Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát, ha a Természet kicsit kegyesebb a tesztoszteron szinttel, akkor a fiam lehetnél...
12 évesen "részt veszek" a dologban, és 13 évesen már az apád vagyok... és most 24 évesen a Te 37 éves .:i2k:. apukádnak köszönhetnél minden reggel munkába induláskor 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
akkor te itteni viszonylatban pólyás csecsemõ vagy XXXD

Én még csak 20 vagyok 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

robotnyk
az.

w77d
há basszátok meg én a 24 évemmel gyakorlatilag kis szaros vagyok köztetek XXXD

pointer4
Ennyi vén szart <#beka3> !
Tinman
De most akkor ez azt jelenti, hogy vezessek fel a paypal egyenlegemre annyi összeget? Azt, hogy kell?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
hééé, az még fiatal !!! 😄

(sajnos nem)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom miért, de azt hittem, hogy nagyon fiatal vagy...
Megnéztem az adatlapod (30-35) és meglepõdtem. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
sajnos nem 😞

nálam ugy müködik, hogy a paypal egyenlegem párszáz ft, de fizetéskor mindig a hitelkártyárol vonják a játékok árát, az a párszáz meg nem akar eltûnni 😞 ráadásul mivel nincs a nevemen bankszámla, nem tudom elutalni sem, mivel a feleségem nevén levõ bankszámlára NEM utalható pénz! (illetve de, csak akkor a vezetéknevünknek egyeznie kellene, csakhogy a párom megtartotta a lánykori nevét 😄DD na, ennyit a paypal rugalmasságáról)

Forza.

grebber
Valaki keresett valahol CoJ Bound in Blood-ot 2000ft körül. Igaz nem dobozos de steam-en most csak 5 euro.

Next PC upgrade: 2022

Space Marine-ra csorog a nyálam 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Paypal kérdés, így még nem jártam:

Paypal egyenlegem: 6980 Ft. Egyik játékomat eladva, egy srác így fizette ki. Vagyis ha belépek a paypalba, ennyi az egyenlegem.

Rendeltem Zavvi-ról, paypal-t adtam meg fizetési metódusnak.

Elõtte az internetkártyámra rátettem a kívánt összeg kétszeresét, hiszen a paypalomba a netkártyám adatai vannak.

Erre 1 óra múlva küld a zavvi egy levelet, hogy payment problem!

De miért??? A paypalomon és a netkártyámon összesen 3x annyi pénz van, mint a játékok ára, az tény, hogy maga a paypal accounton levõ egyenleg NEM elég önmagában rá, de hát csak van annyi rugalmasság a rendszerbe, hogy mivel nem elég a paypal accon levõ pénz, ezért a hozzá csatolt netkártyáról veszi le. Vagy nem így van?

Most ilyenkor wtf???

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Büdös Bohóc
fú benéztem én másik játékot láttam ebben a párbeszédben jól belekeveredtem 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

MerlinW
Tényleg?

576

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Büdös Bohóc
már bocs, de 7990 forint mindenhol itthon a játék pc-re

totyak
Üdv!

A GTA EfLC itthon magyar borítóval és kézikönyvvel jelent meg? Csak mert én úgy tudtam, hogy nálunk nem fordították le, viszont a cnghungary-n meg azt írják magyar kézikönyves.

Fontos lenne a válasz.

Sõt az Atarinàl pesoban is megvehetem:-)
Amùgy egy dolcsi 210 ft környèkèn van itthon meg boltban pl 576 10000 ft a jàték.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Az Atarinál 40 dollár, a gogon drágábban láttam.

Büdös Bohóc
már bocs, de legtöbb helyen 39.99$ a játék, ami drágább vagy 500 forinttal mostani árfolyamon, mint itthon boltban <#smile>

euróban meg pofátlanul drága

robotnyk
ollie
Szerintem alapból van benne magyar felirat.

De mondok valamit. Vedd meg a gog.com-on (CD Project shopja), ott teljesen DRM mentes, és ha azt adod meg, hogy az USA-ban laksz, az ottani áron tudod megvenni (olcsóbb) és ezt ott direkt nem is ellenõrzik.

Büdös Bohóc
egyelõre én nem találtam errõl infót

grebber
Arról lehet valahonnan infot szerezni,hogy a Dead Island könyv magyarul meg fog jelenni nálunk?

Next PC upgrade: 2022

arty
magyarítást, úgyérted 😉

Forza.

És ha én most az Atari oldaláról veszem meg digitálisan ,rátelepítem a magyarosítást az a patchelés szempontjából nem lesz gond?

Witcher 2-nél a Prémium kiadás = normál kiadás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lenne

Sziasztok.
A Witcher 2-bõl csak a Prémium kiadást lehet itthon kapni?
Csak azért kérdem mert nekem elég lenen a normál ,ha valahol lehetne azt is,semmi szükségem a sok porfogó miatt fizetni ,mikor csak kacat lenne a végén.

