Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
ÁÁÁ basszus Gothic 4 lenne már ilyen olcsó a csába már!

Next PC upgrade: 2022

És játékmenet amolyan splinter cell vagy deus ex human revo lopakodó stílus? Mert azokat bírom.
Am CoH-nál rosszul modntam pakkba sem éri meg legdrágábbja a ToV ami egy nagyon gyenge túlárazott valami és tudtommal mutihoz nem szükséges elég az alap+elsõ kieg azt meg megkapod 3-ért.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nekem tetszett! Többféle döntés, befejezés van benne, így van értelme többször is végigjátszani. Szerintem simán megér 2 eurót (nekem megvan dobozosban, de lehet ennyiért még én is megveszem újra).

RPG szerû fejlõdési rendszer van benne (lopakodás, pisztoly, smg, shotgun, harcmûvészet, kütyük és még van 1-2, csak azokra nem emlékszem), döntések befolyásolják a történet alakulását és más loot-ot is kapsz értük, korábbi döntések késõbb befolyásolhatják az eseményeket. Emellett fõhõs nem testreszabható, de párbeszédekben 4 választási lehetõség van, mely az egyes beszédpartnerre másként hat (ezek többnyire más-más hangnemet jelentenek).

Összességében én jó szívvel gondolok vissza a játékra és tutira elõ fogom még venni a közeljövõben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az megéri, a tales of valor nem.
Alpha protocolról ki mit tud mondani? Egyszervégigjátszós többetelõnemveszem cucc? Vagy valami maradandót is nyújt?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Melesleg Company of heroes Complete pack 5 euróért!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Company of Heroes Tales of Valor megér 2 eurót?

steamen sega leárazások
alpha protocol 2 ójró <#idiota>

Nyalánkságok a g.o.g.-ról:

Witcher 2

DND leárazások

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

balee4
Resident Evil 4 HD begyûjtve, jó lesz sokadszorra immár normális irányítással újrajátszani. (mondjuk gamepaddal PC-n sem volt gond)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

postával valóban 4ezer, viszont amit én vettem másfél hete AC2-t az minden szempontból tökéletes állapotban volt(nem volt gyûrött a fólia, rendes fekete tokban volt)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

wesker24
Nagyon jól tetted ! Grat hozzá ! <#worship><#eljen><#eljen>
grebber
1500 ft körül akartam megvenni,de nem vártam megvettem.

2453ft-ot vontak le!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
MerlinW
Ha nem pesti valaki akkor madjnem 4k. Mondjuk szerintem a brit minõség (normális tok, nem gyûrött fólia, stb) megér +200Ft-ot, de ez már egyéni igény kérdése.

[merlinw.org]

itthon, cdgalaxisban 3k

MerlinW

[merlinw.org]

robotnyk
ez csak indieben mûködik, de ügyes. ingyen reklám, és nem elsõsorban a kiszivárogtatás, hanem hogy írnak róla. már több cikket láttam errõl az elmúlt pár hónapban.
Ennyi! Csak a szar játékok buknak meg, jó játékok még pc-n is jól szerepelnek!

IMYke2.0.0.0
Nagyon tetszik a megoldás. Több ilyet! Ha az ember meg akarja venni, mert a termék "megveteti magát", akkor WRZ ide vagy oda, úgyis megteszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
wesker24
De azért az 1 hetes határidõt ki kell várni akár smucig akár nem !
wesker24
Hát akkor meg eleve minus ha be van lépve és még se válaszol !
zorrobomber
apró különbség hogy ez be van lépve minden nap 😊

wesker24
Én is volt hogy leütöttem egy terméket de az illetõ csak 1 hét után válaszolt meg is üzleteltük a dolgot nem volt vele semmi gond se !

Irta is e-mailben elöre hogy nem lesz 1 hétig és csak utána ér rá !
wesker24
Azt nem teheted mert akkor te is a negatívat kapsz !

Ha valaki leüt egy terméket és 1 hétig nem reagál nem válaszol az e-mail-ekre stb na akkor lehet reklamálni viszont ha 2 hét múlva sincs eredmény ez ügyben akkor nyugodt szívvel lehet neki adni vagy semlegest vagy negatívot !
davidka003
Olyankor mi a fene van, hogy vettem egy könyvet vaterán, a csávó se emailre nem válaszol, se a vaterán írt üzenetemre, pedig már 4 napja írtam és minden nap be van lépve. Ja és van neki 1700 pozitív értékelése.
Az ilyen ember kösse fel magát, hogy nem képes válaszolni pedig én nyertem meg a terméket, a héten kellett volna a könyv de arra lusta, hogy megírja, hogy akkor mennyi is lenne a posta. Én meg aztán nem utalok neki egy fillérrel sem többet a szükségesnél. Nyugodt szívvel fogom lemínuszolni ha nem válaszol.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Badoutseven
AC2 mennyibe volt? 😊 nekem is kéne szereznem egyet 😊)

Főállású Ninja

mooo
<#eljen>
Elmúlt napokban érkeztek, nagy részük nem egy mai darab, de ami késik nem múlik <#smile>

zaki
Classic, DLC-s, ja. Magyar nyelv is van benne.

