Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lolSL üzente privátban:
http://ipon.hu/hir/harommillio_dirt_3_kupon_kod_szivargott_ki/17621
írd be eredeti játékok topikba, hogy
ne nagyon aktiválják ezeket a kulcsokat mert account ban is járhat érte,
de valszeg csak törlik majd az összesrõl a játékot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mennyi kód, te atyaég!
Amúgy megerõsítve, works as charm.<#wow2>#wow2>
Totti és Arty MOST dõlnek a kardjukba :-D
Faithless...Insomnia (i2k's Progressive Trance Remix) 09:40
This version not the final product! Lack of some build ups, riffs, arrangement.
Original release date: 1995
Remix release date: 2011
Total Time: 9:40 (on video it's faded)
BPM: 127 - (original)
Sound source(s): Ableton Live + VSTis + 1 House Loop
Video source(s): Pictures from inet
Tools used: Ableton Live 8, Sony Vegas 6
Copyrights: Cheeky Records; and other distributors - Rollo And Sister Bliss producers
Respect for Youtube uploaders!
Akit érdekel, ez az 1995-ös, eredeti: Faithless...Insomnia
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fogalmam sincs milyen forrásból, de vannak.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Főállású Ninja
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A játék persze jó, premierkor már megvolt, ki is játszottam. Ezt csak úgy cseréltem most, mert reális összeget nem tudtam volna belõle kihozni, hugyér meg még sem adom oda, és így legalább nem maradt rajtam az.
Elkezdem gonoszként, úgy sincs semmi most 2 hétig, aztán jutok ameddig jutok, mert jön a GeoW 3 s aztán pedig hetente valami mászthev egészen márciusig😄D
Így már könnyebb a lelked? <#vigyor2>#vigyor2>
PayPal-al fizettem.
Tényleg hagyjuk, nem vagyok "grammar nazi". De nem egy helyesírási hibára hívtam fel a figyelmet, hanem egy idétlen, teljesen magyartalan szövegre, amire sokkal kézenfekvõbb lett volna a fejlesztõk, vagy a készítõk szó...
#28517: "Hardverapró-n"
Befejeznétek már ezt a k. grammar nazi témát? Unalmas, de nagyon... és emberek vagyunk, hibázunk mindannyian, NINCS kivétel ez már itt is számtalanszor bebizonyosodott!
amugyis helyesen devek lenne csak zavar, h igy meg összefolyik a toldalékkal az idegen szo :S
<#wilting>#wilting>
De szép is a magyar nyelv! 😊
Most játszogattam a beállításokkal kicsit (eddig is jól futott nem azzal volt a bajom, hanem a CTD-kkel inkább) és elolvastam az readme-t, ahol is találtam egy olyan opciót, ami a Dinamikus CSontváz korlátozása névre hallgat. Mivel a memória és vram mennyisége elegendõ kell, hogy legyen lehet a cpu-nak sok már ez az opció plusszban (ráadásul, mint kiderült ennek bekapcsolása kapcsolja ki a plussz cpu használatot, nekem meg ki volt kapcsolva)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
-vírusírtó (ezt most kizártam az elõbb, kikapcsolt vírusírtóval is CTD)
-vagy 32 bites windowson be kell állítani, hogy többet kezeljen 3,5 gb-nál (persze, majd jól szétcseszem a jó kis stabil rendszerem egy játék miatt... nincs az az Isten... win 7 64 bit-tel meg nem szarakszom emiatt)
- vagy vegyem lentebb a textúramemóriát a beállításokban (ezt még tesztelni fogom)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.