Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Order of War címû játékról mi a véleményetek?
Ide mit lehet írni?
Ezen belül is elég sok fajta van.
Company of Heroes valóban a legjobb, ha a leginkább "accessible" játék kell. Látványos, egyszerû és nagyszerû.
Ha egy kicsit pepecselõsebb vizekre is eveznél, akkor ajánlható a Men of War sorozat. Itt jóval kevesebb egységed van, viszont jobban rámentek az élethûségre. Minden emberednek külön inventory-ja van, felveheted az elhullottak lõszereit, a tankok élethûen sebzõdnek, leesik a lánctalp, kifogy a benzin, stb. Ez sem csúnya, de alacsonyabb a technikai színvonala mint a CoH-nak.
Ha a nagy volumenû hadjáratokat szeretnéd újrajátszani, de nem szeretnéd hetekig csak tanulni a játékot, akkor a Panzer General-t tudom ajánlani. A 2. része megtalálható GOG-on. Ha nem szeretnél régebbi játékkal kísérletezni akkor van egy kvázi Panzer General remake, nemrég jelent meg: Panzer Corps
Ha a nagy volumenû hadjáratokat szeretnéd újrajátszani, és hajlandó vagy hetekig csak tanulni a játékot, akkor Hearts of Iron 2
Milyen 2. világháborús stratégia játékot tudnátok nekem ajánlani?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ide mit lehet írni?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
Samsung?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak 1 játék érdekelne és Hut-on drágább :-(
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"Use SUNNY-SAVER-20PEC (redeem code) and you will save way more than Steam. You can activate your key on Steam as well."
steam forumon találtam, hátha vkinek nincs még meg. elvileg szept.23-án jön a játék, ez preorder!
Forza.
De akár a képnek a felsõ része le is vágható.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pl. így:
1024*768, 211 kb. - Program: ingyenes XnView - Letöltés - telepíteni sem kell.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
1594-6Z8S-BD2F
Szerény véleményem szerint.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Forza.
ennyiért viszont nekiállok - majd 😄
Forza.
Főállású Ninja
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Imádom a steelbook kiadásokat, kár, hogy más játékból nem volt ott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Főállású Ninja
Katát - és amúgy más fórumozót - nem bántunk ebben a topikban, és nem sértegetjük mások becsületét ilyen obszcénnak szánt trágya történetekkel, koholmányokkal!
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#felkialtas>#felkialtas>
De, mivel én még nem vettem meg a TW2-t, nekem a "csomag" verzió kecsegtetõbb.