Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melózok természetesen, azért jöttem 😊 Ma vettem itt is boxot végre, eddig kölcsön box-al játszottam.
Mit dolgoznál majd?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Daell Drow
Hat igen, zalai kisfalvak nem pest mellett vannak.
w77d
nna ja, de abból 3-4 napot minimum itt csücsült pesten, míg a pestiekhez egybõl kiszaladnak vele...

Daell Drow
En is mar joparszor rendeltem, de a legrovidebbido kb 8-9 nap volt.
HappyHunter
Vasárnapig érvényes Zavvi kód:
Az Ön egyedi kódja : 1424-2B82-7E79

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Kiegészítõ lemezét sehol sem lehet kapni?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Jah a Game.co.UK-ról nekem is 3 nap alatt már itt volt a Sacred 2 CE
wesker24
Az igen nekem eddig 4 nap volt a legrövidebb és már itt is volt a cucc !
Rage47
nekem UKból mostanában 3 nap alatt megjön minden 😮
MerlinW
Zavvi most odatette magát 3 napon belül az asztalomon volt a rendelt anyag😊 Gyorsabbak mint a hazai posta😊

[merlinw.org]

saxicola
Tinman
OFF:

Párom angoltudásától függ egyedül... jól halad, 60% esély van szeptemberre, 40% tavaszra. Kiderül...

Te csak kirándulni mentél nem? Vagy melózol is?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

OFF
Hogy állsz a kiutazással? Szeptemberben tervezed, nem? Valamit intéztél, vagy még korán van?
ON

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Még annyit, hogy Galaxisnál a NEM limited 8990 Ft, a bontatlan limitedet 3700-ért odaadom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az a baj, hogy én sokat rendelek... bár mostanában már kevesebbet és eddig 4x csináltam ilyen hibát, mert 4-5 gép elõtt vagyok és van, hogy elfelejtem/nem nézem, hogy már van egy foglalásom :-/

Daell Drow
Egyszer nekem is volt ilyen, veletlenul 2x tettem be egy jatekot. Es persze csak kesobb vettem eszre 1 oraval, mikor vissza neztem. Egesz nap canceleztem de nem vette ki, mert mindig vissza rakta processbe. Vegul aztan megsem kuldtek el es kivettek a listabol, mert elfogyott a raktarrol. (De igy is 1 hetig a listamban volt)
Tinman
1.5 óra! Miért nem lehet módosítani a rendelésem, ha 5-kor megrendelek valamit és fél hétkor szeretnék vele valamit kezdeni?

Fpocok
No offense, de nem a zavvit kéne anyázni, amikor elismerted, hogy te hibáztál...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Dungeon Siege 3 Limited Edition bontatlan, ha kell valakinek jelentkezzen... a Zavvi-nak meg az édes jó k. anyját azt!

Egy forintot nem akarok rajta keresni, ez gondolom evidens.

Tegnap d.u. rendeltem meg egyéb cuccokkal együtt. 1.5 órával(!!!) késõbb láttam, hogy már megint bfx voltam és korábbi nézegetésem alkalmával már betettem a kosárba 1 DS3 Limited-et. Azonnal cancelre tettem az EGYIKET. Ma reggel jött a válasz, hogy már becsomagolták, most már késõ, és különben is már levonták a pénzt. K. anyátok az!

davidka003
Nintendo Wii fehér+tartozékok+1 játék

Ennyiért egész baráti az ár. Bár lehet, hogy csak pár óráig szórakoztatna.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tinman
Azt már megvettem múltkor :-)
Pont le volt akciózva, + 10%-os kód, valami 1100 körülbe fájt :-D

Tinman
Köszönet! Meg is rendeltem! Végül is csak 8000-el volt olcsóbb így <#ticking><#wow2>

zorrobomber
elvileg a Create, de közel sincs olyan jó mint a TIM

Zomil
azokat sajnos nem nagyon ismerem(mármint a nyomtatott sajtot)... 😊

szvsz a hazai online hirforrások se tul jok, én egyedül a pcdome-ot használom, de sajnos ott is sokat esett a szinvonal...
amugy hirek összeszedésére általában a rockpapershotgun-t használom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

És külföldi lapok közül?

Amúgy magát a lapot én sem veszem, csak az online részét használom.

Zomil
hát egyik magyar lapot sem... 😄
amugy is manapság érdemesebb az online sajtobol informáciot gyüjteni, mert lehet, h egy info megváltozik lapzárta után és megveszed az ujságot, de már nem is érvényes egy adott informácio 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Helyes <#eljen>

Én is szeretek olvasni, de érted, ha keresek valami infót vagy tesztet egy játékról, akkor nem a könyvespocon kezdek el keresgélni...

davidka003
Szerintem jobban jártok ha az ilyen szennylapok helyett mint a GS, inkább vesztek könyveket újonnan vagy használtan, mondjuk vateráról. Én most nagyon rászoktam az olvasásra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

És mit tartasz színvonalas lapnak?

Daell Drow
Hat hogy ne legyen monopoly helyzetben a gamestar. <#zavart1>
Tinman
AZ! Köszönöm :-)

Az egyetlen gond vele az ára... 40 Font Steam-en a full pack :-((((

Nincs ez valahol a világban olcsóbban? Akciósabban?

No wrz persze.

Szerk: Egyébként a Crayon crayon physics deluxe miatt mozdultam rá... kegyetlen jó cucc!

Totti5
Crazy Machines?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Mi a neve annak a játéknak, ami nem olyan rég jött ki (max 1-2 év) és olyan mint a T.I.M. (The Incredible Machine)? Valaki?

Zomil
ne a gso-t, cuppanj rá a gamekapocsra...garantált iq vesztés 😄

shaddam
Magyar nyomtatott (gémer)sajtót hírforrásként soha!Az oldalakon lévõ sötét kommentek ellenben felérnek egy jó kis velvetes trollkodással.A GSO-t pl kávé helyett használom.
Humble bundle volt már?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

artschi
OFF
kb. 1 éve fizettem elõ a Gurura egy fél évre és nagyon megbántam... akkor inkább GS...
ON

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MerlinW
GS a legalja. Annál csak jobb lehet minden😊

[merlinw.org]

Zomil
nem tartom valami szinvonalas lapnak...bár gamestart se... 😄

Miért nem jó? Vagy miért rossz?

davidka003
Szerintem megint lesz olyan, hogy akik nem kicsi összegért vették meg azok megkapják ingyen az elõzõ Humble Indie Bundle pack-ot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Jáááj mikrõl maradtam le:/
Amúgy köszi!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tinman
<#eljen>

Tinman
Nekem is és ingyen nem tudom mit vártatok... teljesen korrekt volt ez a 2 hét.

Zomil
és ez miért is jo? 😄D

Carlos
Én ebéd elõtt néztem meg, a csaj a végén durva.

Þór vígi þessi rúnar

Daell Drow
Durva nagyon, kicsit kavarog is a gyomrom.
ennyi eszuk van az embereknek. hihetetlen.

zorrobomber
nem tudom van -e videó, de ha van ne nézzétek meg, nekem sikerült beütemezni ebéd utánra - nem volt jó ötlet...