Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Valahogy én is évekig elkerültem, aztán 1.5-2 hónap alatt EGY SZUSZRA letoltam mind a 3 részt és most, hogy tudom mit vesztettem volna, azt mondom VÉTEK, BÛN kihagyni az AC-t.
Én ezt gondolom, mind a mai napig az AC I-rõl.
VISZONT! Az AC2 az összes kifogásolt hibát kijavította. A történet, zene, hangok, beleélési faktor, karakterek szerethetõsége, ötletek... mintha már nem is az az AC lenne, hanem valami sokkal jobb, újabb... de nem szebb! Sajnos érezni, hogy 2. részben a még több mindenbõl a grafika rovására ment, de ez abs. nem vészes, így is nagyon, de nagyon kellemes az összhatás, csak hát azért vannak "ejnye" dolgok benne.
A 3. rész szvsz gyengébb lett picit, mint a 2. rész, mert valahogy a család/barátok, Ezio életének mozzanatai helyett inkább, az akció és az adrenalin felé vitték el az egészet. A 2. rész számomra már szinte kalandjáték bizonyos szemszögbõl, rendkívül kellemes és MARADANDÓ emlék! Szegényebb gamer lennék az élmény nélkül!
Ez sem véletlen :-)
Szóval Imy! Ha majd nagyon unatkozol, told végig az egyet -mellékküldetéseket ne nagyon, mert öngyilkos leszel, kb. Mass Effect sidequests szint- és jöhetnek a következõk. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne élveznéd a folytatásokat!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
A lényeg, hogy hasonlóan a Brotherhoodhoz a Revelations is 0 day vásárlás lesz számomra!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
We're glad to announce you about the new prices of our top selling products:
Deus ex: HR $24.99
Dead Island $24.99
Warhammer 40k: Space marine $26.99
Call Of Juarez: The Cartel $19.99
Red Orchestra 2 $24.85
Crysis 2 $19.99
Kár, hogy az egekben van a dollár...:/
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha van sávszéled legalább "demó" verzióban nézz bele, hidd el bele fogsz szeretni!
Emellett a fantasztikus szinkron, zene, szerethetõ karakterek,tartalmas párbeszédek és piszok izgalmas 30+ órás történetvezetés az elmúlt évtized legjobb játékai közé emeli. Brotherhood pedig csak rádobott egy lapáttal az egészre, s ahogy nézem Revelations miatt sem kell aggódnunk.
Tehát dobd félre a makacsságodat és ess neki az AC2-nek, ha nem akarsz lemaradni egy igazi élményrõl😊
"Közérdekû hirdetésünket láthatták"😊
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ui.: Mi az oka, hogy ennyire negatív vagy mostanában??? Úgy látom ezt nem csak én vettem észre....
Hidd el, hogy ég és föld a különbség, kérdezz csak meg bárkit.
Rétestésztaságról meg szó sincs, mert tök különálló története van és még jobb is mint az elsõ részé (azonosság csak annyi, hogy Desmond sztorija folytatódik, de az meg annyira kurta volt az elsõ részben, hogy ez nem is baj).
Végülis nekem tökmindegy, hogy te mivel játszol.... ha nem hát nem...<#smile>#smile>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt próbáld ki egy 0.5 MBbites, nem stabil, vezeték nélküli internettel...
Segítek: max. letöltési sebesség 64 kb/s.
Az elsõ része lehet, hogy nem mérvadó
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nálam eddig az ÉV JÁTÉKA. Erre mondjuk igényt tart majd az Arkham City és a Revealtions (AC) is.
KIBASZOTT ÜBERKIRÁLY LETT MINDKETTÕ
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Az "új Deux Ex" még érdekel is. Csak a pénztárcámnak nagyon sok még az a pénz, amit kérnek érte.
[merlinw.org]
"Egymillió légy nem tévedhet..."
[merlinw.org]
Én ma berendeltem a Red Orchestra-t, tegnap kipróbáltam a "demo"-t, hát durván zabálja a gépet de még éppen megy és jóság is.
Next PC upgrade: 2022
A legutóbbi szerzeményeim:
A könyvet azért bátorkodtam be linkelni, mert mégis csak a játékról szól 😊
Egyébként nagyon király a könyv. Aki játszott már a játékkal, vagy végig is vitte, biztos hogy odáig lesz a könyvért is. Jut eszembe, tud valaki adni egy linket ahol meg lehet venni eredetiben a játékot? Mert vaterán hiába néztem, nem találtam 😞
A képeken lévõ dátumot pedig ne nézzétek. Nem állítottam be a digitális fényképezõn a dátumozást.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
pénzt rátenni: TOP UP menüpont
és ott leirják mire kell utalni, milyen kódokkal ... de ez is csak a saját neveden levõ számláról mehet, most nézem 😞(( holy shit, de rugalmasak!
Forza.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit