Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Greenrõl nincs tapasztalatom... Steam megy ugye továbbra is az etalon!!!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Másik Mumus a G2play....<#ravasz1>#ravasz1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Arma 2-öt még ne töltsed le azóta sem küldték a serialt arra várok én is😞
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
Forza.
- Sima lakossági számla és Cirrus/Maestro kártya + virtuális Visa/MasterCard Webkártya külön folyószámlával + OTP Direct online platform
- A két számla között a weboldalon keresztül 0-24-es (konkrétan) azonnali utalás. MasterCard-al bárhol tudsz fizetni, és annyi pénz van rajta amennyit éppen ráutalsz, tehát biztonságos.
- Csupán havi 400Ft számladíj, havi 2 alkalommal ingyen pénzfelvétel bármelyik bank automatájából.
Teljesen jó csomag.
Közérdekû információnkat olvashatták😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Lehet jobban járnék ha csináltatnék olyat, hogy neten is tudjak utalni másnak.
Kösz a segítséget.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most akkor raknom kell pénz a kártyámra és utána tudom majd elutaltatni?
Haverom szerint OTP-hez hiába megyek be, nem fogják elutalni a csávónak a pénzt, csak OTP-s számlára utalnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Bankkártyám van de nem igazán használom, pénz sincs rajta. Kell az utaláshoz vagy nem?
www.gportal.hu/bioshock
Emiatt is mondtam, hogy a hiba jellemzõen VGA kártya hiba szokott lenni, de soha nem mondunk addig biztosat, míg minden eshetõséget ki nem zárunk... na pont az ilyenek miatt. :-)
Az ATI driverekkel mostanában nekünk sincs sok szerencsénk Win7 alatt, elképesztõ, miket össze nem szívunk vele... múltkor egy Dell noti esetében a gyártói oldalról leszedett driverrel nem ment a grafkártya, fel sem ismerte annak, ami egy modolt driverrel meg csont nélkül... másik esetben egy INTEL GPU(!) drver felrakása UTÁN ment fel az ATI GPU drivere... mérnök kollégám 1.5 óra után passzolta ezt az esetet nekem, mert már a haját tépte :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nem volt egyszerû, mert nem akart indulni a CCC, pedig registry clean is volt a reinstall elõtt. rákerestem erre a gondra is (-_-), találtam megoldást, a windows\assembly könyvtárból ki kellett törölnöm az atihez tartozó GAC fileokat, újra feltettem a 11.6ot, CCC megy, villódzás nincs. EVERYTHING WENT BETTER THEN EXPECTED
Windows havi baj..?
This game requires Steam(TM) in order to install and run and so cannot be traded or refunded.
Sosem vásároltam még greenmangaming-en...
Egyébként próbáld meg DVI-HDMI átalakítóval a VGA-d DVI portját használva, mert láttam már olyat, hogy egyik port szarakodott a másikkal tök jól ment... ebbõl kiindulva pedig egy másik HDMI vagy ha van a tévéden akkor egy másik DVI bemeneten is teszteld.
Ja még annyit, hogy közös megnyugvásunk érdekében egy VGA driver levételt, majd a legújabb felrakását is eszközöld, ezt csak azért mert sajt :-)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
MSI Hawk 5770, extended dekstop hdmin keresztül. semmi változás nem volt tegnap óta (hardware, software, driver), mióta utoljára néztem rajta filmet. tuning nincs. ma a következõ hibajelenséget tapasztalom:
talán ehhez kapcsolódhat, hogy pár napja egy indításkor egy hosszú, és három rövid sípolásos hibakódot kaptam, ami lehet vga probléma ahogy olvastam, de azóta nem jelentkezett. döglõdik a vga? bárkinek van ötlete esetleg? még garanciás, de iponos, szal futároznom kellene ide-oda, ha behal...