Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12 évesen "részt veszek" a dologban, és 13 évesen már az apád vagyok... és most 24 évesen a Te 37 éves .:i2k:. apukádnak köszönhetnél minden reggel munkába induláskor 😊)))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megnéztem az adatlapod (30-35) és meglepõdtem. <#nyes>#nyes>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nálam ugy müködik, hogy a paypal egyenlegem párszáz ft, de fizetéskor mindig a hitelkártyárol vonják a játékok árát, az a párszáz meg nem akar eltûnni 😞 ráadásul mivel nincs a nevemen bankszámla, nem tudom elutalni sem, mivel a feleségem nevén levõ bankszámlára NEM utalható pénz! (illetve de, csak akkor a vezetéknevünknek egyeznie kellene, csakhogy a párom megtartotta a lánykori nevét 😄DD na, ennyit a paypal rugalmasságáról)
Forza.
Next PC upgrade: 2022
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Paypal egyenlegem: 6980 Ft. Egyik játékomat eladva, egy srác így fizette ki. Vagyis ha belépek a paypalba, ennyi az egyenlegem.
Rendeltem Zavvi-ról, paypal-t adtam meg fizetési metódusnak.
Elõtte az internetkártyámra rátettem a kívánt összeg kétszeresét, hiszen a paypalomba a netkártyám adatai vannak.
Erre 1 óra múlva küld a zavvi egy levelet, hogy payment problem!
De miért??? A paypalomon és a netkártyámon összesen 3x annyi pénz van, mint a játékok ára, az tény, hogy maga a paypal accounton levõ egyenleg NEM elég önmagában rá, de hát csak van annyi rugalmasság a rendszerbe, hogy mivel nem elég a paypal accon levõ pénz, ezért a hozzá csatolt netkártyáról veszi le. Vagy nem így van?
Most ilyenkor wtf???
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
[merlinw.org]
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
A GTA EfLC itthon magyar borítóval és kézikönyvvel jelent meg? Csak mert én úgy tudtam, hogy nálunk nem fordították le, viszont a cnghungary-n meg azt írják magyar kézikönyves.
Fontos lenne a válasz.
Amùgy egy dolcsi 210 ft környèkèn van itthon meg boltban pl 576 10000 ft a jàték.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
euróban meg pofátlanul drága
De mondok valamit. Vedd meg a gog.com-on (CD Project shopja), ott teljesen DRM mentes, és ha azt adod meg, hogy az USA-ban laksz, az ottani áron tudod megvenni (olcsóbb) és ezt ott direkt nem is ellenõrzik.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Witcher 2-bõl csak a Prémium kiadást lehet itthon kapni?
Csak azért kérdem mert nekem elég lenen a normál ,ha valahol lehetne azt is,semmi szükségem a sok porfogó miatt fizetni ,mikor csak kacat lenne a végén.
Ráadásul, én akkor néztem meg az e-mailem, amikor beírtam a kódot.
Másnak pedig jól jöhet(ett).
2 hete keresek Zavvi kódót... valaki? P.ü.-be jó volna :-/
És nem, nem azért mert kihagytam öket, mindig kiirtottam az egész szintet és bejártam az egészet.
De majd vmeik nap ujra felrakom, ugyis most a dio3 videokat nézve megjött a hangulatom a dio2-höz, ugyhogy jöhet az 1 is 😄
Az a baj, h most elnézve a dio3 béta vidokat...teljesen meghozta a kedvem a játékhoz...nemtudom eldönteni megvegyem-e...pár dolog tetszik benne, viszont a mobokbol potyogo hp még mindig nagyon zavar...kb. ez az egyetlen dolog ami miatt nemtudom eldönteni, h megvegyem-e.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Multiplayer mentette el csak a karaktert és csinált új dungeon-t tele szörnyekkel minden új játék kezdésekor. A Diablo 2-ben pedig már a Single is így mûködött.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Tisztán emlékszek rá(bár az lehet, h csak kilépés, majd ujra belépés után csak, játék közben nem) 😊
Meg Dio2-ben is ujratermelödtek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Most vérig sértettél.
1997-ben, elsõ éves egyetemi hallgatóként közel 2 hónapig, minden este bekönyörögtem magam a számtechterembe
Én meg Diablo 1-eztem.
Aztán ráálltam én is a Quake 1-re, és azt követõen, 1999-ben az AoE 1-re - ami elindított a honosítás rögös útján is.
S hidd el, a szörnyikék ott nem újratermelõdtek - legfeljebb Te kihagytad õket 1-1 pályán.
A tévedés jogát fenntartom.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
meg nem is értem, h jön ide...ott volt town portal...semmit nem kellett mászkálni
#28754: Blizz játékot olcsobban? Haha, sc2 miota is jelent meg? és még mindig 10ezer...
De a w3+kieg is 6ezerre jön ki még mindig...pedig nem mai játékok...
Valahogy elqrták az egészet - a szememben.
Aztán majd meglátjuk.
Collector's Edition-t 1000%, hogy nem veszek belõle és erõsen valószínû, hogy premier áron sem - fórumlakók véleményeinek és beszámolóinak elolvasása, és fél-egy év után is jó lesz nekem, mondjuk 4.990 vagy 5.990 Ft-ért és nem 11.990-ért.