Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
írtam a supportnak, erre azt mondják, hogy adjam meg nekik a steam nevem és jelszavam, majd õk aktiválják.. nna meg a lófaszt adom meg egy kulcslopó oldal szerkesztõinek...

w77d
másik problem. Vettem ugyanott ahol dirt 3 kulcsot egy COD_ Black ops kulcsot. Regelném steamre, de a steam azt mondja, hogy az én körzetemben ez a játék nem elérhetõ :S

w77d
éééééértem.. köszi

The Protector
ez fura kérdés.
Olyan nincs h nem megy a live mert az mindig fut csak max offline.Offline módban is ugyan úgy mennek a mentések csak a multis szolgáltatások nem mûködnek.Az eredeti profilod tud online és offline ban is mûködni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

w77d
gyerekek a DIRT 3-nál, a mentések mûködnek akkor is, ha a Live nem elérhetõ?

grebber
Azért mert a pc-hez viszonyítod!!Vonatkoztass el tõle, mivel az konzol kontrollerrel!

Next PC upgrade: 2022

Guren
lehet, hogy bele lehet jönni, de én képtelen lennék végigjátszani egy fps-t kontrollerrel. már attól ideges leszek, ha olyan videót nézek, amin kontrollerrel játszanak. lomha szar az egész.

Fpocok
Nem játszottam vele, de gyakorlatilag végignéztem neten 😄 Ez egy interaktív film inkább...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Mennyit játszottál vele?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
megoldódott, de adódik még egy probléma. A live accom állandóan disconnectel játék közben. Ez kihat a mentésekre?

Pontosan, sokkal gyorsabban és konnyebben hozzá lehet szokni, mint azt gondolják 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zaki
lehetett->lehet

grebber
Én is ezt mondtam amig haver oda nem adta a konzolját kölcsön.Azóta már nem mondom ezt! Már van aki szemébe konzolos csicska vagyok.
A lényeg ha egy fpst végigviszel már nincs gond!Legalábbis nekem egy végigjátszás után mert frankó volt!

Next PC upgrade: 2022

A Leáldozott topicban sokat foglalkoznak most vele, ott tedd fel inkább ezt.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Fpocok
Még jó, hogy eldobni nem kellett 😄

zaki
tetszik, de nem fostam le eddig a bokámat tõle 😊

The Protector
Onlive rendszerrõl kinek mi a véleménye?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zaki
jah, nem az a klaszikus játék... ezt imádtam benne 😊
move-al qrva nagy élmény lehetett... nekem már anélkül is az volt rángatni fel-le, jobbra-balra a controllert, 360-on ilyen nincs :o

Az inFamous hogy tetszik? Mert én sokat vacilláltam, aztán a szép csomagolás eladta végulis 😊

Fpocok
Heavy Rain-t nem nevezném "játéknak"... 😄

zaki
nájszos... én is ezt a két játékot toltam végig elõször... aztán heavy rain (egyik legjobb game amivel valaha játszottam). most infamousozom...

w77d
gyerekek megjött a dirt 3 kód, be is aktiváltam, de a steam-ben nem indul el a játék.. 😞 egyszerûen csak indításnál kiírja, hogy leállt és annyi.

Nah, megvettem ma a PS3 slimet 😊 320-as hdd-vel.
És perse pár játékot is beszereztem gyorsan:

A kihagyhatatlan:

Erre pedig nagyon kíváncsi vagyok, plusz megfogott a doboz és tartalma 😊
Van benne egy pár oldalas artbook, és kihajtható, képregényszeru a tok.
Itt a belso fele a toknak, illetve az artbook két oldala.

Itt pedig a tok kulso fele látható, két másik oldallal az artbookból 😊

Totti5
Megszokás kérdése, nincs benne semmi ördögi😊

Totti5
KZ egy közepes FPS volt PS2õn. Black viszont egy remekmû!

COD, MOHA, BIA nem tudom milyen, de én nem tolnám PS2õn semmi pénzért az tuti😊

GTA elmegy, bár az FPS nem a legjobb.

Amiket szerezz be ( ha még nem tetted )

Resident Evil 4 ( bár jön HDban Xboxra és PS3ra nemsokára )
Burnout 3: Takedown ( köröket ver rá a Párádájzra..., ez A Börnáut )
Okami ( egyedi japó cucc )
SSX ( nagyon jó EA sport féle hódeszkás játék! ( jön az új rész hamarosan ! ) )
ICO ( japó cucc, de ez jön nemsokára HDban PS3ra )

Platformerek/akció kötelezõ darabok:
Jak and Daxter
Ratchet & Clank
Sly
Crash Bandicoot

Shadow of the Colossus ( jön HDban nemsokára PS3ra, így inkább azon mert az FPS katasztrofálisan szar )
TimeSplitters ( na ez egy kellemes FPS )
God of War I-II
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King ( jrpg )
Gran Turismo 4
Kingdom Hearts ( jrpg )
Dragon Ball Z: Budokai ( ha szeretted a mesét alapmû )
Final Fantasy részek
Devil May Cry részek

davidka003
Na lol gyerekek, mi volt ma velem. Megbeszéltem egy csajjal egy randit.
Úgy volt, hogy megyek a házuk elé. Jó, vártam kb 10 percet mondom biztos késik majd csak jön már. Kijön anyja, kérdi,hogy a lányát várom? Mondom igen és felhívta és kiderült, hogy már kora délután óta a barátnõivel van a városközpontban, én meg le lettem szarva.
Mondjuk most röhögök a helyzeten. 😄DD
Most elõször fordult velem elõ ilyen hogy a csaj nem jött el a megbeszélt talira és nem is szólt elõtte.
Na ilyen tapasztalat is kell. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

