Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Végülis az érdekelne, hogy a hangulat novella van benne? Meg hány DVD-t tartalmaz?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
"Az úgy elég gáz ám... az a vinyó akkor van stabilan rögzítve, ha meg sem tudod egy fél mm-t mozgatni."

A mai modern házakban a keret pont azért van, hogy stabiban tartsa. Ezek a keretek többnyire szilikonnal/gumival vannak bevonva, hogy a rezonanciát is csökkentsék. Amelyiken nincs bevonat, azok pedig rászorítanak a HDD tálcára, ergo ugyanúgy funkcionálnak, mint a csavarok, csak egy mozdulattal le lehet húzni róluk. Nekem is ilyen van, piszok kényelmes. Ház oldala levesz, hdd kihúz, másik bedug, használ.

Az oprendszeres dolgot félreolvastam, az tárgytalan😊

[merlinw.org]

zorrobomber
sry, tegnap csináltam még otthon, a belsejérõl pont nem lõttem 😄

davidka003
Konkrétan a belseje érdekelne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Na egy ilyen képet csinálhatna valaki arról a másfajta, elsõ kiadáshoz hasonló kiadásról. 😄

Tinman
"Neee😊 2003-ban már bõven volt már 7200-es HDD, és semmilyen oprendszer nem volt soha a lemezeken😊 "

Igen, kissé drágábban, mint 5400-as társaik... bocsi, de Arty spórmániáját ismerve nem tételezem fel, hogy 8 éve komolyabb vinyóra költött.

"és semmilyen oprendszer nem volt soha a lemezeken😊 ""

Ezt értelmezni se tudom.
Én meg állítom, hogy volt, miért ne lett volna? XP ment 99%-ban rájuk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"ahol bepattintható keretbe rakom a winyot és azt bepattintom a házba"

Az úgy elég gáz ám... az a vinyó akkor van stabilan rögzítve, ha meg sem tudod egy fél mm-t mozgatni.

"de mivel samuból gondolom durván többet adtok el, az sokkal reprezentativabb stat!"

Dehogy! Leszoktunk róla szinte teljesen, csak elmebajosok külön kérésére hozunk. Szép is lenne, hogy tudjuk, hogy szar és adjuk el kilóra.

Az a durva, hogy az arányok mennyire csúnyát mutatnak... 100 eladott WD-bõl idén 2 került vissza, mind a 2 villámcsapott masinából, Samsungból 20 körül ment el, abból, már 6 megjárta a gart és mindig bad sector. A legdurvább egy kis 2.5-es volt, amit az ügyfél elõtt bontottunk ki, másoltunk volna rá és a sentinel szerint 5%-os kondíciónak örvendett... pfejjj.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Na hol tartasz? 😄
MerlinW
Jaja, PC Guru adta még 1-2 éve karácsonykor. Meglepõen szép kiadásban (karton tok + DVD tok).

[merlinw.org]

MerlinW
"8 éve még ilyen jóféle 5400-as fordulatú ide hdd-k-et toltak, és ha jól olvastam azon volt az op. rendszered, oda telepítetted a játékokat."

Neee😊 2003-ban már bõven volt már 7200-es HDD, és semmilyen oprendszer nem volt soha a lemezeken😊 Ugyanolyanok voltak a HDD-k, mint most, csak kicsit lassabban, kevesebb védelmi mechanizmussal. Viszont 2x tovább bírták mint a mai lemezek😊

Weed: A mai Samsung lemezekkel rengeteg gond van. A 2008-ban vásárolt ~6-7 Samuból már csak 1 üzemel, és azon is van hibás szektor.
Ha most veszel HDD-t, akkor kizárólag WD Black, vagy Seagate.
Persze az élettartam függ a háztól/hûtéstõl is. Ne hagyd, hogy 50 fok fölé menjenek.

Természetesen a mai világnak és a szoftvereknek köszönhetõen ma már egyik lemez sem fog 8 évig pörögni a gépedben. Az SSD-kre mondják, hogy adattárolást tekintve 20-30 évig is elélnek, de ezt ugye senki sem tudja bizonyítani, másrészt még piszok drágák.

[merlinw.org]

Carlos
Én meg ezt adtam el egy prima guide-al egyetemben.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Így van - nekem is ez van meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az elsõ kiadásos Mass Effect tatalma:
Vastag kartontok (oldalt és elöl dombornyomot csillogó kék színnel a Mass Effect felirat). A vastag tokban egy 36 oldalas kézikönyv, és egy 32 oldalas hanglatnovella (benne Galaktikus Kodex kivonattal).
Mass Effect elsõ kiadása.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Bence94
Nekem ez a fajta van meg és nem rosszabb mint az igazi 1. kiadás. hátul van rajta alul egy kis logó hogy kereskedelmi forgalomba nem hozható... A kézikönyv-nek egy rövidített változata van benne, de ha nagyon kell a teljes ott a lemezen.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
akkor pcgurus

davidka003
Akinek van nézze már meg mi van benne. 😄
Szerintem a héten már úgy sem ér ide.

davidka003
PC GURU 2010 januárban volt tuti.

