Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Én pedig egy X-Wing/Tie Fighter szimulátort kérek X3 minõségben😊

[merlinw.org]

Hát én nem voltam az elsõ résztõl se beájulva. Világ legótvarabb kamerája volt benne, amit boss-oknál alkalmazni lehet.... Oldalnézetes... Gratula a fejlesztõknek! Érdekes módon a sokkal korábbi JEdi Academyben meg tudták oldani a normális kamerát....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Technikai okok miatt maradt ki nekem az elsõ rész(meg gondolom még sok nem konzolos embernek), a kettõt már sikerült optimalizálni, de ez nekem minden volt csak star wars nem.

Totti5
FU 1el nem volt semmi gond, igazi SW hangulat bomba volt, szép, változatos, jó gameplay, remek fizika. A második rész kár hogy valaminek a martalékává vált, mert ha jól rémlik a fejlesztõváltás és egyéb okok folytán félkész lett, majd ha ingyen osztogatják beszerzem azt a 4 órás kalandot.... Kár érte pedig egy igazán jó "modern" frencsájznak indult.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

FSpofon
akkor én új rogue squadront szeretnék 😊

Arab money

zorrobomber
mondom én hogy sok értelmesebb dolgot tudnának csinálni 😊

Daell Drow
En inkabb egy Republic Commando 2-nek orulnek.
Zomil
pedig egy uj kotor-nak örülnék 😊
bár amilyen uton halad most a játékgyártás az összes rpg elemet kiölnék belöle és maradna a tömény akcio :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
ez az elsõdleges bajom nekem is, annyi sokkal jobb dolgot tudnának csinálni, ehelyett megy a szar force unleashed meg az mmo

Guren
inkább a jedi knight-ot folytassák, vagy legalább újítsák fel nekem a régit D:

FSpofon
annyi sw game volt bukás a történelemben hogy meg se tudom számolni
a hasukon malmozó wowosok fogják megvenni inkább 😊

Arab money

MerlinW
Most nézem, hogy havidíjas lesz. Ebben az esetben valóban drága (a sima kiadás is) viszont valószínû, hogy ez bevezetõ "fan" ár, aztán egy hónap múlva csökken. Mondjuk a Galaxies is 8000Ft volt megjelenése után 5 évvel is... ez van😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nincs az elárazva.. Star Wars.. nem számít az ára, pár millióan meg fogják venni😊

[merlinw.org]

zorrobomber
bocs, forrás

zorrobomber
óh, bárcsak bukna egy irdatlan nagyot a TOR...
ilyen lesz a Collector's Edition, 150dollár:

A többi ár is eléggé el van szállva
Standard edition £45
Digital deluxe £60

Sir Quno Jedi
Bezony 2560x1440-ben szépek a gammák.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

FSpofon
ebbõl nem is lehetne flamet indítani, ha egymás mellé teszed a konzol meg a pc képét ugyanakkora kijelzõn akkor tényleg ilyen a különbség.

Arab money

Carlos
Humoros aranyosból (NEM FLAME INDÍTÁSI SZÁNDÉKKAL):

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Grat! Amúgy nekem se ette meg. Mondjuk nem élem meg túl nagy tragédiának 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Még a gmg sem kapott cdkulcsot, de aki akkor "megvette" az Arma 2-t, az fog kapni valamikor.
"We’re still waiting on game keys from Arma’s publisher. They haven’t given us a firm date for when the keys will be released, so we can’t promise a time right now. However, we can confirm that every user who managed to grab the game last weekend WILL be given a key as soon as possible."
forrás:http://forums.greenmangaming.com/topic/213/

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

MerlinW
Akkor val'szeg véletlenül beleesett a kulcsom a Steam-es kulcsok tartományába😊 A 33Ft-osok egyébként se reklamáljanak <#zavart1>

[merlinw.org]

Zomil
nekem is ilyen, de nekem is invalid product code-ot ir ki 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
20 jegyût: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Orosz verzió, de benne van az összes nyelv😊 Mondjuk nem 33Ft-ért, hanem rögtön utána ~4000-ért sikerült csak megvennem, de ez ebbõl a szempontból lényegtelen.

