Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Senkinek sincs kódja? 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

HappyHunter
Ha nincs benne lecckikkszámessz féle hangulat akkor már nem is lehet jó?

Be happy. :) Running!

HappyHunter
?

Be happy. :) Running!

MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

Guren
"Single része nyilván a mostani részekben magasan a legjobb."

Totti5
Mások...

"jah a single meg egyáltalán nem érdekel"

😊

Amíg a COD:BO DLCbõl is millió megy el addig nem kell tartani tõle. A COD 1-2 pár millió embernet mozgatott meg, a COD BO 15 milliót, így a tömegigények szerint alakul a sorozat. Én a 2.nál abbahagytam, de már az sem volt olyan jó mint az 1 multiban. Single része nyilván a mostani részekben magasan a legjobb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
miért neked mi az elvárásod? mostmár kiváncsivá tettél 😊

És igen nekem elvárás, h legyen dedikált szerver és mod tools mivel nem kevés orám van cod1+2+4-el multiban és reméltem, h hozni tudják ezeknek a játékoknak a szinvonalát és van esély h a közösség esetleg váltson bo-ra...de ilyen fos mellett mindenki maradt a cod2-4-nél
jah a single meg egyáltalán nem érdekel...bo single-jét mai napig nem vittem végig, de a többi cod-ban is kb. 3honapnyi multi mokázás után unatkoztam annyira, h végigvigyem a single kampányt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Tyûûû micsoda elvárások egy játékkal szemben ami döntõ lehet a vásárlás mellett...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
az nem igazán érdekelt volna, ha maga a játék jo lett volna...igazábol bo-t sem volt semmi kedvem megvenni...csak aztán beetettek, h dedikált szerver, meg h lesz majd mod tools...hát ebböl a dedikált szerver igaz lett...de maga a játék nagyon gyenge lett kezdve azza, h ilyen szar programozoi munkát is ritkán látni amit ezek végeztek...honapokig be-beszaggatott a játék még a high-end gépeken is...
sajnálom, h nem steam-en vettem meg, mert ott legalább néha adnak refund-ot ha egy szép levelet irsz nekik, de mivel én rendes boltban vettem igy baszhattam, mert visszavinni egy steam-re beregelt játékot nem igazán lehet :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NEOreg3
nálam már az MW2-nél elvágták magukat a rohadt drága fizetõs mappackokkal (amiknek persze azóta sem csökkent az ára)<#levele>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
erre a fosra kizárt, h kiadjak megint pénzt... 😄
igy is megszopattam magam mw2 és black ops megvételével...soha többet cod sorozat...

ZsZso
De jó! Nem is láttam eddig.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
és tényleg!

soo277
Biztos ott lesz a többi közt<#eljen>
[/img]

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

NEOreg3
mindenki megkapta, bármennyiért vette is meg

az átlagár feletti dolog csak azokra vonatkozik, akik nem vették még meg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

davidka003
Hehe, mondtam én, hogy ez lesz megint, hogy ha nem kis lófasz összegért veszed meg, akkor megkapod az elõzõ csomagot is.

Metro 2033 könyv 1900 Ft-ért

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

HIB 3-hoz a HIB 2-t is hozzácsapják ha az átlag felett fizetsz érte.
HIB

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Kongy
Így már értem. 😊 Am mai napig egyik kedvenc játékom. Mai napig megállja a helyét.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

balee4
Úgy, hogy ez egy all time zseniális játék zseniális átvezetõje. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Valakinek nincs zavvi vagy thehut discount kódja? PM-ben jöhet, ha valaki odaadná. Elõre is köszi.

Kongy
nem értem miért nyomtad be ide azt a videót xd oké h játékokról van szó, de most konkrétan a PoP WW hogy kerül ide, azt nem értem. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

davidka003
Ja azt hittem ez játékokkal kapcsolatos topic. Én kérek elnézést.
De azért menjen a HDD flém.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
Ez hogy jön ide?? <#wow1>

davidka003
Nem is hallottam még eddig róla de most kb 10-szer megnéztem.
Kurva nagy. 😄

arty
egyetlen embert keresek még, 3-an már lennénk rá! 😊

1600forintért senkit nem érdekel egy jó lövölde, amit coopban is lehet tolni? (online és lokál is!)

Forza.

Tinman
"egyetlen egyszer* ment tönkre samsung winyom"
Sokan vagyunk ezzel így...

"(egyszer egy seagate, és most legutobb egy WD - illetve régesrégen egy Quantum bigfoot)"

Ez pár darab több száz/év ellenében és továbbra is fentartom, hogy a WD green-ek se ajánlottak a váltakozó RPM és az általad is említett FW gondok miatt. Van ilyen WD vinyóm és nem szeretem és már cseréltem 1x gyenge szektor miatt. Sajnos voltam olyan balga, hogy nem Raid Edition 4-et vettem helyette vagy Black Caviar-t, mert pontosan én is úgy voltam vele, mint te, hogy jó lesz az olcsóbb, de azé' ne a Samsung.

"640 gigás 640JJ, kb egy hetet élt. kaptam garis cserét, az már 2 évet birt és ugyan ugy behalt. harmadszorra inkább nem kértem 640JJ-t, pláne hogy mostanra havernál és kollegánál is meghalt egy ilyen 😄 rossz
széria."

Ez már nálatok se elenyészõen kevés szám azért... sajnos nem csak a 640JJ-vel voltak komolyan gondjaink. Majdnem az összessel kivéve az F1 szériát, az egész jól sikeredett.

"linkelgessek seagates rémtörténeteket az elsõ egyterásaikról?"
Dehogy! Ismerem a fajtáját... sok nagyker csak 1 évet ad rá, nem véletlenül.

