Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én értem, hogy értetlenkedsz, hogy miért van ez így, de attól még ez afféle fact of life.
Azt mondod, hogy a very positive (80%+os) játékok tuti jó vételek, ami igaz is, azok LENNÉNEK, ha nem így nézne ki a steamen az eloszlás:
Jól láthatóan a medián a "very positive"-ba esik, vagyis a steam levő játékok több, mint fele very vagy overwhelmingly positive.
(tudom, nem mai statisztika, de a bármikori gaming piacra érvényesítve egyértelműen látszik rajta, hogy totálisan torz felfelé)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te szerencsétlen 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.10. 17:25:26
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.10. 17:19:24
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Next PC upgrade: 2022
A kiváló 4-5 pedig inkább akció, mintsem kaland/horror, amivel az Outlast szintén nem nagyon tudja felvenni a versenyt. Ajánlanám az Alien Isolation-t (ha még nem próbáltad), amit jobban az Outlast-hoz lehet hasonlítani, de oda-vissza veri azt és még temérdek akció is van benne. Persze ha nem jön be az Alien világa, akkor nullázd amit írtam (bár ha úgy vesszük, az Outlast is sci-fi).
Abban a kis szar házban azért elég sokminden el volt rejtve. Majd kiderül a teljes mit mutat... várom már bundleba ezerrel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.10. 12:20:29
Még csak játéknak sem nevezném. Az nem kifejezés, ha azt mondom, hogy szar. <#levele>#levele>
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na, ez az, ami rohadtul nem így megy ám a biznicvilágban. Üzletben olyan nem létezik, hogy "szarásig van pénzzel".
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.10. 08:23:05
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
After careful deliberation, Microsoft Studios has come to the decision to end production for "Scalebound." We're working hard to deliver an amazing lineup of games to our fans this year, including "Halo Wars 2," "Crackdown 3," "State of Decay 2," "Sea of Thieves" and other great experiences. For more information on our 2017 plans, please visit: https://news.xbox.com/2017/01/05/xbox-closes-milestone-year-in-2016/.
Hepi?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.01.10. 05:26:40
Plusz szerintem a játék is gay, azzal a trendi fejhallgató reklámozással. Hányásul nézett ki.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pár éve a Microsoft úgy döntött, hogy exkluzív játékot vásárol a Platinum Gamestől. A végeredmény a Scalebound lesz valamikor idén, amiről a stúdiót vezető legendás Hideki Kamiya azt állítja, hogy mindig is ez volt álmai játékai, csak a megfelelő költségvetés és technológia hiányában eddig még nem tudta elkészíteni. A Scaleboundon mindenesetre érződnek hatások Kamiya korábbi munkáiból, főleg a Devil May Cryból, de alaposan megkavarja a dolgokat, hogy itt állandóan mellettünk lesz a Thuban néven futó, két emelet magas sárkány haverunk is. Őt alapvetően a mesterséges intelligencia vezérli, de adhatunk neki utasításokat, és rövid időre közvetlenül is átvehetjük felette az irányítást. A lényeg a kettőnk közötti együttműködés lesz, ugyanis össze vagyunk kötve: ha Thuban meghal, mi is a fűbe harapunk.
Megjelenés: 2017 | Platformok: Xbox One, PC"
Forrás: Játékok, amiket ki kell próbálni 2017-ben!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amikor itt olvasod:
* https://www.platinumgames.com/games/scalebound/
* https://www.microsoft.com/en-us/store/p/scalebound/c4qm1r595g79
Kurvajó.... :/
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.01.09. 20:43:16
Hát azért a very positive esetén nem. Az eléggé borítékolható, hogy jó játék.
"review-t kell olvasni/nézni vagy metacriticet csekkolni"
Aztán az egyik rivjú 9-et ad rá, a másik 5-öt. Milliószor megtörtént. Meta dettó. Rohadt nagy szórások tudnak lenni azoknál a címeknél, melyek tényleg nem a csúcsok.
"akkor kapásból ~2 kategóriával lejjebb kerül, mint ahová valóban való lenne a játék maga"
Nem értek egyet. A kiadói balhék többnyire akkor gondok, ha az UBI vagy a R* pl. nem teszi rendbe a szarját. GTA 4-nél ugye a Live-on kívül a Rockstar Social klub is okozott hajmeresztő dolgokat és érhető módon kapott is érte elég savat Steam-en is. UBI-s példára a HawX 2-öt tudom felhozni. Az feltörve tök jó, kliensből meg egy trágya. Nem is csoda, hogy kapta durván a negatívokat Steam-en. Igen is kerüljön lejjebb 2 kategóriával az a játék, amelyik ott és akkor neked rossz és gondod van vele. Javítsák ki, oldják meg. A GTA 4-hez pl. 8 év után jött a patch... sokaknak segített, másoknak nem. 8 év. Miközben minden évben százak siránkoztak. Steam helyébe az ilyen játékokat ki is tiltanám a marketről. Majd visszatenném, ha képesek rendberakni.
"Az egész rendszerrel az a baj, hogy egy bináris döntést kell hozni a játékról"
De ez miért nehéz? Csak képes vagyok eldönteni, hogy tetszik vagy sem az összkép amit kapok? Előző példánál maradva, ide pont nagyon jó, mert fel is old egy látszólag ellentmondásos problémát: A Hawx 2 egy jó játék lenne, de egy trágya ahogy jelenleg PC-n létezik. Mit adjak rá? Pozitívot? Dehogy! Negatívot? Naná! Hiszen az összkép amit kaptam rémes.
Egyébként ott a lehetőség, hogy ha valamit rendbe tesznek és jobbak a tapasztalataid, akkor tetszőlegesen átírhatod a rivjút és az értékelést is megváltoztathatod.
"Konkrétan a 80%-95%-os játékok mind "very positive"-ok"
Azért egy 80%-os címmel sok baj nincs. Idevele :-D
"hogy a 8 és 9,5 pontos játékok közthatalmas a különbség."
Az egyik egy jó játék, ajánlott. A másik meg alapmű, megy a hall of fame-be. Egyszerű.
"A mixed meg konkrétan 40-70%, ennek az alja már a minősíthetetlen kategória, a teteje meg még a műfaj kedvelőinek tetszhet típusú játék."
Mixed valamiért. A mixed egy jó játék lenne, de többnyire technikai problémák árnyalják. Szvsz jó figyelmeztetés a fejlesztőnek, hogy kapja össze magát. És összekapja? Jó ritkán :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Steam-re dettó rászabadult rengeteg retardált, akik azt hiszik, hogy az egész egy "játék facebook". Hát nem.
Érdek ugyan nincs mögötte, de sokan kényszeres önigazolók. "Megvettem xy-t, és mivel a munkám egy részét kvázi erre cseréltem, ezért nem is vagyok már annyira szigorú... no meg mégiscsak az ÉN döntésem."
Sokan nem jutnak el oda, hogy önmaguknak, beismerjék, hogy hibásan döntöttek, aztán egy részek szépen csendben hallgat erről, a másik részük viszont elkezd bizonygatni és másokkal is el akarja hitetni, hogy nem is annyira rossz az a termék, sőt...
Available regions for activation :
Across the globe... except South America, Europe and United Kingdom and Asia.