Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
nem, más számlájára befizetni háromszáz forint. saját tapasztalat. a sajátodra meg ingyenes.

davidka003
Én ezt nem hiszem el. Utalásra gondolsz, nem?
Mikor OTP-s számládról utalsz valakinek az 300 Ft körül van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fabio Capello
OTP-nél 300 forint a befizetés.

Magánszemélynél nem vonnak semmit, csak megjelenik a számláján kapásból!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ha pl. céges számlára fizetsz be akkor rögtön lekap a bank pár száz forintot-az Unicredit pl. 400-at
davidka003
Világosítsatok fel:
Vettem valamit vaterán, mondom bemegyek személyesen a csávó bankjába(K&H) és befizetem a megadott számlaszámra és akkor megkapja rögtön.
Jó, írtam neki emailt, hogy befizettem. Erre visszaírt, hogy befizetést nem fogad el csak átutalást és reméli, hogy a bank nem von le kezelési költséget. wtf?
Nem úgy van, hogy ha személyesen fizetem be a számlájára akkor megkapja amit befizettem levonás nélkül?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

fery02
Magányos kalandorok még mindig jól járhatnak majd vele, mint pl én. <#ravasz1>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Szomorúan olvasom. <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Várjatok még vele. A játék jó lenne, egyedül még nem is lenne vele olyan sok baj, de a multi része nagyon bugos. (a játék is, de azon tú lehet lépni). Elvileg októberben jön egy nagyobb tapasz, talán az helyrerakja.

Tehát 0day nem érte meg, lassan egy hónapja van a polcon a játék, és gyakorlatilag el sem tudtam még kezdeni még a multis tökölés miatt. Egyedül pedig nem játszom.

[merlinw.org]

Büdös Bohóc
szerintem még mindig igen 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

fery02
Mesélj!
Én is tervezem a megvételét, mert nagyon vonz képek, videók, leírások alapján, bár ki nem próbáltam még, de eddig én úgy vagyok vele, hogy nem csalódhatnék nagyot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
Update: nem érte meg😊

[merlinw.org]

ollie
Nem hozzáállás, hanem idõ kérdése. Rohadt sok idõ (és így pénz) AI-t programozni, hát ha még okosat is akarunk.

Shep
Esélyem sincsen két fanatikus konzolos ellen, tudom mikor kell visszavonulót fújni 😄DDDDDDDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
Ne hagyjuk.

Jó, tudom, neked az a kényelmes, ha hagyjuk, akkor nem kell érvelned 😊))

Forza.

Totti5
Halonál igen sok grafikai számítás van, vagyis teknóban igencsak toppon van. ráadásul nagy terek, sok egységest mozgat meg látványosan ( ha érdekel olvass utána vannak igen bõ elemzések a fényekrõl és egyebekrõl ) és mellette az AI is frankó... de a Haloé sem világverõ, csak jó és kihozza a legjobbat ami ma elérhetõ, vagyis inkább nem csinál butaságokat minden méteren. A lényeg hogy a Metro és a Cryis 2 AIja 0a sok esetben, mert hibás!! rosszul programozták, aminek semmi köze a powához...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Black AI-ja, hagyjuk már.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
vajon a 64 mega rammal rendelkezõ xbox1 vagy a 32 megás ps2 hogy a francba volt képes mozgatni a Black crysis1-et alázó AI-ját? 😊 szerintem ez programozói hozzáállás kérdése...

(ellenpéldának ott a metro2033: a világ gépe nem elég neki, de a világ egyik legszarabb AIját képes megmozgatni)

Forza.

Shep
Hogyne lenne de mindegy.

Totti5
Nincs összefüggés a kettõ közt. Crysis 2é rossz lett, amúgy meg ezek nem olyan durva AIk hogy annyi powa kellejen alájuk, de azt hogy állnak ott bután vagy észre sem vesznek, vagy nyomorékoskodnak az azért van mert nem fordították rá kellõ energiát.