"esetleg a RENGETEG wd-t érintõ fw bugról?"
Green esetében tudok ilyenrõl és 5 perc alatt helyretehetõ egy upgrade-el. Ilyen megesik. Kingston se egy szar márka, de SSD-k esetében ott is volt egy FW balhé.

"ha ezek után te az egyikben jobban bizol... tedd 😊 van aki a teremtõben hisz, van aki másban..."

A teremtõn kívül, kizárólag a számokban hiszek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
Ertem, gondoltam hogy nem adod el azt a ritkasagot. 😊
Akkor csak linkeld nyugodtan, szivesen nezegetem az ilyen regi kiadasokat. <#eljen>
viziloitato
Nem akarom eladni a játékaimat, csak megmutatom õket. <#smile> Van még pár darab, ami a régi szép idõkbõl való, amikor az egyszerû játék is dobozos volt, és nem csak a gyûjtõknek szánt verzió, igaz akkoriban olyan nem is volt. Valahogy nekem az adunkegysimadvdtokbanjátékot kiadás nagyon nem tetszik, ezért amikor ezek kimentek a divatból, akkor sajnos, vagy nem, de warez, és csak a "biztos" címeket vettem meg, egy sima DVD tokban tálalva. <#szomoru2> De, és még egyszer DE, akkor aztán véglegesen befejeztem a gyûjtõi kiadások vásárlását, ha egyáltalán az általam kiszúrt játéknak volt olyan kiadása, amikor megvettem a Dark Messiah-t. A játéktörténelem legfelháborítóbb gyûjtõi kiadása számomra. Pár éve pedig semmi bolti cuccot még csak látni se akarok a polcomon, mert a patchek telepítése totál ki tudott borítani néhány játéknál. A Steam naprakészen tartja, nincs szívás vele.
davidka003
Legjobb 😄

davidka003
576:

"Figyelem! Augusztusban online rendelések esetén nem számítunk fel postaköltséget így most szállítási díj nélkül juthatsz hozzá kedvenc játékaidhoz! Tovább folytatjuk használt játék akcióinkat is. Ha most hozod vissza megunt játékaidat, akkor akár 10-20 %-kal többet fizetünk értük!"

arty
egyetlen egyszer* ment tönkre samsung winyom (egyszer egy seagate, és most legutobb egy WD - illetve régesrégen egy Quantum bigfoot)

akár hogy számolom, ez bizony ugyan olyan arány - namost szerinted melyikkel jártam a legjobban? hátpersze, hogy a legolcsóbbal 😛

*640 gigás 640JJ, kb egy hetet élt. kaptam garis cserét, az már 2 évet birt és ugyan ugy behalt. harmadszorra inkább nem kértem 640JJ-t, pláne hogy mostanra havernál és kollegánál is meghalt egy ilyen 😄 rossz széria.

linkelgessek seagates rémtörténeteket az elsõ egyterásaikról?
esetleg a RENGETEG wd-t érintõ fw bugról?
ha ezek után te az egyikben jobban bizol... tedd 😊 van aki a teremtõben hisz, van aki másban...

Forza.

davidka003
Hát nem tudom ott hogy megy de sok helyen összesíti a rendelés elküldése elõtt az árat meg hogy miket vettél. Én lehetetlennek tartom, hogy véletlen többször is megrendeljek valamit.

Daell Drow
Megveszem, egyeztessunk?
Tinman
Nagy riszpekt!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De most nem?!
Micsoda baromság már, hogy 4-5 napja néztem xy helyen, hogy mi az ami kellene, bedobálom a kosárba, hogy lássam mennyi az annyi, majd konstatálom, hogy sok.

Pár nappal késõbb rendelek és naná, hogy megint beteszem ami kell, már nem 1x jártam így és az a vicc, hogy NEM BELÉPVE jegyzi meg a kosár tartalmát, hanem csak úgy, be sem lépek, pakolok és ez a vége -.-

w77d
áááá de szép emlékek komolyan megkönnyezem <#taps><#law><#worship>

Van itt valaki, aki szereti Tracy Chapman-t? Most én jártam úgy, mint Tinman, véletlenül kétszer lett meg a Let It Rain albuma 😞 Az egyiket eladnám, ha érdekel itt valakit. 990 HUF (ennyiért vettem), és a postaköltséget állom.

viziloitato
viziloitato
Daell Drow
<#eljen>
Ha meg vannak linkeld nyugodtan.
viziloitato
w77d
ááá NOLF... mekkorát ütött ez anno 😄

viziloitato
Carlos
köszi. nincs szükségem ilyen nagy vinyóra, de csak ilyen volt ebbõl a típusból. elég lett volna az 1 terás is. De minden alkatrész volt, csak az nem. Szóval így lett 1.5-es.

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
az a típus van nekem is, csak kisebb, jó választás.
Carlos
Már meg van rendelve a WD. Másfeles Black Caviar vagymi.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Pedig csak neked akarunk jót HDD ügyben...

zorrobomber
igazad van, bocs mindenkitõl, nem szóltam

Bármelyik Paradox stratégiát tolja vki? EU3-at megvettem..

zorrobomber
jogos amit mondtok, rosszul fogalmaztam. nincs bajom az off-al, de ez már súrolja a flame határát, és szerintem nagyon idióta témában 😊 biztos én vagyok szerencsés de soha nem volt vinyó bajom, pedig a mostani gépemben is van 4 különbözõ márka. szóval az a baj, hogy olvasom, és csak azt veszem észre hogy odavissza ismétlitek a mondókát és picit ez az off unalmas.