Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
"Egyelőre árat sem mondtak, de mivel a sima Resident Evil 7 60 fontba kerül"
Megint a felkészült "újságírók". 40 Font a cucc Steamen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Dzsini
TASBot vs. NES Classic - a TASBot egy program, ami teljes sebességgel képes az irányítóra parancsokat küldeni, és így "játszani" - a TAS "Tool Assisted Speedrun"-t jelent, és a videó közben mesélnek egy kicsit a NES Classic ... furcsaságairól (linux + NES emulátor + xbox irányítószoftver)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Őrület.

Toltam ma és tegnap is sok óra GTA V-öt, de egész végig piszkált valami, hogy toljam már a Bomberman II-öt NES Minin (I-et anno letoltam). Végül most este engedtem a csábításnak és megértem lekattanni róla. Ez már nem is annyira öreg játék a maga 26 évével (<#bohoc>), de valami egészen hihetetlen, hogy simán egy GTA V-öt után is azonnal, átmenet nélkül mocskosul szórakoztató, addiktív és teljesen frissítően hat, pedig ha 30 db. Bomberman játék nem jelent meg azóta akkor 1 sem.

1-2 újdonság került bele, mint pl. az állóképes átvezetők (I. részben semmi ilyesmi nem volt, sőt a vége is elkeserítően puritán lett), a játékos státusza alapján legenerált és később újra bepötyöghető KÓD ( ->lerakható bombák száma, tűzereje, pálya száma etc.), végre más és más küllemű pályák, más-más zenék és persze a többjátékos mód!!! Utóbbi azért "vicces", mert vannak olyan magukat gamereknek nevező nagyon is nézett illetők, akik kint vannak egy Nintendo bemutatón (Switch) és tapsikolnak a Bombermanban bevezetett többjátékos üzemmódnak -.-

Nagyon, de nagyon furcsa érzés 37 éves fejjel kvázi folytatni egy játék második részét... nálam ez röpke 28 évet jelent nagyjából és basszus mégis olyanok az emlékek a power-upok kapcsán, mintha csak pár év telt el volna, pedig utoljára Bombermant tényleg cirka 28 éve játszottam és mégis rögtön tudtam, hogy nem szabad nyomni a téglák mellett sem a mozgás gombot, mert "átüt" rajtuk a lángcsóva, vagy amikor megláttam a korcsolya power-upot azonnal beugrott, hogy attól gyorsabban megy majd a karakterem, vagy a bonus pályán az azonnali sérthetetlenség.

Hihetetlen érzés! Pontosan ez az, amit azt hiszem a NES Classictól várt sok gamer. Képes olyan emlékeket visszahozni, melyekről már azt hitted, hogy rég eltűntek a fejedből, pedig nem.

Nem értem egyébként, hogy a Nintendo most a NES Mini kapcsán, hogy hagyhatta ki ezt a remekművet a 30-as listáról... szerencsére a ruszkiknak hála ezzel már nincs gond, de akkor is...

Viszont a párom, akinek leginkább szántam a kis masinát nagyjából 1-1.5 óra után kimondatlanul, de kukázta az egész konzolt. Az ő emlékeiben szép grafika élt és el sem akarta hinni, hogy az Excitebike vagy éppen a Galaga úgy néz ki ahogy. Erre nem is nagyon tudok mit mondani. Egyrészt megértem, mert az emlékek megszépítenek sok dolgot, másrészt nem értem mit vár valaki egy NES géptől, ha nem koppra u.a., mint anno? Remasteredet? :-/

Részemről pár játék le fog rajta pörögni az biztos. Bomberman II-vel az élen. Esetében pl. a mentés opció tök lényegtelen, max kényelmi szempont, mert ugye ott van a game over esetén megadott kód. Titkos vágyam a Zelda I&II ill. FF I&II letolása is, remélem lesz rá időm.

