Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Jaja, GS-nél problémák is voltak ma, olyan sok elõrendelés volt.

[merlinw.org]

w77d
abszolút jó játék nyugi

balee4
PS3-ra akartam ma megvenni, nem sok sikerrel, szinte mindenhol elfogyott, viszik mint a cukrot, szal nem lehet szar játék. Holnap, ha minden igaz meglesz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Biztos sokaknak bejön, de inkább tolom a full lineáris FPSt ami még élvezetes is, plusz még azok is adják a storyt az arcomba amire amúgy azt mondják hogy az nem sok van benne... Borderlands volt az egyetlen amit végigbírtam, majdnem kimaxoltam, de soha többé... most jelen pillanatban inkább egy kiadós verés mint hogy kettõbe annyit toljak mint az egybe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Az lehet, de akkor is gáz hogy júliusban megrendeled és szeptemberben "hirtelen elfogy" a nagy semmi. Még nincs kész játék de már "elfogyott". Remélem a CDGALAXIS nem fogja ezt eljátszani.

w77d
gondolom annyi, hogy más boltok már elõjegyezték az összes CE-t, így hozzájuk már nem fognak szállítani...

Na végre kaptam választ a Zavvi-tól a Batman Arkham City CE rendelés törlése miatt:

"The product was cancelled due to us being out of stock in this item and we cannot get anymore of the supplier." Vagyis azért törölték az ELÖRENDELÉST mert kifogyott a játék és az ellátó nem tud adni belõle.

Csak egy az apró bibi: MÉG NEM JELENT MEG, NINCS IS KÉSZ. 2011 októberben fog megjelenni. Akkor hogy fogytak ki belõle? Jézusom!! Asszem inkább visszatérek a hazai boltokhoz. Ez röhej.

w77d
én már a harmadik fejezetnél tartom és csak ámulok, hogy mennyire ötletesek és életszerûek a feladatok. Egyszerûen megunhatatlan, ráadásul az ellenfelek is fejlõdnek. A spawn rendszer meg nem olyan vészes, mint a FC2-ben, ha elkóborolsz akkor visszafelé már belebotlasz tényleg új zombikba, de azért egy több tízezer lakossal rendelkezõ szigetnél érthetõ, hogy nem legyakod az összeset az elsõ 10 percben... ráadásul a zombik kinézete sem ismétlõdik olyan sûrûn. A környezet meg végre nem olyan steril és díszletszerû, mint mondjuk a Dead Rising 2-ben. Mindenképpen ez eddig a legjobb zombis game amivel játszottam...

Tinman
Respawn 2011-es játéknál?

2000 Ft-ot nem ér... szóljatok, ha 990 Ft lesz, vagy steam-en 2 Euro.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Nekem is hasonló a véleményem. Egyszerûen UNALMAS így nagybetûkkel. 3. küldetésnél uninstall. Utoljára a resi 4-ben volt izgalmas zombikat hentelni. A L4D-et is azért hagytuk hamar abba haverokkal, mert 1 botokat lõni élbõl nem a legizgibb dolog, 2 a botok zombik, tehát még A.I. se nagyon van. A Dead Islandben meg még a Far Cry 2 "nagyszerû" respawn rendszere is hozzájön ehhez. 2/10 nekem.
Shep
Srácok nem látott valaki valamelyik üzletlánc polcain olcsón (max 2e Ft) Call of Juarez Bound in Blood-ot?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Multiba lehet hogy jó, egyedül közepes fps, hasonlóan unalmas és jelentéktelent sotryval és küldetésekkel mint a FC2 + tonna buggal.

MerlinW
Maximálisan. Borderlands zombikkal.

[merlinw.org]

w77d
kibaszott jó játék...

IMYke2.0.0.0
Megérte?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW

[merlinw.org]

Nekem a 3. féle van. Szintén teszkóban vett. Szerintem az lesz az 1. kiadásos. A másik kettõrõl nem tudok semmit.

totyak
A Batman AA-ból hogy néz ki az elsõ kiadásos darab? CSak mert ma jártam egy Tesco-ban és láttam 3 féle kiadást is.

1. Legjobb Választás fehér tokkal (ez nyilván nem elsõ kiadás)
2. Gyémánt kiadás (nyilván ez sem elsõ)
3. Ez egy dvd tok volt egy külsõ karton tokba csúsztatva (alul és felül is ki lehetett volna húzni, ha nincs rajta fólia)

Talán a 3. az elsõ kiadás? Meglepõ módon az volt a legolcsóbb, potom 1590 Ft. Magyar írás volt mindegyik hátulján, viszont egyiken sem jelezték Live-osnak, csak sima GfW logó volt rajta.

Tinman
Maholnap' jön az ICO HD-vel együtt PS3-ra... akinek nem volt még meg, annak érdemesebb a superior verziót tolnia.

DMC, GoW-ok dettó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Jak and Daxter - The precursor legacy
Jak 2 - renegade
Jak 3
Gran Turismo 4
Final Fantasy-k
Devil May Cry-ok
God of War 1,2
Black
Ha kell még szóljál <#nyes>
IMYke2.0.0.0
Nekem is jó sok "végig-nem-játszott" játékom vár a sorára.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Shadow of the Colossus

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mooo
Hali!
Tudnátok olyan konzol only kihagyhatatlan játékokat mondani,amiket végig lehet tolni PS2-ön?
w77d
nekem pc-re összesen 24 olyan címem van itt a polcon, amin még rajta a fólia, köztük sok 2011-es meg régebbi játék...

