Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na sebaj: Amúgy sem tetszik sem a harcrendszer, sem az új történet, sem a korlátozott szerencsejáték, sem a fõzetivás (csak csatán kívül) és még sok más....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Ha nem regeltem volna megpróbálnám eladni, de sajnos regeltem.....<#falbav>#falbav>
Az elsõ rész nálam a top 10-ben van, de ez még a top 100-ba se férne be sajnos!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Extended Download Service $4.99
Sub-Total $9.99
<#ticking>#ticking>
szerk.: ja, hogy ez nem kötelezõ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A Metacritic 34%-a minden elárul 😄
amugy meg irigyellek a dio,warcraft miatt 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
( Destory all Humans haláli, kipróbálnám õket... 360ra megvettem az új részt, de annyira félkész volt hogy játszhatalanná vált rövid idõ után )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Magamnak vettem amúgy, nem akarok megválni tõle! Lehet, hogy késõbb eladóvá válik pár darab, de a Warcraft 2 és Diablo gyûjteményt biztos, hogy az utolsók között fogom eladni 😊
Egyelõre nagyon tetszik, nagyon pöpec kis masina! Csinos, elegáns, alig nagyobb, mint egy DVD tok 😊 Jól mutat a TV alatt, és nincs egy hangja sem. K.va jó az ágyból, vezeték nélküli kontrollerrel lazulni! 😊
Milyen érdekes, hogy legalább 20-szor megnéztem, hogy jó-e és mégsem vettem észre a hibát. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Úgy sem láttam még sehol magyar felirattal. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Magyar és angol felirat is van hozzá. Én csináltam, idõzítettem, fordítottam. Lehet véleményezni. 😊
[merlinw.org]
És milyen igaz!!!