Badoutseven
Aki nem szeretne multizni , nem érdeklik a karakterek , én jó szolgálatát tudnám venni 😊 közeli ismerõsöm lecsúszott róluk . 😊 ha van aki tudna adni Pü 😊)

Főállású Ninja

Totti5
progame, igazából semmi gondom velük, jófejek, csak furi hogy ajándék játékokat nem kaptam... sok gond volt ezzel a gearsal kezdve a limiteddel, ezen a dlc kódokon át a teljes játékokig. Mindenkinek máshogy jött össze😊

Megvehettem volna én is máshol, egy ezressel drágábban, de ha már 2szer is rámtelózott, akkor nem leszek bunkó, hogy nem megyek érte. Ráadásul még választhattam is volna a DLC kártyák közül is, de mivel nem érdekelnek mondtam hogy adjon 4 különfélét.

Fable 2 milyen verzió? DLCs???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zaki
+1 😊
Csak én kaptam Fable2-t is 😄
Amúgy honnan rendelted?
Mert én a Gameshopnál, de azt mondták csak jövõ héten tudják odaadni a + játékot meg a pólót... Aha, köszi, nem tollas a hátam, megvettem máshonnan póló nélkül.

Totti5
Ajándék játékot nem én kaptam... azt mondták majd hívnak, ha megkapták. Remélem így lesz.

Prince23
Grat 😛

Totti5
😊

zaki
én most megyek érte 😊

Tinman
Thx!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
attól függ mennyire leszek béna a multiban, de szólok mindenképp ha továbbadom 😊
Tinman
GeoW-ot letoltad és el akarod adni megköszönnék egy p.m.-t.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Badoutseven
pontosan ugyan ezt kaptam én is 😊 megllepõdtem hogy a dobozban van gears of waros matrica 😄 Jó játékot!!!

Főállású Ninja

robotnyk
köszi
De jó neked, irigyellek 😉

Jó játékot!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

robotnyk
"Mint TPS közepes, mint W40k TPS hiánypótló és hangulatos, ergó jó! De semmiképp sem kiváló!"

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Zomil
inkább ilyen egy wh40k fan vélemény 😊
én nem nagyon ismerem a világot, igy nem hiszem, h nekem ekkora élményt nyujtana(valszeg a cikkiro is igy van vele, nem védeni akarom persze...) 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

<#eljen>
Ilyen egy korrekt vélemény 😊

És még egy plussz: Látni végre egy Forge World-ot és egy gyárat, ahol a Titánokat is összeállítják... Priceless!

Közelharcot említik egyik gyengeségként és a prototypeot és Darksiders-t pozitív példaként (mindkét játékban pörög a föhõs, mint a hülye (nem baj az abban az adott világban), azonban w40k-ban a Space marine-ok nem szaltóznak, pörögnek saját tengelyük körül és repkednek össze vissza, nem futnak fel falakon). Egyszóval már a példák is rosszak.

Space marine tud alap ütést nyomni, fel tudja dönteni az ellenfeleit, majd miután kibillentette az egyensúlyából kivégezheti. Közelharci fegyverekbõl van 4 db (rohamkés, láncfûrész, energiabalta, energiakalapács), mind más más támadó animációval és kivégzési módokkal (természetesen a furyt alkalmazva mind a 4 fegyver az alapkivégzéseken kívül még egyéni kivégzés animációt is tud.)

Ennél többet mit akarunk még a világot ismerve (az mondjuk érdekes, hogy kivégzés közben védtelenek vagyunk a támadásokkal szemben, de valljuk be ez a valóságban is így van... Meg hát valahol kompromisszumot kell hozni a teljes realítás és a játszhatóság között).

Egy nagy hibája van a játéknak: Rövid, kb 10 óra.
Kissé lineáris (de mit is várunk egy tps-tõl), unalmasnak egyáltalán nem nevezném, sõt szórakoztató. w40k feeling nagyon átjön (space marine-ok mentalitása, IG sebezhetõsége, bátorsága illetve álhatatos konoksága, ork-ok hihetetlen túlereje, WAAGH szeretete, Inkvízició és Imperium belsõ rendszerének fanatikus óvatossága és már már az õrület határát súroló paranoiája, káosz hihetetlen aprólékos, és furmányos intrikái, tervei és ezek kivitelezése, valamint ezen tervekkel járó mészárlás. Sõt még a Warpból is kapunk némi kóstolót!

Ui.: Ilyen hülye topikokat minek olvasol?? (Flame topik nem méltó arra, hogy olvasd. Az is csak egy sima fikatopik).

Összességében: Mint TPS közepes, mint W40k TPS hiánypótló és hangulatos, ergó jó! De semmiképp sem kiváló!

Végigjátszottam! Ez a kijelentés egy nagy baromság!