Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nagy kár hogy megszûnt Lipótmezõ....

Next PC upgrade: 2022

Mert, ha nem, akkor ezt az akciót most érdemesebb kihagyni a Gamersgate-n....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szóval ezentúl a Two Worlds 2 kiadások tartalmazni fogják ezt a kieget is? És aki már megvette az nem kapja meg ingyen?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
//én mindig láttam 😮
Zomil
DK2 bár én egy kicsit sokallom

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Ez a kiadás a 'must have': Two Worlds 2: Pirates of the Flying Fortress

"A DLC mindhárom platformra online lesz elérhetõ, de a kiadó remek húzásának köszönhetõen a boltok polcaira is felkerül az anyag. A Topware ugyanis visszakéri a még kint lévõ készleteket és egy olyan kiadást ad helyette, mely magában foglalja a kiegészítõ lemezt is."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Majd ha steam-en lesz ennyiért megveszem nem akarok paypal meg ilyenekkel szarozni!

wesker24
De font csak elirtam xD !
Zomil
nem font? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wesker24
Two Worlds 2 akciósan a Gamersgaten csak 7,5 Euro !

Mindenkinek ajánlom MUST HAVE kategória már csak a multi miatt simán megéri

Two Worlds 2
Badoutseven
zavvi kódból csak 1 használható egyszerre? amúgy ha van valakinek akkor küldjön kérem szépen egyet 😊

Főállású Ninja

Zomil
én is vettem már tölük több játékor Ruse-ot is amit steam-en beregeltem 😊

amugy gamersgate.co.uk-t használd, mert font-ban általában olcsobb, mint euroban az oldal 😊

The Hut: Your Unique Code: 1660-QBX5-J2QM
S2000
A sok jó visszajelzés bizonyára kamu a kommentekben, valamint a 29 pozitív és 0 negatív értékelése is😄D Igen, igazad van

ollie
Igen!

igen, toluk vettem a metro 2033-t, amit beregeltem steamre.

Gamersgate-rõl van valakinek tapasztalata?
Megbízhatóak?

w77d
igen azt én is érzem, de ha egyszer csak ezen a módon lehet a dlc-ket megszerezni...

IMYke2.0.0.0
"nem akarok egy játékra már többet 2ezer ft-nál nagyobb összeget kiadni" --- csak én érzem az ellentmondást?

Megveszel egy alapjátékot, majd hozzá a DLC(ke)t... akárhogy is nézzük, több mint 2.000 Ft-ot költesz.

Fõképp premier játékoknál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
nyilván arra költöd a pénzed, amire csak akarod, bár gondolom te is érzed az aránytalanságot: alapgame 2k, dlc-k 4k ...

Forza.

w77d
gémerként mondom: nem akarok egy játékra már többet 2ezer ft-nál nagyobb összeget kiadni, így megoldottam így a játék beszerzését. A DLC-k viszont érdekelnek, ez meg teljesen magánügy...

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

arty
kamu-kulcsoldalról veszel "lopott" cuccot, amibõl a kiadó egy forintot nem lát. utána veszel legál dlc-t, amibõl a kiadó azt látja, h szopatni kell a népet és egyharmad játékot kell adni a dobozban.

a gémerek nevében "köszönöm", amit mûvelsz 😞((

Forza.

IMYke2.0.0.0
Zavvi: Your Unique Code is: 1587-8GVY-SZLD

///És végre Chrome alatt is látom a bannert 😊

Tûzfalon átengedted? Talán segíthet...