Shep
Abba ne kössél bele, tudod mire gondolok de te is érted mirõl beszélek. Köszi 😊

Shep
Aha csak 1 gond, hogy azt a szar ait isk i kell számolni valaminek és amíg az a nem túl sok memória ami a dobozokban van a grafikára megy el nem nagyon lesz itt über AI, Crysis 2 AI -ja sem véletlenül lett sokkal gyengébb, mint az 1-nek volt. Jó tudom a Héló de az meg nem is néz ki olyan jól. Úgyhogy jelenleg igen erõs kompromisszumos megoldások születnek.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az bizony nem ártana!

Totti5
AI is csak a programozókon múlik ahogy a garfika s... attól hogy valakinek adnak csodahardwert még ugyan úgy olyan szart fog rá csinálni mint az elõzõre.

arty
Tisztán értjük mire gondoltál: ha egy játék manapság nem néz ugy ki, mint a crysis2 dx11+hightex csomaggal, akkor azon csak röhögni lehet, emiatt játszhatatlan, ronda, satöbbi.

Hogyne értenénk 😄

Forza.

Shep
Egyébként valamelyik nagyember azt mondta, hogy õ úgy véli, hogy a játékok grafikája a közeljövõben nem fog jelentõsen fejlõdni inkább az AI fog javulni, hát mondjuk nem ártana ha igaza lenne 😊

Shep
Érdekelni érdekelne csak most nincs rá keret.

Shep
Mi is tudunk nem arról van szó de azért nem mindegy, hogy valami jó is és még néz is ki valahogy, vagy csak jó de ma már csúnya. Bár a Shadow Warrior ...

w77d
Akkor esetleg Rainbow six: Vegas 2 ugyanilyen fémtokos preorder érdekelne?

Játékok grafikája témához csak annyit: Ha már valamit a grafikája alapján ítélünk meg, akkor már nem is a játék, játékélmény és a szórakozás érdekel minket (98-as játékokkal öklendezés nélkül tudok játszani, és most kapaszkodjatok a fotel karfájába... Még élvezem is!!!!)

ui.: Kifejezetten örülök neki, hogy nem kell félévente kukázni a gépem, hogy tudjak az új gémekkel játszani. Felõlem akár itt meg is állhatna a grafikai fejlõdés... én lennék a legboldogabb (legalább végre nem csak arra építenének, hanem némi kreativítás is kellene, hogy újat, jót alkossanak.

Shep
Jól néz ki. Kár, hogy a játék számomra 1000Ft-ot sem ér.

<#eljen>

Mégegy dolog: Pc-s gyûjtõiben az EMbers kisfilm ugyanúgy megtalálható lesz, ahogy a Mûvészeti könyv, ami 50 oldalas lesz!

Forrás: Zavvi

A legfontosabb kimaradt: Ha lesz rá módom akkor gyûjtõi kiadást veszek pc-re, ha nem lesz annyi zsém, akkor simát, de MINDENKÉPP 0 day lesz megvéve, ha cigánygyerekek potyognak az égbõl akkor is!!!!

Van némi tárgyi tévedés a leírtakban, illetve inkább pontosítás kéne: Pc-s gyûjtõi kiadás tartalma 2 db multis karakter és egy + terület (Vlad Impaler DLC), így azért már kicsit másabb a dolog. VAgyis a Konzolos Animus kiadás és a pc-s gyûjtõi között max az enciklopédia a különbség.

w77d
azt cseszhetem, de ezek a kacatok má nem kellenek, viszont talán néhány komoly gyûjtõ megörül nekik 😊

w77d

Shep
Ezekbõl akarod visszahozni a 800-at? 😊

w77d
jah az AC1 fémtokos CE-t 5 ezerért adom, szerintem az kegyetlen jó ár érte, nem egy gyakori darab...

w77d
ugye? XD kibbaszott Caddilac elkezdett 20 litereket habzsolni XXD

robotnyk
most hogy mondod nekem is tankolnom kéne <#zavart1>
w77d
Hiánytalan, telepítetlen Witcher 2 CE nem érdekel valakit 14ezer ft-ért? Vagy esetleg Assasins Creed 1 fémtokos CE? Vagy Bioshock 2 CE 10ezerért?

