Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Még ennyi is sok érte...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hosszú életû volt ez az új Duke úgylátom...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ezt láttátok-e már: Duke Nukem Forever és Bioshock 2 - 5 990 Ft

Fontos tudni: Két játék, két dvd tokban. A Duke Nukem magyar kézikönyves, a Bioshock 2 teljesen angol nyelven. Bioshock 2 infó: A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás magyar Windows XP-re nem érhetõ el.

Duke Nukem Forever: A játékhoz, a készletek erejéig, ajándék Duke Nukem Forever matricát adunk. A matrica kör alakú, átmérõje kb hét centiméter.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tototto
már RO topicba is beszúrtam de gondoltam itt is elfér
a minõségért elnézéseteket kérem de hogy a poszter is látszódjon meg késõ is van lámpafényes homályos mobilos kép 😄

Fabio Capello
Nekem pont most volt egy ügyem velük emiatt, kedvesen elfelejtettek értesíteni a jutalékról, aztán a kreditexpress kopogtatott hogy adminisztrációs költségekkel akkor négy rugót legyek szíves egy héten belül lecsengetni.

FrezeR
Nem rossz csak erre itt még rá jön a szállítási költség is

Tinman
Ja, ezt még meg sem köszöntem: Köszönöm!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Idén eddig kb. 14k-t fizettem ki a vaterának... szar hely, nem kicsit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Ok, megtaláltam a választ, van jutalék, én esetben úgy nézne ki, hogy 20.000 Ft és 100.000 Ft közötti értékesítés esetén: 1.200 Ft plusz a 20.000 Ft fölötti rész 4%-a. Szóval legalább 2k-val drágábban kéne meghirdetnem, mint amennyiért ténylegesen eladnám.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Most nem tudom pontosan mennyi, de igen, van. Sztem ha kicsit keresgélsz a faq-ban, ott lesz valahol.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4
Gyerekek vaterán van valami jutalékrendszer az oldalnak sikeres eladás esetén?

balee4
Ok, köszi, 27k-ért felnyomtam 1 tetszõlegesen válaszható játékkal, egyelõre nem nagyon kaptak rá. 😄

balee4
Inkább eladnám, boxra meg fõleg nem cserélném, elég nekem a PS3, azon is alig van idõm játszani.

MerlinW
Valahogy fel kell vezetnie a témát. Mindegy, felesleges vitatkozni amíg nincs mirõl vitatkozni😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hát, majd egyszer...

Az valahogy rosszat sejtet számomra, hogy az "epic win"-bõl indul ki... talán, hogy játsszon mindenki minél többet online, és akkor vidámak, stresszmentesek leszünk?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

AC Brotherhood SE 7.99£ hátha érdekel valakit

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Carlos
ebéd után kávé elõtt voltam... Nézd el nekem. 😊

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Ha végighallgatnád megértenéd mire is akart kilyukadni ezzel😊

[merlinw.org]

Valamiért én ezekre immunis vagyok (MMO-k) max 1-2 hét és úgy elunom mint a pinty.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Eladom, kiárúsítom ps3 játékaim, akit érdekel az Privátban keressen meg, béke.
http://hardverapro.hu/apro/kiarusitas_48/hsz_1-50.html

IMYke2.0.0.0
A WOW-ig elég volt belõle <4 perc 32>... jobb világ az online játékokkal, aha... még több energia fogyasztás, vásárlás, 4 fal között, semmire sem reagálva...

IMYke2.0.0.0
Nem mondod komolyan...

Carlos
dugnám. <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
<#banplz>

Viccet félretéve, láttam már más elõadását is a csajénak, én csípem. Vannak érdekes elképzelései, okos leány és baromi jó elõadó. A legszárazabb anyagot is képes szórakoztatóan elmagyarázni.