Szerk.: El is felejtettem, hogy GBA-ra kijött anno a FF I&II advance, azok a superior verzák.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.15. 21:46:17

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

<#eljen>

Why so serious?

zorrobomber
na én ugyanezt elmondhatom a skála ellenkező fokáról is - zseniális találmány ez a karakterkreáló 😊

IMYke2.0.0.0
<#vigyor3>

//Hál' Istennek, hogy lehet benne női hőst is választani... nekem sokat emelt a hangulatfaktoron, hogy egy törékeny alkatú csöppséggel küldhettem másvilágra 5718 ellenfelet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
2 percre belenézekből lett 2 óra a hsz óta (monthly-ból volt meg most volt első elindítás) 😊

Hobo első látásra szerelem volt (a sárkánynak is meg nekem is) 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.15. 20:09:21

grebber
The Note

Ma kaptam egy GB-os "ismerőstől". Végig is "játszottam". Szokásos ~ 30 perces Unity-s ótvar. Ezek csak egy dologra jók ,hogy a végigjátszási statisztikát gyorsan lehet növelni.

Next PC upgrade: 2022

3Error
Hajjaj... <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Én elvesztem (150+ óra), viszont ez akció RPG, ahol az akción van a hangsúly. Maga a játékmenet, a hangulat és a zseniális harcrendszer ami beszippantja a játékost.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
"remélem nem veszek el benne"

Hááááát... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Már töltöm lefele, remélem nem veszek el benne, mint a Dragon Age 1-ben... (2x200 óra min.) <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jóféle. Én PS3-on nem tudtam megemészteni a fosfrémet, meg a foshomályt és abba is hagytam, de majd Steamest megveszem és végre normális verzióban élvezhetem.
MerlinW
DD majdhogynem tökéletes darab. Mindenkinek kötelező.

[merlinw.org]

Luci meg az én lányom...<#wave>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3Error
<#eljen>

@ Imi, felkeltetted az érdeklődésem a DD iránt. Lehet, hogy ezzel húzom ki az Andromédáig? <#nyes>

grebber
Tulajdonképpen annyi ebben az egész Group Buy szervezésben az idegölő, hogy nagyon sokan maguktól cselekedni képtelenek.
Számtalanszor le lett írva meg lett mondta de a topikok is úgy nyílnak minden fontos dolog ott van mégis mi az eredmény. A legtöbb jelentkező baszik rád. Elvárják, hogy a szájukba repüljön a sült galamb. Én mit tudok tenni? Alkalmazkodom ,mivel az elején elég gyorsan lecsap a szabad helyekre mindenki később viszont ha sokan lemondják napokig kell még könyörögni a maradékot vigye már el valaki.
De mivel ez által minden játék amit szerzek ingyen van elviselek mindent és csapatom ezerrel.

MerlinW
Jah, Sheenti egy terminátor lett, a játék legjobb cuccaival felszerelve😊 10 vagy 11 végigjátszás, nem tudom már, minden megszerezve BBI-ről, 110%-ig kimaxoltam😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.15. 16:28:39

[merlinw.org]

3Error
Az bonyolultabb dolog, meg főleg idegölősebb, ha úgy tolod, mint Grebber. <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
"Dragon's Dogma"
1. végigjátszás - Normal.

A Creditsbe (Kódexbe) bekerül a játékos neve, teljesítménye, ill. a kísérői is.
STEAM képfeltöltés 00 - STEAM képfeltöltés 01

A STEAM-es előnézet senkit se zavarjon meg - képcserével, és Photoshoppal készült a valódi kép, 4K-s méretben, hogy kevesebb képet kelljen feltöltögetni végül.
Ezúton is köszönet barátaimnak (MerlinW, Laza, ratgab) a Pawnokért - megérdemlik a helyüket a Kódexben 😊

A játék nagyon bejött, és nem ok nélkül kezdtem szinte azonnal Hard módban újra, egy kicsit megmagasított főhősnővel 😊

//~97 óra volt a menet, és minden fillérjét megérte. Ráadásul, utólag derült ki, hogy 9 küldetést ki is hagytam, valamint a szigeten sem jártam. A Hard nekifutásnál ezekre már figyelek. 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.01.15. 15:41:20

grebber
Csak ha a teljes árasat veszed.
Nyerészkedés ezzel csak nagyon hosszú távon lehetséges.
Nem körülményes. Állandó jelleggel fel kell iratkozni és soha egyről se maradsz le.

