Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
ilyenért nem szokott a steam acc-ot bannolni, szvsz tul sok felhasználot kéne kidobniuk, valszeg csak a játék lesz törölve, de 1 probát megért 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Úgyis törölni fogják...

lolSL üzente privátban:

http://ipon.hu/hir/harommillio_dirt_3_kupon_kod_szivargott_ki/17621

írd be eredeti játékok topikba, hogy
ne nagyon aktiválják ezeket a kulcsokat mert account ban is járhat érte,
de valszeg csak törlik majd az összesrõl a játékot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én inkább örülnék a helyedben, hogy nyugodt lelkiismerettel játszhatok vele (gondolkodtam én is hogy ellopom, de inkább letettem róla).<#kacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Zomil
Amugy ez is gfwl-es?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
bammeg nemrég fizettem érte :S

Tinman
BAZ!

Mennyi kód, te atyaég!

Amúgy megerõsítve, works as charm.<#wow2>

Totti és Arty MOST dõlnek a kardjukba :-D

zorrobomber
nekem is mûködött, remélem nem lesz belõle gond, kicsit féltem az accountom 😊

Zomil
és tényleg...lol 😄

IMYke2.0.0.0
Ti is hallgassátok meg a legújabb remixemet:
Faithless...Insomnia (i2k's Progressive Trance Remix) 09:40

This version not the final product! Lack of some build ups, riffs, arrangement.

Original release date: 1995
Remix release date: 2011
Total Time: 9:40 (on video it's faded)
BPM: 127 - (original)
Sound source(s): Ableton Live + VSTis + 1 House Loop
Video source(s): Pictures from inet
Tools used: Ableton Live 8, Sony Vegas 6

Copyrights: Cheeky Records; and other distributors - Rollo And Sister Bliss producers

Respect for Youtube uploaders!

Akit érdekel, ez az 1995-ös, eredeti: Faithless...Insomnia

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
<#wow3>

shaddam
Dirt 3 steam kódok
Fogalmam sincs milyen forrásból, de vannak.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zorrobomber
support?

Tinman
Így van...

szerintem sehogy.

robotnyk
szerintem inkább arra gondolt, hogy leellenõrizne egy kódot, hogy érvényes-e még.
Badoutseven
game libraryban a játéknál ott van hogy CD key. ha nincs a game libraryban a játék akkor nincs beaktiválva .

Főállású Ninja

Tinman
Hol tudom megnézni, hogy egy Steam-es játék kódja be van-e már aktiválva, ha nálam van a kód, anélkül, hogy beaktiválnám?

w77d
Én csak a PC-s árakat figyelem és itt megjelenés óta ugyan annyi, mint az alap verzió. Ennek fényében viszont nagyon fasza az egész..

Totti5
Kértek, max pécén nem mert mentették a menthetõt. 360as verzióból anno -1 day a simát vettem, mert az 3kval olcsóbb volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
<#eljen>

w77d
de mondom nem tudom mit vártál egy olyan CE-tõl, amiért nem kértek felárat? Amúgy szerintem nem rossz, a fémtok is szép meg a tartalmak sem rosszak..

w77d
most már nekem is megjött..

Totti5
Van 2 fémtokos játékom melyeknek mind a két fele egyedi DOMBORNYOMOTT dizájn. Nagyon jól néznek, ékköve a gyüjteményemnek, de ez... ez a sarokba a többi mögé való olyan ronda.

A játék persze jó, premierkor már megvolt, ki is játszottam. Ezt csak úgy cseréltem most, mert reális összeget nem tudtam volna belõle kihozni, hugyér meg még sem adom oda, és így legalább nem maradt rajtam az.

Elkezdem gonoszként, úgy sincs semmi most 2 hétig, aztán jutok ameddig jutok, mert jön a GeoW 3 s aztán pedig hetente valami mászthev egészen márciusig😄D

Rendben. Akkor az vagyok.

Így már könnyebb a lelked? <#vigyor2>

pointer4
Nekem ott volt a fizetés után egybõl a kód. A böngészõben, még csak nem is emailben.
PayPal-al fizettem.
wesker24
Na megjött a Bulletstorm a zavvitól !

4 nap alatt gyorsak mint mindig !
Tinman
Nem a faxt nem vagy az... nem látod?

Ha szerinted nincs olyan, hogy magyar nyelv, akkor veled le sem állok vitatkozni...

