Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekel?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Lehet, hogy spoiler lesz, de sajnos ebben is körbe kell menni egy autóval, gyakran idõre...
<#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A videókarimhoz kaptam egy dirt 3 kupont.
Azzal most akkor meg lehet venni a teljes dirt 3 játékot eredetiben?
2. Az aréna bajnoka teljesen korrekt kis gladiátor style és külön király, hogy nulláról kezded, mert egy rabszolga is pontosan úgy kezdte IRL anno.
Mondanom sem kell, hogy nem az a tudás, amikor fullos karival, telepakolt varázskönyvvel százával ölöd a népet (AP 60%-a ilyen volt :-(, hanem az, amikor túlerõvel szemben egy szaros kis földönfutó sereggel 2-3x nagyobb sereget elversz.
Az aréna bajnokának eddig 3x álltam neki, mert az elsõ "build" egyszerûen nem volt jó. A 2. team a "lelkemtõl" távolt álló élõholt horda volt... taroltam vele, de na... not my style.
A 3. egy sima harcos, a kampány 80%-ig vittem tegnap úgy, hogy varázslatot nem is használtam ÉS NEM csatlakoztam a vadászok céhén kívül máshoz ^^
3. A Korona Védelmezõjében, pedig a legtaktikusabb csatákat vívtam. Igazi agymozgató kampány.
Sajnos az AP összességében gyengébb és ötlettelenebb, mint az alap KB. Szvsz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És egy nagyon jó játéktól vonod meg magad!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
basszus én azt hittem tök új kampány lesz, akkor inkább azzal kellett volna játszanom, na mostmár mindegy 😞
Az elsõ az Armored Princess, ezzel nincs is gond, szuper volt, szép nagy bejárható terület, élvezetes, szerintem 30 órám biztos van benne.
A 2. kampány amikor egy lovaggal vagyunk és arénában kell legyõzni ellenfeleket. Szerintem dög unalom.
A 3. kampány, mikor újra a hercegnõvel kell menni és valami várat betámadnak és le kell gyõzni õket. Lófarknyi rövid valami.
Talán ott csesztem fel nagyon magam, hogy az Armored Princessben 52-es szintig vittem, tele voltam sárkánnyal, itt meg benyomott 1-es szintre fos emberekkel.
A 4. kampány meg valami orkok menetelése, és rányomtam és az Armored Princess indult el, szintén nullás szinten. Úgyhogy ezt a 4.-et nem értem.
A franc kezdi újra nullás szintrõl, gyökerek.
A korrekt megoldás az lett volna, hogy lehet vinni a karaktert az 52-es szintjével és az embereimmel és igazodtak volna hozzá az ellenfelek.
Armored Princess jó volt, végigvittem tetszett.
Arénás marhaság nulla.
Másik kampány a hercegnõvel jobb de szintén nulla.
A 4. meg ugyan az mint az elsõ. :\
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Van ennek valami díja hogy nekem lesz ott "fiókom" vagy valami?
Vagy ez a Moneybookers ez mi? Faszé nem lehet kártáyval fizetni mint normális helyeken 😞
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ilyenért a fél herémet odaadnám. <#idiota>#idiota>
Mondjuk az ára érdekelne, mindig elfelejtitek odaírni, nem titkos dolog az. 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
😊
+ egy Zavvi kód: 1587-90CS-RBF4
Be happy. :) Running!
Használtan vettem, de olyan szinten makulátlan állapotban van, mintha most vettem volna le róla a fóliát! Minden tiszteletem az ilyen játékosoknak, akik ennyire vigyáznak a cuccaikra! <#worship>#worship>

Nekem a sima alap (kartonos) kiadas van meg zavvirol, illetve kesobb a zene cd-t meg vettem ph-rol. (Eleg sokat halgatom amugy) Mar csak az artbook hianyzik, ugy tudom nagyon igenyes.
Diablo 3-nal nem hibazok, ott egybol CE lesz. <#idiota>#idiota>

World in Conflict elsõ kiadás, Sim City 4 elsõ kiadás, Railroads elsõ kiadás stb.
500Ft/db
Posta is van!
Eladó játékok!
www.gportal.hu/bioshock
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A bannerek *.uw.hu-s tárhelyen vannak.
De mondom, nem izgatom már magam miatta :_)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.