Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guren
nem hiszem, hogy sznob lennék azért, mert sajnálom, hogy elvitték az egyik kedvenc játéksorozatomat egy teljesen fos irányba.

robotnyk
amíg engem szórakoztat, nem érdekel a sznob rinya
Úgy van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Guren
ebben egyetértünk

IMYke2.0.0.0
A "Call of Duty" épp a Modern Warfare (1)-el kezdte meg a lejtmenetet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Én és 2 haverom is több mint 5-ször vittük végig. Kívülrõl tudjuk szinte az összes játékbeli szöveget. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Zomil
Már többször leirtam, h nekem a cod-oknál az elsö résztöl kezdve a multi a lényeg, azt nézem mindig...Az alapján alkotok véleményt.

Bár szvsz az mw2 single-je se lett olyan nagy szám... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NEOreg3
szerintem borzalmas volt az MW2 single-je, olyan rossz cod single-el még nem játszottam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

davidka003
de a single odabaszott.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Zomil
sajnos amig az emberek 0day veszik h cod sorozatot, nem sok esély van bármiféle minöségi javulásra 😞

davidka003: mw2-t se treyarch csinálta mégis szar lett... 😄
ráadásul az iw-böl a készitök nagy része már lelépett...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Most olvastam lesz rambo játék!!!!!!! Elsõ napon vétel lesz!!!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
MW3 tuti jó lesz. Csak a Treyarch részek fosok.

robotnyk
lassan már utálni lesz ciki a CoDot, annyira trendi lett szart dobálni rá.

nekem MW3 - 0DAY. 'nuff said.
Zomil
😄DDD

Amugy csak, h egy klasszikus idézetet mondjak:
Több milliárd légy imádja, a szar csakis finom lehet!

artschi
errõl ez jut eszembe:

<#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
"az, hogy valami népszerû, nem jelenti azt, hogy jó is"

Ld. Rebecca Black: Friday <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Guren
az, hogy valami népszerû, nem jelenti azt, hogy jó is. és ennek az ellenkezõje is igaz. csak azért mondom, mert állandóan az eladásokat hozod fel, mint nyomós érv.

Zomil
most komolyan ennyire nehéz elfogadni, h valakinek nem jön be a cod széria? nekem megvan mind eredetiben(kivéve a waw, ami sztem érthetö) és az mw2-t és bo-t legszivesebben letagadnám, h megvettem akkora hulladék, az elsö mw az igen, az igényes volt, rengeteg lehetöséggel(mod tools) a többi csak egy fos rokabör...és persze, h megveszi a sok gyökér a map pack-ot 15euroért, mert ezek a gerinctelen gyökerek nem adnak ki egy map szerkesztöt és akkor nem 4zombis map lenne, hanem 44 és még talán igényesebbek is...de neeem zsebeljünk be minél több pénzt amig a sok gyökér észre nem veszi, h évröl évre a activision a pofájukba köp és röhög rajtuk...hajjj de várom már amikor végre pofára esnek ezek a gerinctelen hozzáállásukkal, mr. gerinctelen szánalmas kotick-al az élen...
komolyan mondom, csodálkozom, h kotick-ot még senki nem verte meg de ugy nagyon, mert nagyon megérdemelné...

neked amugy fizetnek, h ennyire odalegyél a játékért?

davidka003

Erre emlékszik valaki? 8 évesen marha sokat nyomtuk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Végigvittem a Limbo-t. Vége felé nehéz volt de tényleg jó kis játék, megéri az árát. 9/10.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Két dolog áll a háttérben, mivel azt hiszem ki lett jelentve anno hogy nem lesz hozzá zombi mod.

1, a nép igényli és kérte pl a fórumokon hogy legyen, ennek okán megkapják a már sikeres mappokkal
2, mivel minden COD DLC brutálisan fogy ( milliós számok ), így ha még bukta is lenne akkor is elmegy pár 100 ezer ami rettentõ sok lé továbbra is, és amit lehet meglovagolnak rajta

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Azt már nem tudják...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jaka923
Ami a következõ Black Ops DLC-t illeti, kétségtelenül elérte a pofátlanság csúcspontját. 5 zombi pálya, amelybõl 4-et a World at War-ból vesznek át, míg az 1 új a Holdon fog játszani, ami tényleg tipikus CoD helyszín... Ja, és persze mindezt 15 €-ért.

