Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Hazajött a csaj. Ráírtam, kicsit dumáltunk.
Ki volt írva neki, hogy ma megy bulizni.
Mondom jó akkor holnap csak ráér.
Kérdem tõle,hogy holnap van kedved bemenni a városba?
Mondja erre, hogy pillanatnyilag nem tudja, mert holnap is buliba megy.
Ezután hagytam is. Ja pénteken is buliba megy, ez is ki volt írva.
Mondtam neki, hogy megyek, mert dolgom van és elköszöntem és annyit tettem még hozzá, hogy azért ha lesz szabadideje akkor esetleg szólhat.
Mondta erre, hogy okés (kettõspont P betû).

Na úgyhogy totál bukó az egész, hagyom is a fenébe. Hisz már nem látott másfél hete, ha kicsit is hiányoztam volna neki akkor megbeszélt volna egy konkrét találkozót szerintem. Nem is fogom keresni.
Kár érte, mert jófej nagyon. :\

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ZsZso
"Eredeti játékaink - Mutassuk meg agymának drágaságainkat!". A játék szó szerepelhet szimbólumként is, így egy könyv, vagy egy Cadillac (hüpp) rötyögve belefér. Mi itt az OFF? 😊

A probléma akkor lenne ha a topik a nõi fõzös fórumok chatté avanzsált - tipikus "most már elmegyek aludni, puszikálok mindenkit" típusú hozzászólásokkal tarkított - topikjaival megtévesztõ hasonlóságot mutatna.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Engem nem zavar az off...

Þór vígi þessi rúnar

Egyetértek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Véletlenül nem lesz eladó Secret:Files Tunguskád, elsõ kiadásban? Csak olyat keresek ami nálunk jelent meg, tehát magyar kézikönyvvel, borítóval.

Zomil
netröl letöltötte és kinyomtatta... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

artschi
eredeti könyvek? <#zavart1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

<#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
gyerekek haggyátok már ezt az offtopic ontopic dolgot annyira szánalmas... ismerjük egymást, szinte spanok vagyunk, belefér a beszélgetés

Mivel a könyveket is meg szoktuk mutatni, ezért igen.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

MerlinW
Biztos jó topikban vagy?😊

[merlinw.org]

MerlinW
CVC 3 jegyû, Issue number pedig kell, ha Cirrus-Maestro kártyával fizetsz.

[merlinw.org]

11 font volt, 1000 oldalas, 3 regényt tartalmaz.

w77d
kérdezték válaszoltam

Elsõ Angliában vásárolt könyvem 😊
(Remélem látszik, telefonról vagyok.)

HappyHunter
😄DDDDDDDDDDD

Be happy. :) Running!

nagyon szépen köszönöm 😊
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

HappyHunter
Eredeti autóink altopik 😄

Be happy. :) Running!

Kongy
Mekkora OFF ez te úristen....<#csodalk>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Haver azt mondta, hogy nem gyõz vele eleget játszani 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Daell Drow
A security kod az a 3 jegyu, ami a kartya hatuljan van.
3 az 😊

IMYke2.0.0.0
Ami a végén van? Én 4 jegyûre emlékszem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
A kartya biztonsagi kod az 3 jegyu, nem?
artschi
oks.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
Bannerben terveztem a "F.A.Q"-ot, de sok minden közbejött és nem készült el. Ilyesmi is lesz majd benne...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

artschi
<#eljen> mehetne bannerba is.

IMYke2.0.0.0
ibhu és azok számára, akiknek gondot okoz: ZAVVI REGISZTRÁCIÓ KITÖLTÉSE

<Értelemszerûen: klikk a nagyobb verzióhoz!>

Carlos
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

w77d
hogy túl nagy a farkam XXXD

Carlos
Juteszembe. Ezzel a nagy autóval mit kompenzálsz? <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

<#wow1><#eljen> grat hozzá

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

tototto
te jó ég, a VVVVVVt mindenkinek kikell próbálni, szerintem elképesztõ játék, visszahozta a c64 feelinget és ennyiért meg pláne nem szabad otthagyni 😊

robotnyk
köszi, igazából azért érdekel, mert UDK-s cucc.
Engem meg csak a Cogs érdekelne belõle, a többi meg abszólut nem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Vegyes érzéseim vannak Sanctummal kapcsolatban. Egyedül unalmas, ha 4-en játszotok, akkor nem rossz. Sima tower defense FPS módban + a játékosok is lövöldözhetnek 3 fejleszthetõ fegyverrel. Olyan kis indie szaga van, de 10 pénzért el lehet vele butulni a pajtásokkal.

[merlinw.org]

Jah a listát hatalmas érdeklõdéssel várjuk egyébként...<#smile>

Lehet nagyon jó kis használt verdákat venni manapság occsóér!

w77d
persze használt, de egy kopás sincs benne sehol, a bõr fotelek sincsenek kiülve...

Használt a kicsike? VAgy újonnan vetted? (Gondolom, hogy használt...)

Totti5
"10-12 körül zabbant valahol"

Jah, amikor áll😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
3.2-es, akkor az olyan 10-12 körül zabbant valahol... de ebben a kategóriában ezt már ki nem szarja le :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
hehe...hehe...kedvezményesen... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

w77d
persze kilóg a segge, mert akkora ez a dög, hogy mindenhonnan kilóg 😄 áráról meg annyit: kurva kedvezményesen vetem. Van benne full bõr, automata váltó, TV, navi, masszírozós fotelek meg minden apám fasza. 3.2-es benzines motor van benne

Tinman
Gratz! Odacsap durván!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Mibe kerül egy ilyen?
(mennyiért vetted? Jöhet magánban is)

p.s.: Alsó képen mintha kilógna a segge...

Þór vígi þessi rúnar

w77d
az konkrétan nincs, de szerintem lehet majd szemezgetni a mintegy 200 címbõl

Guren
cod2-d van? :3

w77d
õ az unokaöcsém és óriási autórajongó így persze õ volt az elsõ aki beleült XD