Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki volt írva neki, hogy ma megy bulizni.
Mondom jó akkor holnap csak ráér.
Kérdem tõle,hogy holnap van kedved bemenni a városba?
Mondja erre, hogy pillanatnyilag nem tudja, mert holnap is buliba megy.
Ezután hagytam is. Ja pénteken is buliba megy, ez is ki volt írva.
Mondtam neki, hogy megyek, mert dolgom van és elköszöntem és annyit tettem még hozzá, hogy azért ha lesz szabadideje akkor esetleg szólhat.
Mondta erre, hogy okés (kettõspont P betû).
Na úgyhogy totál bukó az egész, hagyom is a fenébe. Hisz már nem látott másfél hete, ha kicsit is hiányoztam volna neki akkor megbeszélt volna egy konkrét találkozót szerintem. Nem is fogom keresni.
Kár érte, mert jófej nagyon. :\
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A probléma akkor lenne ha a topik a nõi fõzös fórumok chatté avanzsált - tipikus "most már elmegyek aludni, puszikálok mindenkit" típusú hozzászólásokkal tarkított - topikjaival megtévesztõ hasonlóságot mutatna.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
(Remélem látszik, telefonról vagyok.)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
<Értelemszerûen: klikk a nagyobb verzióhoz!>Értelemszerûen: klikk a nagyobb verzióhoz!>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Jah, amikor áll😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(mennyiért vetted? Jöhet magánban is)
p.s.: Alsó képen mintha kilógna a segge...
Þór vígi þessi rúnar