Totti5
Pont a MW ami a COD széria legleglegsikersebb része volt? ez meg már 2 hónapja elõrendelési rekordott döntött... a játék meg nem lesz rosszabb semmivel mint az elõzõ 3 rész volt, mert ha azok jók voltak akkor ez is az lesz, meg a következõ 3 rész is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
újabb rókabõr,gratula,totál lezüllesztik a Call of Duty nevet.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
Apropó mod, reggel leszedtem egy ígéreteset. Source SDK kell csak neki.
"I cannot recommend this strongly enough. Easily one of the best explorations of the idea of free choice in video games (which has been pretty prevalent since, roughly, Portal) that I’ve seen for years."
Not gonna spoil it. Play the game!
The Stanley Parable

IMYke2.0.0.0
S milyen igaz. Rengeteg igénytelen MOD van.
Az, aki gyökeresen nem a játékba illõ dolgot használ, az kicsit megveszekedett...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaddam
Igénytelennek olvastam elõször.Hajaj Freud...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MerlinW
A készítõ a crysis moddal játszik, lényegtelen😊

[merlinw.org]

shaddam
De a krájszisz fószer mit keres benne?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MerlinW
Innen (text file amiben benne van a tényleges letöltési link)

Nem kötelezõ, de nem árt hozzá a Better City Textures mod is, de az 7GB.

[merlinw.org]

Doki17
Ezt a módot honnan lehet leszedni?

Na ez már igen! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Jól néz ki.
Nekem nagyon sokáig még nem lesz olyan gépem, amin még az "alap" is maximális beállításokkal futtatható lenne...

MerlinW
Amikor már amit beállítottam elõre is el kell fordítani (2 oldalon megy a puzzle) az már igen komoly.... És még csak kb 10-12 pályát csináltam meg.

Agytornának jó lesz és még van 10 játék a Humbleból, amit ki se próbáltam... jó lesz ez!

IMYke2.0.0.0
<#ravasz1>

MerlinW
Az enyémen teljesen jól fut (30-50fps).

[merlinw.org]

viziloitato
Valamikor tavaly vettem, és tök jól elszórakoztam vele, megérte az árát. <#wink>
Ez a Cogs nagyon brutál játék... Olyan feladványok vannak, hogy csak lesek...

IMYke2.0.0.0
De milyen (teljesítményû gép) áron...

IMYke2.0.0.0
Valóban szegényes - egy Collector's Edition-höz képest.
Amúgy jól fest.

viziloitato
Dark Messiah CE

Ez meg mi? Kérdeztem ezt akkor, amikor kicsomagoltam az egyszerû kartondobozból. <#szomoru2> A doboz akkora, mint a DVD tok, milyen gyûjtõi verzió ez? A doboz tapintásra teljesen egyezik az ezüstdobozos Nurofen fájdalomcsillapító dobozával. Az az izé a kép alján mutat pár képet a multi, és a single pályákról, tehát teljesen haszontalan. Még jó hogy a doboz hátulján nem könyvnek nevezi. Amikor vettem akkor 4000 forinttal volt drágább, mint az egyszerû kiadás, ami alig volt kevesebb ettõl.
Természetesen a 2. adagot is kaptam hozzá, ahogy azt elõre megmondtátok!

5.24 dollárért begyûjtve a Humble Bundle 3... Steamre aktiválva!

1000 Ft-ért 11 játék... jól hangzik! Ez a Humbel Bundle 2 meg eleve jobbnak tûnik, mint a 3. adag!

NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szóval ha jól értem, aki eddig megvette a Humble Bundle 3-at pl.: 50 centért az megkapta a 2. Humble Bundle-t is ingyen?

Most meg már csak az kapja meg, aki 5,23 dollárért veszi minimum?

artschi