[merlinw.org]

Mert nekem csak 20 jegyû van a dobozoshoz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

22 jegyû kódot adott az Impulse????

zorrobomber
tényleg lol mert nekem invalid product code-ot ír ki... :/

Zomil
lol...

Rage47
akkor megint gratulálunk az impulse-nak 😄
MerlinW
Hmm.. nekem sikerült..

[merlinw.org]

grebber

Next PC upgrade: 2022

DVD-rõl hibával kilép a telepítõ... érdekes módon géprõl települ!

Be tudja olvasni, csak lassan (nagy nehezen felszenvedtem a Winyóra és onnan viszont már gond nélkül tudtam telepíteni).

Mert olvastam CDPR oldalán, hogy csak akkor cserélnek, ha egyáltalán nem mûködik! Olvasási hiba esetén vegyek új DVD olvasót, tisztítsam ki, rakjak fel új firmware-t(érdekes módon eddig és azóta is minden lemezt hiba nélkül olvas...)! Egyszer raktam már fel új firmware-t egy régebbi olvasómnál, de annál sem javult semmit az akkori olvasási hiba. Egyébként a lemez felületén kis apró pöttyök vannak, ami nem kosz, miev letörölhetetlen. Valószínûleg ez okozza az olvasási hibát! Szóval mivel úgy is elutasítanák, ezért szartam rá, meg amúgy is sikerült nagy nehezen mûködésre bírnom (majd pár éve múlva olcsón megveszem steamen, addig meg ha gond lesz legfeljebb leszedem törtben (kulcsom úgy is megvan hozzá!)

Jól teszed, ha maradsz a Steam-nél. Nem mintha nem válna elõnyünkre egy igazi versenytárs, de valahogy számomra nincs még egy másik, amelyikrõl érdemes volna beszélni, annyira esélytelenek...

Good Old Games-t kivéve persze, de az egy kicsit más kategória. Apropó, GOG-on 60%-os napi akciók vannak, érdemes napról-napra figyelgetni!

Steam-en pedig most a Dwarfs!?-ot vettem meg. Letöltöttem a demót, és egyszercsak azt vettem észre, hogy már órák óta játszom vele ^^ Nem volt kérdés, 600 Ft-ot megér-e a teljes verzió 😊

Ha rossz a lemezed, akkor miért nem próbálod meg kicseréltetni?

Tinman
Köszi srácok!

Amúgy innen vanik' a nick:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sok Boldog Születésnapot!!!

Jobban mondva a Steames kódban van 2 plusz betû az elején!

Nem az a formátum! Elsõ 2 betû hiányzik....

Zomil
Boldog Szülinapot Tinman! 😊

Zomil
az eredeti dobozosodat se tudod steam-en regelni? 😊

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
hát pedig apróbetûs szarrágáson volt itt nemrég óriási EA fikázás meg mellveregetés...

zorrobomber
abban a formátumban van a serial ahogy a steam igényli? esetleg lehetne steamnél reklamálni 😄

Tinman
Köszzzzzziiiiii :-)

Merlin: Nem. Tegnap próbáltam nem fogadta el.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
nem lehet regelni a kulcsot Steamen
MerlinW
Elvileg Witcher2-õt tudod regisztrálni Steam-en (én tudtam). Innentõl azt töröl az impulse amit akar😊

[merlinw.org]

grebber
De nem is értem minek hirdetik ingyen ha nincs is elég cd kulcs.
De akkor legalább irták volna ki sorry elfogyott és leszarjuk a fejed innentõl.

Next PC upgrade: 2022

FSpofon
hagyjuk már az apróbetûs részen a szarrágást
aszerint a steam formázhatja a vinyódat is, annyira be vannak biztosítva minden eshetõségre.

Arab money

robotnyk
"Noone has a problem with their new clause in the privacy policy allowing them to hand out your personal information to whoever they want as well?"
HappyHunter
Tinmaaaan! Isten éltesen sokáig! 😄

Be happy. :) Running!