Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
jóvétel! én is letoltam anno, jó gamma

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Melyikbe engem érdekel a game!!??

Next PC upgrade: 2022

Mivel én 1-szer már végigjátszottam, ezért nekem igen. De egyébként annak írtam akit érdekel, vagyis nyugodtan ugord át a neked nem tetszõ részeket.
Kongy
Ingyen se kéne. 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
Teljesen egyetértek. Sajnos pofátlanul rövid és egy átlag gamernek túl könnyû is. PS3-on van egy plusz bónusz pálya, ami meg annyira nehéz, hogy 2 órámba telt teljesíteni, itt meg átestek a ló túlsó oldalára. 😄

Most pedig bepótoltam egy régi elmaradásom, beszereztem a Castle Crashers-t. Brutálisan zseniális, 3 órát toltam és alig bírtam elszakadni tõle. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Venetica-t 500 Ft-ért vettem ma egy nagyáruházban
IMYke2.0.0.0
Szívesen adom annak, akinek kell:

Zavvi: Your Unique Code is: 1424-7777-ACCC

The Hut: Your Unique Code: 1422-35B8-3B12

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Zavvitól ha Homefrontot rendeltek steelbokos verziót küldenek!Most írta egy srác a ph-n!

Tinman
DT-nek van az a folyamatábrája... lassan ki kéne nyomtatnom :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Nincs zene, nincs storymesélés, sem semmi keret. Valahol félbehagytam...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Fallout: New Vegas-hoz látom már megint egy DLC... na tényleg nem árt bevárni a Goty-t.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mr. Robot-ot valaki megvette?

Elég kellemesnek tûnik, meglepõ 7-8/10-es értékeléseket kapott ^^

Tinman
XBOX-on toltam végig, imádtam minden percét... anno ezt írtam róla:

+ Azonnali klasszikus.
+ Zseniális.
+ Stílus.
+ Hangulat.
+ Kiégett a szemem az igényességtõl.
+ Nulla nyelvtudást igényel.
+ Drága, de kihagyhatatlan!

- Rövidke.
- Utolsó 20% orálszex.

Miért nincs több ilyen?????????

9.5/10

balee4
Én most pár napja játszottam végig a Limbo-t, zseniális, de iszonyú rövid (gyûjtögetésekkel max 3-3,5 óra) és a bónusz pályát leszámítva túl könnyû is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

arty
adsz nekik még pár napot, utána paypalnál panaszold be õket.

Forza.

arty
ééés lolsl kitiltatta a kettes regjét is 😄DD

vajon van harmadik?! 😄

Forza.

Facebook (From Dust) Baz*meg! 😊
FSpofon
BOCS HOL BAZDMEG

Arab money

Én is arra várok, de sztem csak megjelenés napján kapható, többen írták a fészen.
Az jó fajta lesz, csak nagy lesz a gépigénye!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Zomil
from dust-ra várok, h elörendelhetö/megvehetö legyen steam-en 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ilyet elõrendelt-e valaki már, vagy hasonló, de kissé egyszerûbb Pc-s kistestvérét?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hagyjuk ezt! Nincs valami új szerzeményed esetleg?

Zomil
én meg még mindig azon a véleményen vagyok, h ha téged nem érdekel és nem probálsz legalább 1 mailt irni nekik, ami nem kerülne neked semmibe és lehet h egyböl megkapnád a játékot, mert technikai hibák elöfordulnak még az általad istenitett steam-ben is...(én is steam fan vagyok, de semmi sem tökéletes)akkor megérdemled, h ne kapd meg a játékot...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Megnéztem már aznap, nem érdekel a pénz! Nem ez volt a gondom, egyáltalán nem ez!

És itt fejeztem be ezt a témát!

(*semmi értelme)

Lásd MerlinW észrevétele (szerintem is ez lenne, semmi értelem).

Egyébként sem érdekel már az egész, csak ti kérdezgettek én fel sem hoztam volna már újra! (egyébként Wesker is ugyanígy áll ezzel a dologgal, mint én)

Lásd #27158, #27165!

Fpocok
Nem akarok közbe szólni, de azt mondtad, hogy náluk még nem panaszkodtál. Nem ennek kellene lennie az elsõnek?

Parasite Eve 2, best game EVER!

FSpofon ne olvasd tovább, mert még szívrohamot kapsz nekem <#smile>.... Azért nem PM-ben írom le, mert hátha valakit érdekel, akit nem annak meg úgyis Spoilerben van!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hagyjuk, már leírtam párszor... 33Ft volt, nem fogok éhezni, játék már megvan, csak digitbe is akartam. Visszaigazolt a rendszerük, hogy vették a megrendelést, szóval hogy maradhattam volna le róla?

Csak az alábbbi zavar: Van egy kereskedelmi céged. Eláraztok valamit! Sokan megrendelik! Alkalmazott elkezdi teljesíteni a megrendeléseket, majd rájöttök, hogy az nem a jó ár! Mit csinálsz a többi megrendeléssel???

a; Lenyeled a békát, kirúgod a vétkest és becsületbõl a termékeket átadod a jó híred megõrzése érdekében!

b; Tudatod a vevõkkel, hogy hiba történt a rendszerben és eláraztátok az árut, melynek ennyi a valós ára, ha ennyiért is kérik kattintsanak az alábbi linkre, ha nem elnézést a kellemetlenségért!

c; Lapítassz, mint szar a fûben, tudomást sem veszel a megrendelésekrõl, melyek gyakorlatilag megkötött szerzõdések, és amiket így szépen megszegsz. Hagyod hagy följenek a vevõk a levükben, majd megemésztik a dolgokat, elvégre csak pár napig nélkülözniük kell 17 centet, nem hallnak bele. Kockáztatod azt, hogy ezáltal terjesztik a rossz híredet, mert amúgy is azt is leszarod, úgy is lesz olyan hülye, aki ezután is megbízik benned!

