Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nincs itt sértõdés. De ha az AC2 elsõ órája nem ragaszt a képernyõhöz (ami ritka), akkor valóban nem a te játékod, nem kell erõltetni.

[merlinw.org]

MerlinW
+1

[merlinw.org]

zorrobomber
😊 nekem az a 4-5 óra nem az volt hogy két vécézés között leültem a gép elég, hanem kb 1 hét alatt toltam annyit. Hosszan lehetne tárgyalni azt is hogy ki hogy játszik(együltõhelyben, váltogatva a game-eket, stb.), nekem régrõl megmaradt a nem casual játékok szeretete, viszont a szabdidõm az napi minusz 1 óra kb. Valószínûleg csak ezért nem fogott meg mert kis részletekben annyira nem köt le az hogy na ma leugrottam egy toronyról, holnap leugrok a következõrõl. Ez van. Ne legyen már itt is az hogy mennek a sértõdések azért mert van véleménye az embernek.

Tinman
AC témához:

Valahogy én is évekig elkerültem, aztán 1.5-2 hónap alatt EGY SZUSZRA letoltam mind a 3 részt és most, hogy tudom mit vesztettem volna, azt mondom VÉTEK, BÛN kihagyni az AC-t.

Én ezt gondolom, mind a mai napig az AC I-rõl.

VISZONT! Az AC2 az összes kifogásolt hibát kijavította. A történet, zene, hangok, beleélési faktor, karakterek szerethetõsége, ötletek... mintha már nem is az az AC lenne, hanem valami sokkal jobb, újabb... de nem szebb! Sajnos érezni, hogy 2. részben a még több mindenbõl a grafika rovására ment, de ez abs. nem vészes, így is nagyon, de nagyon kellemes az összhatás, csak hát azért vannak "ejnye" dolgok benne.

A 3. rész szvsz gyengébb lett picit, mint a 2. rész, mert valahogy a család/barátok, Ezio életének mozzanatai helyett inkább, az akció és az adrenalin felé vitték el az egészet. A 2. rész számomra már szinte kalandjáték bizonyos szemszögbõl, rendkívül kellemes és MARADANDÓ emlék! Szegényebb gamer lennék az élmény nélkül!

Ez sem véletlen :-)

Szóval Imy! Ha majd nagyon unatkozol, told végig az egyet -mellékküldetéseket ne nagyon, mert öngyilkos leszel, kb. Mass Effect sidequests szint- és jöhetnek a következõk. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne élveznéd a folytatásokat!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Miért, ha már kukacoskodunk, a "meghaladta az egymilliót" miért zárná ki a 2 milliót?😊

[merlinw.org]

Én pl nagyon örülnék egy olyan verziónak, melyben a 2. rész feature-it beépítenék az elsõ rész korába (keresztes háborúk korának hangulata a 2. rész baromi jó featureivel). Habár a Revelations egy kicsit ezt a kívánságomat teljesíti csak nem abban a korban, amelyben én szeretném (habár nemtudom mennyi Altairos rész lesz a játékban).

A lényeg, hogy hasonlóan a Brotherhoodhoz a Revelations is 0 day vásárlás lesz számomra!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

balee4
Csak ott is hibásan volt fent a hír. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Intkeys.com:

We're glad to announce you about the new prices of our top selling products:
Deus ex: HR $24.99
Dead Island $24.99
Warhammer 40k: Space marine $26.99
Call Of Juarez: The Cartel $19.99
Red Orchestra 2 $24.85
Crysis 2 $19.99

Kár, hogy az egekben van a dollár...:/

[merlinw.org]

MerlinW
Sosem olvastam Gamestar-t...

