Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
totyak
Eladnám/elcserélném Tom Clancy's EndWar PC játékomat. Nem volt használva, csak ki lett bontva. Perfekt állapotban van. Itt porosodik a polcomon, mert engem nem érdekel a játék. Ha valakit érdekel, van valami játéka cserébe, akkor szóljon nyugodtan. Bombázzatok az ajánlatokkal.

tototto
nem tudom mennyire stratégia mennyire nem, de én a commandos szériát szeretem nagyon 😊

Peter1
Köszönöm a válaszokat <#eljen>
Az Order of War címû játékról mi a véleményetek?

Ide mit lehet írni?

zorrobomber
"2. világháborús stratégia játék"

Ezen belül is elég sok fajta van.
Company of Heroes valóban a legjobb, ha a leginkább "accessible" játék kell. Látványos, egyszerû és nagyszerû.

Ha egy kicsit pepecselõsebb vizekre is eveznél, akkor ajánlható a Men of War sorozat. Itt jóval kevesebb egységed van, viszont jobban rámentek az élethûségre. Minden emberednek külön inventory-ja van, felveheted az elhullottak lõszereit, a tankok élethûen sebzõdnek, leesik a lánctalp, kifogy a benzin, stb. Ez sem csúnya, de alacsonyabb a technikai színvonala mint a CoH-nak.

Ha a nagy volumenû hadjáratokat szeretnéd újrajátszani, de nem szeretnéd hetekig csak tanulni a játékot, akkor a Panzer General-t tudom ajánlani. A 2. része megtalálható GOG-on. Ha nem szeretnél régebbi játékkal kísérletezni akkor van egy kvázi Panzer General remake, nemrég jelent meg: Panzer Corps

Ha a nagy volumenû hadjáratokat szeretnéd újrajátszani, és hajlandó vagy hetekig csak tanulni a játékot, akkor Hearts of Iron 2

robotnyk
+1
Badoutseven
Company of Heroes a legjobb.

Főállású Ninja

Peter1
Sziasztok!
Milyen 2. világháborús stratégia játékot tudnátok nekem ajánlani?
Válaszotokat elõre is köszönöm.

Ide mit lehet írni?

w77d
gondolod? délután meló után még nyúzom picit, ha megint bekövetkezik, akkor lépek az ügyben

Tinman
Bad sectoros.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
jah Samsung vinyó

arty
bootolj be hiren xp-t és hdsentinellel teszteld le (vagy a hiren bootcd-n minden gyárto hdd utilja is megvan, azokkal is tesztelj!)

Forza.

Tinman
Samsung.

Samsung?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
rossz a hdd?
hiren boot cd-vel megnézheted
w77d
gyerekek a faszom tudja mi van a gépemmel.. szombat óta most másodszor kellett újratenni a wint, mert egyszer csak játék közben minden elõjel nélkül elszáll, a gépben a ventik felvisítanak mint a vadbarom, monitor kiírja, hogy semmi jel nem jön. Újraindítok és akkor már nem tud bootolni, mert gyakorlatilag semmi win fájl nincs, amin el tudna indulni, de annyira, hogy még a gyári javító lemez sem lát rajta oprendszer maradványokat..

Tinman
Zavvi kódja nincs véletlenül valakinek? Ha van p.ü. kérem szépen, mert ami ezen az oldalon írva vagyon, az egyik sem mûködik már :-/

Csak 1 játék érdekelne és Hut-on drágább :-(

shaddam
Bocsánat, majd legközelebb észben tartom.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
Renegade Ops

"Use SUNNY-SAVER-20PEC (redeem code) and you will save way more than Steam. You can activate your key on Steam as well."

steam forumon találtam, hátha vkinek nincs még meg. elvileg szept.23-án jön a játék, ez preorder!

Forza.

davidka003
Az a legnagyobb gáz, hogy feleslegesen foglal több megát egy kép, eleve homályos meg nincs rajta olyan információ amit kisebb képen ne lehetne látni. Én is általában mobilnetrõl nézem az oldalt és azért nem jó, hogy túl nagy egy kép.
De akár a képnek a felsõ része le is vágható.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Téged is kettéharaplak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Basszus - nem tudtad volna lekicsinyíteni a méretét?

