Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Impulse ugyanazt eljátszotta sok emberrel, mint amit G2play Wesker kollégával... No comment!

Greenrõl nincs tapasztalatom... Steam megy ugye továbbra is az etalon!!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
g2play és a többi kulcswarez szájtot ne keverjük azért a steam/impulse/greengaming/stb mellé ...

Forza.

MerlinW
Oké.

[merlinw.org]

Szerény véleményem szerint ez egy komolytalan cég! Ne vegyetek tõlük semmit, vagy még úgy jártok a végén mint sokan mások: Impulse gondol egyet egy sikeres vásárlás után és meggondolja magát... Nem küldi a játékot a vásárlónak (Nem csak én jártam így, hanem sokan mások is)!

Másik Mumus a G2play....<#ravasz1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Nincs vele semmi gond.Ha nem ismered miért nem bízol benne?

Arma 2-öt még ne töltsed le azóta sem küldték a serialt arra várok én is😞

Next PC upgrade: 2022

Kinézted a legolcsóbb helyen, de steam-en sztem több lesz, ebben a greenmanban nem nagyon bízom. Hogy ismeritek, ti már vásároltatok ott? jó? Nekem 3 játékom van rajta az egyik az Arma2 mert ingyen be lehetett szerezni, de még nem töltöttem le gépre. Vélemény?
arty
OTP-nél sikeres ember nem vezet számlát.

Forza.

grebber

Hamarosan bõvül a tárházam a From Dust-al. Új gém és csak 4000Ft! Megjelenés july 27! 😊
Tinman
P.ü. megy, játékot szeretnék érte adni, ha nincs meg :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Kell valakinek ingyen, 1 évre szóló BitDefender Internet Security 2011 licensz? 6000 Ft-ot ér de nekem nem kell.(nyertem)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Prince23
ea supportnak mi az email címe? bf3 ügyben

arty
Flock : 5 EUR

Forza.

köszi szépen, majd írok hogy mi a helyzet^^
Daell Drow
Legyen egy a neten is fizetokepes bankkartyad(3 jegyu biztonsagi kodal a hatuljan), a posta adatokat lehetoleg ekezet nelkul toltsd ki. Amugy szerintem nem nagy ordongosseg ott eligazodni. De ha van kerdesed akkor irj csak nyugodtan.
Atkamon
Szasztok! Van egy TheHut 10% kódom, ha kell valakinek: 1422-145B-87AE

sziasztok, sorry de én egy kicsit kezdõ vagyok a dologban, valaki tudna segíteni rajtam, hogyan miképp tudok zavvi-ról rendelni?
Nekem az adatlapján ezt mutatja. Ezek szerint neked mégjobban leakciózták 😄

MerlinW
Jut eszembe. Múlt héten váltottam számlacsomagot OTP-nél. Akinek problémás a netes fizetés, annak ajánlom a NET számlacsomagot:
- Sima lakossági számla és Cirrus/Maestro kártya + virtuális Visa/MasterCard Webkártya külön folyószámlával + OTP Direct online platform
- A két számla között a weboldalon keresztül 0-24-es (konkrétan) azonnali utalás. MasterCard-al bárhol tudsz fizetni, és annyi pénz van rajta amennyit éppen ráutalsz, tehát biztonságos.
- Csupán havi 400Ft számladíj, havi 2 alkalommal ingyen pénzfelvétel bármelyik bank automatájából.
Teljesen jó csomag.

Közérdekû információnkat olvashatták😊

[merlinw.org]

MerlinW
Bemész a bankodba készpénzzel és megmondod a kislánynak, hogy ennyit utaljon erre a bankszámlára. Ennyi😊 Nem kell ide semmi. De postán is utalhatsz, nem kell ehhez bankba menned, igaz itt felszámolnak egy kis borravalót is.

[merlinw.org]

davidka003
Viszont akkor az lesz, hogy hétfõn akkor elõször a saját számlámra tetetek pénzt és utána meg elutaltatom az összeget.
Lehet jobban járnék ha csináltatnék olyat, hogy neten is tudjak utalni másnak.
Kösz a segítséget.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

robotnyk
nem bankkártya kell, hanem bankszámla igazából. mivel a legtöbb fizetés már számlára megy, egyetem-fõiskola alatt kötelezõ, gyakorlatilag mindenkinek van.
davidka003
És akinek nincs bankkártyája de ide akar utalni az mit tud csinálni?

robotnyk
kell rá, csak egyel több papír
davidka003
Saját bankomból tehát kell hozzá bankkártya. De azon meg nincs pénz.
Most akkor raknom kell pénz a kártyámra és utána tudom majd elutaltatni?

robotnyk
lehet bármelyik bankba utalni, csak a saját bankodból 😊
FSpofon
haverod nem tudja jól

Arab money

davidka003
De pont ez az, hogy nem OTP-s ahova be kéne fizetni hanem "Vajda KFt Mohács és vidéke tak. szöv."
Haverom szerint OTP-hez hiába megyek be, nem fogják elutalni a csávónak a pénzt, csak OTP-s számlára utalnak.

Fpocok
Ha OTPs számlára utalsz, akkor igen, bemész OPTbe és mondod, hogy ide akarod rakni. Van ilyen. ÉS akkor hamar megjön.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Már miért ne lenne! Anno fizetõs warezra is így utaltam a pénzt felírtam cetlire odaadtam nõnek ide akarok befizetni 200ft-ot és már csinálta is!Semmit nem kért!

davidka003
Tehát bemegyek az OTP-be és mondom, hogy erre a számlaszámra szeretném befizetni és ennyi? Haverom szerint ilyen nincs.
Bankkártyám van de nem igazán használom, pénz sincs rajta. Kell az utaláshoz vagy nem?

