Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"The product was cancelled due to us being out of stock in this item and we cannot get anymore of the supplier." Vagyis azért törölték az ELÖRENDELÉST mert kifogyott a játék és az ellátó nem tud adni belõle.
Csak egy az apró bibi: MÉG NEM JELENT MEG, NINCS IS KÉSZ. 2011 októberben fog megjelenni. Akkor hogy fogytak ki belõle? Jézusom!! Asszem inkább visszatérek a hazai boltokhoz. Ez röhej.
2000 Ft-ot nem ér... szóljatok, ha 990 Ft lesz, vagy steam-en 2 Euro.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. Legjobb Választás fehér tokkal (ez nyilván nem elsõ kiadás)
2. Gyémánt kiadás (nyilván ez sem elsõ)
3. Ez egy dvd tok volt egy külsõ karton tokba csúsztatva (alul és felül is ki lehetett volna húzni, ha nincs rajta fólia)
Talán a 3. az elsõ kiadás? Meglepõ módon az volt a legolcsóbb, potom 1590 Ft. Magyar írás volt mindegyik hátulján, viszont egyiken sem jelezték Live-osnak, csak sima GfW logó volt rajta.
DMC, GoW-ok dettó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jak 2 - renegade
Jak 3
Gran Turismo 4
Final Fantasy-k
Devil May Cry-ok
God of War 1,2
Black
Ha kell még szóljál <#nyes>#nyes>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tudnátok olyan konzol only kihagyhatatlan játékokat mondani,amiket végig lehet tolni PS2-ön?
Plussz be kívánom szerezni X360/PS3-ra is a JRPG-ket és még pár címet 😊
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
HD kollekció meg lehet, hogy lesz, de az alább látható pakk együtt került annyiba, amennyibe az fog fájni 😊
De nem sietek én sehová, majd szépen lassan sort kerítek azokra, amik érdekelnek 😊 Ha egy év múlva, akkor egy év múlva.
Timesplitters 2õt viszont tavaly végigvittem PS2õn és nagyon tetszett... jöhetne új rész belõle majd egyszer.
DMC-bõl meg lesz 1-2-3 HD kollekció, így az felesleges volt szvsz.
ennyit találtam most hirtelen, lehet hogy akkor pcre UK sem kap CE-t
(hiszen mellette pécén és xboxon is tolod)
vagy unatkozo milliárdos vagy, akinek a játék az élete? 😉
Forza.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
http://amd4u.com/dirt3promo/sql/
😊
http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/06/grand-auto-theft-3m-dirt-3-keys-nicked/
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete