Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
::::...:::::..::::...::...:::...:::::....::::...::.
Tetszõlegesen színezve természetesen, ahogy a játék megkívánja!
Viccet félretéve:
Köszönjük a képeket ... némely kép láttán dobban akkorát a szívem, hogy csoda, hogy bent marad 😊. Gratula, gyönyörû szép gyûjtemény!!!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
[merlinw.org]
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
vmi art vagy montázs, és csak ennyi ami a épen látszik?
Térkép van e hozzá?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na meg PSN-n utóbbi idõben ezeket szereztem be:
Costume Quest + Grubbins on Ice DLC (zseniális
Stacking
Dead Block
Wolfenstein 3D
Warhammer 40k Kill Team
Red Faction Armageddon Path to War (Prequel) DLC
Little Big Planet 2 Toy Story Level Kit DLC
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
1587-BN79-MTDH
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
En olyanokra gondolok akik nem ismerik ezt az egesz akciot, vagy nincs bankkartyajuk.
En is olyannak adtam akinek nincs kartyaja.
vajon itt ubis kódot kapunk vagy hogyan mûködhet? vásárolt már digitálisan valaki shoptotól?
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(négyes pakkhoz kell napok óta az utolsó ember.. valakiiiiii 😄 )
Forza.
[merlinw.org]
én csak szingliben codozok)
Forza.
Forza.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Akkor, ha valakinek kell kérem keressen meg p.ü.-ben...
Ezeket adnám, Steam acc értelemszerûen nem árt :-)
Braid,
Cortex Command,
Machinarium,
Osmos,
Revenge of the Titans.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Alapvetõen kedvelem a minõségi FPS-eket, de sajnos a Modern Warfare óta egy új rész sem ért el még addig se hozzám, hogy akár csak lewarezoljam... ez nem flame, egyszerûen számomra meghalt az egész valahol... és nem tudom hol.
Ja es ugye a humble2-t is hozza adtak egy egyedi kodal, de akinek mar meg van korabrol annak felesleges. Az adja oda valamelyik haverjanak, vagy itt egymas kozt is fel lehet ajanlani. en mar oda adtam egy ismerosomnek.
Igazábol single-ben nem jönnek ki annyira a motor hibái, annál inkább multiban...pl. amig ez a motor fog menni a játék alatt addig mindig is fps>skill arány lesz...sajnos nagy elönyben vannak azok akik fix 125-250 fps-el tudják futtatni a játékot.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szeptemberben jön a Sengoku nevü paradox stratégia 😊
Nagyoná várom, mert egyrészt szeretem japánt másrészt meg elég részletesnek tünik a stratégia része ami a total war sorozatokban is tetszik, viszont a 3d taktikus csaták nem lesznek benne és ez azért jo, mert pont amiatt nem játszottam hosszabb ideig a total war játékokkal(nincs türelmem taktikázni a csapatokkal, sokszor csak automata csatát nyomtam, ugy meg nem sok értelme volt) 😊
Amugy ne nevezzünk már egy játékot igényesnek, amelyik 8éve ugyanazt az átalakitott motort használja és 8éve ugyanazok az idegesitö hibái vannak 😊
o hai