Nekem is itt van a polcon több éve pl. Shadow Hearts trilógia, Digital Devil Saga 1-2, Lucifer's Call, FFX. FFX-2, FFXII, Okami, Wizardry, Zone Of The Enders 2. Hogy mikor fogom õket végigjátszani fogalmam sincs.
Plussz be kívánom szerezni X360/PS3-ra is a JRPG-ket és még pár címet 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

95 %-ban nem a jelen kor játékaival foglalkozom 😊

HD kollekció meg lehet, hogy lesz, de az alább látható pakk együtt került annyiba, amennyibe az fog fájni 😊

Nem vagyok unatkozó milliárdos, csak szeretnék az lenni 😉

De nem sietek én sehová, majd szépen lassan sort kerítek azokra, amik érdekelnek 😊 Ha egy év múlva, akkor egy év múlva.

Totti5
Naja, töménytelen mennyiségû PS2 játék van amit végig lehetne ( kellene ) játszani... egyszerûen nincs annyi idõ hogy most álljon neki valaki és mellette a jelen kor játékaival is foglalkozzon, bár ha mégis van akkor az igen komoly meló és elimserésre méltó😊

Timesplitters 2õt viszont tavaly végigvittem PS2õn és nagyon tetszett... jöhetne új rész belõle majd egyszer.

DMC-bõl meg lesz 1-2-3 HD kollekció, így az felesleges volt szvsz.

Ehh akkor majd megveszem a teszkóban ha lemegy az ára 2k alá. Az 1. rész is úgy lett meg.

robotnyk
"The Collector's Edition will retail for $99 in the US and $149.95 in Australia (where it will only be available on PS3 and 360, not on PC)."

ennyit találtam most hirtelen, lehet hogy akkor pcre UK sem kap CE-t
Igen PC-re lett volna. Akkor lehet, hogy gebasz lesz a CE kiadás körül? Ne adja az ég.

robotnyk
PCre rendelted? mert nincs is már az adatbázisukban PCre collectors, lehet nem kapnak, vagy nem is lesz
batmab=batman

Na a Zavvi jól beszopatott. Elõrendeltem náluk a Batmab Arkham City CE-t úgy 2 hónapja. Erre ma látom hogy Order Cancelled. Nem kicsit lettem ideges, ugyanis ÉN nem töröltem a rendelést. Írtam nekik: hogy most akkor mi van? Válasz még semmi 😞 De az öröm az ürömben hogy a WH40k:Space Marine CE már úton van 😊 Meg a Monkey Island Special Kiadás is.

MerlinW
Dead Island 7GB telepítve.

[merlinw.org]

arty
nem tudom elhinni, hogy ezeknek akár csak a nagyedét is végigtolnád 😊

(hiszen mellette pécén és xboxon is tolod)

vagy unatkozo milliárdos vagy, akinek a játék az élete? 😉

Forza.

MerlinW
A törvény nem ismerete nem mentesít a törvény alól.

[merlinw.org]

Badoutseven
YEAH

Főállású Ninja

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Badoutseven
remélem lesz Xboxra DMC HD csomag 😊))))) LÁWWW

Főállású Ninja

Újabb PS2-es játékok érkeztek:

shaddam
Nem lesz itt bann.Deaktiválnak MINDEN amd promo kódot.Aki jogosult rá az szophat a steam supporttal

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zorrobomber
kommentek között írják, hogy nem nagyon kellett meghackelni senkit, innen leszedhette bárki a három sql file-t ami tartalmazta a kódokat:
http://amd4u.com/dirt3promo/sql/
😊

zorrobomber
"However, I am quite sure it’s going to prove possible to deactivate the codes in question and, no doubt, ban the accounts of anyone who used them."
http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/06/grand-auto-theft-3m-dirt-3-keys-nicked/

Totti5
Mivel csak 1 ellenfele van a PES és annál fejlettebb, tartalmasabb nem tudom hova tenni a tucat szót... a részek közt meg igen szembeötlõ eltérések vannak, persze ebbe most nem menjünk bele, mert aki csak a demót próbálta azzal nem vagyok hajlandó errõl vitázni, miközben nekem több 100 óra van benne részenként.

zorrobomber
köszi, a kettõvel elvoltam, de egy idõ után a halálba kergetett a töltögetés és az idióta menük, a háromról láttam videót hogy letisztultabb de még nem próbáltam. gondoltam majd most 😄

Totti5
max 10 giga a játék 20 giga a szemét. El ne hidd hogy 30 giga. 360ra letöltesz egy játékot és pl a most megjelent Dead Island 3.5 giga, az ISO mégis 6.5

shaddam
A kz3 meg 42.Van hely minek spóroljanak.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Prince23
30 gigás. Létezne?

mer a warez ennyit nyom 😄

shaddam
Évrõl évre ugyanazt a sport tucatszart adták ki.Nem értem miért csodálkoznak hogy valaki eladja.