Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Szép is a DR. 720p+4xAA + tonna zombi. Igazi csemege volt anno amikor kijött. Nehéz volt elhinni azt amit látott az ember a képernyõn😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Hát igen és így egybõl értelmét veszti a hát de PC-t fejleszteni kell ezért jobb a box szlogen 😊 Arról meg már nem is beszélek, hogy így legalább a 4-5 éves játékok nem annyival csúnyábbak, hogy ma már 2x is meggondold, hogy elõvedd-e újra. (tudom nem minden a grafika de egy idõ után az ember elvár egy szintet)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Viszont a mostani gennél annyiban más a helyzet hogy sokkal jobban tartja magát a PChez képest mint az elõzõek. Lásd ennyi év után most kijövõ Gears vagy Uncharted, de lehetne mást is említeni. Crysis 2 is emiatt jöhetett olyan minõségben konzolra.

Zomil
Én továbbra is örülök, h a konzolok miatt gyengébb grafikáva rendelkezö játékok jelennek meg, igy legalább a 4éves gépem gond nélkül elviszi öket 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

shaddam
Remélem az elõdökhöz hasonlóan fél évvel megjelenés után 12 font lesz zavvin a goty 😛

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Tinman
Ez gyak. a C64 és a NES óta úgy van, hogy amikor kijön egy új konzol gen, akkor ideig-óráig lenyomja a PC-s átlag gépeket, aztán a PC-s hardvereknek hála a helyzet kiegyenlítõdik hamar, majd megfordul. Nincs ebben semmi nagy szám.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nos, akkor hogy tisztán lássunk, és értse mindenki, mire is gondoltam.

Annak idején, el voltunk ájulva a Commodore 64, Amiga és más PC-kezdemények nyújtotta vizuális élménytõl, a 'kvarjátékoktól', a Tetristõl, és persze az elsõ, monochrome mobiltelefonokban található, kórházi váróteremben, iskolában idõ elütésre alkalmas játékoktól...

Manapság meg a fél játékostársadalom öklendezve tõlük.

Elhiszem, hogy felskálázott, low poly karakterek, max. 256*256-os textúrákból - ízlésesen, ügyesen stb. összerakott - konzol exkluzív játékok szépen mutatnak a TV-n.

De, azt azért nem vonhatja senki kétségbe, hogy a konzolok már a PC-k árnyékában sem lennének, ha nem kifejezetten az elõbbiekre történnének a fejlesztések .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
de szerintem tisztán érti, csak nem ért vele egyet, és én sem.
fery02
Nem érted, hogy mit ír Imi. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Engem hétvégén ért a döbbenet, hogy az 5 éves Dead Rising mennyivel, szebb, gyorsabb, mint a tavalyi Fable 3.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
A képernyõn volt az amit elém raktak a fejlesztõk.

IMYke2.0.0.0
Elhiszem, hogy az volt... konzolon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
"egy 236 oldalas könyv / Enciklopédia, mely az Assassin's Creed univerzumát részletezi, beszámol pl. a templomosokról"

Ez kellene, de a kiadás árát elnézve... így marad a sima verza.

Totti5
Tegnap vittem végig a Gears of War 3at. Lenyûgözõ volt grafikailag s minden más téren is.

Prince23
AC: Revelations kiadások

Ki melyiket zsákolja be? vagy inkább marad a steames digitális kiadás? (PC)

robotnyk
ez nem hír ez csak egy elõrejelzés. és borzasztó nagy mellélövés annak is, úgy egyébként.
IMYke2.0.0.0
"Miért is tennék, amikor szimplán leheveredhetnek a TV elõtti kanapéra, kezükbe foghatják a kontrollert és olyan szép grafikájú játékokkal játszhatnak az öt éves gépeiken, melyek még mai szemmel nézve is lenyûgözõek."

A mondat elsõ részével még egyet is tudnék érteni... de a kiemelt inkább mosolyra, majdnem kacagásra fakasztott.

Büdös Bohóc
hát jah, egy nagyobb gémer társadalom ugyancsak felnõtt és már van pénze játékokra. Én is kb azóta veszek eredetit, amióta dolgozom és azóta CSAK eredetivel tolom, 1-2 kivétellel, azokat is azért szedtem le, hogy kipróbáljam aztán kb fél-1 óra múlva uninstall és goto 576kb vagy hagytam a fenébe.

Örülök a hírnek

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

shaddam
Hála a tegrás táblapécéknek mi?<#idiota>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
<#vigyor5><#vigyor5>

bakvarnyu
Csak mert belenéztem pár youtube videóba és olyasminek tünt.

IMYke2.0.0.0
Zavvi: Your Unique Code is: 1685-355B-3WFR

MerlinW
Van olyan jó, de semmi közül egymáshoz. Az egyik alma, a másik villanykörte.

[merlinw.org]

davidka003
Eléggé más a két játék.
Splinter Cell nagyon jó, viszont a másik sem rossz ha túl tudsz lépni a hibákon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

bakvarnyu
Van olyan jo ez az Alpha Protokol mint a Splinter cell?

ollie
Túl sokan vették meg a játékot, és valszeg kifogytak a kulcsokból. A jó hír, hogy lesz kulcs, a rossz, hogy valszeg kell várnod rá pár napot.

Ez jó hír!

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber
Szerintem csak agyon van terhelve azért írja ezt!

Next PC upgrade: 2022

Üdv, a segítségeteket szeretném kérni!
Most vettem a steam-en az Alpha Protocol nevû játékot, mindössze 2 euroért.
Ahogy elindítanám a következõ hibaüzenetet kapom:"Failed to contact key server". Sokszor vásároltam steamen, de sosem volt ilyen gondom. Ötletek?

grebber
Majd megjelenés elõtt benyögik itt is a hónapos pc-s csuszást.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Azért várjuk ki az október végét. lesz itt meglepetés, de amúgy az AC HU youtuben is írták a skacok, hogy egyszerre fog megjelenni pc-re is.

MerlinW
Van egy Ubis játéktesztelõ hölgyismerõsöm, õ azt mondta most szerdán, hogy biztos a nov 15.-i dátum.

[merlinw.org]

Totti5
LA:Noire nem az a játék amitõl mindenki ájúldozik. Több eleme forradalmi, más elemi közepesek. Erõs angol tudást igényel és akik az akció akció hátán szerelmesi azoknak nem fog tetszeni. Akik a történetre mennek, értik is, és kedevlik a szövegelést, a lassabb játékmentet azoknak pedig nagyon tetszik.

Ez biztos, de erzesem szerint benne van a pakliba hogy az utolso pillanatban eltoljak a pc-s AC megjelenest.

robotnyk
ac és skyrim szinte kizárt hogy bukta lenne, az la noire nem lesz az év játéka, de kellemes még úgy is.
zorrobomber
Hát ha ezek közül valami szar lesz az a LotR, sajnos... na meg azért az LA Noire-t sem ajnározták agyon a konzolosok.
Errõl jut eszembe nemrég olvastam egy jó cikket a LA Noire-rõl, pontosabban kb arról szól hogy miért nem forradalmi megoldás a nyomozós-beszélgetõs rész:
Pixel-Bitching: L.A. Noire and the Art of Conversation

Valaki próbálta már a Star Heritage - A fekete Kobra -t? 500 ft-ba kerül a Mediában. Magyar feliratos kalandjáték, csak nem sok infót találtam róla.

A november eleg durva a bevasarlasi listamon: AC:Revelation, Skyrim, Lord Of the rings-Eszaki haboru, LA.Noire. Mivel 20 eve jatszok es meg soha nem volt olyan honap hogy 3-nal tobb jo (tenyleg jo) jatek jelent volna meg (a sajat izlesemrol beszelek) biztos ezekbol valamelyik - talan 2 is - vagy nem jelenik meg, vagy oriasi bukta lesz. Bar tevednek.

Tapasztalatok a sendit-el kapcsolatban?

Create (PC): 1 penny (+3font szállítás)

Crysis Warhead (PC): 1 font (+3font szállítás)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Carlos
Quarantine 2: Road Warrior? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

mooo
Az emlékek megszépítették a játékot,sajnos most már nincs hozzá gyomrom <#hamm>
Nem tudtok valami hasonlót az elmúlt 5-10évben?
mooo
Ez gyors volt,köszi! <#worship>
Carlos
Quarantine?

Þór vígi þessi rúnar

mooo
Hali!
Egy játékot keresek,de nem jut szembe a címe.
Még nagyon rég játszottam vele 2000 elõtt.
Taxis játék volt és lehetett fegyvereket felszerelni az autóra.Sajnos több nem jut az eszembe,csak arra emlékszem,hogy nagyon lekötött <#idiota>
Ha valaki emlékszik még régi játékokra plz segítsen!
Köszi!
Nem lenne rossz a single-je csak félistent játszasz az egységekkel és iszonyat rövid. Tigris tankal még oké volt ölni az ellent meg fejlõdgetni de egy thompsonos szakasszal századokat mészárolsz le még normal fokon is az egy kicsit azért az árért amit normál kérnek érte pofátlanság.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az a jó benne, hogy rambózhatsz is és lopakodhatsz is (ez utóbbi nem falhoz simulós fajta, de jó, viszont ugyanúgy le lehet ütni az elleneket hátulról, mint a 2 általad említett játékban)!

COH-nál engem csak a single érdekel, de ha nem éri meg, akkor inkább kihagyom (Coh és kieg már megvan korábbról....<#smile>!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Talán jövõ hónapba haloween akciók keretében, steamen mindig le van árazva minden csak ki kell várni 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

davidka003
Na csak válaszolt, elhagyta a könyvet. Hát még ilyet.Minek hirdet olyat ami nincs nála tuti biztos helyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;