Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---------------
Olvastam egy cikket, durva, hogy mik vannak.
Lerágja a csontról a húst az új drog - itthon is egyre jobban terjed (18+)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
www.intkeys.com
Ha gond van, negyed órán belül válaszolnak (idõzóna kérdése persze).
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vagy ez:
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Eladnám, és vennék belõle elektromos robogót, és tépnék vele 45 km/h-val... - lobogna a fél centi hajam a szélben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
World of Goo
Aquaria
Gish
Lugaru HD
Penumbra Overture
Samorost 2
Humble Indie Bundle pack #2
Braid
Cortex Command
Machinarium
Osmos
Revenge of the Titans
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bár, ennek kicsivel jobban örülnék:
Ford Mustang Fastback Cammer SA - 1965
(#27295) davidka003: Nem szívesen írom, de ugye megmondtam - kerüld a csajt. Örültem volna, ha nincs igazam... de a nõk már csak ilyenek.
Szeretnek udvaroltatni maguknak
Csak akkor vedd komolyan a nõt, amikor már egyszer megcsókoltad.
(#27296) [b]ZsZso[/bg: Hatalmas történet! S milyen frappáns!
(#27301) w77d: Remélem, látszik, hogy padból kilógva jelentkezem - nekem jöhet az ajándék! 😊)))
Az 1. 2 packban mik voltak? Most találtam csak én is erre😄
A hammerfight egy iszonyat addiktív játék😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
1424-3667-5CCE
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Csak akkor kerül 2900 Ft-ba ha még bonus-ként plusba rendelsz mellé még egy játékot ami lentebb van a listán !
G2play egyszer már átbaszott úgyhogy felõlem fejre is állhatnak nem érdekel hiába akcióznak össze vissza !
Kumiho #2179
bár számomra az álomauto mindig az 1969 Camaro Z28 lesz...de olyanom sosem lesz... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vaterán már 2 napja nézegetek egy kabátot de nem akartam villámáron leütni. Most mondom felkelek és mégiscsak leütöm, mert megéri.
Erre nem leütötte más 10 perce. Hát komolyan mondom hihetetlen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Þór vígi þessi rúnar
Múlt héten még arról volt szó, hogy majd elmegyek velük bulizni. 5-6-an.
Most meg megy 3 helyre is és nem mondta, hogy esetleg van-e kedvem.
De különben is a nõket a fene se érti. Minek ölelget ha nem akar semmit.
Kierõszakolni egy találkát nem akartam, mert lehet ez lett volna:
-Holnap ráérsz?
-Buliba megyek
-Pénteken?
-Buliba megyek
-És valamikor délután?
-Nem érted, hogy nem érek rá????
Meg szerintem már rég gáz az, hogy a pasinak kell ajánlgatnia idõpontokat. Eddig akiknek csajoknak bejöttem úgy volt, hogy kérdeztem,hogy ráérsz mondjuk holnap, mondta erre, hogy nem, viszont holnap után szívesen talizok veled vagy ilyesmi.
Az zavar most kicsit, hogy már csak 1 hónap és vége a nyárnak és erre a csajra ráment pár hetem csak hát nem tudok egyszerre több csajt "hülyíteni", valahogy nem az én stílusom.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
<#smile>#smile>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
davidka003: ne kenõdj el. Nem biztos, hogy Neked ez rossz. Íme egy ide vágó kis mese:
Szerencse vagy szerencsétlenség?
Egy idõs földmûvesnek volt egy öreg lova, amellyel a földön dolgozgatott. Egy nap a ló elszabadult, s eltûnt a dombok közt. Amikor a szomszédok kifejezték sajnálatukat a szerencsétlenség miatt, az idõs ember csak ennyit mondott:
- Szerencse vagy szerencsétlenség? Ki tudná azt megmondani?
Egy hét múlva a ló visszatért a dombok közül egy ménes vadlóval, és amikor a szomszédok a földmûves szerencséje miatt örvendeztek, õ ismét ezt mondta:
Amikor az idõs ember fia megpróbálta betörni az egyik musztángot, leesett a lóról, és eltörte a lábát. A szomszédok megint sajnálkoztak. Nem úgy az idõs ember, aki csak ennyit szólt:
Néhány hét múlva bevonult a hadsereg a faluba, és besoroztak minden hadrafogható fiatalembert. Amikor az idõs földmûves fiát a törött lábával meglátták, lehagyták a listáról.
- Szerencse volt ez, vagy szerencsétlenség? Ki tudná ezt megmondani?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.