Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viziloitato
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

viziloitato
viziloitato
Off:
Na puff. Akkor én elkárhozok. Semmi WD, csak egy rakat 2 TB olcsó Samsung vinyóm van (valami Ecogreen?). Mondjuk az oprendszer az lehet Hitachin van(Win7). Az még gázosabb 😊
Az XP-s is azt hiszem jó 3-4 éves Samsung lehet és azzal sincs gond. Bár most lecseréltem Kingstonra. Win7-et akartam átdobni, csak azon a vinyón túl sok volt a foglalt hely a klónozáshoz (2 Tb-ot nehéz átrakni 96 GB-ra, én meg lusta voltam olyan progit keresni ami particiót is tud klónozni és nem csak teljes vinyót).

ON:
Nekem is van néhány eredeti játékom. Septerra Core pl...
Ja, meg a Starcraft 2. Utóbbit megvettem boltban, hazafele elolvastam megnézegettem a leírást, elborzadtam aztán aktiváltam a megjelenés elõtt letöltött elektronikus verziót. A dvd egyszer se járta meg a gépem 😊
Carlos
Köszönöm, megfogadom!
Akkor valszeg ha sor kerül rá, akkor a lenti konfig lesz WD vinyóval. Köszönöm a segítséget urak!

Külön köszönet Imykének amiért eltûrte az offot! <#worship>

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Most már edd meg amit fõztél 😊

IMYke2.0.0.0
Tessék olvasgatni a hardver topikokban. Bõven sok infót találsz ott. A ProHardver.hu processzor rovatáról már nem is beszélve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vki tájékoztatni mi ez az Intel i3-i5-i7 kooperáció?

IMYke2.0.0.0
Az off is elment már offba... :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Számítógépszervízes tapasztalatok szerint én is csatlakozok Tinmanhoz. NE vegyetek Samsung vinyót. Western Digitalt ajánlanám!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Akkor maradjon a 2x2GB, bár - ebben most nem vagyok biztos - mióta a processzorban van a memóriavezérlõ, nem számít a dual channel. De ebben nem vagyok biztos, utána kell nézni. 2x2-es tuti jó lesz.

HDD legyen a WD black, a többi jó.

[merlinw.org]

Carlos
Ok, a listád alapján módosítottam egy picit a konfigot:

ASUS P8H67-M PRO alaplap
Intel Core i5 3.3GHz dobozos Socket 1155 i5-2500

2x2GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston (KVR1333D3N9/2G) CL9
-- Sajna csak 4 gigás modul van az aqua-ban, 2 gigás 1333-as nincs a HyperX blue szériából. 1 DB 4 gigás modul nem javasolt?

1TB Samsung 3.5" HD103SJ SATAII 32MB cache winchester
vagy 1TB WD 3.5" Caviar Black WD1002FAEX SATA600 64MB cache winchester
ASUS GeForce ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5 1GB GDDR5 PCIExpress
Samsung SH-222AB/BEBE SATA DVD író Super Multi fekete OEM
Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N táp nélküli ház fekete USB 3.0
FSP HEXA 500W Active tápegység.

Errõl mi a véleményed?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nekem meg sem fordult a fejemben az elõrendelése / megvétele - az általad említettek csak rontanak a helyzeten - grafika miatt: amit ugye, a Diablo 2-bõl kiindulva, bizony több száz, vagy akár 1000 órán át néznék...
Szemészhez kellene mennem.

Zomil
mivel garancia idön belül romlott el igy nem igazán ronám fel sulyos bajnak...akár még a legjobb winyo is elromolhat...nincs 100%-os 😊
A jot meg azért irtam, h 4-böl 3-mal nem volt bajom, ebböl 2 meg már jo ideje üzemel ráadásul az egyiken a rendszer van és nincs semmi hibája 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
"1vadi uj, 1pedig 2év után ment tönkre, de garanciába cserélték"

"nekem teljesen jo a véleményem a samsung winyokrol"

Ez azért odacsapott rendesen :-D

Csak szólók, hogy a "jó" jelzõt nem arra szoktuk használni ami gar idõ vagy éppen túl szarakodik, hanem arra, amivel NULLA gondod van. Beteszed, megy.