Itt a legköltségesebb az elsõ megoldás lenne, a legtisztességesebb és legköltséghatékonyabb a b és a legtetvebb, szánalmas, csaló hozzáállás a c, amit jelen esetben választottak! Ha ezt megteszik 33 Ft-ér, hogy még egy mailre se méltatnak, akkor lehet több ezer Ft-ra átbasznak!

De nem írok nekik, mert ahogy Merlin is írta kiröhögnének és valami bagatel dologra hivatkoznának, semmi értelme nem lenne! Csupán egy kis óvatosságra akartalak inteni benneteket! Lehet, hogy most én visszakapom a pénzem, de lehet, hogy legközelebb egy több ezres cuccal jártok így aminek megrendelés adatai "hirtelen" eltûnnek a rendszerükbõl, a pénzetekkel együtt!

FSpofon
Authorization Expiration Date:

ilyet keress akkor kapod vissza a pénzed
és most már tényleg hagyjuk ezt mert engem basz szét az ideg helyetted.

Arab money

FSpofon
írta hogy nincs is náluk a pénz. paypalon sem ment át és ott van zárolva. gondolom meg lehet nézni meddig ha 2 fröcsögés között lenne ideje ott kattintani kettõt.

Arab money

grebber
Ez csak azt mutatja hogy csoro a cég hogy nem adják vissza a pénzt.

Steam-en is elkurtak párszor árat amikkel elég sokan nagyon jól jártak mégsem csináltak semmit,mert õk nem csoró csövesek!

Zomil
Szoval nem irtál nekik, de itt puffogsz...hát gratulálok... 😄

Totti5
S miért nem? közben meg mondod a magadét😊 legalább nekik mond a bánatod. Elszúrták a dolgot... vannak akik jól jártak, vannak akik lemaradtak róla, most ettõl nem lesznek szemetek szvsz. A pénzedet küldjék vissza és minden el van rendezve.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem reklamáltam náluk.

MerlinW
Szerintem õk is röhögnek azon, hogy páran 20 cent miatt reklamálnak😊 Elvek ide vagy oda, én is röhögnék😊

[merlinw.org]

Írtam PM-et, hogy ne zavarjak itt másokat....

4 napja írtam errõl utoljára (20-a) + ma (24-e)szóval, amit írsz nem valós!

Ma nem is írtam a Witcherrõl egy szót se, csak az Impulse-ról... Vagy én már semmirõl nem írhatok, mert neked a 4 nappal ezelõtti hsz-eim jutnak róla?

Se 21-én, se 22-én, se 23-án még csak meg se említettem az esetet, szóval vegyél be egy nyugtatót!

És bocsáss meg, ha óvatosságra intek mindenkit, hogy ne járjon rosszul velük.... Ez az én hibám, majd ezentúl leszarom és nem szólok semmirõl, ami mást IS érinthet a késõbbiekben!

wesker24
Én ugyanígy vagyok a G2play-el fizettem játékot nem kaptam meg és még válaszra sem méltatnak és még a pénzt se utalták vissza !

A pénz zárolva volt egy ideig de már nincs zárolva és a pénznek már nyoma sincs volt nincs !

Még jó hogy akciós áron volt a Witcher 2 mert akkor még több pénzzel lehúztak volna de a 3500 ft az 3500 FT !
arty
de azért irtál nekik, hogy nem oké, hogy a pénzt levonták és játék meg nincs? vagy csak magadban puffogsz? 😊

ha irtál és nem mélrtattak válaszra, akkor IMPULSE SUXXXXXXXX

Forza.

FSpofon
értsd már meg hogy geciidegesítõ hogy 5 vagy 7 napja minden nap erre a qq szarságodra nyitom meg a topicot

Arab money

Annyit sem, hogy dögöljek meg.... Valószínûleg csak gondolták...<#nevetes1>
De innentõl az érzés kölcsönös!

Nem problémázok, csak többet nem rendelek tõlük semmit! Megrendeltem, visszaigazolták, nem kaptam semmit... Ergó Megbízhatatlanok! Mi tartja vissza õket attól, hogy egy drága játéknál ugyanezt megcsinálják? Semmi... Le vannak írva, ennyi!

Remélem másnál ezt nem fogják megtenni a jövõben (kétlem!)

arty
és vissza se írtak?! 😮

Forza.

FSpofon
ha paypalon át fizettél akkor a zárolás végén visszakapod pár hét múlva
ha kártyával akkor amikor a bankodban ez le jár
ne problémázz már azon KIBASZOTT HARMINC FORINTON BAZDMEG

Arab money

Fpocok
Én sosem vennék olyan oldalról, ahol csak egy kulcsot adnak azt csá. (nem ilyen steamre gondolok, vagy impulse vagy origin...)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Úgy van!

arty
valami rémlik ... neked leszedték a pénzedet? és azóta se kaptad vissza?

Forza.