Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.01.12. 08:33:41
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.01.11. 18:50:38
PSN ID.: Beegabor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hahó Trico, hol vagy? ja te nem ő vagy... mindegy.... lesz nekünk is LG 😄
Március végén jön PC-re is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.11. 18:22:16
Közben Imrénk úgy látszik bezárta az offtopikot és felhívnám továbbá a figyelmeteket a Bannerra is.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.01.11. 17:30:18
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.11. 12:11:49
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az ijedtség, a félelem és a szorongás három nagyon különböző dolog 😄 Te ezekből csak az egyiket ismered.
Félelmetes - kurvára nem egyenlő a jumpscare hegyekkel. Köszönőviszonyban sincs. Köze sincs hozzá.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.01.11. 11:48:00
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.01.11. 11:45:49
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.11. 11:03:39
Nekem a horror mint kategória a félelmetessel egyenlő (= jumpscare hegyek)
Hidd el vannak érzelmek mert pár film alatt a gyökér 32 éves fejemmel "valami belemegy a szemembe"...
Horrorba nem érzelem kell hanem félelem ezt meg a horrornak csúfolt ló**arok 99.9%-a nem tudja az a 0.1% is csak 1-2 jelenettel veszi ki a részét.
Vicces amikot egy Doom 3-tól többször megijedtem mint egy echte horrortól pedig ott csak hirtelen hangok voltak (mai napig emlékszem doom3ba fülessel toltam bandukoltam sehol senki erre a falból kicsapodó gőztől majdnem becsokiztam)
Next PC upgrade: 2022
Tudod amikor kicsi voltam féltem a sőtétbe..,de most 30 felett már kurva kevés a sötét hogy megijedjek.Ha viszont a sötétben hirtelen az arcomba ugrik a semmiből akár a szomszéd macskája összefosom magam. Én elhiszem ,hogy mindenkinek más a "félelemküszöbe" de hogy az Alien Isolation horror legyen... Amint megjelenik az alien lehet tudni ,hogy egy rossz mozdulat és ott van kinyir ez nagyon nem ad okot a rettegésre mert előre tudom akkor jön ha balfasz vagyok.
Szóval nekem az a horror ami meg tud ijeszteni arra pedig csak a jumpscare képes.
Next PC upgrade: 2022
Egy játékot kiemelnék, ami szerintem méltatlanul kevés figyelmet kap (nekem day 1 buy volt) ez pedig az N++. Igaz, hogy a 10 dolláros pakkban van, szóval valószínűleg nem sokakat sikerül meggyőzni, de azért hátha... 😊
Még réges régen játszottam az első részével, ami az N nevet kapta és szerintem rengetegen ismerték vagy látták már, egy flashjáték volt, ma is elérhető ITT, egy pálcikaember ninjával kell 1 képernyőnyi akadálypályákon végighaladni és úgy nagyjából ennyi az egész, de valahogy olyan fantasztikusan rakták ezt össze, hogy ha rákap az ember konkrétan letehetetlen a játék. Aztán úgy tudom konzol only folytatást kapott a flashjáték és most kijött a harmadik rész N++ néven és tökéletesen ugyan azt nyújtja, mint annak idején az első, egy végletekig letisztult platformjáték, ami persze kapott egy kicsit modern köntöst, modern feature-öket, de az alapok ugyan azok. Teljesen megérdemelt helye van az "overwhelmingly positive" bundle-ben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék népszerűségét előmozdítandó osztok is belőle egyet az SG.HU és az EJ csoportnak.

De azért mindig elmorzsolok egy könnycseppet, ha előjönnek, mert a megszellőztetett UbiArt Prince of Persiából azóta se lett semmi. 😞
Na látod a Child of Light egy overwhelmingly positive játék steamen, vagyis 95%+ annak ellenére is, hogy az elején totál le lett húzva a uplay függőség miatt.
Mi coopban játszottuk a Child of Lightot, ráadásul nem gamerrel, szóval nem zavarta, hogy a fénylényhez nem kell igazán komoly gamerkedés és ez szerintem nagyon sokat hozzátett, de amúgy egyetértek, hogy a harc némileg monoton és könnyű lesz idővel és ez, mint játék ront az összképen és mondjuk attól függően, hogy az egész körítés mennyire kap el egy 7-9-es játék. Steamen pedig még egyszer 95%+.
Az a játék artban, zenében kiváló. A játékélmény, meg: mixed... néha még az sem. Egyből a nehezebb fokozaton vittem végig, de kellemes emlékem sok nincs róla. Egy ideig jópofák a harcok, a fejlődés, de a 321. u.o. ötlettelen harc rettentő kínos. Nagyon vártam már, hogy vége legyen.
A Vajlant Kazán Hearts viszont jobban bejött. Az végig képes volt kellően változatos és ötletes lenni, kellemes emlék és szintén UBI berkekből származó darab.
Ha valami játékspecifikus kérdésem van, azt persze az adott topikban teszem fel (már ha van), és ha hardveres gondom van, azt is a megfelelő topikban.
De az általam látogatott témák közül ez már az egyetlen, ahol lehet kicsit cseverészni. Tudja mindenki, hogy ez nem chat, de hát sajnos kihaló faj vagyunk, kicsit tágítani kell a toleranciakört.
Nekem ez veri ki a szemem, innen indult a beszélgetés ezen része. Egy very positive-ban mi a kétesélyes? A Very vagy a positive? :-D
Teljesen egyetértek viszont veled abban, hogy a positve és a mixed az bizony kétesélyes! Eleve nagyon kevés értékeléssel is lehet valami pozitív. Kijön egy igénytelenebb indievacak, a fejlesztő felesége meg a fia rátolnak 2 pozitívot, máris nyilván pozitív lesz az értékelés. Onnantól kezd érdekes lenni SZÁMOMRA az értékelés, ha ezres nagyságrendet legalább elér. MERT AZ MÁR RANDOM merítés! Ezzel már nem nagyon lehet trükközni. Ez 1000 eladott játékot jelent a világ minden részére, különböző korosztály, különböző országok. Ideális. Itt abs. hiszek a statisztikában. A nézettségi adatoknál idehaza(!) jóval kevésbé.
"Nálam a "very positive" nem garancia a minőségre."
Ez már egy másik vélemény és elfogadhatóbb. Engem a "kétesélyes" zavart, ahogy már írtam párszor. Ettől függetlenül a "nagyon pozitívval" annyira mellényúlni nem lehet, persze még mindig ott van az is, hogy neked a stílus nem tetszik, de azt meg csak látod videón/képeken és úgyis utána vásárolsz.
Nem vitatom azt sem, hogy nem torzít a rendszer. A Steam ezer sebből vérzik, miért pont ez ne lenne suta. Az.
"ami tetszik a képek és a műfaj alapján akkor ott tuti nem elég látnom egy steam very positive-ot ahhoz, hogy eldördüljön a startpisztoly."
Ezzel pontosan én is így vagyok... mégis JÓVAL nyugodtabb szívvel rántom be, jóval kevesebb utánajárás után az adott címet, ha ilyen értékelésen áll. Persze kiindulva abból, hogy mennyi agyhalott van, aki úgy értékel, hogy a menüig jutott... hát az nekem vásárlóként és játékosként aggasztó.
"Egyébként azt még érdemes tudni, hogy a "positive" az nem más, mint olyan "very/overwhelmingly positive" játék, ami még kevés review-t kapott, szóval lényegileg azok is 80%+-os játékok."
Igen, ez teljesen fals eredményt ad, pont azért amit írtam: Kap xy cím pár pozitívot és úgy elbarmolja a grafikonod, mint a huzat.