Akkor mégis mit?

WD jó választás, de nem a fostos Green széria, az hulladék, low quality budget szar.

Raid Editon 4-ek illetve, WD Black Caviar-ok...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Naja...
Az az igazság, hogy énis kezdek eltántorodni ettõl az egésztõl...

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Amugy, h on is legyek:
Dio 3-on elég erösen elgondolkoztam most, h nem veszem meg...eddig is gondolkoztam nagyon, mert nekem nem igazán tetszettek a változtatások(nem, nem a grafikára gondolok ami miatt sokan sirnak, nekem pl. rohattul hiányoznak a potik, nem ilyen idiota hp gömböket akarok felszedegetni)
Nah mind1 a lényeg:
1) The game requires a constant internet connection. It cannot be played offline.
2) Mods are “expressly prohibited.”
3) Items in the auction house are bought and sold for real-life money.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nekem van 4 samsung winyom, abbol 2 5-6 éves, 1vadi uj, 1pedig 2év után ment tönkre, de garanciába cserélték, szoval ez sem zavart annyira(és nem totálisan ment tönkre, szépen minden adatot ki tudtam menteni rola), nekem teljesen jo a véleményem a samsung winyokrol és több ismerösömnek ilyen samsung van és nekik sem volt problémájuk 😊

MerlinW
Megértem, hogy bennünk jobban bízol, viszont az említett topikban értenek is hozzá😊

ASUS P8Z68-V PRO alaplap
-- elég a H67-es lap, 30ezer alatti árkategóriában, pl P8H67-M PRO 26k-ért.

-- ez jó

-- inkább ez: 2x2GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Blu (KHX1333C9D3B1/4G) CL9

-- én a helyedben WD vagy Seagate lemezt vennék, tovább élnek.

-- jó, bár +10k-ért kapsz felsõ kategóriát HD6950, GTX570

-- NEC párti vagyok, de ízlés kérdése😊

-- ezt te tudod😊

Thermaltake LitePower W0355RE 600W tápegység
-- sok... 500W több mint elég. FSP, Enermax vagy Chieftech táp legyen.

[merlinw.org]

Carlos
0 a sansza, hogy én bármikor is tuningolok.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül kérdeztem rá én is (27409), de a válaszát olvasva nem firtatom, mert nem releváns számára a tuning.

Tudom de a sima és a K-s között 1000Ft a különbség.

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

IMYke2.0.0.0
A jövõben meg bagóért vesz 6 magost... vagy 8-ast... tekintve, hogy nem félévente cseréli a gépét. Ahogy mi sem.

A jövõre is kell gondolni

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Tinman
És mégis minek tuningolna, amikor a játékok 98%-a esetében a 4 magból 2 homokozik?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sandy Bridge-ek esetében nagyon könnyen lehet tuningolni mivel szórzózár mentesek és nem az fsb-t kell megváltoztatni hanem a szorzót.

Tinman
Mi meg párszáz db/ot adtunk el belõle/év és garanciapapírokkal tudom alátámasztani, hogy kerülendõ.

Bírom különben az ilyet... "figyi az MSI az király, nekem is az van 2 éve és semmi gond nincs vele".

Ez így nem releváns vélemény sajnos... kicsit sem.

Carlos
Belepirulnátok milyen vinyóm van most...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
80 gigás Samsunk és ezt még az elõzõ gépembõl hoztam át (tehát kábé 6-7 éves, amikor még a 80-asok voltak a süti vinyók)

Þór vígi þessi rúnar

Rage47
Jó a Samsung, sok éve az van nekem.
grebber
Steam-en ez a Dead Horde nem is rossz!Kipróbáltam a warezt.
2 db esetén csak 6,07 euró

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Amit még módosítanék azok a ramok. (1333-ról 1600-asokra). De a többivel nincs gondom.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Érthetõ - én sem tuningoltam életemben egyetlen alkatrészemet sem.

Carlos
Utánaolvastam. Azért, mert nem nagyon akarom húzni, tunningolni, meg ilyenek. Szóval nekem fölösleges lenne a jó tunningolhatóság.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Samsung HDD? Ehhh....