Atisz
Köszönöm.

A kérdésem, hogy legelőször, amikor megvesszük a játékot, akkor az 1-es szintet vagy a teljes pakkot kell-e megvenni ahhoz, hogy a "happy hour" alatt az összes részt megkapd?

Nem nyerészkedni akarok, csupán a teljes pakk lett volna jó kedvezményes áron, hogy kiegészítsem a Grim Legends és a Time Mysteries gyűjteményt, a 9 Clues 2 részével együtt. De mindegy, marad a bundlestars, ott kedvezőbb áron adnak többet és nincs ez a körülményes elkapom-nem kapom megoldás.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Happy Hour:

Ha az első héten veszed meg a csomagot akkor jogosult vagy rá. (Ez mondjuk oltári nagy hülyeség mert sok csomagnál nincs is egy hét már van HH) Szóval ajánlatos az első nap megvenni ,mert ekkor a legolcsóbb a csomag alapára. Aztán ha megvetted várod a Happy Hour-t.
Ha elindult akkor vehetsz gift pakkokat. 2-3-4-5-ös csomagok vannak. A Happy Hour miatt bármelyiket veszed a 4x-esét kapod tehát 8-12-16-20 bundle-t.1 fő/account maximum 2x5gift pakkot vehet = 40 bundle

Sajnos az indiegala (a büdös életbe nem fogom megérteni miért) bevezetett napi vásárlási limitet ami szintén ez a 40 bundle. De bezzeg sokszor dupla HH-van és így várnod kell amig lejár a 24 óra.
Rengetegszer elkúrják az árat miért várnod kell mert hibás pakkot küldenek az ár miatt.
De a supportjuk rendes (csak lassú) múltkor is megvettem a 40 bundlet a kiirt áron majd a profilomba lépve látom ,hogy márpedig ez nem a 40 db hanem csak 32. Akkor nézem már megváltozott a csomag ára (elkúrták) de ráfizetés nélkül megkaptam a maradék 8 giftet és így mindenkinek 0.2$-al olcsóbb lett a csomag.
Indiegalán látszik nagyon a HH miatt,hogy ezek a "szaros" indie játékok kb 500 ft-ból készültek.. HH-ba 0.9$ TIZENKÉT DB játék. Nos ez 0.075$ egy gamere és tuti hogy IG is vont le valamennyit. (A bundlek nagy része HH alatt fogy el) Még ilyen filléres árak mellett is megéri nekik bundleba tenni a játékaikat mert ezek 3-5-10-15 euroért mennek steam-en és 100% a lőtéri kutya se fizet érte nem véletlen nyit sok game egyből bundleba.

De maradjon fent sokáig éljen soká addig minden game ingyen van <#eljen>

Fpocok
40 dollár a szaros SF2 portért a Switchen 😄DDDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

Atisz
Ok, kösz. A lényeg, hogy azt hittem értem mi ez a "happy hour", de kiderült, hogy mégsem. Többeket is megkérdeztem, de úgy tűnik a megfelelő keresztkérdéseknél ki-kiderül, hogy ők sem értik 100%-osan 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Őőő, én asszem igen. Bár nem tudom minek, mert így totál behülyül, lévén, hogy két acc-ot használok és az elsődlegesre nem is pakolok indiegala cuccost. Legalább így bonyolultabb... <#idiota>