MerlinW
Jah, akkor nem szóltam😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Mert: #28764...
Ráadásul, én akkor néztem meg az e-mailem, amikor beírtam a kódot.

Másnak pedig jól jöhet(ett).

w77d
valakit nem érdekel egy Bioshock 2 CE 10ezer ft-os áron? Esetleg van még egy Witcher 2 CE-m ugyancsak 10 ezerért, ez egyszer sem volt telepítve, csak azért lett kibontva, hogy megnézzem a tartalmat. Természetesen mindkét CE hiánytalan.

MerlinW
Nem értem miért nem privátba írod, ha Tinman kérte...😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Zavvi - Your Unique Code is: 1685-355B-3WFR

Tinman
csoli31 úrnak nagyon szépen köszönöm! <#worship>

Tinman
The Hut --> Your Unique Code: 1691-KFJZ-P36C

2 hete keresek Zavvi kódót... valaki? P.ü.-be jó volna :-/

Büdös Bohóc
Még mindig gyér a felhozatal, de az utóbbi 1 hónapban már a 2. játék :-)

Zomil
Azt vágom, de arra tisztán elmékszem, h mikor néhány szintel visszamentem vmiért, akkor ujra volt ott pár szörnyike 😊
És nem, nem azért mert kihagytam öket, mindig kiirtottam az egész szintet és bejártam az egészet.
De majd vmeik nap ujra felrakom, ugyis most a dio3 videokat nézve megjött a hangulatom a dio2-höz, ugyhogy jöhet az 1 is 😄

Az a baj, h most elnézve a dio3 béta vidokat...teljesen meghozta a kedvem a játékhoz...nemtudom eldönteni megvegyem-e...pár dolog tetszik benne, viszont a mobokbol potyogo hp még mindig nagyon zavar...kb. ez az egyetlen dolog ami miatt nemtudom eldönteni, h megvegyem-e.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Diablo 1 Single Player-ben nem termelte újra a szörnyeket. A mentés is fix pontos volt, azaz nem a faluból kezdtél betöltés után, hanem onnan ahol mentettél.
A Multiplayer mentette el csak a karaktert és csinált új dungeon-t tele szörnyekkel minden új játék kezdésekor. A Diablo 2-ben pedig már a Single is így mûködött.
balee4
Jaja nekem is így rémlik. Játék közben a Dio 2-ben sem termelõdtek újra, csak kilépés és visszalépés után.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Zomil
Akkor sajnos ki kell javitsalak(nem rosszindulat beszél belölem tényleg 😊 ), de ott is ujratermelödtek a dögök 😊
Tisztán emlékszek rá(bár az lehet, h csak kilépés, majd ujra belépés után csak, játék közben nem) 😊
Meg Dio2-ben is ujratermelödtek.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
"Hát ugy néz ki, h akkor te nem játszottál vele..."

Most vérig sértettél.
1997-ben, elsõ éves egyetemi hallgatóként közel 2 hónapig, minden este bekönyörögtem magam a számtechterembe , ahol éjfél után az akkor csúcsnak számító Celeron 300A gépeken ment a Quake 1, Age of Empires 1 LAN party reggelig.
Én meg Diablo 1-eztem.
Aztán ráálltam én is a Quake 1-re, és azt követõen, 1999-ben az AoE 1-re - ami elindított a honosítás rögös útján is.

S hidd el, a szörnyikék ott nem újratermelõdtek - legfeljebb Te kihagytad õket 1-1 pályán.
A tévedés jogát fenntartom.

És a Saints Row The Third-et veszed majd?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Hát ugy néz ki, h akkor te nem játszottál vele, mert egy idö után ott is ujratermelödtek a mobok... 😄
meg nem is értem, h jön ide...ott volt town portal...semmit nem kellett mászkálni

#28754: Blizz játékot olcsobban? Haha, sc2 miota is jelent meg? és még mindig 10ezer...
De a w3+kieg is 6ezerre jön ki még mindig...pedig nem mai játékok...

IMYke2.0.0.0
Jelen állás szerint: nem veszem meg.

Valahogy elqrták az egészet - a szememben.

Aztán majd meglátjuk.

Collector's Edition-t 1000%, hogy nem veszek belõle és erõsen valószínû, hogy premier áron sem - fórumlakók véleményeinek és beszámolóinak elolvasása, és fél-egy év után is jó lesz nekem, mondjuk 4.990 vagy 5.990 Ft-ért és nem 11.990-ért.

Totti5
Japó módra volt az...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Honnan tudod, hogy nem úgy kerulnek oda? Hiszen nem vagy ott <#idiota>