Carlos
Sajna nem értek ehhez. Nem tudom,hogy mirõl beszélsz.
Ezt meg így egyben meg lehet venni, nem kell szerelnem meg ilyenek.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Akkor off-ban: a konfig több mint jó. De! Miért nem 2500K-s CPU-t veszel?

Carlos
Ott is megkérdeztem, de bennetek jobban bízok. És úgyérzem ennyi pici off még belefér(ne).

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0

Carlos
Lehetséges, hogy megdeglik a gépem és új vas után kéne néznem. Érdekelne a véleményetek errõl a konfigról:

ASUS P8Z68-V PRO alaplap
Thermaltake LitePower W0355RE 600W tápegység

Innen lenne.

Elõre is köszi a segítséget!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Hát ez még így is vicc drága, ráadásul ez csak a 2. rész, ez nem a full pack...

Steam-en akcióban a Crazy Machines 2 most 9.99 Euro ---> ~2.700 FT
Steam-en akcióban a fullos pakk most 19.99 Euro ---> ~5400 Ft

Dobozos everything fullos pakk meg 1.850 Ft.

NC.

w77d
nem ér túl sokat, figyelembe véve, hogy egy Gamestar ingyen játékról beszélünk.

davidka003
Akár 1 Ft plusz postáért:

Dreamfall: The Longest Journey PC-s játék(bundled)

Az aukció vége:
2011/08/01 22:57:40

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tototto
pont ma lett akciós, az emlegetett szamár 😄

Zomil
nem akarok beleszolni, de nemhiszem, h olyan nehéz lenne IT szakmában elhelyezkedni 😊

totyak
Valaki járatos itt az ebay vásárlások terén?

Szükségem lenne valakire, aki segítene nekem és hajlandó lenne megvenni egy játékot. Sajnos én nem értek hozzá. Természetesen kifizetném. Néhányan már talán ismeritek a nevemet, láttatok errefelé, nem vagyok csaló, nem maradna az illetõn a termék.
Legjobb lenne, ha egy fehérvári illetõ segíteni, de Budapestre a Délibe is felvonatoznék.
Egy licitálós termékrõl van szó, ami 14 óra múlva lejár, szóval, ha valaki segítene, kérem írjon PÜ-t és megbeszéljük.

benőmenő
Igen ezt én is hallottam, hogy ha egybõl találsz munkát már nem nagyon jönnek haza az emberek. Nagybátyám másfél év kitchenporterkedés után már vmi kissebb séffé lett avanzsálva mostanában pedig eredetileg gépészmérnök xD.
Am, hogy kicsit ON is legyek:
az otherworld tábor után 4db játékkal gyarapodtam
4x4 Hummer (ez el sem indul valszeg nem tetszik neki a 64bit mert kidob exe hibával amint elindítom)
GM Rally (ezt ki ne próbáljátok, mert borzasztó!!)
Classic car racing (fokkal jobb mint a gm rally )
Ja és pcguruból megvan a Torchlight! (még nem kezdtem bele, de jónak tûnik)
Én is itt szeretnék ps3at venni, sztem jövõ hónapban belefér.majd.
Az a két munka jó, minimálbér lazán megvan.
Én kitchen porter vagyok, vagyis mosogatok egy konyhában. Két hétnél is kevesebb melóért kaptam majdnem 500 fontot, plusz még heti 30-40 borravaló.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Majd PS3 vételt már ott tervezem.
Kezdetben szint bármit melóznék, úgy fest szállodában kellene recepciós feladatokat ellátni, párom meg pincérkedne. Mondanom sem kell, hogy az ottani minimálbért megkeresve már fülig érne a szánk.
Aztán ha meglenne az 1 év gyakorlat, akkor átmennénk a saját szakmánkba (IT és gyógyped. asszisztens).

TBTPumpa
Sziasztok!

Honnét tudnék szerezni egy elsõ kiadású NFS Most Wanted és Underground 2 PC játékot?
Sajna Hardveraprón és Vaterán is csak Classic és Value változatokat találok... Az ilyen butított verziók annyira nem vonzanak!

Elõre is köszi!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."