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

Daell Drow
C B Jericho a steam napi akciojaban.
Ennyiert mar ajandek, vegyetek. (nekem mar megvan)
robotnyk
saját bankodból is utalhatod
davidka003
Vaterára regisztráltam és már vettem is egy cuccot, az úgy ment, hogy besétáltam a legközelebbi OTP-be és befizettem a pénzt az OTP-s számlaszámára, viszont most egy másik eladótól is vásároltam és elküldte a számlaszámát emailben de az meg "Vajda KFt Mohács és vidéke tak. szöv.". Na most ide hogy is kéne utalnom? Nincs a közelben ilyesmi.

Tinman
Szóval sajt lett :-D

Emiatt is mondtam, hogy a hiba jellemzõen VGA kártya hiba szokott lenni, de soha nem mondunk addig biztosat, míg minden eshetõséget ki nem zárunk... na pont az ilyenek miatt. :-)

Az ATI driverekkel mostanában nekünk sincs sok szerencsénk Win7 alatt, elképesztõ, miket össze nem szívunk vele... múltkor egy Dell noti esetében a gyártói oldalról leszedett driverrel nem ment a grafkártya, fel sem ismerte annak, ami egy modolt driverrel meg csont nélkül... másik esetben egy INTEL GPU(!) drver felrakása UTÁN ment fel az ATI GPU drivere... mérnök kollégám 1.5 óra után passzolta ezt az esetet nekem, mert már a haját tépte :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy driver gond volt? a hivatalos fórumon a mod javasolta, tegyem fel az MSI drivert. hát mondom jól van pajtás, megteszem, de gondoltam persze, majd pont egy tavalyi driver megoldja a gondot, ami annyiban különbözik a stock ati catalysttól, hogy lecserélték az ikont, még az installer is ugyanaz... de abban nem volt villódzás! viszont nekem kell a friss driver a játékok miatt, szal leszedtem a régit, gondoltam megpróbálom megint az újat...
nem volt egyszerû, mert nem akart indulni a CCC, pedig registry clean is volt a reinstall elõtt. rákerestem erre a gondra is (-_-), találtam megoldást, a windows\assembly könyvtárból ki kellett törölnöm az atihez tartozó GAC fileokat, újra feltettem a 11.6ot, CCC megy, villódzás nincs. EVERYTHING WENT BETTER THEN EXPECTED

Windows havi baj..?
Tinman

5.29 $ sehol nem 690.

Tinman
Nekem dollárban írja... abban 690.

Nálam 1010 Ft-ot mutat. De sajnos olyan játék, ami demó után ingyen sem kell 😊 A röhej amúgy az, hogy egy szaros "eGuide" hozzá 2860 Ft... 😄

Erre fáj még a fogam, remélem ezt is adják 75%-os akcióban a héten. Valaki erõsítsen meg, a következõ szöveg ugye azt jelenti, hogy egy kulcsot kapok, amit Steam-en tudok aktiválni:
This game requires Steam(TM) in order to install and run and so cannot be traded or refunded.

Sosem vásároltam még greenmangaming-en...

Tinman
Fosxar Impulse-on az East Indian Company COLLECTION kemény 690 FT...

Tinman
Hát ehhez még szaGembernek se kell lennem... 90% VGA kártya hiba. MSI VGA-król sajna nem jó a véleményünk, sok a garis gond.

Egyébként próbáld meg DVI-HDMI átalakítóval a VGA-d DVI portját használva, mert láttam már olyat, hogy egyik port szarakodott a másikkal tök jól ment... ebbõl kiindulva pedig egy másik HDMI vagy ha van a tévéden akkor egy másik DVI bemeneten is teszteld.

Ja még annyit, hogy közös megnyugvásunk érdekében egy VGA driver levételt, majd a legújabb felrakását is eszközöld, ezt csak azért mert sajt :-)

Huh, hát az már bõven túllépi azt a küszöböt, amennyit egy ilyen játékért adnék 😊 3-4k-ért, ha jól sikerült, de ahogy hallom, még csak ez sem mondható el 😞

Zomil
hát sok minden lehet...probálj esetleg egy 3dmarkot futtatni rajta, ha azon is szarakodik akkor nagy eséllyel a vga-val van valami gond

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

robotnyk
off, de van itt pár szakember, pl Tinman, hátha valaki tud valami okosat mondani.

MSI Hawk 5770, extended dekstop hdmin keresztül. semmi változás nem volt tegnap óta (hardware, software, driver), mióta utoljára néztem rajta filmet. tuning nincs. ma a következõ hibajelenséget tapasztalom:

talán ehhez kapcsolódhat, hogy pár napja egy indításkor egy hosszú, és három rövid sípolásos hibakódot kaptam, ami lehet vga probléma ahogy olvastam, de azóta nem jelentkezett. döglõdik a vga? bárkinek van ötlete esetleg? még garanciás, de iponos, szal futároznom kellene ide-oda, ha behal...
wesker24
Jah minden más jó lett volna bármelyik csak ne a G2play lett volna !

Mindegy várom milyen magyarázatot adnak erre !