[merlinw.org]

Úgy látszik én azon kevesek közé tartozom, akinek az elsõ jobban tetszett, mint a 2. Számomra sokkal hangulatosabb volt a helyszín, a kor, a keresztes lovagok. Hiába sok tekintetben kidolgozottabb, összetettebb a 2, számomra mégis az elsõ a favorit. 30+ óra csak akkor igaz, ha tényleg szinte minden küldetést felveszel. És lássuk be egy idõ után már nem olyan szórakoztató a hoz el A-ból B-be ezt, fuss versenyt.
balee4
Ne Gamestart olvass, CSAK Amerikában haladta meg az egymilliót, VILÁGSZERTE már majdnem 2 milliónál tart. Ez így mégjobb, nem?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
tudod mit? inkább ne.
zorrobomber
Abból a 30+ órából mennyi a történet? 3? Igen, AC2-t is nyomtam 4-5 órát és nem fogott meg, pedig szeretem a jó történeteket. Ha megjön az új hangfalam kap még egy esélyt majd, de csak mert itt mindenki isteníti. 😊

Rage47
+1
amúgy én is tanultam belõle, és meg is szerettem az olasz nyelvet😄
robotnyk
én az elsõt is szerettem. a nyomozások fele opcionális, a sztori és a platforming már abban is király. ha valaki kihagyja, az õ baja. a legjobb kihagyni a korszak jobb játékait, aztán sírni, hogy bezzegrégen... 😊
<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hidd el, hogy a 2. rész klasszisokkal jobb mint az elsõ.

Ha van sávszéled legalább "demó" verzióban nézz bele, hidd el bele fogsz szeretni!

Ne csigázz már...<#smile>

MerlinW
AC és AC2 között fényévnyi különbség van. Az AC történelme pedig a mi történelmünk, megspékelve egy kis sci-fi-al. Valós történelmi helyszíneken, valós történelmi személyekkel. 15-16. századi olasz-spanyol ellentétek, a Borgia, Medici és Sforza családok története, a Spanyol pápaság uralma reneszánsz Itália felett. Tanulni is lehet belõle.

Emellett a fantasztikus szinkron, zene, szerethetõ karakterek,tartalmas párbeszédek és piszok izgalmas 30+ órás történetvezetés az elmúlt évtized legjobb játékai közé emeli. Brotherhood pedig csak rádobott egy lapáttal az egészre, s ahogy nézem Revelations miatt sem kell aggódnunk.

Tehát dobd félre a makacsságodat és ess neki az AC2-nek, ha nem akarsz lemaradni egy igazi élményrõl😊

"Közérdekû hirdetésünket láthatták"😊

[merlinw.org]

Zomil
Én is ugy vagyok, mint Imy az elsö rész a 3. város után már nagyon durván unalomba fulladt igy valahogy nincs semmi kedvem belekezdeni az ujabb részekbe...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ps3-on nyomom a bétát, sztem nagyon jó lett, tele van apró, de mégis jelentos változtatásokkal, amik még csiszoltabbá teszik a játékmenetet 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Bezony! Én és szerintem rajtam kívül az összes AC rajongó tûkön ûlve várja a Revelation-t.... Nagyon, de nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mi lesz a folytatásban.... Mi lesz a szereplõkkel. Jah és nem utolsósorban, hogy milyen lesz az új multi, mivel a Brotherhoodban is hatalmasat szólt a multi, remek volt!!!!

Totti5
A lényeg hogy a sorozat fejlõdött és minden ami még nem volt kiforrott az elsõben az késõbb javításra került, de az elsõt vétek kihagyni és nem élvezni, mert az egyik legjobb sorozat aminek a legfordulatosabb storyja van az elmúlt 6 évbõl és a Brotherhood is akkora cliff changerrel lett vége hogy én lefordultam a székrõl... minden rész nyakig összefügg a másikkal, rengeteg utalással és titokkal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem mérvadót úgy értsd, hogy nem lehet megítélni az elsõ rész minõségébõl a 2. rész minõségét.

Ui.: Mi az oka, hogy ennyire negatív vagy mostanában??? Úgy látom ezt nem csak én vettem észre....

Kiírjam neked?

Hidd el, hogy ég és föld a különbség, kérdezz csak meg bárkit.

Rétestésztaságról meg szó sincs, mert tök különálló története van és még jobb is mint az elsõ részé (azonosság csak annyi, hogy Desmond sztorija folytatódik, de az meg annyira kurta volt az elsõ részben, hogy ez nem is baj).

