Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Nekem jó volt úgy, csak a sordísz hiányzott. Semmi komoly, csak valami ilyesmi:
::::...:::::..::::...::...:::...:::::....::::...::.
Tetszõlegesen színezve természetesen, ahogy a játék megkívánja!

Viccet félretéve:
Köszönjük a képeket ... némely kép láttán dobban akkorát a szívem, hogy csoda, hogy bent marad 😊. Gratula, gyönyörû szép gyûjtemény!!!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Megy XP SP2 komp. módban. Valamint Creative hangkártya esetén Alchemy futtatása mellett.

[merlinw.org]

shaddam
<#eljen> Mestermû

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

viziloitato
Jó kérdés, nem tudom.
grebber
Ez megy win 7-en?

Next PC upgrade: 2022

viziloitato
Van hozzá térkép is. Ez nem album, hanem a DVD tok papírtokja, ami kinyitható.
Gta 4hez mi ez az album?
vmi art vagy montázs, és csak ennyi ami a épen látszik?
Térkép van e hozzá?

viziloitato
Bocsánat, egybe is berakhatom, ha ez így Neked nem tetszik.
viziloitato
Jaka923
Nem lehetne õket 1 hozzászólásba beilleszteni?

viziloitato
viziloitato
viziloitato
viziloitato
Totti5
Bastion eléggé jó cucc, a demot már 5ször letoltam, csak sok az a 15 dodó/1200 pont érte. ( nomeg a demo nem fix 30 fps xboxon, és érezhetõen low fps, de állítólag a teljes tökéletes... hiszem ha látom, így emiatt sem... )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

viziloitato
Szép kiadás, de ennyiért csak azok veszik meg, akik a mai napig Oblivionnal játszanak, és a következõ 6 évben ezzel fognak, az ilyenbõl sok van. Megint tarolnak vele, én is várom, és szemrebbenés nélkül utalom az 50 eurot, ha lesz steamen. <#smile>
Totti5
MENNYI???

Tinman
Negyvenezeré'...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Bastion megvéve steamen. From Dust-on agyalok még nagyon. Csak kicsit drágállom.

Na meg PSN-n utóbbi idõben ezeket szereztem be:
Costume Quest + Grubbins on Ice DLC (zseniális játék, ki ne hagyjátok!)
Stacking
Dead Block
Wolfenstein 3D
Warhammer 40k Kill Team
Red Faction Armageddon Path to War (Prequel) DLC
Little Big Planet 2 Toy Story Level Kit DLC

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

viziloitato
viziloitato
artschi
Zavvi kód, ha kell vkinek:
1587-BN79-MTDH

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Daell Drow
Eggyet ertek az allaspontoddal, de:
En olyanokra gondolok akik nem ismerik ezt az egesz akciot, vagy nincs bankkartyajuk.
En is olyannak adtam akinek nincs kartyaja.
MerlinW
A lent szóbanforgó mod készítõje lõtte😊

[merlinw.org]

arty
AC:Brotherhood - 10font (pc)

vajon itt ubis kódot kapunk vagy hogyan mûködhet? vásárolt már digitálisan valaki shoptotól?

Forza.

Én nyugodt vagyok 5,24 $-ért vettem, csak azért, hogy kapjam a Humble Bundle 2-t is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Király! Nekem is megjelent!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
ezt továbbra se akarja senki megvenni?

(négyes pakkhoz kell napok óta az utolsó ember.. valakiiiiii 😄 )

Forza.

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

MerlinW
Én csak azért nem adom oda, mert aki 200Ft-ot sajnál az egészre, az nem szegény, hanem sóher.. fizessen mindenki 1 darab zöldhasút, húzza a csúszkát a gyerekek támogatására és játsszon nyugodt lelkiismerettel😊

[merlinw.org]

arty
(és oké, hogy ez a multihoz gáz, nemértem miért nem korlátozzák le pécén is 60fps-re mondjuk

én csak szingliben codozok)

Forza.

arty
nem ugyanazt használja, pontosabban folyamatosan fejlesztik. cserébe konzolon is 60fps, ezért nem látsz kiugró grafot pécén (se)!

Forza.

Zomil
lol, a vicc az, h gondolkoztam rajta, h megvegyem-e 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Thx!

Akkor, ha valakinek kell kérem keressen meg p.ü.-ben...