Pl. így:

1024*768, 211 kb. - Program: ingyenes XnView - Letöltés - telepíteni sem kell.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaddam
20 rugó volt,az elég baráti.Letudom a halokat meg a geowokat és alan waket aztán elválnak útjaink.A hangja túlharsogja legvadabb képzeleteimet is.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Badoutseven
Unatkoztam miért is ne :

Főállású Ninja

Tinman
I2k széjjelharap' :-D

TÉGED mi vitt rá a box vásárlásra?!?! <#idiota>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

shaddam
Vettem egy boxot, így ezt a marhaságot ellensúlyoztam 2 jó MS játékkal(az rts-ek azok)

The hut 10% Code

1594-6Z8S-BD2F

robotnyk
attól tartok amúgy az arc accountját felnyomta valaki, akinek a tyúkszemére ráléptek, nem az elsõ ilyen szövegbeszúrás, akinek a nevével írta, vele NFL topicban beszéltem még pár órával ezelõtt, nem hiszem hogy õ lett volna.
IMYke2.0.0.0
A könyv magasan jobb, mint a játék.
Szerény véleményem szerint.

Pedig jó az 😊 Remek az atmoszférája, és ha túlteszed magad a kisebb(-nagyobb) hibáin, akkor eg elég korrekt cucc 😊 A konyvvel kiegészítve meg aztán foleg 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

arty
(angoloknak 5 font, csomo országban meg 0 kedvezmény van rá - végre egyszer "mi" jártunk jól!)

Forza.

arty
metro2033 - 2.5EUR steamen. nem tudtam ellenállni, pedig annyira nem érdekel :/

ennyiért viszont nekiállok - majd 😄

Forza.

Badoutseven
jóvan heady már nem vagyok space marine amúgy sem 😊))) ismét spártai vagyok (halo)

Főállású Ninja

World of tanks topik eléggé kiürülne....<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor viszlát Renji <#idiota>

Badoutseven
respect !!

Főállású Ninja

Tinman
Elég lenne egy sima IQ teszt, 100 alatt bukó...

Zomil
hogyne, akkor hatékony, ha egy rakat másik embert is bannolni akarsz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mai szerzeményem 😊 Ugyanannyi volt, mint a sima, csak ez el volt dugva hátra 😄
Imádom a steelbook kiadásokat, kár, hogy más játékból nem volt ott.

Guren
max akkor lesz hatékony, ha elterjed az ipv6

Badoutseven
ip bann a leghatékonyabb

Főállású Ninja

Totti5
Csinál új reget és újra teleszemeteli az összes topikot... tényleg valami szigorúbb dolgokhoz kellene kötni a regisztrálásokat a fórumokra, oldalakra hogy ezeket a senkiket ki lehessen szûrni, mert agyilag és értelmileg nem százasok az tuti.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
A Moderátor topikba már írtam.

Végigolvastam mégegyszer és én nem láttam benne utalást, hogy TW2 tulajok ingyen megkapnák... csak a Kibõvített verziót vásárlók fogják értelem szerint kapni! Szerintem origi tulajoknak külön meg kell venni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Badoutseven
elõzõ regemet azért bannolták mert õket próbáltam védeni és kicsit elfajult a helyzet...

Főállású Ninja

Olvastam,csak én máshol nem találtam rá utalást (pl Two World 2 honlapján)

IMYke2.0.0.0
Szerencséd, hogy nem vagyok Adminisztrátor itt, az SG.hu fórumban...
Katát - és amúgy más fórumozót - nem bántunk ebben a topikban, és nem sértegetjük mások becsületét ilyen obszcénnak szánt trágya történetekkel, koholmányokkal!

<#levele><#levele><#levele><#levele><#felkialtas>

IMYke2.0.0.0
Olvasd el a linkelt SG-s cikket: ingyen megkapjuk.
De, mivel én még nem vettem meg a TW2-t, nekem a "csomag" verzió kecsegtetõbb.

Nem szünt meg, csak már nincs rajta rács..... Mondjuk úgy kibõvült....