Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ez is a rohadt EA miatt van mellesleg😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
több órányi mentésem elveszett egyszer, korrupt savegame-t mndott
DLC buzulás - a kipörgetett részekre is azt irja, hogy INCOMPLETE és ha belemegyek, látom, hogy bazinagy BUY NOW felirattal 1-2 uj event került be
az egész játék mostanra tele lett BUY NOW felirattal 😞(((
a DLC-k lassan drágábbak, mint a játék maga
GFWL suxxx
dirt2-t jobban szerettem a pályái miatt - áttehették volna azokat is ebbe a részbe a változatosság kedvéért 😊
Forza.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Mindegy akkor muszáj lesz megvennem a simát.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Én is beaktiváltam egyet a leakeltek közül, ma reggelt küldtem is a ticketet Steam Supportnak, hogy söpörjék le a D3-at, mert a többit nem szeretném elveszteni...
UPDATE: A steam válaszolt, a cdkulcsokat blacklistelik (feketelistára teszik) , ezáltal az AMD-s promókódokkal felhasznált dirt3akat törlik steamrõl.
Aki rendelkezik AMD-s termékkel, annak support ticketet kell írnia a supportnak, és visszaadják nekik a DiRT3at."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerk: amúgy meg pontosan tudják mely kódok azok amik "csúnyák", állítólag már blacklisten is vannak.
nekem a dirt3 a "kellazonnal" kategoria volt, más kérdés, hogy a CM egy genny cég és végül nem lett szerencsém vele. elvileg azért fizettem, hogy hálát rebegjek a remekmûért - ha a játék jó is lenne, egy percig se sajnálnám a 8k-t ... szal, elvben nem mérgelõdök, gyakorlatban viszont már kianyáztam magam 😊)
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
én kb 2 hete vettem egy kupont, vajon engem is megbasznak?
Forrás
Szvsz sem fognak amúgy acc-okat torolni.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Steam iszonyat ritkán bannol accountokat, ilyen esetekben nem 😊
Volt máskor is mikor vmi orosz kulcsokat szereztek egy csomot és mindenki eu-ban aktiválta, ott is csak a játékot törölték.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"