Sõt! Ugyanezen az oldalon: "Ugyan ezen"... <#mf1>

Tényleg hagyjuk, nem vagyok "grammar nazi". De nem egy helyesírási hibára hívtam fel a figyelmet, hanem egy idétlen, teljesen magyartalan szövegre, amire sokkal kézenfekvõbb lett volna a fejlesztõk, vagy a készítõk szó...

w77d
viszont a játék odabasz. Nna meg ugyanannyiba került megjelenéskor a CE, mint a sima, szóval egy szó nem lehet rá..

Totti5
Nem gondoltam hogy a Mass Effect 2 CE ilyen ócska... ezzel a tokkal a dizájner 1 percnél többet nem töltöhetett el. Látványtalan, ronda olcsójános.<#levele><#levele><#levele><#levele>

wesker24
Elõbb utóbb csak megkapod ! Ahogy többiek is megkapták a kulcsot e-mailben és be is regelték steamre !
w77d
és erre is egy napot kell várni? 2 órája fizettem ki és semmi...

pointer4
Nincs olyan hogy magyar nyelv, írás van meg olvasás, vagy felfogod, vagy nem.
Tinman
Ugyan ezen az oldalon:

#28517: "Hardverapró-n"

Befejeznétek már ezt a k. grammar nazi témát? Unalmas, de nagyon... és emberek vagyunk, hibázunk mindannyian, NINCS kivétel ez már itt is számtalanszor bebizonyosodott!

Zomil
nem akartam szoismétlést, mert elötte már használtam a fejlesztöt 😊

amugyis helyesen devek lenne csak zavar, h igy meg összefolyik a toldalékkal az idegen szo :S

Totti5
Demó alapján érdekes darab.

"a dev-ek"

<#wilting>

De szép is a magyar nyelv! 😊

Zomil
Most 3honap után megint beszereztem 1játékot steam-en mégpedig a Rock of Ages-et. Elég betegnek és érdekesnek tünik ahhoz, h a készitök megérdemeljék a pénzemet, ráadásul a dev-ek aktivan válaszolnak minden kérdésre a forumon ami további pozitiv dolog 😊

3 gb ram+ 1gb-os a videókártya (ati 5770 soc).

Most játszogattam a beállításokkal kicsit (eddig is jól futott nem azzal volt a bajom, hanem a CTD-kkel inkább) és elolvastam az readme-t, ahol is találtam egy olyan opciót, ami a Dinamikus CSontváz korlátozása névre hallgat. Mivel a memória és vram mennyisége elegendõ kell, hogy legyen lehet a cpu-nak sok már ez az opció plusszban (ráadásul, mint kiderült ennek bekapcsolása kapcsolja ki a plussz cpu használatot, nekem meg ki volt kapcsolva)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

fery02
Mennyi memóriád van gépben?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Daell Drow
Virusirtoval
32bites vistaval
maxon
nekem stabilan megy.
Supportnál írták, hogy vagy:

-vírusírtó (ezt most kizártam az elõbb, kikapcsolt vírusírtóval is CTD)
-vagy 32 bites windowson be kell állítani, hogy többet kezeljen 3,5 gb-nál (persze, majd jól szétcseszem a jó kis stabil rendszerem egy játék miatt... nincs az az Isten... win 7 64 bit-tel meg nem szarakszom emiatt)

- vagy vegyem lentebb a textúramemóriát a beállításokban (ezt még tesztelni fogom)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
simán lehet amiatt a CTD. Csak akkor nem indulna, ha egy indításkor szükséges alap fájl lenne szar. De ha mondjuk egy bizonyos textura, vagy hasonló szar, az csak akkor basz ki, ha ki kell rajzolnia..

Ízlések és pofonok különbözõek.... Lehetnek CTD problémáim egy rossz install lemez miatt? Teszem azt valamely fájlok sérültek vagy akkor nem is futna?

w77d
a witcher 2 nálam rezzenésmentesen tökéletesen szalad, egyszer nem dobott még ki. A játékmenet szerintem sokat javult, a grafika is überbrutál, a történet jó.

Nem értünk egyet! Mindegy már végigértem. Nem tudom lesz-e valaha lelkierõm újra nekikezdeni (Hack & Slash harcrendszer nem kicsit kiábrándító).

Badoutseven
pedig mind jobban összevan rakva mint az 1. részben .

Főállású Ninja

Badoutseven
hát akkor nálad van a tré, nekem meg ismerõseimnek 0 baja van 😄

Főállású Ninja