Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt van róla egy hangulatos kis teszt 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Játék milyen lett?

Totti5
Minden az lesz lassan... Ubisoft is bevezette a Driverrel.

Ez is a rohadt EA miatt van mellesleg😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
kevés pálya, azok is olyan semilyenek - uncsiii
több órányi mentésem elveszett egyszer, korrupt savegame-t mndott
DLC buzulás - a kipörgetett részekre is azt irja, hogy INCOMPLETE és ha belemegyek, látom, hogy bazinagy BUY NOW felirattal 1-2 uj event került be
az egész játék mostanra tele lett BUY NOW felirattal 😞(((
a DLC-k lassan drágábbak, mint a játék maga
GFWL suxxx

dirt2-t jobban szerettem a pályái miatt - áttehették volna azokat is ebbe a részbe a változatosság kedvéért 😊

Forza.

arty
már ez is cdkulcsos?! 😮

Forza.

balee4
Szerencsére most kivételesen nem a borítóra ragasztották rá magyar tájékoztatót.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

shaddam
Kár hogy elcsúfítják ezt a szép borítót.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

davidka003
Leszarom, nem játszani akarok vele, már végignyomtam. Véres térkép meg bónusz lemez meg fém tok jó lett volna.
Mindegy akkor muszáj lesz megvennem a simát.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

balee4
AZ ellenállás ide is elért:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
be van regisztrálva, semmit sem ér...

davidka003
Dragon Age: Origins - PC - fémdobozos gyûjtõi!

Utolsó 5 mp-ben megelõzött. :\

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Zomil
töröljék csak engem nem zavar, 1probát megért, accot felfüggeszteni meg nem hiszem, h fognak, max, ha valakinek csak ez a játéka van rajta és ilyen feketelistás 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Van egy olyan elv jogi berkekben, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a felelõsségre vonás alól. Ami alapján ilyenekkel, hogy nem tudtam, hogy illegális nem lehet takarózni.... még jóhiszemûséget fitogtatva sem... Ergó ettõl még simán törölhetik a játékot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Animefox
Eredeti Rome Total War kéri a directx9-et, telepítem de mégse látja.. mindig azt írja ki nem látja... mi lehet a baj?

w77d
azé itt is van egy kis gebasz, mert mi van, ha mondjuk vettem egy videokártyát, a kódot beregeltem, de a kártyát valamiért tovább adtam?

robotnyk
mint mindig
w77d
akkor lehet én nem AMD-s kulcsot vettem? Most Dirteztem és minden rendben...

zorrobomber
Ez így nem pontos megfogalmazás, mert gondolom olyan AMD termékkel kell rendelkezned amihez járt is a Dirt3 😊

Totti5
Tehát azoknak macera akik legálisan vették meg...

Tinman
Egy másik magyar fórumról:

"Én is beaktiváltam egyet a leakeltek közül, ma reggelt küldtem is a ticketet Steam Supportnak, hogy söpörjék le a D3-at, mert a többit nem szeretném elveszteni...

UPDATE: A steam válaszolt, a cdkulcsokat blacklistelik (feketelistára teszik) , ezáltal az AMD-s promókódokkal felhasznált dirt3akat törlik steamrõl.

Aki rendelkezik AMD-s termékkel, annak support ticketet kell írnia a supportnak, és visszaadják nekik a DiRT3at."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
ez a nem kibontós játék!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
3.5" disk... gádddddemit! ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

KRi2
Ohje, anyukám munkahelyén játszós gém:

lll l ll lllll l lll ll

Fabio Capello
már nyilatkoztak, ebben az esetben ticketet kell nyitni a supportnál, fénykép, probléma elmagyarázása, stb, és visszarakják a játékot az accodra.

szerk: amúgy meg pontosan tudják mely kódok azok amik "csúnyák", állítólag már blacklisten is vannak.

Totti5
Nagyon kevés és jellegtelen pálya.

zorrobomber
részleteznéd mi nem tetszett benne?

arty
nemigazán bosszankodok 😊

nekem a dirt3 a "kellazonnal" kategoria volt, más kérdés, hogy a CM egy genny cég és végül nem lett szerencsém vele. elvileg azért fizettem, hogy hálát rebegjek a remekmûért - ha a játék jó is lenne, egy percig se sajnálnám a 8k-t ... szal, elvben nem mérgelõdök, gyakorlatban viszont már kianyáztam magam 😊)

Forza.