Papa01
Köszi, sikerült! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

mooo
Enemy Front - 1.49€ Bundle Stars
Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.01.13. 22:08:18
Atisz
Köszönöm szépen, régóta szerettem volna játszani velük 😊

wesker24
Shadow Complex Remastered nyertese Vasbeton e-mailben elküldtem neki a steam kódot !
wesker24
Tex Murphy Complete Pack nyertese Atisz ellenörize az SG Privát üzenetét !
Atisz
Inidiegala-s kérdés: Ti hozzákapcsoltátok a steam fiókotokat?

kekeN7
Van itt olyan, akinek meg van már a Dirt Showdown, és hajlandó lenne átadni ezt az ingyen kódot? Most külön ezért nem nem csinálnék még egy HB reget, viszont második accra is szeretném beaktiválni. (Otthonra multizni pont jó lenne) Nagyon örülnék neki. Köszi előre is!

Ahhoz nem kell fizetős multi. Ameddig nincs feltörve a konzol, addig csítelni se lehet. Amúgy a fizetős multi se vet komoly akadályokat a csíterek elé. Mit csinálnak PC-n, amikor banolják őket? Megveszik megint a játékot és beregisztrálják egy új fiókra.
3Error
Nézd a jó oldalát : nem lesz 20 tonna csíter köcsög.

Neem, nincs benne turpisság, de hogy egyértelmű legyen, ha a metascore legalább 96 lesz tartom a szavam. 😊
Ez amúgy jelenleg 3 Zelda játékra is igaz, szóval "csak" a Zelda toplista top 3-ába kell bekerülniük, szerintem ez egy korrekt fogadalom a részemről. 😊
Dzsini
Ez könnyen betartható, mert bizonyára lesz olyan oldal, ahol nem adnak rá ennyit, és máris "fel vagy mentve".

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez viszont nálam 10/10, instant libabőr, főleg, amikor felcsendül az ismerős dallam. Reméljük, hogy a játék is 10/10 lesz. 😊
Most megfogadom, ha ez a játék 10/10 lesz, akkor még idén lesz switchem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fpocok
Fizetős lesz az online multiplayer. GG balfaxok!

Fpocok
Néztem Switch bemutatót. Eléggé szánalmas lett. Egy dolgot nem tudok mondani, ami csak egy kicsit is érdekelne. Megint ugyanazok a játékok vannak, amiket már ezerszer láttunk. Skyrim? 6 éves játék biztos faxán fog futni kis felbontásban 30fps mellett. EA sport játékok? Oké... 3 óra battery life? Mario a való világban? Sonicnak is nagyon jól sikerült amikor azt a humanoid csajt akarta megtöcskölni.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.01.13. 07:52:47

Fpocok

Rapid81
Nekem nem volt meg. Köszi!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Ha van még ember a földön.... Humblen most a Dirt Showdown ingyenes..... nos ez is eltűnik brébe akkor hamarosan mindenhonnan.....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.12. 19:57:57

MarkBlade
Én is most kezdtem el.. régen elég sokat nyomtam. Most visszanéztem, jó sok minden változott.
MarkBlade
SWTOR-t elég sokan nyomják. Most jött ki új content. Ráadásul ha rég nyomtad keres rá egy refear linkre és kapsz egy 7-et előfizetőként.
Atisz
Akkor szerintem keverem a Dungeons & Dragons Online-nal, de még inkább a Lord of the Rings Online-nal.

Prince23
De ezek még mindig népszeruek? Neverwintert ismerem, de az kihaloban van sztem, alig talál szervert a csapatnak, olyan kevesen toljak.

SWTOR éppenséggel meg van, leget felrakom.
Ja meg van még a TSW is... bár a harcrendszer nem gyere be :/
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.12. 17:00:40

darkSectorxxx
Csak egy baj van, a legyek a sz.r-ra mennek rá. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MarkBlade
SW: Tor ?