Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most pedig bepótoltam egy régi elmaradásom, beszereztem a Castle Crashers-t. Brutálisan zseniális, 3 órát toltam és alig bírtam elszakadni tõle. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Zavvi: Your Unique Code is: 1424-7777-ACCC
The Hut: Your Unique Code: 1422-35B8-3B12
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elég kellemesnek tûnik, meglepõ 7-8/10-es értékeléseket kapott ^^
+ Azonnali klasszikus.
+ Zseniális.
+ Stílus.
+ Hangulat.
+ Kiégett a szemem az igényességtõl.
+ Nulla nyelvtudást igényel.
+ Drága, de kihagyhatatlan!
- Rövidke.
- Utolsó 20% orálszex.
Miért nincs több ilyen?????????
9.5/10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És itt fejeztem be ezt a témát!
Egyébként sem érdekel már az egész, csak ti kérdezgettek én fel sem hoztam volna már újra! (egyébként Wesker is ugyanígy áll ezzel a dologgal, mint én)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hagyjuk, már leírtam párszor... 33Ft volt, nem fogok éhezni, játék már megvan, csak digitbe is akartam. Visszaigazolt a rendszerük, hogy vették a megrendelést, szóval hogy maradhattam volna le róla?
Csak az alábbbi zavar: Van egy kereskedelmi céged. Eláraztok valamit! Sokan megrendelik! Alkalmazott elkezdi teljesíteni a megrendeléseket, majd rájöttök, hogy az nem a jó ár! Mit csinálsz a többi megrendeléssel???
a; Lenyeled a békát, kirúgod a vétkest és becsületbõl a termékeket átadod a jó híred megõrzése érdekében!
b; Tudatod a vevõkkel, hogy hiba történt a rendszerben és eláraztátok az árut, melynek ennyi a valós ára, ha ennyiért is kérik kattintsanak az alábbi linkre, ha nem elnézést a kellemetlenségért!
c; Lapítassz, mint szar a fûben, tudomást sem veszel a megrendelésekrõl, melyek gyakorlatilag megkötött szerzõdések, és amiket így szépen megszegsz. Hagyod hagy följenek a vevõk a levükben, majd megemésztik a dolgokat, elvégre csak pár napig nélkülözniük kell 17 centet, nem hallnak bele. Kockáztatod azt, hogy ezáltal terjesztik a rossz híredet, mert amúgy is azt is leszarod, úgy is lesz olyan hülye, aki ezután is megbízik benned!
Itt a legköltségesebb az elsõ megoldás lenne, a legtisztességesebb és legköltséghatékonyabb a b és a legtetvebb, szánalmas, csaló hozzáállás a c, amit jelen esetben választottak! Ha ezt megteszik 33 Ft-ér, hogy még egy mailre se méltatnak, akkor lehet több ezer Ft-ra átbasznak!
De nem írok nekik, mert ahogy Merlin is írta kiröhögnének és valami bagatel dologra hivatkoznának, semmi értelme nem lenne! Csupán egy kis óvatosságra akartalak inteni benneteket! Lehet, hogy most én visszakapom a pénzem, de lehet, hogy legközelebb egy több ezres cuccal jártok így aminek megrendelés adatai "hirtelen" eltûnnek a rendszerükbõl, a pénzetekkel együtt!
ilyet keress akkor kapod vissza a pénzed
és most már tényleg hagyjuk ezt mert engem basz szét az ideg helyetted.
Arab money
Arab money
Steam-en is elkurtak párszor árat amikkel elég sokan nagyon jól jártak mégsem csináltak semmit,mert õk nem csoró csövesek!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
Ma nem is írtam a Witcherrõl egy szót se, csak az Impulse-ról... Vagy én már semmirõl nem írhatok, mert neked a 4 nappal ezelõtti hsz-eim jutnak róla?
Se 21-én, se 22-én, se 23-án még csak meg se említettem az esetet, szóval vegyél be egy nyugtatót!
És bocsáss meg, ha óvatosságra intek mindenkit, hogy ne járjon rosszul velük.... Ez az én hibám, majd ezentúl leszarom és nem szólok semmirõl, ami mást IS érinthet a késõbbiekben!
A pénz zárolva volt egy ideig de már nincs zárolva és a pénznek már nyoma sincs volt nincs !
Még jó hogy akciós áron volt a Witcher 2 mert akkor még több pénzzel lehúztak volna de a 3500 ft az 3500 FT !
ha irtál és nem mélrtattak válaszra, akkor IMPULSE SUXXXXXXXX
Forza.
Arab money
De innentõl az érzés kölcsönös!
Remélem másnál ezt nem fogják megtenni a jövõben (kétlem!)
ha kártyával akkor amikor a bankodban ez le jár
ne problémázz már azon KIBASZOTT HARMINC FORINTON BAZDMEG
Arab money
Parasite Eve 2, best game EVER!