[merlinw.org]

pointer4
Megvette, és beszopta magát. Ennyi 😄
MerlinW
Jah, PhD-s buta szõke nõ, akit Nobel díjra jelöltek, illetve egy 43 éves multi (Institute for the Future (IFTF)) fejlesztési és kutatási osztályának igazgatója😊 Ja és mindez 34 évesen😊

[merlinw.org]

CS,.Csajszi Gyûjtõ van errefelé?
Létezik ilyen egyáltalán?
nem józsibáttyára gondoltam.

zorrobomber
pár hülyeség belefér, mégiscsak egy szõke nõrõl beszélünk 😄

MerlinW
A Líbiás sztori jó, nem hallottam még😊 Amúgy az egész elõadás jópofa, még ha sok mindenben nem is értek egyet😊

[merlinw.org]

zorrobomber
kicsit off de érdekes elõadás a játékokról
www.ted.com/talks/jane_mcgonigal_gaming_can_make_a_better_world.html

shaddam
Cere boxra?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
Ugyan ilyen kifogástalan gépet tavaly dec. környékén 1 játékkal, tokkal, 4 csiga memóval 25ért adtam el. 25ért felpakolod a hírdetést a prohardverre + 1-2 játék és szerintem hama el fog menni ( enyém olyan 10 perc alatt kelt el😄 ). Persze én nem akartam tökölni heteket, így jó áron adtam és az egybõl kifizetõdõ mint hogy 1-2-3 ezrerrel drágábban a kutya rá se néz... mocskosul árérzékenyek vagyunk. Egy 1 hetes xbox játékot feltettem egyszer s senki nem írt napokig... egy ezrest engedtem és 7en írtak, aznap és el is vitték😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Rebel Assault 1-2 pl.😊

[merlinw.org]

Totti5
Azt sem nevezném annak, max akkor hogy ha 4 gombot kellene nyomkodni amikor felugrik, de messze nem errõl szól a játék ugye.

balee4
Ja természetesen nem flashelt, a legújabb system update van rajta.

balee4
Lenne a hozzáértõ konzolos kollégákhoz egy kérdésem: szerintetek mennyit érne ez:

(PSP 3004 tökéletes állapotban, 4 Gb-os Sony memóriakártyával, tartozékaival (doboza sajnos nincs meg), egy karc nincs a gépen, szinte alig használtam, megvétele óta 2 játékot toltam csak végig rajta. Adnék hozzá egy Tekken 6 bõrtokot, illetve igény szerint a 2 God of War játékot, valamint GTA Vice City Stories-t, Resistance Retribution-t, Killzone Liberation-t, Need for Speed Most Wanted és Ridge Racer 2 játékokat. (tokkal, kézikönyvvel, mindennel) Illetve van egy letölthetõ játék is rajta: a Loco Roco.)

zaki
Heavy Rain eszméletlen jó game.

robotnyk
Fahrenheit/Indigo Prophecy, Heavy Rain?

LA Noire nem az valóban. de mondjuk talán 0day vételt tényleg nem ér, egy korai akcióban 2-3 ezerrel kevesebbet viszont igen.
Totti5
Igencsak messze van az interaktív filmtõl... ( amúgy milyen mûfaj az az interaktív film? pl milyen címek sorolhatóak ide? pl ( gondolom én ) a Phantasmagoria, vagy Hardline ? )

nekem ennyit is megérne, csak nincs már rá keret a többi õszi játék megjelenés miatt

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Tinman
Feléért instant, ennyiért inzertálják valahová...

MerlinW
Volt szerencsém játszani vele, 5-6k-ért 100% hogy megveszem, de többet nem ér.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nos, ki fogja megvenni ezt az interaktív filmet ennyiért?

MerlinW
My account -> top up -> utalsz az Unicredit-nek a megadott paraméterekkel (transfer id).
Általában 2-4 nap kell a teljesítéshez.

[merlinw.org]

w77d
mondhatjuk XD

Büdös Bohóc
rád kerestem facebookon, Bud Spencer 2 XD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, Apádnak elég nehéz dolga van Veled. 😊

w77d
kitudja 😄 lehet te is leizzadnál egy ilyen sráctól, mint én XD

IMYke2.0.0.0
Egyetértek - nem jártál volna jól egy ilyen apával, mint én... <#szomoru1>

w77d
bebaszna apci XXXD