Végülis nekem tökmindegy, hogy te mivel játszol.... ha nem hát nem...<#smile>

zorrobomber
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Zavvi: Your Unique Code is: 1685-355B-3WFR

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"semmibõl nem tart egy 4 gb-nyi játékot lekapni, felrakni, kipróbálni!"

Ezt próbáld ki egy 0.5 MBbites, nem stabil, vezeték nélküli internettel...
Segítek: max. letöltési sebesség 64 kb/s.

Az elsõ része lehet, hogy nem mérvadó , de én az alapján döntöttem úgy, hogy részemrõl a rétestészta AC-történelem nem érdekel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Próbáltad már Imy valamelyik részt? És elõre jelzem, hogy az Assassins Creed elsõ része nem mérvadó ebbõl a szempontból. A 2. rész annyival jobb, mintha két külön játék lenne, vétek nem kipróbálni legalább (semmibõl nem tart egy 4 gb-nyi játékot lekapni, felrakni, kipróbálni!

<#eljen>

Ez kifejezetten nagy hiba!

Prince23
Hogy Jó játék a deus Ex?

Nálam eddig az ÉV JÁTÉKA. Erre mondjuk igényt tart majd az Arkham City és a Revealtions (AC) is.

Büdös Bohóc
én mást mondok:

KIBASZOTT ÜBERKIRÁLY LETT MINDKETTÕ

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
"új Deus Ex"...

IMYke2.0.0.0
Pedig jeleztem, hogy eszemben sincs gonoszkodni 😊

Az "új Deux Ex" még érdekel is. Csak a pénztárcámnak nagyon sok még az a pénz, amit kérnek érte.

MerlinW
Mostanában nagyon rosszmájú vagy😊 Egyébként jah. Dead Island és Deus Ex is k* jó játék lett, mondhat bárki bármit😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Minden rosszmájúság nélkül, csak mert magas labda:

"Egymillió légy nem tévedhet..."

MerlinW
"Egy hét alatt meghaladta az egymilliós eladást a Dead Island"

Hell yeah!😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ízlések és pofonok, de ilyen szinten minõségi történetmesélést, hangulatot, zenét nem éltem át az utóbbi 10 évben, mint amit az AC2 és Brotherhood adott. Véleményem szerint hiba kihagyni õket.

[merlinw.org]

Daell Drow
A Red Orchetra 2-t en is berendeltem, holnap jon.
zorrobomber
nekem nem látszanak a képek...
Én ma berendeltem a Red Orchestra-t, tegnap kipróbáltam a "demo"-t, hát durván zabálja a gépet de még éppen megy és jóság is.

grebber
üdv mindenkinek 😊

A legutóbbi szerzeményeim:

A könyvet azért bátorkodtam be linkelni, mert mégis csak a játékról szól 😊
Egyébként nagyon király a könyv. Aki játszott már a játékkal, vagy végig is vitte, biztos hogy odáig lesz a könyvért is. Jut eszembe, tud valaki adni egy linket ahol meg lehet venni eredetiben a játékot? Mert vaterán hiába néztem, nem találtam 😞

A képeken lévõ dátumot pedig ne nézzétek. Nem állítottam be a digitális fényképezõn a dátumozást.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

IMYke2.0.0.0
Engem kifejezetten nem érdekel az a játék.

arty
megnéztem, 179forintom van és ez vszeg örökre marad is... 😞

pénzt rátenni: TOP UP menüpont

és ott leirják mire kell utalni, milyen kódokkal ... de ez is csak a saját neveden levõ számláról mehet, most nézem 😞(( holy shit, de rugalmasak!

Forza.

én is csak ma tettem meg, igaz nem innen és nem ennyiért <#vigyor3>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Én is megvettem még a megjelenés napján,csak gondoltam ha van még olyan aki elkövette azt a bûnt ,hogy nem szerezte be az év egyik legjobb játékát,most ócsón megteheti.<#finom>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Már megvan....<#crazya>

Aki igazán jó játékot akar venni.....

Ezt vegye😊

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

MerlinW
A 2 Bioshock-ot egyben vettem 1000Ft-ért Steam-en😊 Duke ingyen sem kellene. Virágboltival sem játszottam 1-2 óránál többet.

[merlinw.org]