Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 24 órát írják több helyen is. Scan-elik a CD kulcsot, ha régiózáras (mint a Deus Ex 3) aktiválják a játékot, stb. Nekem is általában 3-4 óra mire kiküldik. Kevesen vannak, sok a meló😊 Viszont a support chat-en mindent elmondanak, megoldanak, barátságosak.
[merlinw.org]
Ami igazából warez lesz rajta (soft mod-ban gondolkodom, ha mûködni fog), azok a PSX-es játékok. Na ezeket tényleg szinte lehetetlen beszerezni, még használtan is, vagy ha be lehet, akkor is relatíve drágán.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Melóhelyen használok Chrome-ot, az is kiba jó böngészõ, csak sajnos hiányzik belõle jónéhány kényelmi funkció. Úgyhogy itthonra nem kell, de oda megteszi.
IE, Firefox: <#levele>#levele>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Már megvan a Fallout Trilogy, szóval nem tervezem a vásárlást, csak most hogy tallózgattam a CDG kínálatát, figyelmes lettem erre megint, és megkérdeztem, ami már régebben is furdalta az oldalamat ^^
De közben utána is néztem, ilyenek vannak, hogy a cenzúrázott verzióból a gyerekeket eltávolították a játékból, mert azokat meg lehetett ölni... No comment.
Szerintem enyiert nyugodtan meg veheted, es a magyaritassal tolva nem fog semmi sem hianyozni.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Fokozom Totti5 írását:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
-Tong's Rescue plusz küldetés
-Automatic Unlocking Device extra tárgy
-Linebacker G-87 MSGL gránátvetõ
-UR-DED távirányításos robbanószer
Augmented:
-Deus Ex papírtok
-44 perces Making-Of videó
-Soundtrack CD
-40 oldalas Art Book
-10000 credit
-Huntsman Silverback duplacsöves puska
-Longsword Whisperhead mesterlövész puska
-LINEBACKER G-87 MSGL gránátvetõ
-Automatic Unlocking Device Extra Item
-UR-DED távirányitásos robbanószer
-Tomg's Rescue plusz küldetés
A gyûjtõi változat tartalma:
-Deus Ex díszdoboz
-Adam Jensen figura
-44 perces Making-Of videó
-Soundtrack CD
-40 oldalas Art Book
-10000 credit
-Huntsman Silverback duplacsöves puska
-Longsword Whisperhead mesterlövész puska
-LINEBACKER G-87 MSGL gránátvetõ
-Automatic Unlocking Device Extra Item
-UR-DED távirányitásos robbanószer
-Tomg's Rescue plusz küldetés
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
[merlinw.org]
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Szerintem 4000 sem sok. mikor amúgy 8000.