Daell Drow
Semmiben, esetleg az arny novella nincs bent.
Daell Drow
Nekem ugy remlik hogy a pcguru-hoz jart, vagy mind 2nel megfordult?
davidka003
És akkor ez miben rosszabb?

w77d
ez a második kiadás. a Gamestarosra rá van írva, hogy Gamestar

davidka003
Na pontosan ilyen:

KÉP
KÉP

Akkor ez a Gamestaros? Mondjuk ezrest akkoris megért. Kézikönyv gondolom van benne.

w77d
enyém is a vastagabb

zorrobomber
Nincs rajta gamestar felirat, viszont igen, felülrõl ráhúzós.

Daell Drow
En ezt még 0 day vettem, az vastagabb es oldalrol kell a papirba bujtatni. Ezt asszem felulrol kell ra huzni.
w77d
csak az utánynomtatott tokkal van, Gamestar felirattal. Én azt elajándékoztam és az eredetit tartottam meg.

zorrobomber
ugyanez van meg nekem is, valamelyik gamer újsághoz adták rendesen papírtokkal <#eljen>

davidka003
És tényleg, most licitáltam elõször és már azt hittem elrontottam valamit. Jött is az email.
Annyira örülök.
Amit pedig vettem: Mass Effect elsõ kiadás magyar nyelven fóliás, bontatlan. 😄 1000 Ft

Fórumon talált kép róla:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
várj egy picit

davidka003
Vaterán licitáltam egy játékra. Véget ért az árverés, én nyertem meg és mégsem kaptam emailt.
Eddig mikor fix áras terméket vettem akkor mindig jött rögtön email most meg nem. Ötlet?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rage47
<#eljen>
arty
"csavarmentes" a házam, ahol bepattintható keretbe rakom a winyot és azt bepattintom a házba. a másik meg notebook, két csavar rögziti a keretbe a winyot, a keretet pedig egy csavar tartja, egész körbegumizott (dell d830).

egyiket se rugdosom 😊

(számokban vagy arányokban? ezer eladott samu/száz elromlott samu=10%, tiz eladott wd-bõl hal meg, az is 10%. ez eddig oké, de mivel samuból gondolom durván többet adtok el, az sokkal reprezentativabb stat!

lássunk egy nagyobb számokkal dolgozó céget: google tanulmány

"The authors found that drives tended to fail (1) very soon after their first reported SMART scan error and (2) based more on the drive model number and vintage rather than manufacturer."

upsz. tehát nincs szar márka, szar szériák annál inkább.)

Forza.

Tinman
Egyszer végigtolt, felhasználatlan kóddal bíró, kifogástalan állapotú PC-s Dead Space 2-met, PC-s Bulletstorm-ra cserélném!

w77d
nem volt, Metro 2033, Dirt 3 meg stb szaggatás nélkül hasított. ELõkerestem a számlát, nem 8 éves volt, hanem csak 6. Gépfejlesztés nekem kurva régóta csak a videokártya, memória + procicserében nyilvánult meg, de legközelebb elkerülhetelen az alaplap is..

Tinman
Legközelebb ne rugdald a gépet, ha megy és 4 csavarral fogasd fel a vinyót.

Viccen kívül... hadd ne keressek a gar. dossziéba raklap Samsungot, egyedi esetek alapján nem hiszek semmiben, a számokban viszont erõsen.

arty
valami 500as egy tányérost vegyél! a 250esek régiek és általában ezért lassuak is, kisebb adatsürüség = megintcsak lassabb...

Forza.

arty
passz, csak próbából játszottam raidel 😊

notebookom:

linkelhetném az 1.5terás seagatemet, ami 89%-os, ~másfél éves és vol/van(?)t rajta bad sector. vagy ugye a 2 db 642JJ-s samum esete. mind szar, ha belenyulsz 😊 tudom, hogy stat szerint az egyikkel 1:1000 az elromlás, másikkal 1:2000, de ezekkel a számokkal én nem tudok mit kezdeni, én annyit fogok tapasztalni h vagy beszarik vagy nem. ergo backupot NEM lehet megkerülni. akkor viszont inkább 2db olcso, mint egy drága 😊

Forza.

Tinman
8 évig????????????????? WTH????

8 éve még ilyen jóféle 5400-as fordulatú ide hdd-k-et toltak, és ha jól olvastam azon volt az op. rendszered, oda telepítetted a játékokat.

Hátöööö... nem volt egy egészen kicsit LASSÚ a gép? Ráadásul Vistával?

w77d
figyu ez a mostani vinyó lényegében 8 évig szolgált hibamentesen, pedig csak egy aránylag olcsó samsung.. veszek egy hasonlót valami 9-10 ezres kategóriát, úgysem kell terrás, mert az már van egy másik, csak egy 250 gigás rendszer wincsi kell..

Tinman
Ja-ja, azt a +3.000 Ft-ot nem éri meg a nyugalom.

Tinman
Az a legkirályabb, amikor random szétesik a Raid-ed és fogalmad sincs miért. Samu az jó, de max LOTR-ben, másban nem igen...

w77d
áááá annyit nem költök rá...

arty
az árából inkább két samu, raid1ben 😉))

Forza.

Jani21
Ma éjfélig érvényes, 10% kedvezmény The Hutra:

1660-GZSN-M6Q3

Használja egészséggel a szerencsés 😊.

ollie
Men of War, meglepõen jó!

Tinman
WD RE4 pl, vagy Black Caviar 5 év garral. És ez sem életbiztosítás, de az esélyeid sokkal jobbak.

w77d
ééés igazad lett

robotnyk
meg telefonnal is... :p
davidka003
Na látjátok, kis méretben is lehet gyönyörû képet csinálni. 😊

<#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3