FPS-t konzolon sose tudnék fogyasztani😊))
áramot,mehetne már napelemmel is.
Elsõ PS2-es játékaim 😊

GTA LC Stories és VC Stories alap, mivel imádom ezeket a GTA részeket 😊 Vice City és San Andreas már megvan PC-n, úgyhogy lehet ezeket eladom. Bár... a konzolos verziónak a PC-ssel szemben megvan az az elõnye, hogy nem kell mindig föltelepítve legyen, nem kell szenvedni vele, csak berakom a lemezt, és megy. Igen, ez egy erõs érv a konzol mellett...

Killzone & Black: nem igazán FPS játékokért veszek PS2-t, de ezek állítólag a platform legjobbjai, úgyhogy ezekre kíváncsi vagyok.

CoD és MoH részek: ezek csak konzolra vannak, én pedig nem bírom megunni a 2. vh-s fps-eket 😊

Resident Evil: Outbreak - túlélõhorror egyik kedvenc mûfajom, RE sorozatból az összes be lesz szerezve.

Legend of Kay: csak PS2-re van, és jópofa akció-kaland-platformer keveréknek tûnik.

Egy kivételével mind egy eladótól származik. Mindegyik játékhoz megvan a kézikönyv, + GTA-khoz a térkép, és amit még mindig nem merek elhinni... olyan jó állapotban vannak, mintha tényleg most bontottam volna ki... Lemezek karcmentesek, tokok füzetek is hibátlanok! Maximális respect az eladónak! <#worship>

Sorry az ömlengésért, de úgy örülök, mint egy kisgyerek! <#vigyor> Pedig már a következõ generáció is lassan a végét járja, de leszarom <#bee1>

wedge31
Nekem chrome alatt müködik f5-el.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

pointer4
Hát arra biza nem 😄
CTRL+F5 re igen, csak olyat itt minek nyomnék ? 😄
IMYke2.0.0.0
Acronis Disk Editor - MBR rendbehozása - örülsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
hiren bootcd + getdataback és talán megmenekültél volna...

Forza.

Zomil
nekem szerencsére eddig még csak olyan winyo tünt el ami nem rendszer volt, meg szerecsére ujrainditás után visszajött... 😄
sajnos legtöbbször nem virus bassza szét a rendszert, hanem maga a windows föleg az xp 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

robotnyk
havernak ugyanígy borult össze a filerendszer pár napja, és pár évvel ezelõtt még xp alatt nekem is, ez nem vírus
Minden frissítésnél másik játék van ott 😊 Nekem most éppen a FEAR.

wedge31
Nyomj f5-öt és mindig más lesz a bannerban.

pointer4
Jó, jó, értem én, imádom, és sokat tolom, csak nem tudtam milyen indíttatásból van ott. Egyszerû játék szeretet, vagy van más jelképe?
pointer4
Ilyenkor bármi más winyó betesz, arra rendszer, és valamelyik visszaállító program futtatása, amivel a fontos fileokat visszahozod.
Esetleg szomszédhoz át a winyóval, és ott GetDataBack.
Na persze ha 1TB-os a winyó, akkor pár órát rá lehet szánni a mókára.
wedge31
Mert beletették?

pointer4
Miért van a Supreme Commander a bannerban ?
w77d
nem tudtam mit csinálni, automatikus javító nem javította, a win pedig nem tudott leindulni, töltéskor újraindult a gép, mert nem voltak win fájlok..

Zomil
öhm az nem csak virus lehet szimplán csak a win csesz el valamit és ilyenkor még visszanyerhetöek az adatok, szvsz rosszul tetted, h egyböl ujrahuztad...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért az nem teljesen igaz, hogy PS1,2-es játékokat már ne lehessen beszerezni. ÉN is a mostanában gondolkodtam rajta hogy bekéne szerezni, pár exkluzív játékot, PS2-re. Találtam oldalakat, magyart is ahol 2500FT adják a használtat, az új meg 3000Ft. Meg ráadásul a PS2-m lejátsza a PS1-es lemezeket is. Azokból is egy párat bekéne szereznem, azok a játékok sokkal nagyobb élményt nyújtottak nekem, mint a mostani HIGHENDGRAPHIC, de 1 óra után megunom, vagy egyszer kivihetõ játékok.
Sajnos ez bármikor bárkivel elõfordulhat....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
nekem voltak rajta a munkámhoz szükséges dolgok is, amiket most kezdhetek újra..

Olyat még hálistennek nem! De én egyszer megszakítottam a Scandisk-et és ugyanígy jártam. Mondjuk az még csak 30 gb-nyi adat volt, de igen rosszul érintett!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
gyerekek láttatok mér olyan vírust, ami automatice töröl egy teljes partíciót? én ma reggelre szembesültem vele, most fejeztem be a gép újrahúzását, természetesen minden kurva adatom és mentésem ment a süllyesztõbe..

w77d
ugyan azt, mint mi... de tényleg..

pointer4
És mit eszik ?