Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A mai modern házakban a keret pont azért van, hogy stabiban tartsa. Ezek a keretek többnyire szilikonnal/gumival vannak bevonva, hogy a rezonanciát is csökkentsék. Amelyiken nincs bevonat, azok pedig rászorítanak a HDD tálcára, ergo ugyanúgy funkcionálnak, mint a csavarok, csak egy mozdulattal le lehet húzni róluk. Nekem is ilyen van, piszok kényelmes. Ház oldala levesz, hdd kihúz, másik bedug, használ.
Az oprendszeres dolgot félreolvastam, az tárgytalan😊
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Igen, kissé drágábban, mint 5400-as társaik... bocsi, de Arty spórmániáját ismerve nem tételezem fel, hogy 8 éve komolyabb vinyóra költött.
"és semmilyen oprendszer nem volt soha a lemezeken😊 ""
Ezt értelmezni se tudom.
Én meg állítom, hogy volt, miért ne lett volna? XP ment 99%-ban rájuk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az úgy elég gáz ám... az a vinyó akkor van stabilan rögzítve, ha meg sem tudod egy fél mm-t mozgatni.
"de mivel samuból gondolom durván többet adtok el, az sokkal reprezentativabb stat!"
Dehogy! Leszoktunk róla szinte teljesen, csak elmebajosok külön kérésére hozunk. Szép is lenne, hogy tudjuk, hogy szar és adjuk el kilóra.
Az a durva, hogy az arányok mennyire csúnyát mutatnak... 100 eladott WD-bõl idén 2 került vissza, mind a 2 villámcsapott masinából, Samsungból 20 körül ment el, abból, már 6 megjárta a gart és mindig bad sector. A legdurvább egy kis 2.5-es volt, amit az ügyfél elõtt bontottunk ki, másoltunk volna rá és a sentinel szerint 5%-os kondíciónak örvendett... pfejjj.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Neee😊 2003-ban már bõven volt már 7200-es HDD, és semmilyen oprendszer nem volt soha a lemezeken😊 Ugyanolyanok voltak a HDD-k, mint most, csak kicsit lassabban, kevesebb védelmi mechanizmussal. Viszont 2x tovább bírták mint a mai lemezek😊
Weed: A mai Samsung lemezekkel rengeteg gond van. A 2008-ban vásárolt ~6-7 Samuból már csak 1 üzemel, és azon is van hibás szektor.
Ha most veszel HDD-t, akkor kizárólag WD Black, vagy Seagate.
Persze az élettartam függ a háztól/hûtéstõl is. Ne hagyd, hogy 50 fok fölé menjenek.
Természetesen a mai világnak és a szoftvereknek köszönhetõen ma már egyik lemez sem fog 8 évig pörögni a gépedben. Az SSD-kre mondják, hogy adattárolást tekintve 20-30 évig is elélnek, de ezt ugye senki sem tudja bizonyítani, másrészt még piszok drágák.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vastag kartontok (oldalt és elöl dombornyomot csillogó kék színnel a Mass Effect felirat). A vastag tokban egy 36 oldalas kézikönyv, és egy 32 oldalas hanglatnovella (benne Galaktikus Kodex kivonattal).
Mass Effect elsõ kiadása.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szerintem a héten már úgy sem ér ide.
Annyira örülök.
Amit pedig vettem: Mass Effect elsõ kiadás magyar nyelven fóliás, bontatlan. 😄 1000 Ft
Fórumon talált kép róla:

Eddig mikor fix áras terméket vettem akkor mindig jött rögtön email most meg nem. Ötlet?
egyiket se rugdosom 😊
(számokban vagy arányokban? ezer eladott samu/száz elromlott samu=10%, tiz eladott wd-bõl hal meg, az is 10%. ez eddig oké, de mivel samuból gondolom durván többet adtok el, az sokkal reprezentativabb stat!
lássunk egy nagyobb számokkal dolgozó céget: google tanulmány
"The authors found that drives tended to fail (1) very soon after their first reported SMART scan error and (2) based more on the drive model number and vintage rather than manufacturer."
upsz. tehát nincs szar márka, szar szériák annál inkább.)
Forza.
Viccen kívül... hadd ne keressek a gar. dossziéba raklap Samsungot, egyedi esetek alapján nem hiszek semmiben, a számokban viszont erõsen.
Forza.
notebookom:
linkelhetném az 1.5terás seagatemet, ami 89%-os, ~másfél éves és vol/van(?)t rajta bad sector. vagy ugye a 2 db 642JJ-s samum esete. mind szar, ha belenyulsz 😊 tudom, hogy stat szerint az egyikkel 1:1000 az elromlás, másikkal 1:2000, de ezekkel a számokkal én nem tudok mit kezdeni, én annyit fogok tapasztalni h vagy beszarik vagy nem. ergo backupot NEM lehet megkerülni. akkor viszont inkább 2db olcso, mint egy drága 😊
Forza.
8 éve még ilyen jóféle 5400-as fordulatú ide hdd-k-et toltak, és ha jól olvastam azon volt az op. rendszered, oda telepítetted a játékokat.
Hátöööö... nem volt egy egészen kicsit LASSÚ a gép? Ráadásul Vistával?
1660-GZSN-M6Q3
Használja egészséggel a szerencsés 😊.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3