Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel akcióban volt náluk a Witcher 2 így megakartam venni be is raktam a kosárba rá is mentem arra hogy checkout Paypal-al akartam fizetni de a paypal megint elkezdett szarakodni így más fizetési módot választottam miután rámentem arra hogy Confirm and Pay egybõl kaptam az e-mailt hogy sikeresen át ment a pénz.
Igen ám csak hogy azóta se jött e-mail a kóddal sõt azt az e-mailt kaptam hogy Your Order is failed thank you for your purchase ! WTF ??
A pénzt persze egybõl levonták de a játék sehol se persze akkor zárolva volt a pénzt gondoltam hogy majd csak késõbb vonják le mert még nem kapták meg.
De amikor ma este néztem akkor már nem volt zárolva és még azóta sem kaptam tölük e-mailt számlám van róla email-ben hogy sikeres volt az utalás de a játékot ennek ellenére sem kaptam meg .
Írtam a supportnak hogy most mi a franc van hogy a pénzt megkapták de a játék sehol se!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
10emberbõl 8 nem ezt ajánlja!
Next PC upgrade: 2022

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Természetesen ezt is regisztrálni kell Steam-en, ahogy a Warband-et is.
Erre elfelejtettem válaszolni tegnap. Csak egyszer volt, hogy hagyta magát meghívni egy fagyira de arra is háromszor rákérdezett, hogy nem gond-e nekem, hogy fizetek. Mondjuk itt furcsán néztem, hát beb*szna ha gond lenne egy randin kifizetni 2 gombóc fagyit.
#27075: vagy azt teszem akkor amit Tinman mond, hogy ha jövõ héten hazajön a nyaralásból akkor megpróbálom megcsókolni és kiderül, hogy mi a helyzet. Végül is ha ez azzal jár, hogy bukom a barátságot is lehet jobb is, mert én össze akartam jönni vele akkor a legyünk csak barátok szöveg megalázó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
He-he... volt ilyen esetem, akkor rúgtam ki az exem egy alkalommal :-D
Aztán megemberelte magát... figyi, szvsz te vagy a férfi a "kapcsolatban" (remélem) viselkedj is úgy. Ne csak egy kis-nyuszi legyél a barátnõk mellett, akivel jó szórakozni. Ja, ha ezt akarod, akkor keep up the good (?) work!
Ha meg akarod csókolni tedd azt, legfeljebb rögtön kiderül hányadán álltok... hidd el ha TÉNYLEG bejössz a csajnak egy ilyen akció jobban sül el mind gondolnád. Ha nem jössz be neki, kiderül és keresel mást.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kezdhetnénk akár ezekkel is:
"Felesleges bánkódni olyan után aki után felesleges." by Carlos
"Ne agyalj, hagyd hogy a pucu vezéreljen" by zorrobomber
PRICELESS! 😄
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Its a real pleasure meeting a soldier of your caliber sir! Welcome Aboard!"
Imádom a játékot! meg is van mindkettõ dobozos változatban
Arab money
Arab money
[merlinw.org]
Ez így van, viszont még nem 18 éves korban😊 Legalábbis nem jellemzõ😊
[merlinw.org]
Utoljára annyi volt, hogy éjfél körül elköszöntek a barátnõi és mondta nekem a csaj, hogy mivel úgyis közel lakunk egymáshoz akkor kísérjem már haza. Hazakísértem, a házuk elõtt megköszönte, hogy hazakísértem meg átölelt. Na most ez volt az a pont amikor elgondolkoztam, hogy megcsókoljam-e de bevillant, hogy hát ha 6-an voltunk akkor ez csak ilyen baráti ölelés lehetett és nem akarom beszopatni magam, hogy bukok mindent mert jófej õ is meg barátnõi is tehát a barátság sem lenne rossz de összejönni még jobb lenne vele. 😄
Az egyik barátnõjével elég jól összehaverkodtam, már arra is gondoltam, hogy vele beszélek errõl de lehet ez is hülyeség.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez így van, de nem a második randin😊 Max a randi után. Ha egy lány barátnõket visz a második randira, az általában annyit jelent, hogy nem vagy elég jó társaság neki :/
Ha rám hallgatsz ugrasz pár évet és a 20-asok közül válogatsz. 18-19-es évjárat a legrosszabb.
[merlinw.org]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szóval felejtõs szerintem. Sry.
Þór vígi þessi rúnar
Nem tudom, hogy teperjek-e érte ezek után, mert nekem bejön a csaj de most nem tudom eldönteni, hogy azért hívta-e a barátnõit, mert engem max barátnak akar. Haverok azt mondják hagyjam ezek után de nem tudom. Most meg 1 hétre elment nyaralni tehát van idõm gondolkozni amíg visszajön. 18 éves a csaj.
Egy ember mondta azt, hogy az jó jel, hogy bemutat a barátnõinek. Ki mit gondol?
Volt már barátnõm de így még sosem jártam, eddig minden randi más lányokkal kettesben volt és mikor már jártunk akkor megismertem a haverjaikat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egy olyan 18-20 körülire... Aztán, hogy iskoláslány, nõvérke, stewardess, az már mindegy... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Egyetemistára gondoltál, remélem... <#vigyor>#vigyor>