Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na puff. Akkor én elkárhozok. Semmi WD, csak egy rakat 2 TB olcsó Samsung vinyóm van (valami Ecogreen?). Mondjuk az oprendszer az lehet Hitachin van(Win7). Az még gázosabb 😊
Az XP-s is azt hiszem jó 3-4 éves Samsung lehet és azzal sincs gond. Bár most lecseréltem Kingstonra. Win7-et akartam átdobni, csak azon a vinyón túl sok volt a foglalt hely a klónozáshoz (2 Tb-ot nehéz átrakni 96 GB-ra, én meg lusta voltam olyan progit keresni ami particiót is tud klónozni és nem csak teljes vinyót).
ON:
Nekem is van néhány eredeti játékom. Septerra Core pl...
Ja, meg a Starcraft 2. Utóbbit megvettem boltban, hazafele elolvastam megnézegettem a leírást, elborzadtam aztán aktiváltam a megjelenés elõtt letöltött elektronikus verziót. A dvd egyszer se járta meg a gépem 😊
Akkor valszeg ha sor kerül rá, akkor a lenti konfig lesz WD vinyóval. Köszönöm a segítséget urak!
Külön köszönet Imykének amiért eltûrte az offot! <#worship>#worship>
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
HDD legyen a WD black, a többi jó.
[merlinw.org]
ASUS P8H67-M PRO alaplap
Intel Core i5 3.3GHz dobozos Socket 1155 i5-2500
2x2GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston (KVR1333D3N9/2G) CL9
-- Sajna csak 4 gigás modul van az aqua-ban, 2 gigás 1333-as nincs a HyperX blue szériából. 1 DB 4 gigás modul nem javasolt?
1TB Samsung 3.5" HD103SJ SATAII 32MB cache winchester
vagy 1TB WD 3.5" Caviar Black WD1002FAEX SATA600 64MB cache winchester
ASUS GeForce ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5 1GB GDDR5 PCIExpress
Samsung SH-222AB/BEBE SATA DVD író Super Multi fekete OEM
Thermaltake Commander MS-I VN400A1W2N táp nélküli ház fekete USB 3.0
FSP HEXA 500W Active tápegység.
Errõl mi a véleményed?
Þór vígi þessi rúnar
Szemészhez kellene mennem.
A jot meg azért irtam, h 4-böl 3-mal nem volt bajom, ebböl 2 meg már jo ideje üzemel ráadásul az egyiken a rendszer van és nincs semmi hibája 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"nekem teljesen jo a véleményem a samsung winyokrol"
Ez azért odacsapott rendesen :-D
Csak szólók, hogy a "jó" jelzõt nem arra szoktuk használni ami gar idõ vagy éppen túl szarakodik, hanem arra, amivel NULLA gondod van. Beteszed, megy.
Akkor mégis mit?
WD jó választás, de nem a fostos Green széria, az hulladék, low quality budget szar.
Raid Editon 4-ek illetve, WD Black Caviar-ok...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Dio 3-on elég erösen elgondolkoztam most, h nem veszem meg...eddig is gondolkoztam nagyon, mert nekem nem igazán tetszettek a változtatások(nem, nem a grafikára gondolok ami miatt sokan sirnak, nekem pl. rohattul hiányoznak a potik, nem ilyen idiota hp gömböket akarok felszedegetni)
Nah mind1 a lényeg:
1) The game requires a constant internet connection. It cannot be played offline.
2) Mods are “expressly prohibited.”
3) Items in the auction house are bought and sold for real-life money.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P8Z68-V PRO alaplap
-- elég a H67-es lap, 30ezer alatti árkategóriában, pl P8H67-M PRO 26k-ért.
-- ez jó
-- inkább ez: 2x2GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Blu (KHX1333C9D3B1/4G) CL9
-- én a helyedben WD vagy Seagate lemezt vennék, tovább élnek.
-- jó, bár +10k-ért kapsz felsõ kategóriát HD6950, GTX570
-- NEC párti vagyok, de ízlés kérdése😊
-- ezt te tudod😊
Thermaltake LitePower W0355RE 600W tápegység
-- sok... 500W több mint elég. FSP, Enermax vagy Chieftech táp legyen.
[merlinw.org]
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bírom különben az ilyet... "figyi az MSI az király, nekem is az van 2 éve és semmi gond nincs vele".
Ez így nem releváns vélemény sajnos... kicsit sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Þór vígi þessi rúnar
2 db esetén csak 6,07 euró
Next PC upgrade: 2022
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Ezt meg így egyben meg lehet venni, nem kell szerelnem meg ilyenek.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
ASUS P8Z68-V PRO alaplap
Thermaltake LitePower W0355RE 600W tápegység
Innen lenne.
Elõre is köszi a segítséget!
Þór vígi þessi rúnar
Steam-en akcióban a Crazy Machines 2 most 9.99 Euro ---> ~2.700 FT
Steam-en akcióban a fullos pakk most 19.99 Euro ---> ~5400 Ft
Dobozos everything fullos pakk meg 1.850 Ft.
NC.
Dreamfall: The Longest Journey PC-s játék(bundled)
Az aukció vége:
2011/08/01 22:57:40
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szükségem lenne valakire, aki segítene nekem és hajlandó lenne megvenni egy játékot. Sajnos én nem értek hozzá. Természetesen kifizetném. Néhányan már talán ismeritek a nevemet, láttatok errefelé, nem vagyok csaló, nem maradna az illetõn a termék.
Legjobb lenne, ha egy fehérvári illetõ segíteni, de Budapestre a Délibe is felvonatoznék.
Egy licitálós termékrõl van szó, ami 14 óra múlva lejár, szóval, ha valaki segítene, kérem írjon PÜ-t és megbeszéljük.
Am, hogy kicsit ON is legyek:
az otherworld tábor után 4db játékkal gyarapodtam
4x4 Hummer (ez el sem indul valszeg nem tetszik neki a 64bit mert kidob exe hibával amint elindítom)
GM Rally (ezt ki ne próbáljátok, mert borzasztó!!)
Classic car racing (fokkal jobb mint a gm rally )
Ja és pcguruból megvan a Torchlight! (még nem kezdtem bele, de jónak tûnik)
Az a két munka jó, minimálbér lazán megvan.
Én kitchen porter vagyok, vagyis mosogatok egy konyhában. Két hétnél is kevesebb melóért kaptam majdnem 500 fontot, plusz még heti 30-40 borravaló.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Kezdetben szint bármit melóznék, úgy fest szállodában kellene recepciós feladatokat ellátni, párom meg pincérkedne. Mondanom sem kell, hogy az ottani minimálbért megkeresve már fülig érne a szánk.
Aztán ha meglenne az 1 év gyakorlat, akkor átmennénk a saját szakmánkba (IT és gyógyped. asszisztens).
Honnét tudnék szerezni egy elsõ kiadású NFS Most Wanted és Underground 2 PC játékot?
Sajna Hardveraprón és Vaterán is csak Classic és Value változatokat találok... Az ilyen butított verziók annyira nem vonzanak!
Elõre is köszi!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."