Ezeket adnám, Steam acc értelemszerûen nem árt :-)

Braid,
Cortex Command,
Machinarium,
Osmos,
Revenge of the Titans.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
pontossan, a humble3 kodja alatt lesz egy uj sor.
Ott találod meg, ahol a Humble Bundle 3-hoz is megtaláltad, pontosabban alatta eggyel.
Tinman
CoD témához:

Alapvetõen kedvelem a minõségi FPS-eket, de sajnos a Modern Warfare óta egy új rész sem ért el még addig se hozzám, hogy akár csak lewarezoljam... ez nem flame, egyszerûen számomra meghalt az egész valahol... és nem tudom hol.

Tinman
Én szívesen odaadom itt valakinek, aki igényt tart rá, ha elárulod, hogy hol találhatom meg a kódot, mert anno megvettem a Humble 1-et, a 2-öt és most a 3-at is, de én nem kaptam plusz kódot most a kettõhöz...

Totti5
Jah ezért nem szeretek pécén multizni, mert az hardwer a konzolban való butítások és hekkek, meg az fps dönt... COD1ben bizonyos fps alatt bizonyos helyekre fel sem lehetett ugrani. Multinál a totálisan egyenlõ feltételek a legjobb körülmények vagy játék konzol jelen pillanatban ( szvsz ).

Daell Drow
LOL steel storm utan meg egy gamet kaptunk humblebumble 3-ban. Nekem mar meg jelent steamen.
Ja es ugye a humble2-t is hozza adtak egy egyedi kodal, de akinek mar meg van korabrol annak felesleges. Az adja oda valamelyik haverjanak, vagy itt egymas kozt is fel lehet ajanlani. en mar oda adtam egy ismerosomnek.
Zomil
Igen azt nézve 11éves 😊
Igazábol single-ben nem jönnek ki annyira a motor hibái, annál inkább multiban...pl. amig ez a motor fog menni a játék alatt addig mindig is fps>skill arány lesz...sajnos nagy elönyben vannak azok akik fix 125-250 fps-el tudják futtatni a játékot.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Nyilván vannak hibái, de a grafikai fejlõdés mindig megvan, és szép, ráadásul 60 fpsre van belõve és erõmú sem kell hozzá. Sõt nem 8 évvel ezelõtti hanem 11 éves Q3 motor ugye😊)

Zomil
De hogy on is legyek:
Szeptemberben jön a Sengoku nevü paradox stratégia 😊
Nagyoná várom, mert egyrészt szeretem japánt másrészt meg elég részletesnek tünik a stratégia része ami a total war sorozatokban is tetszik, viszont a 3d taktikus csaták nem lesznek benne és ez azért jo, mert pont amiatt nem játszottam hosszabb ideig a total war játékokkal(nincs türelmem taktikázni a csapatokkal, sokszor csak automata csatát nyomtam, ugy meg nem sok értelme volt) 😊

Zomil
Az én véleményem...lehet másnak tetszik, de nekem szar...
Amugy ne nevezzünk már egy játékot igényesnek, amelyik 8éve ugyanazt az átalakitott motort használja és 8éve ugyanazok az idegesitö hibái vannak 😊

Grr1234
<#vomit>

Totti5
Ha 14 éves lány lennél lehet te is odalennél érte😊

Guren
"Azt meg hogy sokan veszik ergó az biztos jó abban van valami, akárhogy is próbálja valaki ferdíteni."

o hai

Totti5
COD 1 óta egyedül a WAW volt amit végigvittem cop opba haverral split screenen 360on. Teljesen jó volt. ( Sajnos? ) a modern hadviselés nem köt le, így az MWk kimaradnak szépen, és a BFek is és az utóbbi Mohák is.

Totti5
Annak nincs semmi értelme hogy leszarozza valaki, mert nem szar. Amúgy én nem CODozok, a Black Ops itt hever, majd nekiállok egyszer ha lesz kedvem, de azt ne mondja nekem senki hogy a COD mint FPS szar vagy igénytelen lenne mert ez nem igaz. Azt hogy nem tetszik egy másik dolog, annak nincs köze a játék minõségéhez. Azt meg hogy sokan veszik ergó az biztos jó abban van valami, akárhogy is próbálja valaki ferdíteni.