Fpocok
Több, mint valószínû, hogy csak leveszik a játékot, mást nem kapnak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

w77d
hajaj, remélem nem esek teherbe, nem készültem még fel a gyermekáldásra XXXD

robotnyk
meg, álmodban ráadásul <#vigyor1>
w77d
"Aki a napokban aktiválta Dirt 3 kuponját biztosan számíthat valamilyen retorzióra. Ilyen esetben érdemes felkeresni a Steam ügyfélszolgálatát, és tisztázni a helyzetet."

én kb 2 hete vettem egy kupont, vajon engem is megbasznak?

"A legnagyobb probléma, hogy ártatlan játékosok is "áldozatul" eshetnek, ugyanis a Valve lehet, hogy felfüggeszti a hozzáféréseket."
Forrás
Szvsz sem fognak amúgy acc-okat torolni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nem vagyok annyira oda meg vissza az ilyen stílusú zenékért (nagyon ritka ami tetszik). De ez egész jó, úgy kb. 2 perc 20 másodperctõl kezdve (az eleje nem tetszik).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

w77d
ejj vigyázzá mit beszész me elvisznek nagy fekete autóval XXD

Tinman
Hán' a Viktorunk életére esküszöm, hogy eredeti Khínai!

w77d
najóóvan, hamisítókkal nem tárgyalok XXD

Tinman

w77d
ez esetben mutasd a ebay számlád 😊

Tinman
Én nem tudtam, hogy magánszemély, hiszen az ebay-en cégek is hirdetnek... CyberLTD vagy mi volt a neve... megvezettek bíró úr kérem :-(

pointer4
Mûködik 😊 , az enyémrõl törölhetik, a dirt2 is be van sütve, de még sosem indítottam el 😄 VGA-hoz járt.
w77d
csak hogy ma már minden játék esetében leírják, hogy tilos kulcsokkal kereskedni magánszemélytõl.. innentõl meg bukta.

Tinman
Dehogynem fizettem érte! Az ebay-en ütöttem le... ja, hogy ez a kód lopott volt? Én azt honnan kellene tudjam? Szépen beaktiváltam és ment.

Zomil
MS és Steam között hatalmas a különbség 😊
Steam iszonyat ritkán bannol accountokat, ilyen esetekben nem 😊
Volt máskor is mikor vmi orosz kulcsokat szereztek egy csomot és mindenki eu-ban aktiválta, ott is csak a játékot törölték.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
dehogynem okoztál kárt neki. Játszol, mikor nem fizettél érte, neme kötelezõ aktiválni. Sarkalatos hasonlat, de a drogosokat is begyûjtik, nem csak a dílereket...

zorrobomber
Meglépheti, de nem fogja. Nem én okoztam a kárt neki, hanem az aki kiszivárogtatta a kódokat. Ez azért közel sem warez.

Tinman
Nincs az az isten.

w77d
Igazság szerint meglépheti, hisz nincs komoly konkurenciája, nincs másik alternatíva, tehát úgyis csinál másik profilt az ember, max 1-2 hónappal késõbb, addig dühöng, de utána már megint rá lesz utalva amikor meglátja az akciókat meg a steam exluzív dolgokat...

Tinman
Na jó de az az MS konzol fronton... a Steam, ha ezt meglépi, simán ezrekben mérhetõ potenciális vásárlót veszít.

Totti5
Hetek óta bannhullám söpör végig a az Xbox lájvon, mert a digitálisan letölthetõ játékokat torrentrõl letöltve pendrájval bárki tudja futtatni... szó nélkül csapják ki azokat akik akár egyszer is bepróbálták, és tök mindegy hogy elõtte kizárólag csak origi játékokkal játszott, vagy hogy 100ezereket költött el a digitális felületen. Egyszerûen profil bannt kap az illetõ, köztük már jónéhány magyar is megjárta az elmúlt napokban.

Tinman
Tuti, hogy csak a játékot törlik az accountból... bebaxna, ha a sok tízezerért vett játékok eltûnnének.