Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
bár amilyen uton halad most a játékgyártás az összes rpg elemet kiölnék belöle és maradna a tömény akcio :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a hasukon malmozó wowosok fogják megvenni inkább 😊
Arab money
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ilyen lesz a Collector's Edition, 150dollár:
A többi ár is eléggé el van szállva
Standard edition £45
Digital deluxe £60
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Arab money
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"We’re still waiting on game keys from Arma’s publisher. They haven’t given us a firm date for when the keys will be released, so we can’t promise a time right now. However, we can confirm that every user who managed to grab the game last weekend WILL be given a key as soon as possible."
forrás:http://forums.greenmangaming.com/topic/213/
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Orosz verzió, de benne van az összes nyelv😊 Mondjuk nem 33Ft-ért, hanem rögtön utána ~4000-ért sikerült csak megvennem, de ez ebbõl a szempontból lényegtelen.

[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Mert olvastam CDPR oldalán, hogy csak akkor cserélnek, ha egyáltalán nem mûködik! Olvasási hiba esetén vegyek új DVD olvasót, tisztítsam ki, rakjak fel új firmware-t(érdekes módon eddig és azóta is minden lemezt hiba nélkül olvas...)! Egyszer raktam már fel új firmware-t egy régebbi olvasómnál, de annál sem javult semmit az akkori olvasási hiba. Egyébként a lemez felületén kis apró pöttyök vannak, ami nem kosz, miev letörölhetetlen. Valószínûleg ez okozza az olvasási hibát! Szóval mivel úgy is elutasítanák, ezért szartam rá, meg amúgy is sikerült nagy nehezen mûködésre bírnom (majd pár éve múlva olcsón megveszem steamen, addig meg ha gond lesz legfeljebb leszedem törtben (kulcsom úgy is megvan hozzá!)
Good Old Games-t kivéve persze, de az egy kicsit más kategória. Apropó, GOG-on 60%-os napi akciók vannak, érdemes napról-napra figyelgetni!
Steam-en pedig most a Dwarfs!?-ot vettem meg. Letöltöttem a demót, és egyszercsak azt vettem észre, hogy már órák óta játszom vele ^^ Nem volt kérdés, 600 Ft-ot megér-e a teljes verzió 😊
Amúgy innen vanik' a nick:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Merlin: Nem. Tegnap próbáltam nem fogadta el.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
De akkor legalább irták volna ki sorry elfogyott és leszarjuk a fejed innentõl.
Next PC upgrade: 2022
aszerint a steam formázhatja a vinyódat is, annyira be vannak biztosítva minden eshetõségre.
Arab money