Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"A DLC mindhárom platformra online lesz elérhetõ, de a kiadó remek húzásának köszönhetõen a boltok polcaira is felkerül az anyag. A Topware ugyanis visszakéri a még kint lévõ készleteket és egy olyan kiadást ad helyette, mely magában foglalja a kiegészítõ lemezt is."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mindenkinek ajánlom MUST HAVE kategória már csak a multi miatt simán megéri
Two Worlds 2
Főállású Ninja
amugy gamersgate.co.uk-t használd, mert font-ban általában olcsobb, mint euroban az oldal 😊
Megbízhatóak?
Megveszel egy alapjátékot, majd hozzá a DLC(ke)t... akárhogy is nézzük, több mint 2.000 Ft-ot költesz.
Fõképp premier játékoknál.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
a gémerek nevében "köszönöm", amit mûvelsz 😞((
Forza.
///És végre Chrome alatt is látom a bannert 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Játék indít, GFWL-be belép a játékon belül, kiválaszt a microsoft pont vásárlás opciót( itt tudsz kártyával vásárolni, elõtte érdemes kinézni, hogy mennyibe kerülnek az általad vásárolt DLC-k összesen)
Microsoft pontok bezsákolása után játékból kilép, Marketplace megnyit és a pontokkal vásárol! Örül és közben bosszankodik, hogy ezt mi a bánatért nem lehet 1 helyen egyszerûen elintézni....<#smile>#smile>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
End War (Tom Clancy'S) PC játék, új Ingyen Posta 1400 Ft
Brothers In Arms: H'sH piros póló L-méret, új I.P. 1400 Ft
Fallout 3 PC játék, új Ingyen Posta 2000 Ft
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mert ha igen akkor told be neki sztem, nagy csöcs jó, értem?
😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Elmeséltem a sztorit legjobb barátnõmnek, õ azt mondja az is lehet, hogy a csaj nem hiszi el, hogy komolyan érdeklõdök iránta. Lehet még pasija sem volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De nem is ragozom mondom én ezt választottam ez van!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN