Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Azért azt is tegyük hozzá, hogy a mentési rendszer is kétszer jobb a Dead Rising-énál, ahol nevetséges módon csak a WC-ben lehetett menteni, konzolos módon, 3 slotba. Itt van checkpoint is, és ha meghalsz csak a némi pénz vész oda, a teljesítményed megmarad.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Hát azért ez nem egészen így van de mindegy. Zárjuk le a témát, mert nem ide való.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

totyak
A GTA EfLC itthon magyar borítóval és kézikönyvvel jelent meg? Csak mert én úgy tudtam, hogy nálunk nem fordították le, viszont a cnghungary-n meg azt írják magyar kézikönyves.

w77d
aztán menne a sírás, hogy szaggat, mert a CPU-d még azt is számolgatja, hogy éppen hány zombi van a szigeten, merre mozog é hova kell mennie...

ezt ma jelenleg nem lehet máshogy megoldani, csak így ha tetszik, ha nem...

Shep
DE meglehetne úgy oldani, hogy a sziget belsejébõl, vagy a többi helyrõl visszakószálnak, nem pedig újratermelõdnek, mennyivel életszerûbb és jobb lett volna. FC2-ben is mennyivel igényesebb megoldás lett volna ha kipucolod az õrposztot és utána teszem azt a városból jönnek dzsippel pár óra múlva. Na de mindegy ezt kaptuk megint.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Egy sandbox RPG-nél szerintem kell. Fejlõdéshez, loot-oláshoz, illetve a játékélményhez, miután a szerepjátékokban nem egyszer vissza kell térni a már bejárt területekre. Én legalábbis 8 órát töltöttem csak a partszakaszon, ami cseppet gáz lett volna zombik nélkül.

[merlinw.org]

Shep
Nem kell, csak így a legegyszerûbb megoldani a dolgot.

MerlinW
Nektek semmi sem jó..😊 Borderlands, Dead Island, Fallout sandbox-akció-RPG-k. Mindháromban van respawn, mert egy RPG-ben KELL respawn. A hullák eltûnnek, mert még ha nem is C64 korban élünk, nem azaz nem bírnák el a mai PC-k az x ezer objektum tárolását, megjelenítését.

Far Cry-hoz pedig butaság hasonlítani, mert az egy natúr lövölde volt, semmi köze a fenti játékokhoz.

Ha valaki nem szereti az Akció-RPG stílust, akkor ne vegye meg😊 Borderlands nálam 2009 év játéka volt, ahogy DI is esélyes rá, ha helyrepofozzák.

[merlinw.org]

Daell Drow
Diablo 3-t meg veszed?
w77d
Gyerekek látom azok szarozzák a Dead Island-ot, akik az elején feladták. Pedig késõbb egyre faszább és pörgõsebb.. bódéváros, csatorna, rendõrörs, templom stb... A fegyverek is változatosak és ésszerûen kopnak, nem mint a Dead Rising 2-ben, ahol elhasználódott egy pillanat alatt és cseszhetted, itt legalább sok helyen megjavíthatod. És Single-be nyomom 54%-nál vagyok, egy pillanatig sem unatkoztam és élvezem. Zombi gyilkolást is lehet sokféleképpen, lehet látványosan élvezetesen is darabolni. Szerintem minden idõk legjobb zombis játéka lett.

Totti5
Pláne a zombis DLC, az valami embertelen... nem túlzok hogy 3szor annyi újratermelõdõ ellenfelet lõttem abba mint az egész alap játékban... és az alap játkék 40 óra volt, a DLC meg olyan 8.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bocs...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Hát el is vetted a kedvem most rendesen :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akkor sorry! De ezek alapján lehet, hogy akkor nem fog bejönni....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Csak Imy-rõl beszélj... én megvettem, de egy kockát nem volt még idõm vele játszani.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Én meg annak örülnék ha úgy lenne hogy tényleg ki lehetne pucolni a szigetet, mert így semmi értelme az egésznek (számomra).

Ott azért megoldották azzal, hogy ugyan volt újratermelõdés, de túlnõhetted az ellenfeleket. Tehát egy kezdõhelyen nem találkoztál veled egy szintû jószágokkal, hanem inkább egy idõ után gyengébbekkel!

Itt viszont minden ellen szintezõdik +-1,2 szintet a playerhez képest!

Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ez így jó (adott terület kipucolása után ne legyenek zombik inkább), hanem, hogy engem nem zavar annyira, szokható pont a fejlõdési rendszer miatt.

Shep
Hát mert nem következetesek 😊 Szerintem ott is szar volt, többek között ezért sem tetszett az a játék sem. Ez az újratermelõdés marhaság

Nem is értem a felháborodást! A Borderlandsben totál ugyanígy volt és az téged és Imy-t se zavart.... Hogy is van ez akkor?

Tinman
<#eljen>

Tinman
De logikátlan... ha megölök x helyen 10 zombit, annak kutya kötelessége ott maradni, hullának, vérnek, törött fegyvernek mindennek és egyszer csak szó szerint adott régióban nem maradhat több zombi! Mert 2011 van és nem C64 korszak, ahol ez még elment pl. a Cauldron-ban.

Shep
Még nem terveztem abbahagyni csak leírtam a véleményem, eddig azért a Borderlandshoz képest jobban leköt. Bár hazudnék ha azt mondanám ,hogy a Men of War Vietnam nem érdekel jobban 😄

IMYke2.0.0.0
Akkor eszedbe ne jusson a világ legjobb játékával játszani: Diablo (1).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Badoutseven
vidd tovább a játékot a parti terület még csak a kezdet nagyjából még egy kicsit uncsi is .

Főállású Ninja

Shep
Hát az evezõvel ütögetés ugyanúgy unalomba fullad tehát nincs nagy különbség.

Zomil
nemtudom, de sztem iszonyat unalmas lenne a játék, ha mikor mész vissza leadni egy küldetést csak az unalmas séta marad...hamar unalomba fulladna a játék

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep

Shep
Jó nyilván nem 2 perc, tudom én is, hogy ha visszafele megyek, meg stb. stb. Akkor is meg lehetne csinálni normálisan ésszerûen de errõl már írtam.

IMYke2.0.0.0
Hát, valaki 2 óra alatt ki tudja nyírni a sziget 10-12 ezer zombiját, annak úgy is kell.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
végülis milyen jo lenne, ha 2ora után nem lenne már 1 zombi se a játék-ban és akkor mindenki azért sirna...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Akkor - remélem ezt Te is érzed - ez így nagyon szar.

Nem! 2 perc múlva nincsenek ott. Ha nagyon elkolbászolsz, akkor visszafelé ott vannak, meg ha szintet lépsz közben akkor mindegyik respawnol!

Itt konkrétan nem zavar! Farcry 2-nél már annál inkább zavart (bekanyarodsz a hegy mögött, visszafordulsz és ott terem x õr újra....

Badoutseven
én is csak erõsíteni tudom : coopban valami hatalmas a játék egyedül hamar unalmassá válhat .

Főállású Ninja

balee4
Érdemes fórumokon elolvasni a kommenteket, a játékosok 99%-ának tetszik a játék. A kritikusok meg szokás szerint le vannak ejtve.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Persze, értem 😊 Ha nem lenne ilyen durva az osz, elvinném én is, de sajna nem fér bele a koltségvetésbe.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

w77d
A Dead Island SP semmiképpen sem. Közepe felé járok és egy percig nem unatkoztam állandóan volt pörgés, volt izgalom, a feladatok érdekessége meg még jobban hajt.

robotnyk
tudom, csak szeretem itt is beírni, mert itt azért nagyjából ismerem azokat akiket érdekelhet
jatekaim.hu-n vagy gamer365 megfelelo topicjában (itt) biztos találsz rá vevot, ha itt esetleg nem.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

robotnyk
valakit nem mozgat xboxra Deus Ex? Limited kód fel van használva, de eidoshoz beregisztrálható mert (szerintem) véletlen két kód került a dobozva (az egyik gyûrötten, félig kilógott a dobozból 😄)
Prince23
Szerintem meg nem unalmas egyik sem sp-be 😊