Tinman
Látszik, hogy sárgulok, vagy küldjek képet?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Jó lenne a gyûjtõi, de luxus, annyi játék jelenik meg amit premier áron akarok megvenni (konkrétan: Dark Souls Limited, Rage Anarchy Edition, Batman AC Limited, Uncharted 3, és ugye az AC Revelations), hogy örülök, ha az alap kiadásra lesz zsé (illetve reménykedem, hogy az asszony nem üt agyon 😄).

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ez lehet, de elég meglesni pl. egy Uncharted 2-3-t, elképesztõ, simán PC-s szint, vallom, hogy nem csúnyábbak, mint pl. egy manapság csúcsgrafnak számító Crysis. (tudom nem mai játék, de az elsõ része szebb mint a 2.), és elég megnézni, hogy hogy fog kinézni a BF 3 PS3-on. (van persze különbség, de nem számottevõ)
Vagy pl. érdemes megemlíteni Tim Willits nyilatkozatát is a Rage-rõl: "a PS3-as kód gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a PC-s, ami azt jelenti, hogy a konzolos változatok között a legerõsebb. John Carmack nagyfõnök már korábban elárulta, hogy a PS3-as szoftverben ugyanazt a "szuper textúracsomagot" tudták használni, mint a PC-nél, amire ugyanakkor X360-on nem volt lehetõség a DVD9 korlátozott tárkapacitása miatt. Emellett az id-nek - állítólag - sikerült egy speciális Blu-ray / CELL-trükkel kiküszöbölni a textúra pop-up hibákat is, melynek lényege, hogy játék közben a PS3 a háttérben tölti és dolgozza fel a grafikai adatokat, így minden flottul képes egyszerre mûködni.

Az id Software tett egyébként egy nyilatkozatot is, miszerint nagy köszönettel tartoznak a Sony-nak, hogy az engedélyezte a RAGE-nél a nagyméretû telepítés opcióját. Így a szoftver PS3-on 8GB-ot pakol a merevlemezre és abból dolgozik.
A Blu-ray kapacitása a RAGE esetében úgy tûnik, jó szolgálatot tett a fejlesztõknek. A PS3-as verza 50GB-os lemezen, X360-on 3 darab DVD9-en érkezik - október elején."

Persze hisszük, ha látjuk, majd az összehasonlító videók elárulják az igazat, de mindenesetre nem rossz teljesítmény egy 5 éves hardvertõl és a videókon elképesztõen fest a játék, szal nem hiszem, hogy szebb lenne, ha kint lennének már a next next gen konzolok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
No végre kipróbálhatom ezt a két remekmûvet. (Nekem anno kimaradtak.)

Illetve ajándékba kaptam (pontosabban a tesóm, de egy accountunk van) egy Red Orchestra 2 Digital Deluxe Edition-t. Nagyon rendes volt a gyerek, tesóm ráírt, hogy milyen jó neki, hogy nyomulhat ezzel a szuper játékkal, erre asszondja, tudod mit megveszed Neked. Csak lestünk, hiszen korábban nem is ismertük a gyereket. Rendes arc.

Shep
DX9-ben is fényévekkel szebb és ahhoz meg nem kell erõmû 3 éves pc-m simán viszi úgyhogy kár ezen meditálni a konzolok miatt nincs jobb grafika ami sok szempontból nem baj ahogy azt már páran ki is fejtettük.

Totti5
Boxos Metro 30fpsel suhant végig ( meglepõen jól optimalizáltákm pedig attól féltem a legjobban, a fejlesztõk elõéletét látva ) és brutál jól nézett ki ( konkrétan az egyik legszebb FPS szvsz ). Igen pécén szebb DX 11 meg mindenféle effektek mellett, viszont cserébe erõmû kell alá.

Witcher 2 videók vannak már. Egész jól fog kinézni.

Shep
De azért tartja, mert oda fejlesztenek, ajánlom összehasonlításra a bokszos és a PC-s Metro-t, ég és föld a 2 de lehetne még mondani azért pár címet. Pl nagyon kíváncsi leszek majd a Witcher 2 hogy fog festeni boxon.