Na az viszont baj!

w77d
ezt ki is próbálnám, ha az a szar csatlakozna, de nem tud :S

zzeN
zavvi kód: 1587-D74T-SQVT

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ez egy kicsit bonyolult lehet elsõre, de nem az:

Játék indít, GFWL-be belép a játékon belül, kiválaszt a microsoft pont vásárlás opciót( itt tudsz kártyával vásárolni, elõtte érdemes kinézni, hogy mennyibe kerülnek az általad vásárolt DLC-k összesen)

Microsoft pontok bezsákolása után játékból kilép, Marketplace megnyit és a pontokkal vásárol! Örül és közben bosszankodik, hogy ezt mi a bánatért nem lehet 1 helyen egyszerûen elintézni....<#smile>

Totti5
<#papakacsint>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
a gfwl marketplace-en hogy tudnám beszerezni a dirt 3 dlc-ket? aljutok odáig hogy fizetni kéne kártyával, de ott meg kiírja hogy hiba történt a tranzakció végrehajtása közben... vagy hogy lehetne még megszerezni õket?

davidka003
zaki
Sendit kód:

1585-TS4Y-CV7L

Nagy cickója van?
Mert ha igen akkor told be neki sztem, nagy csöcs jó, értem?
😊

artschi
zavvi kód: 1587-BN79-MTDH

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

davidka003
Nem, most az a vicces a dologban, hogy a csaj marhára nem jó csaj külsõre. Ha pontozni kéne olyan 5/10-es, meg folyton mondta, hogy tudja magáról, hogy milyen ronda. Ez alapján nulla önbizalma van de nekem tetszett meg jófejnek tûnt, mert már taliztunk elõtte pár órát.
Elmeséltem a sztorit legjobb barátnõmnek, õ azt mondja az is lehet, hogy a csaj nem hiszi el, hogy komolyan érdeklõdök iránta. Lehet még pasija sem volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Zavvi: 1587-XWLZ-ZMJS

IMYke2.0.0.0
Maxxxximálisan egyetértünk.

grebber
Napi nagyon sok óra gép elõtt.Itt minden jöhet csak nõk meg szerelem nem.
De nem is ragozom mondom én ezt választottam ez van!

The Protector
de egy hülye vagy.mindenkire rátalál a szerelem elõbb utóbb.pozitívan kell mindenhez hozzáállni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Én ezért töltöm a fél életem a munka mellette a gép elõtt így nem érnek ilyen atrocitások.Igaz szar lesz egyedül meghalni,de ezt választottam ez van.Nyomorék függõ vagyok!

Tinman
Rendben, de a szó amit keresel két "l"-el írandó. No offense, csak a szemem ugrott ki tõle :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Te Dávidka... hadd adjak már egy hasznos tanácsot. Felejtsd már el azt a hibás elképzelést, hogy a külsõ 99%-ban fontos, próbálj meg fõleg a bensõ tulajdonságok alapján leányzót keresni magad mellé, mert eddig amikrõl -csak mi- itt hallottunk, úgy fest elég "hulladékokat" sikerült csak kiszúrni. Az ilyen lányok, akik nem tartják a szavukat, ennyire leszarják a másikat nullák, semmik... ignorálni õket haláluk napjáig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Ilyenek mellett? E gy lebuj oldalba szerintem jobban megbízik az ember mint egy hva-ban.Én is kitudok rakni oda bármit bármilyen leírással.Ott aztán a garancia 0 hogy azt kapod-e amit ott írnak.Ez a mai világ sok a csaló senkiben nem lehet megbízni!

S2000
Ilyenek mellett miért kell mindenféle lebuj oldalakkal foglalkozni?😄

Totti5
Én is azt hittem, de amikor ismerõs bedobott egy mászkálós kutatgatós pályára ahol késõbb puzzle is volt, amit úgy buktam el hogy csak na, mert nem figyeltem elõttem a részletekre... nem interaktív film, annál sokkal sokkal inteligensebb a játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
az a baj, hogy én sem XXD

zzeN
Csinálhatsz VPN accot, bár azt se tudom mi fán terem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
én nem rizikózok akkor sem.. bebuktam a kétezer valahányszáz forintom, de a több száz fõs steam gyûjteményem nem szeretném...

zzeN
Kellett neked venned ruszki key-t😄
Nem írta senki még h ellopták volna az accját, miután megcsinálták megváltoztatod a jelszavad és kész is.