Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
intkeys is szuper
wesker24
Még egy ilyen szemét céget mint a G2Play még nem hordott hátán a föld ! Inkább maradtam volna a CdKey express-nél az 100 %-osan megbízható.

Mivel akcióban volt náluk a Witcher 2 így megakartam venni be is raktam a kosárba rá is mentem arra hogy checkout Paypal-al akartam fizetni de a paypal megint elkezdett szarakodni így más fizetési módot választottam miután rámentem arra hogy Confirm and Pay egybõl kaptam az e-mailt hogy sikeresen át ment a pénz.

Igen ám csak hogy azóta se jött e-mail a kóddal sõt azt az e-mailt kaptam hogy Your Order is failed thank you for your purchase ! WTF ??

A pénzt persze egybõl levonták de a játék sehol se persze akkor zárolva volt a pénzt gondoltam hogy majd csak késõbb vonják le mert még nem kapták meg.

De amikor ma este néztem akkor már nem volt zárolva és még azóta sem kaptam tölük e-mailt számlám van róla email-ben hogy sikeres volt az utalás de a játékot ennek ellenére sem kaptam meg .

Írtam a supportnak hogy most mi a franc van hogy a pénzt megkapták de a játék sehol se!
balee4
Bár nyomába sincs a korábbi részeknek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
5k volt, ennyit megért, nekem bejön.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
Nekem olyan max 2-3k-t érõ game.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Páázmek, meg nem vettem volna. <#szomoru2> Fõleg nem PS3-ra.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Annyi mint a X játékok. 0day 11k aztán csökken, ez pl zavvin hugyér megy már... 18 font. ( 99% hogy onnan vette😊 )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mennyibe fájt? Csak kíváncsiságból, hogy milyen szinten mozognak a PS3-as játékok.

The Protector
találó a kifejezés a hasonlat pedig 100%-os.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totti5
Rossznak nem rossz azért. 3ezerér max, mert csak egy jó közepes FPS + meg ez is identitászavaros sorozat mint a Red Fáksün.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Valami elképesztõ fanatikus lehetsz, ha megvetted ezt a "szart"
10emberbõl 8 nem ezt ajánlja!

Next PC upgrade: 2022

balee4
Fear 3

Köszi! <#worship>

soo277
+1

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Gratula hozzá! Nagyon szuper!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Rohadt jól néz ki, grat!

Ennek kb. semmi jelentõsége nincs (egyelõre legalábbis)...

Egy kis "ON" 😊

Természetesen ezt is regisztrálni kell Steam-en, ahogy a Warband-et is.

davidka003
"esetleg "mecénás" aki állja a koktélját stb..."

Erre elfelejtettem válaszolni tegnap. Csak egyszer volt, hogy hagyta magát meghívni egy fagyira de arra is háromszor rákérdezett, hogy nem gond-e nekem, hogy fizetek. Mondjuk itt furcsán néztem, hát beb*szna ha gond lenne egy randin kifizetni 2 gombóc fagyit.

#27075: vagy azt teszem akkor amit Tinman mond, hogy ha jövõ héten hazajön a nyaralásból akkor megpróbálom megcsókolni és kiderül, hogy mi a helyzet. Végül is ha ez azzal jár, hogy bukom a barátságot is lehet jobb is, mert én össze akartam jönni vele akkor a legyünk csak barátok szöveg megalázó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Röviden: Gyorsan felejtsd el a csajt!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
"második randira és oda már hívta a barátnõit, harmadik randira szintén hívta(6-an voltunk :\)."

He-he... volt ilyen esetem, akkor rúgtam ki az exem egy alkalommal :-D
Aztán megemberelte magát... figyi, szvsz te vagy a férfi a "kapcsolatban" (remélem) viselkedj is úgy. Ne csak egy kis-nyuszi legyél a barátnõk mellett, akivel jó szórakozni. Ja, ha ezt akarod, akkor keep up the good (?) work!
Ha meg akarod csókolni tedd azt, legfeljebb rögtön kiderül hányadán álltok... hidd el ha TÉNYLEG bejössz a csajnak egy ilyen akció jobban sül el mind gondolnád. Ha nem jössz be neki, kiderül és keresel mást.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Jókat nevettem 😊Ekkora örök igazságokat! Félelmetes 😊. Össze kellene állítani egy kis csokorral ezekbõl a gondolatokból, hogy a csajozásban járatlan egyedek is magabiztosan merjenek belevágni a lecsóba!

Kezdhetnénk akár ezekkel is:
"Felesleges bánkódni olyan után aki után felesleges." by Carlos

"Ne agyalj, hagyd hogy a pucu vezéreljen" by zorrobomber

PRICELESS! 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ohh 😊
"Its a real pleasure meeting a soldier of your caliber sir! Welcome Aboard!"

Imádom a játékot! meg is van mindkettõ dobozos változatban

FSpofon
és ha addig meghalsz akkor is ennyivel támogattad a következõ nídforszpíd fejlesztése alatt elfogyó rágógumit a programozóknak

Arab money

FSpofon
arra hogy el fog fogyni a játék, mert MMO és korlátozott számban engedik az embereket az elsõ körben a serverekre. ahogy wowból is hiány volt annak idején. ez meg garantálja hogy tudsz majd venni megjelenéskor is egyet.

Arab money

MerlinW
Gondolom meg lehet venni külön a pre-order bónusz tartamat. Így akik késõbb tervezik megvenni a játékot, azok sem maradnak ki a "jóból".

[merlinw.org]

w77d
ezt pont ma nézegettem én is a collectors esetében és a végén állapítottam meg, hogy kibbaszottul derengõ halvány lila szagos gõzöm sincs, hogy ez mire jó...

Kongy
Valaki megmondaná nekem, hogy ez mi a viharra jó?

MerlinW
"Kísérj haza=párzási rituáléra való felhívás."

Ez így van, viszont még nem 18 éves korban😊 Legalábbis nem jellemzõ😊

[merlinw.org]

balee4
Így fogok tenni, csak akkor is nagyon szar érzés, mert amúgy szó szerint imádjuk egymást, vele mindent meg tudok beszélni, rövid idõ alatt az egyik legközelebbi barátom lett, ritka ilyen embert találni.

zorrobomber
Utólag elolvasva ez a fogdosd a haját kicsit szatíros, szóval az intim szféra lényeg. Óvatosan kell közelíteni és figyelni a nem verbális jeleket. Összekulcsolt karok egy közismert jel pl. A lényeg hogy minden mozdulat hordoz információt, és ha ezekre figyelsz akkor nem lesz gond. Tehát ha jól olvasod a jeleket, akkor menni fog a hajfogdosás is, ha nem, akkor fognak szatírnak hívni. Az is normális hogy ürügyet keresel az intim szféra áthatolására és figyeled a reakciókat. Az átölelés egyértelmû jel amúgy, és eléggé teret ad a próbálkozásoknak. Kivárni ha nem is mindig hiba, de nem érdemes.

zorrobomber
Hû, ezeket ne(barátnõvel beszélés stb). Ne agyalj, hagyd hogy a pucu vezéreljen. Hagyd meg az agyalást a nõknek. Kísérj haza=párzási rituáléra való felhívás. Ha nem, akkor csak élvezi a figyelmet a csaj(teszteli hogy mûködnek a dolgok(fiatal)), minél hamarabb kiderül annál jobb. Tesztbábu meg ki akar lenni. Intim szférába lépj be(mindenkinek változó hol van a határ, de azért nagyjából ugyanakkora az övé is mint a tiéd 😊, fogdosd a kezét, haját, stb. Ha nem utasítja el akkor elõbb utóbb sínen lesz minden. Ha nem jön össze akkor nyomás a barátnõje után.

davidka003
Nem tudom mit írhatnék még róla.
Utoljára annyi volt, hogy éjfél körül elköszöntek a barátnõi és mondta nekem a csaj, hogy mivel úgyis közel lakunk egymáshoz akkor kísérjem már haza. Hazakísértem, a házuk elõtt megköszönte, hogy hazakísértem meg átölelt. Na most ez volt az a pont amikor elgondolkoztam, hogy megcsókoljam-e de bevillant, hogy hát ha 6-an voltunk akkor ez csak ilyen baráti ölelés lehetett és nem akarom beszopatni magam, hogy bukok mindent mert jófej õ is meg barátnõi is tehát a barátság sem lenne rossz de összejönni még jobb lenne vele. 😄
Az egyik barátnõjével elég jól összehaverkodtam, már arra is gondoltam, hogy vele beszélek errõl de lehet ez is hülyeség.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
"Egy ember mondta azt, hogy az jó jel, hogy bemutat a barátnõinek."

Ez így van, de nem a második randin😊 Max a randi után. Ha egy lány barátnõket visz a második randira, az általában annyit jelent, hogy nem vagy elég jó társaság neki :/

Ha rám hallgatsz ugrasz pár évet és a 20-asok közül válogatsz. 18-19-es évjárat a legrosszabb.

[merlinw.org]

The Protector
juj.ismerni kéne minden részletet mert így rengeteg verzió létezhet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Carlos
Azt, hogy nem akar veled kettesben lenni, tehát mint partner ki vagy lõve. Haver vagy akivel jó ökörködni, meg minden, esetleg "mecénás" aki állja a koktélját stb...
Szóval felejtõs szerintem. Sry.

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Ha már csaj téma, randiztam egy csajjal még 2 hete akkor kettesben voltunk, viszont elhívtam második randira és oda már hívta a barátnõit, harmadik randira szintén hívta(6-an voltunk :\).
Nem tudom, hogy teperjek-e érte ezek után, mert nekem bejön a csaj de most nem tudom eldönteni, hogy azért hívta-e a barátnõit, mert engem max barátnak akar. Haverok azt mondják hagyjam ezek után de nem tudom. Most meg 1 hétre elment nyaralni tehát van idõm gondolkozni amíg visszajön. 18 éves a csaj.
Egy ember mondta azt, hogy az jó jel, hogy bemutat a barátnõinek. Ki mit gondol?
Volt már barátnõm de így még sosem jártam, eddig minden randi más lányokkal kettesben volt és mikor már jártunk akkor megismertem a haverjaikat.

Carlos
Keress mást!
Felesleges bánkódni olyan után aki után felesleges.

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Sajnos van pasija, hidd el nagyon rápattannék, nagyon õrjítõ az érzés a reménytelen szerelem...

Carlos
Vagy elviszi valaki más...

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Akkor ne tökölj, pattanj rá a témára, különben elszalad😊

[merlinw.org]

balee4
Én csak egy 25 éves csajra vágyok, egy konkrét személyre, de rá nagyon. 😊

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen> - kor: 18+, és jöhet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
jo hát persze az ilyen dolgok jöhetnek minden mennyiségben 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
<#nyes>
Egy olyan 18-20 körülire... Aztán, hogy iskoláslány, nõvérke, stewardess, az már mindegy... 😊

Þór vígi þessi rúnar

FSpofon
nem amerikában élünk, 14 fölött minden legális 😊

Arab money

Guren
középiskolás jobb :3

<#eljen>

Egyetemistára gondoltál, remélem... <#vigyor>

Carlos
Én meg egy japán/thai/kóreai iskoláslányt, aki kész minden kívánságomat teljesíteni. <#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar