a telepített cuccok vannak, de ha megnyitom rendesen Impulse-t akkor már szépen ott virít. Nem lehet hogy csak nem jó helyen keresed?

Emiatt most már nem is bánom a 33 Ft-os witcher 2-t nem kaptam meg. Ilyen cégnek én semmilyen szolgáltatását nem akarom használni, hogy aztán bármikor kényük-kedvükre letöröljék, amiért fizettem!

Az utóbbi 2 napban sokszor megfordult a fejemben, hogy írok nekik egy szép hangvételû levelet, de egyrészrõl értelme nem sok lenne (tuti leszarnák), másrészt meg még egy leütésre sem méltók... legyenek boldogok a 33 ft-ommal... tanulópénz volt!

Pont erre a következtetésre jutottam én is! Steamben még nem csalódtam!

zorrobomber
nem fogják törölni

Tinman
Na ezért mentettem le a Witcher 2 Impulse verziójának 2 serialját... nyugodtan törölhetik /még nem tették meg!/.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
OFF topik témáink között.
Mármint, ami itt nagyrészt menni szokott 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Persze most olvasom, hogy steamnél is van ilyen.
Csak ugye itt az a szar, hogy egy ilyen baki után cserélték ki... aztán itt nincs más választás: Akinek van ott játéka, az elfogadja (steam elsõ regnél választhatsz)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Hátha a 24 hónapos baromság miatt ekkora hiszti volt, akkor emiatt még nagyobbnak kell lennie.

ZsZso
Ez a lényeg:

"Impulse and its licensors reserve the right to change, suspend, remove, or disable acess to any Products, content, or other materials comprising a part of the Service at any time without notice."

Röviden jól foglalta össze ratgab kolléga: "bármikor törölhetnek bármit az egyes accountokról"

Non-sense ...

Az ide tartozó impulse fórum topik: katt!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tototto
én a multkori greengaminges arma2 cd kulcsról maradtam le, mondjuk az tökingyen volt, de mégis azt mondták küldik hát nem küldték 😊
most már a 0.25 euros trade értéke is eltünt az armámnak 😄
akkor most nektek ez a witcher 2 balhé, originen a két év utáni törlés, na mindezeket összevetve az ilyen dolgok miatt maradok a steamnél.. 😊

Megvettem egy játékot! Kifizettem! Számlát kaptam róla! Magyarul szerzõdést, üzletet kötöttünk! Játékot nem kaptam!

Akkor mit nem lehet megcsinálni?????

Fpocok
De az utólagos lenne... és mint tudjuk, utólagosan, visszamenõleg nem lehet feltételeket változtatni.

Várjunk csak...

Amit én ebbõl leszûrök az az, hogy bármikor változtathatnak az árakon és bármikor törölhetnek bármit az egyes accountokról (nem csodálkoznék, ha ezt most a Witcher 2 kapcsán meg is tennék....)

Rage47
nem olvastam még végig, de lehet, hogy változtattak Impulse-nál a tegnapi után?😄
ezt kaptam:
Dear GameStop Impulse Customer,

We have updated our Terms & Conditions at GameStop Impulse and wanted to inform you of this change. While no action is required, you may view the update at http://www.impulsedriven.com/terms.

The GameStop Impulse Team
zorrobomber
van OFF topik?

IMYke2.0.0.0
Kongy: "Pázmek ezt nem bírtam kihagyni 😄"

Elhiszem, hogy nem tudtad - de bár tetted volna.
Ilyen szart ebben a topikban nem osztunk meg. Brig Bráner és más qrvaképzõ mûsor szereplõje, klipje stb. itt tabu - még az OFF topikban is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3
sajnos az impulse-os witcher 2 serialt nem lehet beregisztrálni steam alá 😞

gondoltam, talán mûködhet a dolog, mivel itt benne van a listában

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Megjelent... már tegnap!

ZsZso
Amíg pending, addig nincs elõrelépés. Ha majd completed -re vált, akkor keresgéld a játékok közt a Witcher 2 -t!

(Egyébként maximálisan megértelek. Én is akkora barom idealista vagyok mint Te ... nekem is elborul az agyam, ha igazságtalannak érzek valamit - értéktõl független. Sebaj, hátha kinõjük! 😊 )

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Letojom a 33 Ft-ot az nem izgat... itt az üzleti etikai része izgat!

Írjon vissza, hogy sajnáljuk, de hiba történt elírtuk az árat, így nem tudjuk ennyiért neked odaadni. Oké! Elfogadom!

De, hogy annyit se írnak, hogy dögöljek meg az nem járja!

Nem fortyogok tovább (már lenyugodtam egyébként is, csak lereagálom a hsz-ed)!

A linket próbáltam nekem semmi nem írt (0 játék)! Webes felületen sem jelent meg, Paypal fizetési státusz is pending, szóval vagy még nem foglalkoztak vele (amit abból, hogy itt már megkaptátok nehezen hiszem), vagy tojnak rá, ami a valószínûbb!

Fórumokat én is nézegettem pont 2 perccel ezelõtt! Látom mostmár, hogy nem egyedi eset! Ha jól emlékszem 1 napot írnak átfutási idõnek vásárláskor, szóval még várok!

