Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép jószág! Gratula hozzá! <#eljen> Kiskrapek is tartozék volt, vagy õ még korábbi "szerzemény"? <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Aggyad oda ingyen összes game.edet különben megyek azt megkarcolgatom rendesen!!!!!<#taps><#idiota><#banplz>

Next PC upgrade: 2022

w77d
tessék:

w77d
majd lesz este

Tinman
"vettem egy Cadillac-et"

Háttöööö :-)

Lehet róla valahol képet látni?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hol a lista / képek?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
ki van bontva mind, csak a fele kb nem volt még telepítve, csak gyûltek... a witcher 2 CE sem volt telepítve, máris várom az ajánlatokat

robotnyk
bontatlan játékok féláron jeligére mi? 😄
w77d
egyre kevesebbet érek rá játszani, nem éri meg hogy csak ott porosodjanak, ráadásul vettem egy Cadillac-et, aminek jó étvágya van XD

robotnyk
Sanctum bejött azoknak, akik már próbálták?
Tinman
WTF? Te is mész külföldre, vagy csak felszámolod?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
Jaj, pont most vagyok penz szukeben.<#idiota><#eplus2>
w77d
gyerekek estefelé szerintem befotózom a gyûjteményem, aztán indulhat a vásár, lehet szemezgetni.

Totti5
80%os Metacritic, Rare kombó nem lehet szar + ez az N64es mára kultjáték folytatása... amúgy fogalmam sincs, még trélert sem láttam belõle😊 talán egy demót néztem 4 éve.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
A Perfect Dark az jó game nagyon?

Tinman
Same here. Nekem is megvan valami ezeröté', de kb. 30 percet bírtam belõle... fos/10.

Nem. <#bee1>

Sir Quno Jedi
PDZ értékelhetetlen. Olyan szar, hogy nem voltam képes vele játszani.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

NEOreg3
nem mindegy, hogy mi van a steam librarydben?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Guren
igen

Megvettem.

Csak az a baj már megint ezzel, hogy érdekel belõle a Crayon Physics Deluxe, és ennyi. Ezen kívül a többi még elmegy, a Hammerfight kivételével, arra a demóból emlékszem, kifejezetten idegesítõ volt... Kár, hogy csak a bundle-höz adnak kulcsot, mert így ezt sem fogom beregelni Steam-be...

Elsõ résznek az a legnagyobb baja, hogy nincs single része... Egyébként az ultimate 2nd WW FPS multiban!

<#eljen>

PDZ gondolom valami olasz kiadás 😊 Ettõl függetlenül kéne, ha tényleg olcsó volt.

FF meg...<#eljen><#eljen><#eljen>

zorrobomber
ugyanaz a fejlesztõ, vagy miért?

MerlinW
Jah.. emiatt nem fejlõdött a Killing Floor az utóbbi idõben😊

[merlinw.org]

Kongy
Minõségük már megkérdõjelezhetõ <#nyes>

PDZ-vel nem játszottam, de PS3-on volt "szerencsém" a FF XIII-hez...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Limitedek és nagyon olcsón voltak, a PDZ bontatlan.

-gyönyörû kidolgozott fém tok
-guide
-képregény

-karakter kártyák
-zenei cd
-art book

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
heh, nem is tudtam hogy ez is ilyen olcsón fog kezdeni, mondjuk elsõ rész kimaradt, de jókat olvastam a 2-rõl

MerlinW
A Google checkout is kártyás.

[merlinw.org]

Daell Drow
na igen ez hianyzott.
Na mar meg van. kosz.
Guren
paypal is ugyanúgy mûködik, mint a steam. megadod a kártyaadatokat és kész.

Daell Drow
siman kartyaval nem lehet fizetni? paypalhoz nem ertek.
Tinman
Thx 4 the nfo!

Na... ezzel a pakkal átléptem a 100-as határt Steam-en :-D 103 vanik!

Zomil
nah ez jo, bár a VVVVVV már megvan, de a tübbi is elég szorakoztato, h árjuk áldozzak egy kis pénzt, föleg mert steam-en regelhetö mind 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tototto
Humble Indie Bundle 3

itt a 3. felvonás, fizess amennyit szeretnél (a kapott kulccsal minden játék regelhetõ steam alá)

IMYke2.0.0.0
Szívesen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

totyak
Nagyon köszi 😄 Most már lementettem magamnak õket, hogy meglegyenek.

Tinman
Én is kösz a vírusirtót :-)

davidka003
Megérkezett Tinmantõl a Deus Ex: Invisible War. Köszi Tinman.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ja és Risen is volt 1000-ért
IMYke2.0.0.0
"Grand Theft Auto: San Andreas"

<Értelemszerûen: klikk a nagyobb verzióhoz - 4000x3000>

IMYke2.0.0.0
"Grand Theft Auto: Vice City"

IMYke2.0.0.0
"Grand Theft Auto III"

IMYke2.0.0.0
"Grand Theft Auto (1): London"

IMYke2.0.0.0
"Grand Theft Auto (1)"

IMYke2.0.0.0
Totyaknak, és akit érdekel még - Zóanagyvarázsló "Grand Theft Auto"-gyûjteménye :

Csoportkép:

MerlinW
Hö? Pedig fantasztikus játék...

[merlinw.org]

pü. ment
artschi
itt kérdezd meg.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

benőmenő
Helló itt játszik vki world of tanks-al?
Mert a pc guruhoz kaptam vmi kódot ami ad egy tankot meg 1250 aranyat, de nincs azaz isten, hogy én most mmo-val kezdjek el szórakozni, mert 10 nap és nyelvvizsga. Szal ha valakit érdekel ez a kód dobjon egy privit