Shep
De 2 perc múlva ugyanott van mindegyik? Sokkal jobb lenne ha valahonnan csapatba verõdve jönnének elõ, nem csak úgy hipp-hopp ott teremnek a semmibõl. Meg lenne a szigeten teszem azt 10e zombi (csak mondtam egy számot) és ha ölöd õket akkor ténylegesen elfogynának, sokkal hitelesebb lenne az egész. Persze ehhez a játékot is nehezebb lenne jól felépíteni de hát ez lenne a készítõk dolga, hogy új dolgokat találjanak ki és azt meg is valósítsák.

zaki
Sendit 10%-os kód:

1665-V7NR-LRVV

w77d
hogy lehetne megcsinálni, hogy minden felõl áradnak a zombik? elkószálnál egy területrõl egy ekkora inváziónál, nagy esélyed lenne hogy visszafelé megintcsak találkozol zombikkal, mivel oda kószálnak.. máshogy ezt nem lehet megoldani, mert ha nem jönnek újak, akkor 1 óra múlva nincs ellenfél a pályán...

wedge31
Sp-be a Borderlands is unalmas meg szerintem a Dead Island is.

Ki kellene probálnod öket coopban mert ezek a játékok arra lettek kitalálva és mindjárt más lenne a leányzó fekvése.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Nincs ezzel gond de számomra illúzióromboló az újratermelõdés, meg lehetne ez elegánsabban is oldani de hát az némi plusz munkát igényelne.

Dead island véleménye egy olyan személytõl (én), aki nem szereti a zombi játékokat:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én kipróbáltam! Elõször 1 órát játszottam vele, majd töröltem! Aztán másnap megint rámjött a zombi írthatnék és újra elkezdtem.

Nem azt mondom, hogy világmegváltó, de egész jól el lehet vele szórakozni! És valljuk be sandbox zombi gyilkolda eddig nem sok volt és ez a játék azt a szerepet igen szépen betölti!

A zombik azért termelõdnek újra mivel rpg szerû fejlõdés (ami egész jól sikerült) van a játékban.

Respawnra meg nem tudok mit mondani... így azért egyszerûbb mint a reload.... fõleg hogy ha nem figyelsz a zombik csúnyán el tudnak kapni!

Respawn-t egyébknét úgy kell elképzelni, mint a Borderlandsben.

Viszont a harcrendszer szerintem baromi jó lett! Lehet célozni végtagokat, vagy akár a fejet is. Végtagok, fej levághatóak, végtagok törhetõek, melyek után bizony azt a testrészt már a zombi nem tudja használni. Volt egy olyan erõsebb típusú zombi, melynek mindkét karját eltörtem, erre fejjel próbált leütni... És akkor még a pénzgyûjtögetésrõl, fegyverfejlesztésrõl, modolásról, javításról nem is beszéltem! Zombik veled együtt fejlõdnek á la Borderlands! Történet eddig elég ködös, mellékküldik néhol elmebetegek (kattant csaj elküld, hogy szerezd vissza teddy mackóját), máskor igen életszerûek (másik csaj vizet kér a fõszereplõtõl és fizet is érte, vagy el kell valakit kísérni a menedékházba, másiknak elvinni az inzulinját, házaspár még meg nem harapott tagját szintén elfuvarozni a férj kérésére a menedékbe).

Szóval szarnak semmiképp nem nevezném. Igaz én is elunom 2 óra, de akkor elrakom holnapra. Még akár egy vételt is megér majd, ha olcsóbb lesz!

Shep
Hát kinek mi, szerintem sem nagy szám de hát nekem a Borderlands sem jött be. Viszont vannak akiknek meg bejön ez a mászkálok és percenként leütök 5 zombit játékmenet. Engem leginkább az zavar, hogy újratermelõdnek meg, hogy a legtöbb fegyver pár ütés után eltörik.

Tinman
<#eljen>

zorrobomber
egymillio legy nem tevedhet ugye
igen, lehetett volna jo jatek is de nem az