ZsZso
ratgab, szívj el egy rágót, nyugi 😊

Én egyetlen egy e-mailt nem kaptam arról, hogy mikortól élvezhetem a gammát, erre nem érdemes várni. Egyszer csak megjelent az impulse kliensben.

Csekkold le ezt az oldalt: http://www.impulsedriven.com/support

Ide beírtam a mail címem, mire kaptam egy levelet, amiben szerepelt, hogy honnan tölthetem le a játékot (ami kb. azt jelentette, hogy szedjem le az impulse klienst). Fölöslegesnek tûnhet, de legalább láttam a levélben, hogy a tulajdonomban van a játék.

Továbbá valahogy webes felületen is be lehet jelentkezni az oldalra és ott is megtekintheted a reggelt játékokat (tehát nem a kliensen keresztül).

Igaz, hogy nem fogod tudni elõkaparni a serialt, vagy magát a játékot, de legalább bõvebb információval fogsz rendelkezni arról, hogy hol akadt el a dolog.

A fórumukat böngészve hamar kiderül, hogy történt már mással is ilyen eset, s ilyenkor célszerû felkeresni a supportot és elpanaszolni (szépen, nyugodtan), hogy milyen problémával állsz szemben.

Nyugi 😊

Zomil
én megkaptam 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kifizettem... Számla van róla (17 centrõl az Impulse-nak)!!! Megtörtént a vásárlás.

Innentõl kutya kötelességük (lenne) átadni a terméket. Jah és a pénzt természetesen levonták....<#ravasz1>

Mindegy... (bele nem halok abba a 33 Ft-ba) legfeljebb ezek se kapnak tõlem többet pénzt.

FSpofon
lemaradtál ez van
jogi alapod sincs reklamálni amennyiben a pénzt visszakapod, csak egy emberi hiba volt és õket védi a törvény ilyen esetben.

Arab money

zzeN
Én a megrendelés után max 1 óra alatt megkaptam. A 2. email-tõl.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Impulse-os verziót?

Tartsunk már egy kis rögtönzött felmérést.... Hányan kapták meg innen közülletek a Witcher 2-t?

Mondjuk 1 napot írt a vásárlás megvalósulásáig! De ha nem kapom meg 1 napon belül tuti írok nekik egy levelet (nem én basztam el az árazást... kérem a játékomat... kifizettem... vagy kérem vissza a pénzem, de többet tõlük nem vásárolok és még el is híresztelem, hogy szemét, hazudós, szavahihetetlen banda!!!).

Nem így mûködik ez, hogy elkúrják és utána csak úgy önhatalmúlag felmondanak egy szerzõdést... fõleg miután én már kifizettem (lényegtelen, hogy az 2 Ft-ról szól vagy 60 millióról ezt nem tehetik meg!)

Letojom a 33 Ft-omat... itt az elv a lényeg!

zorrobomber
nekem megjelent, bár rá se nézek amíg az elsõ részt nem vittem végig 😊

Neked meg is jelent az Impulse letöltõben, mert nekem baromira nem!

Szállítás/csomagolás/vám az 24 dodó volt, a játék meg maga 30.

Nekem megérte, mert bontatlan GOTY verziót nehéz olcsón találni.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Forrás? Passz, de lelkesen dumcsiztak itt tegnap 19:00 és 21:00 közt a népek. Valahol az elején ott is van a link szerintem. Csak azóta drasztikusan megdrágult a játék. 😊
Tinman
Nem igazán értem ám, hogy most mire gondolsz?

Ugyanis komoly bukta van nekem a Witcher 2 CE-n, de így, hogy 33 Ft-ért a Premium digitálisan meglett tegnap, így már nem akkora baj.

Carlos
forrás?

Þór vígi þessi rúnar

Most olvastam vissza. Így biza' reális esélyed van a komoly árrésre az eladásban. Valaki hátsóját szerintem tegnap este, vagy legkésõbb ma csúnyán szétrúgták emiatta "33FT" akció miatt 😊
Tinman
Háááát megvan benne a ráció :-D
De nem mindenkinek sikerült tegnap... meg mégiscsak egy CE.

Ugye sejted Tinman, hogy ezzel az üzlettel nagyot fogsz kaszálni? 😊
wesker24
1111 Ft xD !
FSpofon
na ez csak tinman alregje lehet

egy 33 forintos játék dobozára nehogy már 960-at ráfizessünk!

Arab money

zorrobomber
áh, én kiszálltam, ez nekem már drága 😄

Carlos
1001

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
1000 Ft ! xD
Carlos
100 Ft

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
én adok érte 40-et 😄

FSpofon
35Ft?

Arab money

Tinman
Ha valakit érdekel egy Witcher 2 CE CD Galaxis árnál olcsóbban, dobjon bátran egy p.ü.-t, ha nincs p.ü. megy a vaterára nem baráti áron :-)

Természetesen nincs aktiválva, fotó erejéig 1x lett kibontva.

Sajna repülõn ezzel se lennék kisegítve... nem könnyû db., meg a tegnapi "akció" nagy segítség volt.

TBTPumpa
Alexandra könyvesboltban néhány EA játék leárazásra került: Crysis 2, Shift 2 Dead Space 2 és Dragon Age 2 is csak 5999 Ft újonnan!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."